Pappa: Har du piss(zz)a i New York?!

Haha,ja den repliken frågade pappa en expedit på ICA för många år sen!Fast han uttalde det med S om du fattar!Pizzan hette typ New York. =)

Nyss har man ätit hemmagjord pizza,det var gott men det är ändå godare med köpt pizza tycker jag.Fast min hemmagjorde pizzasallad blev precis som på pizzerian så det var ju bra det.

Har haft besök av Martins mamma och hennes gubbe idag,fikade semla och sedan hjälpte dom oss att sätta upp en jättefin kökslampa i vårat kök.Blev skitbra!

Snacka om att Lippe gjorde framsteg igår,han skäller ju mycket bland nya människor han knappt träffat.Men igår kom Therese och hälsade på och från början skällde han ju såklart men efter en liten stund så fick hon klappa honom och han kom fram och nosade så snällt.Sedan gick han och la sig så snällt utan att bry sig.Jag blev helt chockad alltså!Typ samma hände när jag skulle hämta Martin igår på natten,hans jobbarkompis skulle åka med.Lippe skällde som vanligt först på honom men sen var han helt plötsligt i hans knä. Oj oj oj! Ibland undrar man om man drömmer! Haha!
Det gäller väl att man är lugn med Lippe och visar att det inte är så farligt som han tror. =)

Mina fötter är svullna!! Inte så skönt,måste lägga dom högt snart för annars spricker dom!!!! =P
Har haft typ som mensvärk idag och mycket tryck neråt så jag hoppas att det är dax snart.

Ska snart ut med Lippe,får väl inget sällskap för gubbelubben är sååååå trött!! =D

Bye bye

Helvetes jävla skit!

Varför ska det vara så jävla mycket snö ute för?????Har varit ute och skottat som en tok men inte fan har det blivit någon stor skillnad!!!!Blev svettig som gris så jag var bara tvungen att slänga ifrån mig spadarna och gå in...
Ringde brorsan så han får komma och skotta bort resten,det skadar inte att arbeta lite på förtimmarna tycker jag! =P
Jag ska egentligen inte vara ute och skotta jag vet men lite måste man väl klara tycker jag?!

Fick nyss höra en trist grej.Hoppas hon kommer få det bra iaf!

Ikväll ska jag och brorsan äta tacos,det ska bli gott det.Speciellt med mycket guacamole!!!! =)
Min käre gubbe ska festa till det ikväll,jag vill också det!Är sugen på en iskall skogsbärscider.Snacka om att jag ska njuta av det sen när jag kan börja med alkohol igen!

Ska hoppa in i duschen nu.

7 dagar kvar!!!!! =)

Bye bye


Leffe!

Sitter hos familjen i nedre forsa nu,var tvungen att byta bil så jag kunde skjutsa Micke till skolan.Jävla vindrutetorkare!!!

Så nu har jag varit ute med Lippe och Charlie,hatar när det är regnblandat för då blir håret så blött och tungt.
Kan ju meddela att min lille vovve heter LIPPE och inte LEFFE!!!! =P

Nu är Heléne och några kompisar på väg till Sthlm och ska på kryssning,hon vann ju en tävling så nu ska hon ha roligt!Drick lite kall cider åt mig är du snäll...

Funderar på om jag ska fara hem igen och stäääääääääääääädaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Dammigt dammigt och det är inte så trevligt för då kan man få astma!


Bye bye folket!


Uppdatering!

Var hos barnmorskan,allt ser bra ut.Bebben är lite ruckbar men hon kände att det hade flyttats neråt.Och det kan jag säga att det känner jag av med! =) Vi pratade bara allmänt om hur jag kände det och sedan lyssnade vi på hjärtljuden.Från början hördes det inte så mycket som det brukar,men efter någon minut började parveln att vakna till och då blev ljuden mycket högre.Precis det jag ville höra! =)
Fick en tid den 10/3,men hon trodde inte att jag skulle komma då.Det tror nog inte jag heller!!  =)


Ja,sedan for jag hem och glodde på filmen,jag bölade ett antal gånger för den var så sorglig.Var väl tur att jag var ensam! Haha! =)

Nej nu ska jag gå och fortsätta med maten.Kyckling och ris med kantarellsås. Götta!

Bye bye

Saknar Martin!

Vilken sömntuta man har varit idag,sov till 10:30.Men det var tack vare att Danne gick ut med hundarna för han skulle hämta Micke för han sov här inatt igen.Ibland behöver man få sova så länge man vill,då mår nog kroppen utmärkt.

Klockan 13:00 ska jag till barnmorskan och lyssna på hjärtljuden,undrar om det blir sista gången?

Det börjar bli tungt att gå promenader nu,får gå sakta sakta ibland för det blir tryck neröver.Men min kropp är så inställd på att vara ute och promenera,får jag inte det så blir jag en zombie faktiskt.Jag undrar om det kan underlätta själva förlossningen om man rört på sig mycket under graviditeten?Vi får väl se! =)

Sedan när jag kommer hem ska jag kolla på en film.Martin vill inte se den med mig den slyngeln.Det är just den där dramafilmen vi hyrde för snart en vecka sedan.Fast jag brukar inte se alla skräckisar han hyr heller så det är väl inget att sura över.. =P

Folket tyckte att semlorna blev en succé igår iaf,och jag håller med totalt.Var första gången jag gjorde det och fler blir det nästa år kan jag verkligen lova.Blev inga kort för dom var inne i munnarna i ett haffs.

Skriver in en rad om hur det gick hos barnmorskan senare.

Bye bye

My life would suck without you!

Inatt har brorsan sovit över här,vi har nästan nyss ätit frukost.Vattenmätargubben var här förut med,det gick ju fort.Trodde det skulle ta en evighet men det gick på bara 5 min.Snart ska jag skjutsa Micke till skolan,sedan svänger jag av till mamma och pappa och tar med Challe och Lippe på prommis och sen ska vi fara in till City Gross och handla mat.

Idag ska jag baka hemmagjorda semlor,ska t.o.m åka till en bonde och mjölka en ko och sen göra egen grädde och åka till Asien och plocka vild mandel så jag kan göra hemmagjord mandelmassa.Blir en lång dag idag har jag märkt men jag borde ju hinna!
Haha!!!!! Nja,själva bullarna ska jag baka och resten blir köpesaker. =)

Fick mig ett gott skratt förut,kollade in City Gross hemsida för att kolla öppettider.Gissa vad han som är butikschef heter där: Michael Sundling! Haha!!! Man kanske är släkt?Man slutar aldrig att förvånas...

Nu ska jag ta mig en Rennie och göra mig iordning för att skjutsa Mikael Sundling.

Bye bye


????

Det är då inte lätt att fatta vad försäkringskassan menar på sina papper ibland,det står mycket på deras hemsida men man blir ju förvirrad av all text!!!! Så efter många om och men så ringde jag upp,fick svar på min fråga på några sekunder och sen var det bara hejdå! Så nu hoppas jag att allt är rätt så man kan skicka det på posten.
Men dom är jävligt snåla,kan inte ens betala porto dom jävlarna.Så jag måste ner till bommen och köpa ett ynka frimärke.

Och här går Lippe runt som en liten råtta och leker med dom stora biljardbollarna så det bara smäller i golvet när han släpper dom.Man blir ju livrädd varje gång! =P

Ska ta mig ut i det gråa vädret så vi får vädras lite...

Tråkigt inlägg idag!

Bye bye

Vilken skillnad! =)

 

Hormoner

Idag har det gått upp och ner för mig,mitt humör har svängt fort.Ena stunden snäll och andra har jag blivit så jäkla irriterad på allt.Men det mesta har ju gått ut över Martin,men han tycker om att provocera han med.Eller är det något som jag har fått för mig?! Hormoner säger jag bara!!!

Och på vänster sida av magen har det varit livat hela dagen,det är små fötter som gillar att tryckas ut.Kom ut till oss snart tack! =)

Dagen har bestått av bilåkning och bakande av negerbollar.Dom blev gooooda! =)

Jaja,knäppte ett kort på magen imorse.Tycker magen blir liten på kort,känns mycket större i verkligheten!

Vecka 38



Nu ska jag gå och kolla på Beck igen!

Bye bye

13 dagar kvar!

Som vanligt började min morgon med den dagliga morgonpromenaden med vovven,härligt med solsken.Sedan blev det rensning i köket,gick och kollade läget i sovrummet om Martin hade vaknat och JA det hade han! =) Låg och pratade en stund sen blev jag skithungrig så vi gjorde iordning frukost.

Sen fick jag städmani så jag började med att skrubba toaletterna,slängde in tvätt i maskin och disk i diskmaskin.Sen blev det dammsugning av övervåningen och rensning i lilla sovrummet på kläder och prylar.Fan vad skönt det är när man får lite ordning och reda.Men jag är inte klar ännu,ska flytta in sängen till stora sovrummet sen och ska snart rensa igenom kläderna i klädkammaren.Alltid något att göra när man har hus,speciellt när man ska hålla på och möblera om stup i kvarten som jag gör. =)

Tog en rast och drog ner till The family,borstade och klippte Challe och Lippe.Vilka snyggingar dom blev alltså!Som daglig rutin for vi sedan iväg så hundarna fick rasta och springa av sig på våran hemliga rastplats!! Hihi.
Hemlig är den inte men om jag skriver vad det heter så kommer ingen att fatta vart det är ändå. =P

Kom hem och slängde mig i soffan och glodde på MTV,Rob and Big.Haha,dom är ju grymma! Det sänds väl hela dagen skulle jag tro.

Ikväll blir det film skulle jag tro,vi var ju in igår och hyrde 3 filmer.2 skräckisar och en drama.Ni kanske förstår att jag valde dramafilmen!?Det blev "Ps. I love you!",hoppas den är bra.Det tror inte Martin iaf! Haha!

Men snacka om att det är gott med naturgodis,speciellt bananerna med chokladöverdrag! Mums!

Nu ska jag kolla igenom mina kläder tror jag..

Bye bye

Rob and Big





Recept på min favvomat!

Flygande Jacob:


ca 3-4 st kycklingfilé (beror på hur stora dom är)
1 pkt bacon
3 dl grädde
1 banan
ca 2 dl chilisås (sweet thaichilisås använder jag alltid)
Jordnötter


Ugn: 200 grader


Stek först bacon och lägg det i en form,efter det steker du kycklingfilén som är skuren i bitar och lägger det på baconet.Skär bananen i bitar och strö över.Vispa grädden normalhård och blanda sedan i chilisås.Häll över detta på kycklingen.Släng in i ugnen tills den börjar få färg,när den börjat få färg så lägger du över lite jordnötter och låter den få vara i ugnen tills en härlig gyllenbrun färg finns på ytan.
Servera med kokt ris och en god sallad.


-.Lippe.-

Min lillvovve mådde inte så bra i magen inatt,tur att man vaknar på nätterna för att gå på toa.Fast han brukar säga till när det är kris.Typ kl.3.00 sprang han ut direkt när jag öppnade dörren,sen när Martin skulle åka till jobbet kl.6.00 så ville han ut då med så det var bara att gå ut på en prommis.Det är ganska skönt att vara ute så tidigt när alla ligger och sover,men det var ju så himla kallt.Kanske är bra detta att man får kliva upp tidigt för det kan man ju räkna med framöver.Det är då fördelar och nackdelar med allt tror jag.

Ja efter detta så gick jag och la mig i den varma sängen och somnade då fasiken inte om.Låg och vred och vände på mig en bra stund.Sen måste jag ha somnat för pappa ringde och vid 9.00 så vi for med hundarna så dom fick springa av sig.

Nu i helgen ska det bli ordning på övervåningen,sängen i lilla sovrummet ska in i det större för där är det renoverat och klart.Sen ska vi rensa ut klädkammaren,har så himla mycket kläder som man inte använder.Så där kommer det bli en skrubb har jag bestämt där alla prylar som ligger i lilla sovrummet ska vara.
Barnrummet kommer nämligen att bli i lilla sovrummet så småningom för vi ska ju flytta upp vårat sovrum när bebben har vuxit på sig lite.

Biljardbordet vet jag inte vad vi ska göra med,just nu använder vi det som ett vanligt stort bord och det är ju inte så snyggt.Micke blir nog besviken om vi tar bort det,men vi ska nog lösa det på någe vis.

Ikväll blir det nog att vi hyr film,Martin skulle hyra skräckfilmer innan han for hem med jag vill ju också vara med och bestämma!!!Det är då bara skräckfilmer som gäller för denne man,lite komedier skulle inte skada tack! ;-P

Och den stora frågan är ju,vad ska man äta idag då?! Det är ju fredag så man kanske ska äta något extra gott.Vi får se vad det blir.Man kanske ska ha pizzakväll imorgon,då ska jag göra hemmagjord pizzasallad! =)

Nej nu ska jag fara ner till bommen och posta ett paket med 2 st Zebrakoppar.Äntligen får jag skicka iväg det sista paketet,det är lite jobbigt att ha flera auktioner samtidigt tycker jag.En åt gången nästa gång tror jag.

Bye bye


Soliga torsdag.

Men vilket underbart väder ute idag,jag och Lippe har passat på att vara ute extra mycket idag.Har även fyllt på olja i min bil,den stackaren var i ganska desperat behov av det.Man kanske borde ta hand om bilen en aning bättre tror jag! =P
Min far säger att jag ska kolla oljan mm varje gång jag tankar,men det gör man ju inte.Man har ju lite koll ändå när man har fyllt på men det kan ju vara bra om man har en lite nyare bil kanske?! Äsch jag vet inte.

Kycklingen blev lyckad igår,fyllde den med citron,röd lök och morötter.Blev en god smak!Men det lär nog dröja tills man tillagar en hel kyckling igen för det var alldeles för synd om den...
Kalla mig fjantig,det skiter jag fullständigt i! =P

Nyfiken på dagens middag?

Broccoligratäng med kassler och kokt potatis.

Bye bye

Ångest!

Stackars stackars kyckling som ligger i ugnen nu,fick sån ångest när jag plockade fram den förut att jag nästan tänkte slänga den.Tänkte på att det det lilla livet har ju levat,fast vilket liv hade den då?Satt väl fast i sin bur och fick aldrig se dagens ljus.Ibland funderar man faktiskt på att bli vegetarian.Men skulle man klara det?Det är frågan det!

Har en trött-dag idag,så imorgon är det väl en pigg-dag får jag hoppas.Har typ bara legat i soffan och kollat på tv,men har även varit ute med hundarna och fixat med maten så man är ju inte jättelat precis.Saknar ibland att få gå på jobbet,kliva upp tidigt och göra något annat.Men då får jag tänka på att något annat kommer ju att ske snart så jag ska bara vara tyst!

Nej nu ska jag gå och glo i kokboken,ska göra någon god risrätt till kycklingen faktiskt.

Have a nice day!

Bye bye


Baka baka bullar.

Ja man har ju varit duktig och bakat kanel och vanillin bullar idag,dom blev jättegoda så nu är jag helt slut i kroppen.Måste vila mer än vad jag gör men dagarna går så himla fort.Funderar på om jag ska baka en till sats imorgon eller övermorgon,måste ju ha fika hemma när vi får besök.Och besök kan man ju räkna med när bebis är ute! =)

17 dagar kvar idag,ska bli skönt att slippa denna halsbränna.Så jävla jobbigt att inte kunna äta något utan att fundera på om man får sura uppstötningar hela tiden.

Ska snart gå ner till mamma och pappa för att hämta frimärken så jag kan skicka iväg ett paket ikväll.Fast jag tar nog bilen ner för min kropp är sluuuut nu.

Gäsp! Nä nu får det vara nog...

Bye bye


Tungt.

Denna dag har varit tung,har fått stannat upp emellanåt för att hämta andan.Det är ansträngande att vara gravid!
Nu flyttar sig bebben längre ner och förbereder sig för att komma ut till oss. =)

Ska man ta och baka en kaka? Något gott kan man ju unna sig. ( Som om man inte gör det annars då?! )

Bye bye

Alla hjärtans dag!

Klev upp klockan 8.00 imorse och gick prommis med Lippe,sedan hoppade jag in i duschen.Gick sedan ner och började med frukosten.Det är mysigt när man inte behöver sitta ensam och fika på helgerna.

Idag har vi varit inöver stan,Martin var in på lite loppisar och sen gick vi in på IKEA och köpte en skötbädd och filt till bebben.Efter det for vi till City Gross och handlade lite grejer tills ikväll.Jag har gjort hemmagjord potatissallad och till de blir det rostbiff och god sallad.Vi ska kolla på skräckfilm senare ikväll,får se hur fort man somnar då! Haha! =)

Har suttit och skrivit vinnarmejl till folk på Tradera.Fick in en bra slant,har varit och vägt paketen idag med.
Har en till auktion som går ut imorgon.2 st Zebrakoppar faktiskt.

Men nu ska jag gå och göra en sallad till maten.

Bye bye


Just det ja!

Kom nyss på att det är ju fredagen den 13 idag,men inte har det hänt något hemskt här inte.Men man vet aldrig,kanske det står någon hemsk filur utanför fönstret ikväll och spanar in oss.Tur man har en hund som hör allting ute så han kommer att skälla bort alla konstiga filurer! =)

Var på apoteket en sväng förut och köpte mig Rennie som är mot halsbränna,skulle nog inte klara mig utan det faktiskt.Får hoppas att denna halsbränna försvinner efter att bebben är ute för det är absolut inte roligt.

Ska snart börja med maten,nyfiken på vad det blir? Pannkaka med grädde och sylt.Brukar blanda i små bitar av fläsk i smeten med,då blir dom saftiga och jättegoda kan jag lova.

Ikväll går nästan alla mina auktioner ut på tradera,dom ligger ganska högt nu och det är jag glad över! =)
Vann även en auktion idag,2 bodysar för 15 spänn.Inte illa!

Imorgon är det då alla hjärtans dag,då ska vi äta gott.Tror jag ska baka något extra gött till efterrätt med.

Ha en fin fredag!! Ta det lugnt där ute!

Bye bye

Thinking of you!

Lyssnar på:

..: Katy Perry - Thinking of you :..



Ibland måste man vara tokig,jag smällde fan i mig en hel påse med Maltesers igår kväll.Men inget stort dåligt samvete för det inte som vissa andra kan få.Jag var ju så sugen och hur ofta är jag det nuförtiden? Inte så ofta faktiskt.

Vad händer för Madde idag?

Ja,man tar nog bilen och kör en sväng,var ett tag sen man kunde använda min bil.Tack bil för att du inte startade för Martin imorse.Och tack Martin för att du var så trött och inte orkade gå ut och sätta i motorvärmaren! Haha!!! =D
Tror att jag ska fara ner till kyrkogården sen,var nu ett tag sen man var där.

22 dagar kvar,fort det går.Nästan för fort för jag måste inhandla lite grejs.Men det borde jag ju hinna nu i helgen kanske!
Vad ska jag ha då? Hmm,vet ej än! =)

Nä nu sitter Lippe och tittar på mig med sina söta små ögon och vill hitta på nått,precis som jag.Men först ska jag få lite ordning i köket för där ligger det kryddburkar och disk sen igår på diskbänken.Att man aldrig lär sig att plocka bort allt sånt när man ätit klart middagen.Men vart är orken då??? Kan någon svara på det va?!



Bye bye


Maltesers!!!

Jag bara måste ha Maltesers nu!!!!!!!!!!


Soligt.

Imorse så tog jag en liten sovmorgon,vaknade vid 9.00.

Lippe var nödig så det var ju bara att kliva upp ur den varma sängen och klä på sig varmt och vandra ut.Lika soligt och fint idag med,hoppas det blir så till helgen med när Martin är hemma så man kan hitta på nått skoj.
Jag och Lippe gick skoterledet uppe i skogen,tänkte ta med mig kameran men den fick ligga hemma på byrån,synd var ju det för det hade blivit fina morgonbilder med sol och snö som glittrade.

Till frukost idag blev det mannagrynsgröt,inte så ofta man äter det inte.Men gott var det!

Igår var jag på MVC,bebisen växer och gror så bra i min mage.Barnmorskan tog reda på hur jag ville ha det på förlossningen med bedövning mm.Sånt får man ju se då,finns många alternativ att välja på.Men lustgas är ju vanligast fick vi höra på föräldrautbildningen på sjukhuset.Hann ju med att fara dit med på kvällen och det var väldigt intressant.Det var mycket folk där,några man kände igen också.Men nu har man mer information i huvudet och jag blev faktiskt en aning lugnare när barnmorskorna talade om att det inte gör ont hela tiden på förlossningen utan att det går i etapper.Men nervös kommer jag självklart att vara.

Jag vägde mig också på MVC,var inte så nervös för resultatet men 14 kilo har jag gått upp under HELA min graviditet,det är ju inte alls illa.Helt normalt sa barnmorskan.Men dom kilona och mer ska bort sen iaf.Vissa har ju svårt att få bort graviditetskilona men jag tror inte att det ska bli några problem.Det är ju en jäkla tur att man har hund så man får komma ut,fast från början blir det väl inte så mycket motion kan jag tänka mig.

Resten av dagen består av städning på övervåningen i den mån jag orkar. =)

Här kommer lite bilder:

  



Bild 1. Magen v.36
Bild 2. Våran bebis
Bild 3. Lippe


Bye bye


Gokväll!

Ibland förstår jag inte på mig själv,jag vet ju så väl att om jag äter typ middagsmat sent på kvällen så kommer det upp på morgonen igen.Blev så sugen lite senare på kvällen också när vi tittade på Beck-filmen på just den maten.Hade ett helvete imorse då jag fick springa och spy upp potatisgratäng och kött som jag kvällen innan hade suttit och njutit av.Så hela min dag har bestått av halsbränna och sura uppstötningar. =(
Men nu har jag lärt mig,ät bara EN GÅNG och INTE FÖR SENT!

Gick ner till familjen och gjorde inte så mycket förutom att snacka med mor och glo på tv.Sen på eftermiddagen när alla var hemma så var jag tvungen att fara hem för jag skulle laga mat till min lilla familj.Det blev stuvade makaroner och stekt korv och rivna morötter.

Vi har tittat på Familjen Annorlunda ikväll,vi har konstaterat att det inte blir så många barn för oss inte.Max 3 stycken tycker jag.Men vi börjar väl med 1 barn?! =)

Nu finns det inte så mycket info att tillföra här så jag överlämnar denna burk till min käre sambo!

Imorgon blir det MVC,ska lämna in urinprov och väga mig mm.Jag undrar hur mycket jag har gått upp i vikt!Det får bli en gåta fram tills imorgon..

Bye bye


090208

Håller på och tillagar en potatisgratäng och har marinerat kött.Det är väl en bra helgmiddag tycker jag.Självklart serveras det en god sallad med fetaost och rödlök till.Bearnaisesås kanske,tror inte man behöver det när man har gratängen..

Denna snöiga dag har vi inte gjort ett dugg,glott på tv och bara gått fram och tillbaka mellan datorn och tv:n. =)
Har tvättat lite bebiskläder som vi ska ha med till BB,lika bra att förbereda sig nu för när det väl är dax är jag nog inte så kapabel till att tänka klart pga nervositet.Kollade ju på familjeliv för lite tips på vad man kan ha med sig:

Till bebis:

* 2 pyjamaser
* 2 bodys + byxor
* sockar
* mössa
* overall
* filt

Till mig/oss:

* Mjukiskläder
* Hygienartiklar
* Kamera + batterier
* Amningskupor?
* Något ätbart till gubben
* MVC journal

Ja någe mer kommer jag inte på,men finns det tips där ute så släng in en kommentar! =)

Fasiken vad jag är hungrig,gratängen är strax klar så nu gäller det att Martin ställer sig och steker köttet!!!

Bye bye

Mat mat mat.

Sov ut till ca 10.00 idag,det var faktiskt inte så skönt.Man blir ju så seg om man sover för länge.Hoppade in i duschen i hopp om att bli piggare,det blev jag.Fikade en helt otrolig frukost: Kräm och mjölk! Haha! Har börjat gilla det nu.Men jag är inte så förtjust i Ektröms extra prima kräm där man kan känna jordgubbarna.BLÄ!!

Har faktiskt varit en sväng med pappa och bror och hundarna och gått.Det är skönt nu när man börjar bli piggare.Men jag måste passa mig för jag är inte riktigt frisk än.

Nu har jag auktioner ute på Tradera,folk har lagt bud och det är skönt!Får se om man har turen med sig nu då.

Vi måste åka och handla mat alldeles strax,blir nog Ica Maxi ute i Birsta tror jag,känner för att vara där den här gången.

Ska man se på Melodifestivalen ikväll??? Vi får se.Har väl aldrig varit ett så stort fan av detta program,det är ju så utdraget.Förr blev det ju avgjort på en kväll..

Men ha en bra kväll.
Lippe


Challe


Bye bye

Ingen rubrik idag!

Fredagen har då kommit och det känns faktiskt skönt.Jobbar inte på hela helgen och är väldigt tacksam över det så jag får kurera mig en aning.Nu får man umgås med Martin mer och bara ta det lugnt,kanske det blir någon bra film man tittar på,tror att Martin skulle hyra någon film eftersom han tycker jag blir så tråkig när jag är sjuk.
Får ju hoppas på att det inte bara blir skräckisar..jag bara somnar ju! =P

Lippe har varit borta sedan halv 9 imorse typ och nu börjar jag sakna den lille filuren,men han är på hemväg.Nu har han fått sprungit av sig rejält så han kommer vila upp sig en stund med mig sen.

Vår hemtelefon har varit knäpp ett par dagar,vi har kunnat ringt till folk men ingen till oss.Helt dött i telefonen!
Men nu ska det vara ordnat,fick nyligen ett sms från Telia att det ska vara fixat.Tack för det!

Vad händer mer här då? Nada! =)

Bye bye

..:Torsdag:..

Fortfarande dålig idag,men har inte lika ont i kroppen.Svider i bröstkorgen varje gång jag hostar.Det är då tur att man har snälla människor runt omkring sig som ställer upp att gå ut med Lippe för jag KAN verkligen inte gå ut nu.

Tog krafter till att hoppa in i duschen förut och det behövdes efter denna svettiga natt.Men nog pratat om detta!!!!



Nu är det endast 29 dagar kvar till BF!
Kommer nog att bli en liten lättnad när magen försvinner för den är riktigt jobbig nu när man ska kliva upp,speciellt från sängen.Ska bli skönt att bli sitt "rätta" jag igen.

Tror att jag ska gå och vila nu faktiskt.

Martin! Kom hem!! =)

Bye bye

Vilken usel dag!

Har haft frossa och ont i hela kroppen inatt,sömn var ju inte så mycket att tänka på.Så jag har varit hemma idag och plågats av värk och lite illamående ibland.Hoppas jag blir bättre snart!

Ja,dagen har bara bestått av långa suckar och en massa toapapperstussar överallt.

Nu går jag ner till sängen och knyter mig en stund med Lippe och kanske Martin om han nu vill vara i närheten av mig! =P

Bye bye



Inte igen tack!

Ska man gå och bli så där förkyld igen nu...är helt slut,får snyta mig mer och mer och har ont i kroppen.Låg och sov någon timme efter maten och det behövdes verkligen.Men är fortfarande trött!

Ska gå och lägga mig alldeles strax för jag orkar inte att vara uppe alls.

Får se om man orkar ta sig till jobbet imorgon,men jag måste tänka på mig själv och bebisen nu.Jag har alltid varit en sån människa som försöker ta mig i kragen ändå men den här gången verkar det slå ut ordentligt och fort. =(

Nej gott folk,nu går jag och borstar mina tänder och lägger mig under täcket med en toarulle.

Bye bye

Bränd paj!

Gick in på ICA och fick sån stor lust för att baka en paj,bestämde mig för att göra en äppelpaj.Köpte lite äpplen och smör och for hemåt.Väl hemma så började jag att blanda smuldegen och göra iordning äpplen med kanel och socker.Slängde in den i ugnen och satte mig framför tv:n.Tiden gick och jag var bara tvungen att gå på toa,är beroende av ett spel på mobilen så för att få lite "roligt" på toa så började jag spela en stund.En stund blev alldeles för länge och det började lukta konstigt.

- HELVETE!!!!,skrek jag.

Skyndade mig från toa:n och snubblade nästan över Lippe i hallen,inne i ugnen var det en svart kaka som inte såg så aptitlig ut direkt.Och jag som hade sett framemot en härlig efterrätt mot kvällningen.Som pappa alltid säger när jag talar om paj:

- Det blir bara paj av alltihopa! =)

(Fast jag hade blåbär i frysen så jag gjorde en blåbärspaj istället,så jag får min efterrätt ändå!) Haha!

Bye bye


Men tjena!

Nu är denna helg gjord,har jobbat hela tiden.Så nu är man lite trött och behöver sova.

Har kikat på film ikväll,var någon konstig skräckfilm och jag somnade faktiskt inte,var väl för att vi kollade så bra tid. =)
En till skräckis var på g men Martin får kolla på den själv för jag kan inte kolla på två skräckisar på en gång heller.Tror det var längesen jag blev riktigt skrämd av en sån film.Men är det någon film som jag blir äcklad av så är det Saw-filmerna! Vidrigt!

På tal om vidrigt så kan jag bara tala om att dra dun från en livs levande fågel är den mest vedervärdiga jävla skitsak man kan göra.Imorse när det kom upp på nyheterna kunde jag inte titta!!! Jag börjar grina på en gång när jag ser hur djur far så illa... =´(

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

Bye bye