Pust!

Blev inte så mycket städning idag tyvärr,blev så trött och slut efter storhandlingen på Ica Maxi i Birsta.Har lyckats städat toaletten på nedervåningen men inget mera... =)

Imorgon ska jag in på arbetsförmedlingen på basinformationsmöte (tråkigt).Sen ska jag jobba kvällen.

Kanske man ska gå och glo på en television en sväng medans Martin sköter sina auktioner.

Blev ett trist inlägg idag men jag är trist idag.


Bye bye

Julen är snart här...

..känner jag och jag längtar som en tok till jag ska få julpynta!! =) imorgon blir det julstädning och sy gardiner ska jag göra med.Mamma kommer och hjälper till och det behövs för huset är så dammigt och skitigt.Har lixom tyckt att det inte har varit nödvändigt att storstäda när det alltid kommer folk varje helg och springer i huset pga av renoveringen.
Idag är dom hemma hos oss och fogar kaklet och fixar i sovrummet,tack för det!

Gjort idag? Så lite som möjligt,vilar upp mig inför imorgon. Jag = Lat!

Börjar känna att ryggen har det jobbigt,svanskotan känns den med.Ta det lugnt säger jag till mig själv men ibland kan jag inte det och det är ju inte så bra.

Far sitter här och lyssnar på skivor med schlagerlåtar och han sitter och jammar som en tok,han är en liten tok min far.

Ja men nu skriver jag en massa skit så jag tar och går nu.

Bye bye


tja!

Igår tänkte jag även skriva i mitt blogginlägg vilken vecka jag är i nu.Är i vecka 26 så ni vet! =)

Har inte så mycket att tillägga idag förutom att jag har tillverkat ett julkort av Micke!





Är ju tvungen att bara lägga in detta:

Därför älskar vi killar:

-  Sättet de ser ut på när de nyss har duschat och har en handuk slarvigt knyten runt höfterna.
- Den där djupa rösterna de får på morgonen.

- Deras rufsiga hår när de är precis nyvakna.
- Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör genom att se på oss med deras hundögon, tills vi börjar le.

- Den där otroligt sköna känslan när dom kysser oss i nacken.

- Det där gulliga,frustrerade ansiktsukttrycket de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas.
- Sättet när de sätter händerna på våra höfter när vi går igenom ett rum fullt med folk.

- Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras.

- Hur det erbjudet oss deras jackor, fast att de bara har en T-shirt under och det är jätte kallt.

- Hur de ser ut som små barn när de sover, fast att de är hur tuffa som helst när de är vakna.

- Det där gulliga ansiktsukttrycket när de tvinnat ens hår och så blir de en tova som dom vill få ut själva.


Nu ska jag åka och köpa kumquats,kryddnejlikor,mjölk,choklad och köttfärs. =)


måndag

Det sparkas nästan hela tiden i min mage,vrider och vänder på sig för jämnan! =)

Längtar tills man äntligen får plocka fram alla julsaker,ska få hjälp med julstädningen av min kära mor på torsdag,sen blir det upp med alla prylar.Tror att jag måste köpa fler julstakar och julgardiner,man har ju mer att fylla upp nu när man har hus.Ska nog ta och baka lite lussebullar till veckan,eller ska jag göra det den här veckan?!
Nej nästa vecka är bättre för då är allt klart med renoveringen med köket och sovrummet.Det ska bara fogas på kaklet nu och då ska jag knäppa kort,kan ju inte visa ofärdiga bilder heller. =P

Igår fick vi nytt golv i vårat sovrum och det är så himla fint,så skönt att slippa den där heltäckningsmattan som var äcklig.Nu är det bara vita lister och fönstret som ska fixas men det blir klart på onsdag! Bilder kommer inom kort på det.Man är ju så dum som inte har knäppt kort på rummen hur dom såg ut först men det var inte så snyggt kan jag lova!

bye bye

Fredag

Sitter just nu och trycker i mig flingor och mjölk,har inte ätit middag än men det får bli en senare version av det ikväll för vi ska nämligen in till stan strax och köpa färg till sovrummet och golv.På söndag ska vi fixa med sovrummet och imorgon lördag blir det jobb för mig men Martins mamma ska kakla köket.Så snart får man lite lugna helger!



Fick besök av Martins kompis Mattias med familj förut,Lippe skäller och morrar när det är barn i närheten.Vet inte vad jag ska göra åt detta problem,det är verkligen ett problem med tanke på att vi snart får ett litet barn i familjen.Hur kommer Lippe att vara då? Jag hoppas att han kommer vara lugn och snäll men risken finns ju att han kanske gör något annat...Måste prata med en expert! Fast den här rasen är ju ettriga av sig och skälliga och behöver tränas och uppmuntras mycket.Får gå förbi dagiset så ofta jag kan när barnen ute så han vänjer sig.

Ha en bra fredagkväll,det ska jag försöka att ha!

Bye bye

Bad day!

Natten har inte varit rolig för mig,har spytt och mått allmänt dåligt.Var väl alla godsaker jag proppade i mig på jobbet igår.Har nämligen hänt en gång för ett litet tag sen när jag även då hade ätit lite väl mycket fikabröd.. =P
Tror det får bli ett litet break från sådant nu.Jag känner att något kilo har jag gått upp.Fast jag rör ju på mig mycket ändå när jag promenerar med Lippe.Ska nog inte hålla på och tänka på vikten nu,får ta det sen när lill*n är ute i det fria! =)


Fick sovmorgon imorse,brorsan kom och gick morgonprommisen med vovvarna och det var snällt.Har plockat in lite karotter och skafferigrejer i nya köket,det är roligt men svårt nu när man har så mycket skåp och lådor att fylla.Ska fortsätta snart igen hade jag tänkt men lite pauser behövs.Varför är jag så himla dålig på att vattna blommorna?
Jag bara glömmer hela tiden,och nu ser man att dom inte mår så bra.Det är bara vanliga gröna växter som är lättskötta,jag ska nog inte ha blommor har jag kommit på.PLASTBLOMMOR är svaret,behöver bara damma av dom ibland! Haha! (Kanske ska skriva upp det på min önskelista inför jul?!)


Satt och kollade på tv imorse och glodde på magen en sväng,precis då sparkade det och magen hoppade åt höger! =D
Nu går det undan kan jag lova.

Har även skrivit in mig på arbetsförmedlingen,får se hur allt går där.Är så jävla less på allt som har med jobb och göra.Blir utmattad på en gång,längtar tills jag ska bli mammaledig så jag slipper allt om det och bara fokusera på jobbet hemma!

Nej nu står hundarna vid dörren och gnäller.Ska fara iväg med dom och sedan köpa mjölk för idag blir det stuvade makaroner och något till eller kanske lasagne.



Älsklingen! ;-)



Bye bye

Monday monday..

Nu har man inte skrivit på några dagar,det beror på att tiden inte har funnits över huvud taget faktiskt.Hela helgen har det varit full rulle hemma.Köket är snart klart,dekorlisten har varit lite problematisk.
Men nu kan vi ÄNTLIGEN använda diskmaskinen och ta vatten från köket,fast jag är så himla inkörd på att gå och diska och hämta vatten i tvättstuga.Det kommer nog att ta ett litet tag innan jag vänjer mig vid att man kan använda köket.Till helgen blir det kakeluppsättning och det kommer bli skitbra!Var och kollade på olika alternativ nu i helgen och det finns ju hur mycket som helst att välja på.Men till slut valde vi ut kakel som var mörkgrå närmare svart.Bildresultat kommer nästa helg. =)

Är lite nervös när det gäller jobb,nu ska dom ju dra in på vikarier och personal så jag har knappt något jobb den här månaden,måste gå in på arbetsförmedlingen imorgon och skriva in mig så jag får börja stämpla.Har inte behövt det tidigare men nu är det kris kan jag lova.Man blir ju deppig och less på att bara gå hemma och stampa.Har ju och göra med huset men det ligger i bakhuvudet och jag jobbar ju och tjänar pengar istället.Får ta och starta eget! ;-)
Tanken har faktiskt slagit mig ibland....

Vad blir det för mat idag?! Bra fråga men jag lyckas alltid laga ihop något gött.

Ha en bra dag.
Huset



Bye bye

Göra lite nytta.

Just precis,idag har jag känt för att göra lite nytta.Har åkt in till IKEA en sväng och köpt fler ben till stommarna i köket.Vad har jag gjort mer för nytta då?  Nada! Ingenting alls.Svängde på hemvägen in till Mia´s kondis och köpte lite småkakor och några wienerbröd och sockerkringlor.

Har precis hämtat Micke från skolan,kanske man ska fara hem snart och börja med maten.Blir torsk idag med äggsås och hemlagad mos.Dålig fantasi?! Näe jag tycker nog att det är gott jag.




















Jag kan bli så sugen på just en sån här bakelse,men det är inte överallt som dom har sådana här.


Bye bye

Onsdag 12/11-08



Hej!

Har en ledig dag idag,trodde det snöade imorse men jag såg helt fel.Vill att snön ska komma snart,eller iaf några dagar före jul så man får extra mycket julstämning som man hade när man var liten.Då kunde det vara skitmycket snö.
Skulle vara kul att köpa lite julpynt och tomtar.Men helst så vill jag gå på loppis för dom tomtar och pynt man kan köpa på affärerna är ju så trista tycker jag.Jag vill ha lite historia kring mina tomtar.Fick en hel kartong med pynt mm som Martins farmor hade haft.Var mycket fint!
Jag är helt frälst när det gäller julen,älskar allt.Baka,pyssla,laga mat,julstäda,köpa julklappar mm.Men det är nog för att man har haft en sån fin barndom med många många härliga och mysiga minnen från jul. =) Det gör ju mycket att man har en stor familj också.

Men nog med julprat..

På förmiddagen så kom vårat efterlängtade kök.Eller rättare sagt köksluckorna och köksbänkarna.Det blir ju en hel del som man får lämna tillbaka med tanke på att vi har hittat mycket på fyndet på IKEA.Har sparat in många tusenlappar på det.Vi måste fara in och köpa kakel snart också.Det kommer bli så jäkla snyggt kan jag lova.

Så här såg det ut när gubbarna hade varit hem med köket.





Har upptäckt att jag har fått en liten bristning på magen,det är inte kul.Måste smörja in mig med något som finns på apoteket tror jag.Eller är det försent nu?! Det är ju inte hela världen med bristningar,sånt får man väl räkna med när man väntar barn antar jag.Men vem fan kan säga att det är snyggt??! Jaja,that´s life.
Det sparkas jättemycket nu,är roligt när man rycker till med hela kroppen för man är ju inte direkt förberedd när det händer. =) Det är nog en blivande fotbollsspelare som ligger där inne som alla säger.Fast nu så är det Lippe som är den som älskar fotbollar,här bjuder jag på några bilder från när vi var och gick på åkern för några timmar sen.

Lippe



Charlie


Lippe och pappa




Men nu så ska jag åka hem och duscha Lippe och Charlie,dom luktar skunk!!

Bye bye

Vilken måndag

Måndag igen och jag har varit ledig,var på MVC idag och tog blodtrycket och blodsocker.Allt såg bra ut.Sedan skulle jag upp till barnmorskan Ewa,jovisst det trodde jag ja.Det jobbar ingen mer barnmorskan Ewa där för hon har gått i pension.Och inget visste jag,men det spelar ju ingen roll vilken man har,men det hade ju varit trevligt att få lite vetskap om detta.Så jag fick träffa en annan och hon var bra hon med! =)
Men hjärtljuden slog på och dom var starka,magen växer som den ska.Spelade även in hjärtljuden så Martin kunde få höra.

Efter det så drog jag hem till morsan och farsan.Vi drog iväg med hundarna och sparkade lite boll.

Jag frågade Micke och Heléne om dom ville hjälpa mig att måla vårat sovrum hemma och det ville dom så vi åkte hem till mig och där målade vi som några tokar,Lippe ville vara med han också så han fick lite färg på nosen.Fast det var då inte med flit! Sötis! =)
Så vi har fikat och skojsat idag.

Sen skjutsade jag hem småglina och hämtade Martin på jobbet,handlade lite mjölk och sen hem och åt mat.

Nu sitter man här och tittar runt.

Så nu kommer det nog inte att hända så mycket ikväll tror jag!

Ha det så bra alla!

Så här såg jag ut i somras när vi var på Ulvön,jag mådde ILLA!!! Haha!


Bye bye

Hej gott folk!

Vilken tröttsam dag idag tycker jag,varit trött och dåsig och bara velat åka hem och sova! Men inget sova har det blivit tyvärr,just nu sitter jag hos mamma och pappa och har fixat med kameran och glott runt på internet.Vi tog en härlig promenad ner hit med och det var behövligt känner jag.Man blir ju piggare!!

På halloween så var det lugna gatan,jobbade och var hemma hos Martins mamma och år god mat.Jag gröpte faktiskt ur en riktig pumpa och satte ljus i den,blev sååå fin.Och nu sitter den vid brevlådan.

Men nu ska vi gå hem och kolla på Desperate Housewifes..

Men först lite bilder på min mage och mina nya mammajeans! =)