Blod!

Stackars min lille gubbelubbe,imorse vaknade jag av att Johannes lät snorig.Klev upp och plockade upp honom,men insåg sedan att det inte var snor som irriterade honom utan det var näsblod!Han måste ha slagit sig på ena näsborren hårt,stackarn! =/ Torkade bort blodet och gav honom mat,han mår braaaa!! =)

Har varit ute och rensat bort en massa ogräs från rabatten på framsidan,måste plantera något fint där snart.Men man hinner inte med sig något nuförtiden.Och har man ingen inspiration så är det lika bra att skita i det och vänta,annars vet man inte vad det  blir för fula blommor och buskar.

Förkylningen har inte blivit så mycket mera av kan jag säga,irriterar bara så man får gurgla sig i halsen.Men jag hoppas att det inte blir värre.

Nej nu ska  jag gå och vila med min son som är trötter.

Bye bye

Challe och Jag

*SUCK*

Faaan! Idag mår jag inte alls bra,håller på att bli förkyld.Det får jag inte bli för då kommer jag troligen att smitta ner Johannes och det skulle bli en plåga för honom!! =(

Måste köpa KanJang,hoppas det funkar!

Blääää..nu orkar jag inte skriva mer idag! =/

Bye bye

Grattis älskling!

Ja idag så fyller min gubbe 26 år och det har vi firat med smörgåstårta som jag gjort alldeles själv.Snacka om att det tar tid att gör en sån,gjorde en hel ungnsplåt.Var orolig att den skulle smaka apa men den blev kanongod! =)
Har varit folk här idag med för att fira födelsedagsbarnet så det var bra att jag gjorde mycket att äta.

Min smörgåstårta:



Johannes och hans farfar:




Och som vanligt så kan jag inte bestämma mig vilken hårfärg jag vill ha,igår fick jag för mig att jag inte trivs med att vara blondin så jag gick och köpte mig en annan mörkare färg.Tycker att det var ett bra val,jag ska nog vara brunett!



Här kan man inte sitta längre,ska umgås med mina älsklingar.Fast den ena älsklingen sover (Johannes) men man kan väl umgås ändå! =)

Bye bye

Söndagg!

Imorse var jag ganska trött,var uppe med Johannes 7:30 och gav mat.Sen sov vi till halv tio tror jag.Har varit trött hela dagen lång men det får man lägga på sidan när man har småbarn!

Var som sagt på krogen igår,kvällen gick så fort men kul hade jag.Var ju nästan 1 år sen man var ute.

Idag har vi varit ute på en biltur,alltid kul att fara runt och bara titta och vara nyfiken tycker jag.Johannes sov som en stock hela tiden,tänk vad bilen är en bra insomningsgrej! =)

Nu ska vi kolla på film tror jag,en clownfilm.Bläää vad äckligt. =P

Bye bye

Silvershampot är faktiskt bra.

 

Johannes vill bli en sjöman när han blir stor,bäst att börja tidigt! =)


 

Nice song


Lördag = Krogen!

Sov länge idag,klev ju upp vid 6-tiden imorse och matade Johannes.Sedan sov vi till 9:30!!Det var riktigt skönt att få sova ut,är längre mellan mattiderna nu för lillskiten och det kan ju kanske vara bra det! =)

Har varit inne på Birsta City,köpte mig två par leggings.Läste en annan tjejs blogg och såg ett par fina leggings så jag var bara tvungen att fråga vart hon köpt dom.Så idag har jag också sådana. =)
Sedan blev det lite kläder till Johannes och presenter till Martin för han fyller ju år snart.Var och hämtade ut korten på MediaMarkt och in en sväng på Bauhaus och skulle köpa färg men det fanns inte där.Systembolaget fick sig ett besök av mig med för en gång skull.Ica Maxi sedan för att lämna tillbaka en guitarhero-gitarr.

Dom andra ville äta på Max så vi for sedan dit,jag blev så äcklad av doften av hamburgare så jag ville inte ha något.

Nu är jag hemma och vi har nyss ätit god mat.

Ska ta och duscha snart,blir ju krogen ikväll då!

 


Bye bye 

......



Haha! Fan vad kul vi hade däääär! =)



Man kanske ska gå och sova i några timmar?! Kanske det blir krogen ikväll...?



 

Tänk vad man kan växa fort! =)

Härliga fredag!



Har inte så mycket att tillägga förutom att min son är så jävla gullig!!! =)

Imorgon blir det stan,hänga med?!

Bye bye

Tjenis!

Nu är klockan 22:12 och äntligen har jag tid att sitta vid datorn,visst har jag suttit vid datorn ett tag förut idag men har inte hunnit med att blogga.Fast egentligen ska man ju blogga på kvällen för att kunna berätta vad som hänt under dagen!?

Förmiddagen var man bara lat och var hemma och donade och tittade på tv.Senare på eftermiddagen for in en sväng på birsta.Köpte spik på Bauhaus och en simpel plånbok på Clas Ohlson.Hade egentligen velat gå in på själva stora varuhuset men hade ingen vagn med oss och det var så jäkla mycket bilar så vi sket i det!Skulle vilja köpa lite kläder till Johannes,börjar bli less på att se kläderna han använder nu.Får kanske fara in nu i helgen igen.

  
  



Pappa,brorsan,syrran och hennes kille kom och hämtade upp mig senare på kvällskvisten,vi gick med hundarna och kastade frisbee (stavas det så?!).När jag kom hem så blev jas så himla sugen på att baka,gjorde min alldeles egna kaka som jag aldrig har gjort förut.Den heter "Maddes Chokolad och morotskaka" ! =D

Provsmakade och den var gooooood och smaskig och saftig,jag har mitt lilla knep för att få den saftig! ;-P



Nu ni ska jag faktiskt gå och kolla på televisionen med min käre Martin!

Bye bye

Chicken.

Idag har vi ätit kyckling,kan ju även säga att jag såg ut som en kyckling i håret imorse.Mamma var och köpte silvershampo åt mig för jag ville då inte fara iväg så som jag såg ut.Blev faktiskt bättre!

 


Plockat,tvättat och städat här hemma.Men det får man göra typ varje dag,fattar inte hur man kan stöka ner hela tiden..

Det ska bli riktigt skönt att Martin är ledig imorgon,då ska vi hitta på nått.Fast han ska nog hålla på med garaget så det blir klart någon gång.Han är såå duktig min karl. =)

Just nu ligger Johannes och suger på sin tumme och är lite allmänt tjurig,han är nog lite övertrött som han alltid är den här tiden på kvällarna.Lillgubben min,han är så mysig och gullig och snäll! *pussar på honom*
Tänk att han snart är 3 månader,tiden går himla fort.Längtar tills han börjar krypa och gå.Det är ju klart att det blir mer passning men jag kommer att njuta som bara den! =)

Till mor och far: Skulle vara skitkul om ni köper det,hur fint som helst.Klart att det är mycket att tänka på men sånt får man räkna med. =)

´Nu ska jag mata min lillsnutte som är hungrig!

Bye bye

Tisdag

Sitter just nu med nyfärgat hår,är fortfarande blött och jag hoppas att det blir bra.

Idag har jag varit på stan en sväng,köpte hårfärg och skulle även köpa silvershampo.Men det var inte lätt att hitta det kan jag lova,kollade hos flera hårfrisörer men vissa hade inte just det märket jag skulle ha och hos vissa var det slut.Så jag gav upp efter ett tag,får se hur det blir nu och får avgöra om jag behöver det.




Lagade makaronipudding idag,älskar pasta!! =)
Efter det blev det stan igen och då handlade vi mat på City Gross,så nu är det mat i kylskåpet igen.



Nu ska jag gå och blanda en flaska barnmat till min lille son och sedan gå och sova sött.

Bye bye


"Monday monday"

En händelselös dag idag kan man säga.Funderade på att åka till stan och köpa hårfärg och silvershampoo men jag ångrade mig så jag tog bilen ner till La Familia i nedre forsa och snackade med morsan och kollade på när hon krattade klart det sista på gården.Åkte hem efter någon timme och myste framför tv:n,blev så trött att jag gjorde samma sak som Johannes: Somnade! =)
Kollade på klockan och den var redan 16:00 när jag vaknade,så upp ur soffan och in i köket och lagade mat.

Dagens middag blev en egen pastaröra,riktigt gott.
Stekte kassler som jag skurit i tärningar,blandade i hackad rödlök och slängde i lite krossade tomater och sedan matlagningsgrädde.Sen rivde jag lite ost och strödde över.Kryddade med salt,svart och vitpeppar,vitlökspulver och pizzakrydda.Hällde över denna röra i den kokta spagettin.Enkel mat men ändå så god enligt mig.
Alla brukar knäppa kort på maten,ska kanske ta och göra det jag med för skojs skull.

Snart är det Färjan och det får jag inte missa.

Bye bye

Helgen.

Den här helgen har gått så himla fort,vart tar tiden vägen?!

Har städat hela nedervåningen idag,det ska ju komma främmande och då vill man ju att det ska se hyffsat ut.Måste ta mig i kragen och städa på övervåningen med,men det hinner jag inte med idag faktiskt.Behöver lite hälp med det,har ju ett stort biljardbord i allrummet som ska ut för det tar så mycket plats.Får anlita en städ och flyttfirma tror jag...

Igår var vi in till stan och shoppade ett par skor till mig och lite smink och mat.Sedan grillade vi och for sedan ner till Huddik på cruising,hände lite grejer där faktiskt.Polisen och ambulansen fick bryta in mitt i allt.Man är ju bra nyfiken när det händer något,jag vill se allt! Haha.
Vi var där till 23:30 för det blev så jäkla kallt och alla fjårtisar kom så då var det inte lika kul längre.Plockade upp syrran i armsjön och hämtade sedan Johannes hos mor och far.Sen hem och soooov.

Ska ta och fara till affären och köpa lite fika nu.

Här kommer bilder:











Blev inte så mycket kort för kameran hade så dåligt batteri.

Bye bye

Hyffsad blogg...

Nu ser ju bloggen hyffsad ut,har ju inte gjort designen själv.Vet inte riktigt hur man gör det men skulle mer än gärna vilja lära mig detta.Det får duga med en färdig design som säkert flera andra också har,gör mig inget! =)

Syrran hjälpte mig att slinga håret idag,fick ha på mig en ful mössa som man sedan skulle använda en nål och dra ut håret med.Snacka om att det gjorde oooont!!! Men vill man vara fin får man lida PIN.Och det var just det jag gjorde,så nu är jag ljus i håret.Känner mig nöjd för en gång skull.Trodde inte att det skulle bli så bra faktiskt eftersom det var så lite av själva färgmedlet.Märket jag använde mig av var Jane Mood Slingblond,testa det om du tänker göra slingor!
Ska köpa mig silvershampo till veckan,det ska ju vara bra om man vill få det ljusare plus att det tar bort gul eller orange färg på håret som kan uppstå när man färgar det ljusare ibland.Själv så trodde jag att det skulle bli gult och orange men blev förvånad att det blev så bra! =)

Hur mår jag då?! Jodå,jag mår bara bra.Det här med viktnedgången går lite upp och ner kan jag säga.Försöker så gott det går man ibland är frestelsen alldeles för stor att jag bara inte kan motstå det goda i livet.Men jag rör ju på mig,ligger inte i soffan och latar mig utan man tränar ju även om man inte är ute och springer.Jag menar att man "tränar" ju när man städar och går fram och tillbaka i trapporna hemma också,eller hur?!Och har man hund så måste man ut och gå.

Skjutsade in syrran och pappa till stan förut,dom skulle minsann ut och roa sig.Ja,inte tillsammans utan pappa skulle på Casinot och Heléne på krogen.Kan ju tala om att jag vill också hitta på nått rajjtan tajjtan snart!!!Och då ska det vara alkohol inblandat,annars är jag inte med!! Haha!

Nu är helgen här igen och imorgon lördag blir det cruising i Huddik på kvällen,alltid kul att titta på alla fyllon och snygga jänkare.Härligt att få drömma sig bort ett tag,man vill ju innerst inne sitta själv framför ratten på en snygg fet raggarbil.Det vill nog dom flesta,visst är det så?! ;-)

Min drömbil: Buick 1959





OJ,vad klockan tickar.Ska gå och glo på tv en stund och sedan bädda ner Johannes och mig själv och gubben.Är ju en dag imöra med!

Visst är det kul att jag bloggar igen va?! =)

Bye bye

Bra låt!



Håller på fixar och trixar med denna blogg,nästa gång jag skriver ska den här bloggen vara snygg!!! =)

Bye

Börja blogga igen kanske?!

Tjena tjena!

Fasiken vad dagarna går fort,hänger faktiskt inte med just nu.Tiden och orken för att sitta och blogga har bara inte funnits till.Men nu tror jag att den är tillbaka. =)

Johannes bara äter och äter och växer och växer.Tänk vad glad och stolt man är alltså! Har alldeles nyss suttit och fixat med foton på honom på MediaMarkt:s hemsida som ska framkallas och hämtas om ca 5 dagar.Riktigt roligt att hålla på och ändra med färger mm.Får hoppas att fotona blir bra!

Ja,vad har hänt annars?! Vet inte hur länge jag har varit borta från bloggandet men man är ju mammaledig,och vad gör man när man är mammaledig då?Jo,man är med sitt älskade barn,städar,tvättar,promenerar med hunden,krattar ute på gården.Ja man pysslar med det mesta faktiskt.Dagarna bara flyger förbi,helt plötsligt är det kvällen lixom. =)

Men nu är det fredag och jag sitter här och glor,imorgon blir det stan med mamma och pappa och Johannes.Nu blir det kolla på tv med Martin och sedan sängen nästa!

Här kommer lite bilder på vårat underverk:









Bye bye! =)

Hallå???

Min lust att blogga är inte alls stor,men när lusten har kommit tillbaka så ska jag börja igen! =)

Bye bye
Studenten 2004