*Rubrik*

Här sitter man och är förkyld,var mycket värre i förrgår.Blir lite chockad över att det blev bättre så snabbt.Men har man annat att tänka på i livet så kanske sjukkänslan försvinner snabbare.Så är det nog för mig.
Men det kan ju även vara så att jag har smittat över alla mina baciller till Martin,han ligger nämligen också hemma och hostar och snorar.Stackarn!

Igår var vi iaf och kollade på ett hus.Det var väldigt mysigt och vi har lagt ett bud,försöker att pruta lite men går inte det så får vi väl ta utgångspriset då. =) Men där kommer vi att trivas som fiskarna i vattnet.

Ska ta hundarna ut på en sväng nu.

Solen skiner men det blåser!

Imorse klev jag upp helt i onödan,på skolan skulle vi ha mentorstid men inte kom min mentor heller.Det är ju typiskt honom,jag blir så jävla less.Hade ju kunnat haft sovmorgon till klockan 10 iaf.Vi skulle kolla på film så jag for hemöver och ska snart ladda hem filmen istället.Nu sitter jag i forsa och har varit ute med vovvarna och mamma.Lippe bajsade ute när vi var uppe i översta forsa. =) Han är så duktig!!

Har hittat ett fint hus i forsa nu med.Men Martin är lite skeptisk,han vill inte bo i ett massproducerat husområde och bli en vanlig Svensson.Men vad fan,ska man ha ett gammalt hus med gammal glasveranda och gammalt lusthus så får man ju för tusan vänta en evighet.Jag ska faktiskt bestämma här jag med!!
Huset har skogen som baksida och det tycker jag är kanon.Vi får se, som jag har som svar på det mesta nuförtiden. =P

Nu ska jag och mamma äta lunch!

Hej!





Host ost!

Då var denna helg snart över igen,går väldigt fort när man har saker att göra.Något som jag skulle tycka vara skönt är om man bara kunde få vara hemma och glo på tv och få känna att man är LEDIG!

Igår var det lördag,då var jag ju ledig men det blev inte så mycket vila.Vi var ju som sagt i forsa och handlade på Media Markt.Tittade på en film men sen gick jag och la mig,blir tidiga kvällar för min del.

Idag har jag jobbat!

Har blivit smittad av alla på jobbet,just nu är det förkylningar som spökar.Och det är en riktigt jobbig förkylning.Jag går och hostar och det känns som att jag har sand i halsen! Bläää.. =(
Men det är bara att ta sig i kragen och försöka att inte tänka på det så ska det gå bra,men vill inte smitta gummorna och gubbarna ännu mer.Dom har nämligen blivit sjuka dom med.

Nej nu ska vi ta och äta.

Hej svejs
image67

Lördag=Ledig

Idag har jag varit och borstat lille Charlie och klippt honom,han blev en riktig
snygging efter min behandling.Man såg att han njöt så gott så! =)

Lippe ---------)



      

Vi har även varit på Media Markt och handlat lite DVD-skivor 
som vi måste han till alla våra filmer som vi laddat hem.Så
ikväll blir det nog filmtajm och kanske man äter popcorn till!






Gulleplutt.

Här är min lille älskling! =)


image62
image63

Idag har jag fått någon typ av magsjuka,hoppas jag kan jobba imorgon!!!
Igår var jag och Katarina och hämtade våra träningkort på badhuset i Kvissle,nu ska
vi börja träna och bli snygga till sommaren.Det ska bli så jävla skönt och roligt! =)
Bye bye




Tjena på er!

image59

Idag har jag jobbat hela dagen lång,for och hämtade Lippe och skrot som är Martins,sen for jag till Martins pappa med det och sen for jag och Martin hem och gjorde räkmackor! =) *mums*

Martin for till Mattias en sväng för att hämta lite mer skrot,så jag passar på att baka en blåbärspaj så älsklingen kommer bli glad.Till pajen serveras vaniljglass också såklart!

Tycker Alla hjärtans dag är så överreklamerad,kärlek ska man väl visa alla andra dagar med,eller?Men ändå ska man göra lite extra denna dag,har faktiskt köpt lite andra "grejer".... ;-) Haha!

Nä nu ska jag lägga mig i soffan med Lippe Lull.

Hej hej i blåbärsskogen! =)

Glad!

Känns så himla skönt att vi fått lånelöfte på huset! Där vill jag verkligen bo,helt perfekt för oss.

Här har det inte hänt så mycket.Varit på skolan,pluggat som en tok,kollat på film,tvättat,städat,jobbat mm.Ja det är en hel del men man måste ju försöka att leva sitt liv så gott det går.Men jag känner mig så orkeslös nuförtiden,vill bara sova och har ingen energi alls för något.Inte ens vill man laga mat,då blir det bara en stor suck! Måste man äta? Ja,den frågan ställer man sig mest varje dag..

Jag vill INTE bo här i Timrå ett halvår till,känns som ett fängelse.Om jag hade fått bestämt hade jag flyttat till en lägenhet i Njurunda den sista tiden.Skiter i om man måste bära grejer en extra gång.Bara jag får komma härifrån!
Fast då får ju Martin fara en bra bit men jag har ju faktiskt Lippe att tänka på med.Men det är nog bara att släppa mina tankar jag har. =( Vad ska jag göra?

Lite deppig nu? JA!

Nej nu ska jag fara och hämta Lippe,lillgubben saknar mig nog väldigt mycket! =)

Imorgon är det Alla hjärtans dag med,blir man uppvaktad tro?! Får väl hoppas på de..hihi.

Cascada på länken nedan!

Håller just nu på med att fixa håret och göra mig fin. =)
Ikväll blir det krogen med Therese,ska bli kul tycker jag.Okej,jag vet att jag ska gå ner i vikt men en kväll kan väl inte skada med alkohol! Haha! ;-)

Nej nu tryter tiden. Bye

http://www.youtube.com/watch?v=yOC9QcHnsBo

NEJ!

Nu är jag less på att vara överviktig och ska nu gå ner dessa kilon som är onödiga på min kropp!
Det är ju väldigt enkelt,röra på sig mer och äta mindre.Kan inte gå en sommar till och känna mig tjock..

Uppdatering på mitt nya liv kommer att ske här.

Ha en bra och hälsosam dag! ;-)

image58

Hihi..

Medans jag sitter här och skriver tittar jag även på Americas funniest homevideos,så roliga klipp ibland! =)

Var bara tvungen att göra maränger nu,dom har varit i ugnen ett bra tag men var nyss och tittade och dom var fortfarande mjuka.Tålamod måste man ha.

Var och tittade på ett hus i Hemmanet idag,men det var inget för oss.Var fint hus med bra planlösning men det skulle vara alldeles för mycket att göra.Han som bor där klarar nog inte av att göra klart ett rum i taget.Men nu har vi fått tips om ett annat hus alldeles i närheten genom Martins pappa.Hur fint som helst!!Och det behöver vi inte ens göra iordning.Bara att flytta in. =)

Nä nu ska jag titta till marängerna.

Hej!


Men snälla..

Faan jag tror att jag håller på att slå slint på mig själv igen!Jag måste börja sköta mig.......=(
Är så besviken på mig själv,varför?Trivs jag inte?Nej!!
Jag gör alla läxor men klassen är inte så mycket att hurra för.Känner mig så värdelös.
Men jag SKA skärpa mig,LOVAR!

Martin kom hem så jag får hålla om dig och känna mig trygg! =´(

Jaja,nog med detta!

Nu åker jag till forsa och hämtar Lippe!



Tack å hej leverpastej! =)


Bråttom

Imorse blev jag väckt av att min telefon ringde,det var från jobbet.Dom undrade vart jag var!Jag svarade hemma och frågade hur mycket klockan var,07.35 var den då,hade börjat för 5 min sedan!!!
Så det var bara att rusa upp och bara sminka mig en aning och fara!Så kan det gå ibland..

Sitter här hemma ensam med Lippe,ska snart gå ut en sväng.Så skönt att inte ha några måsten.Har städat och tvättat så jag behöver inte tänka på de.

Nästa vecka blir det kika på hus! =)

Hej svejs