Sunny day!

Sol sol sol!!!

Mitt humör blir så mycket bättre när solen är framme,har saknat dig kan jag lova!

Johannes verkar också tycka om solen för han har pratat hela morgonen med mig,och mycket gröt ville han ha.Till mellanmål ska han få smaka på mangopuré. ;-)

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag,ute ska vi vara.Tar nog ut en filt och sätter oss och myser.Kanske tar bärselen och beger oss på en prommis i skogen och tittar efter bär.Ska även ringa banken och måla förrådsdörren på garaget med.V får se hur mycket man hinner...

Mystajm! =)

Bye bye


..Betyg..

Mitt betyg på filmen blev väldigt högt kan jag säga.Det hände något hela tiden.Vet inte om någon som sett filmen tycker samma som jag,men jag tycker att ena vampyrkillen är jävligt lik den där sångaren i svenska gruppen BWO!?Fast han är mer lik i själva filmen.

Titta här:

 

Tycker det är skitkul att upptäcka likheter mellan folk! =D

Nä nu ropar min säng på mig att jag ska komma och sova.

Bye bye

Twilight

Har varit inne i stan och handlat bläckpatron till skrivaren,for sedan bort till Ica Maxi och handlade lite barnmat mm.

Middagen blev spagetti och köttfärssås,gott! =)

Snart ska vi se på filmen Twilight,har hört att den är bra.Men innan vi ska se på den så kanske Martin borde vakna?! Hihi..



Bye bye

-) Johannes (-

Har ju inte berättat så mycket om ♥Johannes♥  framgångar nuförtiden.

Han äter några skedar havregröt på morgonen,och det tycker han är så gott så.När han vill ha mer så stoppar han fingrarna i munnen och gapar på en gång när skeden kommer.Han äter också puré på eftermiddagen.Just nu är favoriten palsternacka och morot.

Började ge honom pärondryck igår med och det tyckte han var väldigt gott,han "smattade" med munnen och ville självklart ha mer.Men från början ska man ta det lugnt så lilla magen inte får ont.

Att bara ligga på rygg är inte roligt längre,nu är det mycket roligare att ta sats och vända sig på magen.Fast armen kommer lite emellan så det blir lite svårt ibland. =)

Prata är ju jätteroligt har han kommit på,ofta kommer det fram skrik och mycket skratt.Att skratta åt "storebror" Lippe när han leker med sina leksaker är skojigt.Och när mamma och pappa kittlas på magen kan han inte låta bli.

När han ser sig själv i spegeln börjar hela kroppen att sprattla och han blir superglad och får glädjeskrik.

Det finns mycket att berätta om vår son,han är det bästa som hänt oss och vi är så stolta föräldrar.Snart blir han 5 månader och tiden går så fort.

Bye bye


Dagen D.

Tänk att denna dag skulle komma,sista dagen på Martins semester... =(

Fast det är nog skönt för honom att få komma in i rutinerna igen.

Men men,dagen ska vi ägna åt varandra inom familjen.Ingen får komma och hälsa på för vi har låst in oss och bosatt oss framför tv:n!! Haha,nä jag bara skojar! =)

Vi ska iaf hitta på nått kul idag,åker iväg så fort Johannes har vaknat och Martin har duschat.Vad vi ska göra har jag då ingen aning om.Det får gubben i huset bestämma.

Måste bara få beundra mammas kanel och vanillin bullar!Så jäkla goda! Hela påsen är slut nu så mer vill vi ha tack. Hihi.

Nu har jag inget mer att tillägga förutom att nu MÅSTE jag börja använda träningsmanicken och gå ner i vikt.Och det med basta.

Bye bye




Hej hej!

Dagarna går bara så himla fort nuförtiden.Säger till mig själv typ varje dag att nu måste jag uppdatera här på bloggen men annat kommer före.Men nu är det på tiden att jag berättar lite.Fast det var ju inte så längesen som jag skrev här ju! =)

Jaja,vi var in och köpte oss en platt-tv härom dagen.Blev så himla less på den tjocka och lilla urgamla tv:n.Plus att den pep med.Nu är man som alla andra... =P Martin tycker självklart att det är trist för han vill inte vara en i mängden,men nu var det ett bra erbjudande och då är det bara att slå till säger jag!

Igår var det full rulle,Heléne fyllde 19 år och hon skulle låna huset för att fira med sina nära och kära.Så jag städade och röjde som en tok,fixade med mat,skjutsade och hämtade folk och hade allmänt fullt upp från kl.08:00 på morgonen till typ 18:00 tiden på kvällen.Men vad gör man inte för sina syskon va?! =)
Men vi åkte till Martins mor i Bergsåker och fikade och kollade på tv i några timmar,sedan åkte vi hemöver mot natten och festen höll på lite granna och det var bara att hjälpa till att röja undan alla flaskor mm.

Har färgat håret,nu är jag mörkbrun igen!!! Jag är helnöjd! =D

Nej nu har Johannes vaknat.Dax att mysa och sedan blir det att vi åker inöver stan och hyr lite filmer.

Bye bye!





Inte världens bästa bild med tog den snabbt för att visa lixom.




 

Vikingarna - Blue Hawaii


HOLA!

Har varit på BVC idag med lille Johannes,han bara växer och gror parveln.Nu väger han 9,270 gram och är 67 cm lång.
Stolt mamma och pappa har du kan jag lova! =)



Det är sista veckan som Martin har semester nu,TRÅÅÅKIGT tycker jag.Men man får ta och hitta på mer saker själver med Johannes då.Men det är ju mycket mysigare att ha någon att prata med på morgonen.Jaja,nog om det!

Skulle vilja fara in till stan och handla lite kläder åt Johannes,han växer ur sina kläder så fort nu.Dax att rensa bland hans kläder igen och lägga undan i garderoben.Ska köpa mig en barnstol till köksbordet med,köper nog den på IKEA.

Måste bjuda på lite bilder,se på Johannes hand här nedan! Bad Boy! ;-)









Bye byeeeeeee

Tjoho!

Idag har jag fått min bil såld! =)

Bye bye bilen..


Hudiksvall

Har varit i Hudiksvall idag med Mor & Far,Helene,Johannes och Lippe.Var in på Dollar Store,finns mycket fina prylar där.Jag fick med mig 2 st dl-mått och en chipspåse! =) Inte mycket men var mest med för att kolla lite.

Sedan har det inte hänt så mycket mer,blir film ikväll.Beck är så jävla bra!!

Snart ska jag ut med vovvarna..

Bye bye




Så svårt med rubrik!!!

Ny dag som väntar.Ska snart åka ner med stegen som vi lånat av morsan och farsan.Sedan ska jag hjälpa till med att ge medicin till lille Charlie som fått öroninflammation.Han tycker inte alls om när man är och petar i öronen på honom men man får ha tålamod.

Känner för att åka och sola solarium.Tiden finns inte för att ligga ute och sola på gården eller på någon strand när man har en sån här liten knatte hemma. =) Får se när man hinner...

Skulle behöva handla ett par sommarskor nu,mina har nämligen gått sönder.

Ja detta var lite onödig information faktiskt... =D

Nu drar jag!

bye bye


Home sweet home.

Ja då var man hemma igen och det känns skönt.

Åkte vid 08:30 på morgonen,blev en halvtimme senare för det var ju en hel del grejer som skulle ordnas.Kom även på att jag inte hade med mig mitt körkort som är viktigt så det var bara att vända efter att vi hade lämnat Lippe hos mamma och pappa.Väl hemma så hittade jag inte körkortet så vi fick springa runt och leta efter det.Jag är ju en sån omständig människa att jag inte använder plånbok som alla andra utan jag har det löst om jag ska på affären,smidigast så för mig tycker jag.Martins mamma hittade det till slut bland en korthög på en hylla i hallen som jag lagt dit när jag städade.
Tänker nu börja använda plånbok har jag bestämt mig för! =)

Äntligen var vi iväg och resan gick fort,checkade in på hotellet som var mysigt.Nästan direkt begav vi oss till Stadsarkivet där Martin skulle forska lite.Efter det så tog vi pendeltåget och promenerade en bra bit till hamnen,där åkte vi ångbåt i skärgården och åt god mat under hela kvällen.Var jättemysigt att sitta och titta på alla fina hus och båtar som åkte förbi.Sedan tog vi en taxi till hotellet.

Nästa dag så åt vi god hotellfrukostbuffé och gjorde oss sedan iordning för dagen.Vi checkade ut direkt då från hotellet och åkte mot Gröna Lund,fast vi gick inte in där utan vi parkerade utanför och tog Djurgårdsfärjan över till Slussen.Vi skulle till Stadsarkivet igen för Martin hann inte med det han skulle göra.Efter det åkte vi mot Gröna Lund igen och åt en bit mat innan vi skulle in på själva Grönan.Inne på Grönan så var det mycket folk,vi bestämde oss för att inte åka några karuseller för jag mår ju illa när jag åker det så vi gick runt och spelade och försökte vinna en stor choklad ask men ingen vinst där inte.Martin körde på kranarna och vann 2 nalledelfiner.Dom fick Johannes när vi kom hem.
Sedan åkte vi hemöver och det var på tiden för klockan hade tickat på fort.

Saknade Johannes jättemycket under hela resan och var så himla glad när vi kom hem.Pussade och myste med honom hela kvällen! =)

Så himla snällt att Gunnel (Johannes farmor) och Anders kunde vara barnvakt.Dom hade även gjort en massa grejer åt oss på gården.Fick en chock när jag såg bron.Stenplattorna var borta och nu är det trä man går på istället,mycket skönare och finare.Slänten upp mot skogen hade dom rensat bort nästan alla träd (och det var mycket träd där) och buskar.Nu ser det mycket större ut på gården. =)
Altandäcket har dom slipat så det ska lackas.Ojoj,fattar inte att dom hann med allt detta under tiden vi var borta!Är så himla tacksam alltså. =)

Nu kommer det bilder från Sthlm.

Tog en liten fikapaus på vägen ner.


 



 

Resegodis såklart!


 


















 
1.Inte världens finaste utsikt direkt från hotellet men vi var ju knappt där.
2.Dålig bild på hotellrummet men det var fint iaf.

I en park på väg till hamnen där vi skulle åka ångbåt.

Det bodde kaniner i parken vi gick igenom.


Ångbåten vi åkte med.


Väldigt fina hus att beskåda.


 

En vacker dag ska jag vinna någon typ av stor choklad ask! :)


En konstig lång filur.




Bergodalbana över befolkningen.



Får se när nästa resa till huvudstaden blir,men då ska Johannes med också tycker jag! =)

Bye bye


Cleaning the house.

Min dag har endast bestått av S.T.Ä.D.N.I.N.G!!!

Vill ha det snyggt och rent innan vi åker till Stockholm imorgon.Längtar,fast jag kommer att sakna Johannes som en tok.Jag vill ju pussa och mysa med honom hela tiden.Snacka om att vara beroende! =)
Men det är nog bra att komma ifrån allt här hemma och släppa på det stora ansvaret och bara vara lixom.Det stärker förhållandet ännu mer om man får vara för sig själva med.Mysigt att bo på hotell.
Så imorgon klockan 08:00 på morgonen beger vi oss.

Ska snart gå och baka en saftig sockerkaka.

Uppdaterar med bilder när vi kommer hem.

Bye bye

Måndag

Idag har vi varit och fikat hos våra grannar.Trevliga som tusan är dom.Johannes var med men blev lite tjurig mot slutet,blev ju så varmt för honom så han sa självklart till på skarpen. =)
Var kul att se hur andra som har likadant hus har det.Fick lite inspiration faktiskt.

Har stått i köket mest hela dagen och lagat mat och bakat.Har haft besök från bergsåker,har fått hjälp med garaget mm.

Men nu ska jag ut med vovvarna.

Bye bye

Dagen lång.

Då var pappa firad och klar för det här året iaf.Fina presenter fick han med.Smörgåstårtorna smakade susen och mina drömmar är totalt slut.Det bor ett kokmonster i forsa och hans namn är Mikael. Haha! =)

Blev inte så mycket bilder men här kommer två.






Efter det åkte jag och mina lilla familj in till stan och tittade lite,somnade på vägen hem.Kom på mig själv med att jag gapade när jag sov. Hihi.

När vi kom hem så blev vi så jäkla less på tapeterna i vardagsrummet så vi började att riva ner lite på ena långsidan väggen.Ska bli så himla skönt när det är nya fräscha tapeter uppsatta.

Sedan följde jag,Johannes och Lippe med min familj till Galtström och grillade korv.Trevligt trevligt.





 

 





 

Nu ska vi se på film (Vi hade iaf tur med vädret igen) och mysa framför tv:n,käka en bit smörgåstårta ska jag göra med.Ha en bra kväll! =)

Bye bye

Grattis pappa på 60-årsdagen!

Kanske jag inte fick skriva hur mycket du fyller men det struntar jag i för jag skäms då inte över dessa siffror! =)

Ska fira min käre far idag dårå.Igår gjorde mamma och jag smörgåstårtor,hoppas dom är goda.Men det tar en jäkla tid kan jag lova.När vi var klar var klockan kanske 23.00 eller nått sedan åkte jag hem och bakade drömmar.Mums! =)






I förrgår gjorde jag en Pollykaka,den blev superdupergod.






Nu ska vi åka och fira födelsedagsbarnet!

Bye bye

Pictures


Här kommer lite bilder från min graviditet.Ibland kan jag sakna magen,men efter en stund är jag glad att jag inte behöver genomlida förlossning på ett bra tag. =)









Fredagsmys

Sitter här och är nyduschad,vi ska snart iväg och göra en grej.Vad tänker jag inte säga!

Men men,fortsättning av städning har ägt rum idag.Är fortfarande inte klar alls.Tar lite små vilostunder emellanåt så då kan det ta lite tid.Men det blir ju finare och finare här hemma och det är ju huvudsaken.

Kanske att vi ska hälsa på Martins mormor som ligger på sjukhus,men vi vet inte riktigt än eftersom vi inte får tag på Martins mor.

Nej nu måste jag gå och borsta håret och sminka fejset.

Snacka om att Johannes är stark i nacken och ryggen. =)

Bye bye

Rensning

Håller just nu på och städar i detta hus.Har tagit mig i kragen och har burit ner gästsängen till sovrummet nere,så nu är det bara för brorsan att sova över.Vill köpa en tv-bänk hit upp till allrummet,just nu så står den på golvet.Sedan har jag en idé om att sätta upp en skena med fästen på taket där vi har datorn och sätta upp tyg där så man bara kan dra för om man vill sitta ifred medans någon annan kollar på tv samtidigt.Smart va!!! =D

Nu ropar gubben och vill att jag ska komma och mysprata! =)

Bye bye

Mysigt med regn

När jag vaknade imorse så blev jag glad,det regnar!!Älskar faktiskt när det regnar,fast inte om man har planerat att man ska iväg någonstans.Mysigt att vara ute och gå med hunden då och sedan komma in och tända ljus och mysa framför tv:n.Man kanske ska ta och köpa en regnkappa till Lippe så han inte blir så blöt och börjar lukta blöthund,för det kan jag lova att det luktar rena rama skiten! Sötvovven min dååå!! =)

Klockan 7:30 vaknade Johannes och ville komma upp,matade honom och sedan ville han sova ett tag till.Då gick jag upp med honom till pappa Martin som sov så sött och for ner till affären och köpte lite prylar.Efter det blev det prommis med Lippe och Charlie.Fast Charlie ville inte gå så långt idag,han bara stirrade på mig och stannade till precis som att han ville vända och gå hem och vila igen.Ja då var det bara att vända.Måste borsta hundarna idag,skulle egentligen göra det igår man tiden försvann bara sådär..

Och varför vill ingen köpa min bil för?Den står ju här och bara väntar på sin nya ägare.Folk ringer och låter intresserade men hör inte av sig mer.Men det kanske är meningen att den ska vara här hemma hos mig?! Äsch,vi får se vad som händer.(Fast det skulle vara kanon om den säljs den här veckan,för jag behöver pengar till Stockholmsresan) Hihi.

Nu har Johannes vaknat så det är dax för mys! =)

Bye bye

Wednesday

Ny dag och här sitter man och har nyss duschat.Johannes somnade i mina armar alldeles nyss så nu ligger han på vår säng.Och jag som hade tänkt att ta med honom ner till mamma och pappa för jag skulle borsta och klippa hundarna.Undrar om jag kan åka ner själver då..

Kanske man åker till Norells sedan och köper lite blommor till gården,och det kanske blir en sväng till stan senare.


Känns konstigt att Michael Jackson är död,såg på minnesstunden igår och det var gripande.Speciellt mot slutet när hans dotter pratade och hela hans familj var på scenen.Jag vet inte varför jag blir så tagen av hans död.Kanske för att han alltid funnits till under hela mitt liv.Allt är så tragiskt.

Nu kommer far och hämtar mig.

Bye bye

Lippe är söt.

Söndag idag och jag känner mig helt slut.Måste vara arbetet med garaget igår som spökar.Just nu är Martin ute och slipar på garageporten.

Vi ska nog fara iväg en sväng neröver Gnarp senare tror vi.Kul att åka åt det hållet någon gång.

Måste köpa hem lite uteblommor som jag kan ha vid bron i mina amplar och sedan sätta en kruka vid brevlådan.

Tog en långprommis förut,så nu känns det i min muskel i benet.Det känns inte alls skönt kan jag lova.Måste linda om så smärtan blir mindre.

Jag vill så mycket med det här huset.Skulle vilja tapetsera i vardagsrummet,hallen och uppe i allrummet.Är så fult med denna strukturtapet.Badrummet nere skulle behöva ha en rejäl makeover,likaså tvättstugan.Vissa rum ser ut som man kommer in i rena rama 70-talet.Men allt kostar ju pengar,skulle sitta fint med en vinst på några miljoner. =)

Men en sak i taget Madde.Nu håller vi ju på med garaget och sedan uteplatsen.Allt har sin tid!

Bye bye


Hej alla glada!

Nu är jag här och skriver några rader.

Här hemma är det lugnt och det är så skönt.Har varit inne i stan ett par svängar den här veckan och shoppat.

I onsdags gick jag på Gatufesten med Therese.Hade verkligen skitkul!Träffade en hel del roligt folk kan man säga,haha!Dansade till Black Jack och sjöng som en tok. =) Var ett tag sen man blev så där mycket på lyret om jag ska vara ärlig,och det var sååå härligt! haha!

Fast nästa morgon var det inte så kul men det får man stå ut med. =)

Ja idag har vi hållit på med garaget,har skrapat garagedörren och målat ena långsidan.Inte mycket kvar nu.Jobbigt med all denna knott som kommer mot kvällskvisten så jag var tvungen att gå in.

Johannes blir 4 månader idag,ska börja ge honom morotspuré imorgon.Min lillunge börjar bli "stor"! =)
Han ligger och sover nu,sen vill han nog ha mat och sedan ska vi ut och gå till kyrkogården.

Inte nu på måndag men nästa ska vi till Ulvön,och sedan blir det Stockholm på onsdagen.Måste köpa en bärsele till Johannes,perfekt när man ska till Ulvön faktiskt.

Ska uppdatera med bilder snart.Har fullt i kameran men jag glömmer bort hela tiden.

Nu har pojken börjat vakna till så det är dax för mat.

Bye bye