Tjeena!

Sitter här helt ofräsch,inte direkt redo inför kvällen.Är så himla trött,vaknade strax före 08:00 och det är ganska tidigt för mig och Johannes.Fast lite skönt är det att kliva upp då.Skulle behöva sova i 30 minuter iaf men det kan jag glömma.Ska städa undan nere och slänga in en tvätt sen ska jag in i duschen.Sminka mig och ställa mig framför spegeln och fundera på om jag kan se ut som jag gör,och oftast så brukar jag tycka att jag ska göra det! Haha! =)

Fast jag är lite tveksam till mina kläder,tröjan jag köpte kanske är en aning för kort men jag har ju leggings så det ska nog gå bra.

Nä nu tickar klockan fortare ser jag,dax att sätta igång med allt man ska göra!

Imorgon kanske det blir Furuvik om vädret tillåter. =)

Bye bye

Trött Madde

Har varit i Birsta här på kvällskvisten,köpte mig en längre tröja/topp som jag ska imorgon då det är party.Ska bli kul att hitta på nått,inte ofta man är ute och partajar nuförtiden... =)

Är sugen på att köpa snygga boots/stövlar,inte för hög klack.Man vill ju kunna gå i dom här hemma som på stan.Får se om man hittar sånna när man är inne på stan nästa gång.

Har gjort crepés med champinjonstuvning idag,fan vad gott det var.Känner mig duktig som fan!!! =D



Satt och läste en blogg alldeles nyss och fan vad irriterad jag blev när jag läste hennes syn på att ge barn ersättning.Vadå lätt utväg för många som inte orkar "hålla på"? Självklart att jag hade valt att amma min gulleplutt ifall jag hade haft mjölk i mina boobs för fan!!!Jävla pucko!!

Ja nu är Madde trött och en aning förbannad,inte ofta jag blir arg men när folk skriver om saker som dom inte vet ett skit om kan dom fanimej hålla det inom sig och sluta yttra sig.Bläää!

Nä sorry,jag är en snäll människa.Men jag vet vad jag snackar om så jag får yttra mig hur mycket jag vill.

Godnattttttt...

Bye bye




Tjenna!

Blev så less på hyllorna inne i klädkammaren förut att jag gick ut till garaget och hämtade hammare och skruvmejsel och slet ut hela skiten.Fattar inte hur personen tänkte som spikade upp dessa hyllor.Måste haft brist på fantasi och tagit vad som fanns till hyllplan.Och spikar var personen inte snål med heller,stora åbäken!

Så nu är allt detta utslängt,nu ska jag måla och sedan komma på vad som skulle vara bra och snyggt därinne.

Ska måla alla dörrar som finns här i huset med,just nu är dom träfärgade.Vissa dörrrar har klistermärken kvar från typerna som bodde här förut.Det finns alltid något att göra här i huset,måste börja lära mig att ta en sak i taget.Men får jag för mig något så kan ingen stoppa mig! =)

Ikväll ska jag göra något som jag inte gjort på flera år,nämligen fiska!Ska bli riktigt spännande.

Nu ska jag läsa på om vad man behöver när man ska blanda ihop lut till möbler.Här ska det lutas!

Bye bye



Loppis.

Imorse låg hela familjen i sängen och myste till ungefär 09.00,sedan blev det frukost.Gjorde oss iordning och begav oss till lite loppisar.Fanns mycket fina möbler där som jag skulle vilja ha.Fast jag lägger då rakt inte ut flera tusen på en byrå direkt.Finns mycket loppisar utöver landsbygden som kan ha samma sorts byråer för några hundringar bara så jag håller mig tills dess... =)
Åkte till Media Markt och kikade om det fanns någon tv för ett hyffsat pris,dom har rätt bra priser där men ingen tv följde med oss hem.Sedan åkte vi till City Gross och handlade lite nödvändiga ting,ost och kex blir det ikväll.Var ett bra tag sen vi åt det.

Har marinerat in lite kött som gottar till sig i kylskåpet just nu.Hasselbackspotatis och bearnaisesås blir det till.Gott!

Johannes mår prima,han ligger och sover så sött på täcket på golvet.Lillplutten,goplutten,sötproppen!! =)

Tycker det är så mysigt när det regnar,då blir det mörkt inne så man har anledning att tända ljus.

Nej nu ska jag ta och städa till uppe i allrummet,vi får titta på lill-tv:n uppe nu eftersom vi inte har någon tv nere.Är nog mysigare ändå tycker jag.

Bye bye


Gravid igen?!

Kan det vara möjligt?! Haha,nejdå.Fast det ser ut som så nuförtiden kan jag säga.Måste få bort magen,men ibland är det lite svårt att ta sig i kragen.Har ju "lite" annat att tänka på nu lixom.

Har fått hjälp att städa och röja här hemma idag av mor,hon har även fixat iordning middagen så det är bara att slänga in i ugnen sedan och koka potatis.Är himla glad över det för jag är så jäkla trött idag!Fast är man i en speciell vecka så...

Någon som vill hjälpa mig att få en snyggare blogg????Vill ha min egen som ingen annan har med bilder på Johannes m.m.Heléne hjälp mig du!

Vår TV är trasig så måste in med den,fan!

Äsch nu har jag ont i magen och måste vila.




Bye bye


Tråkmånsar

Här sitter jag och Johannes just nu och myser,eller Johannes sitter på mitt knä och skrattar när jag försöker skriva så fort jag kan med bara en hand.Men man vänjer sig fort! =)

Håller på och försöker fina upp detta hus man bor i men det fular sig direkt tycker jag.Inte lätt att ha ett hushåll med en massa tvätt och disk m.m.

Måste bara få uttala mig om en sak faktiskt,och det är absolut inget påhopp alls.Men fan vad det är tråkigt med folk som har en blogg men typ aldrig lägger ut bilder!Jag försöker att lägga ut bilder i varje inlägg jag gör,det blir ju mycket roligare för alla som läser med.Tråkmånsar ni som inte lägger ut bilder helt enkelt! =P

Jaja,nu ska jag försöka att inte vara en tråkmåns och lägga ut lite bilder på ditt och datt.

Bye bye


















Gratisbio.se

Det finns väl inget bättre än att få gå på bio emellanåt,när man får barn kan det vara svårare att slita sig från hemmet och allt ansvar som hör där till.Men får man chansen att gå helt gratis så tror jag att det kan bli lite lättare att ta sig i kragen och ordna barnvakt och ge sig själv och sin partner tid tillsammans i några timmar i mörkret till en bra film.Att se film hemma har sin charm men att sitta i en biosalong är en helt annan känsla.

Blir Du medlem på Gratisbio.se så kan Du inte bara vinna biobiljetter utan har även chansen att samla ihop poäng till presentkort på kläder,inredningsprodukter m.m.På bara några klick kan Du få poäng.Värva fler och poängen ramlar in!

Så gör som jag,bli medlem på Gratisbio.se så kan just Du få hem olika välbehövda presentkort i din brevlåda.


Bli medlem nu!

(Glöm inte att skriva mitt alias: middes som värvare)





Nordljus.

Här rullar dagarna på som bara den,nu är det helg igen och vad ska vi hitta på då?!
Ja det återstår att se,men nu är min stora fundering på vad vi ska äta till middag.Har inte någon som helst aning,får kolla vad vi har i frysen och kylskåpet.Och vad som helst finns inte på min käre gubbes lista utan han ska ha trerätters middag typ sju dagar i veckan! ;-D
(Det blir nog spagetti och korv) Haha.

Jag tror att jag har blivit lite smått beroende av vissa tv-program.Kanske låter fånigt men jag tycker att Sjunde Himlen är bra,sedan är det Ellen Degeneres Show,Living Lohan och Tori & Dean.Och alla program går på 5:an.Finns även ett hästprogram som börjar kl.11.00 varje vardag,väldigt bra det med!Fast måste jag göra annat så går ju det före såklart.

Nu vet jag vad jag önskar mig när jag fyller år!

Presentkort på Nordljus som ligger här i Njurunda!Tycker om det lantliga stuket,tänker inreda huset med sådant hädanefter.Ska måla lite möbler vita hade jag tänkt,ska knäppa kort på hur det såg ut före och efter.Alltid kul att ha lite projekt på gång.Fast det tar ju lite extra lång tid när man har barn men på kvällarna när man har en till hemma som kan vara med Johannes så går det ju fint! =)

Ja det var allt för mig,nu ska jag gå ner och koka vatten och ta fram något till middag.

Bye bye



Denna bild kommer från http://spetsochsnor.blogspot.com/ . Jättefint!

Tja tja tja

Idag har Johannes ätit en ny sort barnmat,nämligen Grönsaker ovh kalvkött.Det tyckte han var väldigt gott! =)
Han har även fått Paradisdessert (tror ja det heter) till mellis,mumsigt.

Nej nu ska vi kolla på Hemmafruarna.

Bye bye

Help me!

Usch vad jag tycker det är jobbigt med att beräkna ut föräldrapenning.Jag vill ju självklart vara hemma med Johannes så länge jag kan och om ekonomin går bra.Självklart är det knapert men det går ju ihop.Sitter nu och kollar hur mycket pengar man får varje månad om man gör si och om man gör så.Är så mycket man ska tänka på,olika dagar som man ska vara rädd om i framtiden mm.Blir så jäkla less!!!!!!!!!

Jag blir nervös av allt det här.

Skulle vara skönt om man kände någon som kunde sätta sig framför datorn och visa vad som kommer bli bäst för mig och Martin.Men man lär sig väl till slut när man har "slösat" bort viktiga dagar...

Nu blev jag deppig så jag bjuder på glada bilder istället! =)









Bye bye

Svettigt!

Fredaaaaaag igen,och det är skitvarmt ute!

Har varit i kvissle och visat upp min gulleplutt till son för några damer,dom blev jätteglada.Johannes fick en present (En nalle) av en dam igår och vi var dit och tackade.Han blev lite trött och började tjura så då la jag honom i vagnen och han somnade direkt. =)

Sedan gick jag och mamma in på affären och köpte lite mat till Johannes och mamma bjöd mig på en glass.

Pappa kom sedan och hämtade mig och jag var glad att vara hemma,vi satte oss under vardagsrumsfläkten och svalkade oss en stund.Martin kom sedan hem och vi åt lite lunch.

Nu ligger båda grabbarna och sover så då passar jag på att uppdaterar här,sen ska vi in till stan och handla mat.Börjar bli riktigt tomt i kylskåpet nu.

Tack för mig!

Bye bye

No rubrik here.

Tjoho!

Möttes av en huggorm idag när vi var ute med hundarna,jag vände direkt och var rädd hela tiden fram till bilen.Har blivit mer rädd för kryp och sånt nu och jag vet inte varför.På vägen hem i bilen så kom det en till orm och kravlade sig över vägen,pappa råkade köra på den och det tycker jag var ganska bra! Sånna där kryp tycker jag inte ska finnas i min närvaro iaf. =P

Dagens middag bestod av: Lasagne! Gott gott.

När Martin kom hem så hade han något bakom sin rygg,och gissa vad det var! Jo en ros! =) *puss på dig*



Har även kommit en ros på framsidan huset med,trodde vi tog bort hela den "busken" när vi skulle måla huset förra sommaren?!Men fin är den och fler är på gång.



Känns skönt att man har förstående vänner iaf! =)

Bye bye

Vart tar tiden vägen??!

Köpte mig en golvlampa och en hängare med tre krokar på BOOM idag,trodde jag skulle komma hem med mer saker men icke. =)



Det är verkligen svårt att hinna med att hålla kontakten med folk.Att bara lyfta på luren och slå ett nummer kan vara väldigt lätt för dom som inte har barn.Men jag kan lova att det är många gånger som jag sagt till mig själv: "Idag måste jag bara ringa",men tiden har bara rusat iväg och helt plötsligt är det kväll och alldeles försent att ringa.Dagar,veckor och t.o.m månader går och man har likt förbannat inte ringt.Vet inte om det är vanligt när man får barn?Vart tar tiden vägen??

Men då är det inte bara en som ska ta kontakt hela tiden heller kan jag tycka.Alla har man ansvar,men ibland väljer man ändå andra saker i livet.Man går förbi nyckeln till kontakt flera gånger varje dag(och då menar jag telefonen),varför gör man inget åt det för?

Det är bara att konstatera,det är förbannat jävla svårt att hålla kontakten med vänner när man fått barn.Mitt liv är fullbokat av barn,sambo,hund,hus och alla dagliga sysslor som hör till detta.Men man ska väl kunna ha kontakt med sina vänner för det? Nä nu vet jag inte ett skit alltså.Nu går jag!

Bye bye

Snart..

Blir ett besök till stan idag istället,tiden räckte inte till igår.

Men först ska jag ge min gulliga gulliga gounge lite mat! =)

Bye bye


Gamla kort.

Klev upp vid 7.00 tiden imorse,gav Johannes gröt och välling.Sedan satt vi och tittade på tv en stund.Nu ligger han och sover och jag har nyss tagit mig en härlig dusch och gjort mig iordning.Det är skönt att inte gå och lägga sig igen efter Johannes har ätit frukost ibland.Man sover ju så hårt och länge då och dagen går för fort så man hinner inget.

Ska väl iväg med hundarna snart och sedan ska jag ta fram dammsugaren,vika tvätt och leta efter lite grejer som försvunnit.Hade varit kul att åka in till stan och shoppa på BOOM eftersom det är rea där.Men man får väl se när man kan göra det,har ju ingen bil hemma heller fast det kanske går bra att låna en från mor och far.

 



 
 



Bye bye

.Ulvön.

Tog en tripp till Ulvön igår jag,Martin och Johannes.Blev bjudna på fika hos Martins släktingar mm.Johannes var så otroligt duktig och snäll.Han skrattade mest hela tiden och var nyfiken på alla roliga människor som var på båten.Folk blev lite förvånade när dom såg hur lugn han var.Satt lugnt i våra knän och log och mådde allmänt super. =)

Så himla fint på Ulvön,skulle vara kul med något sommarställe där någon gång.Eller hur Martin?!!!! ;-)














Bye bye