Mår illa..

ska nog gå och kräkas snart,skulle aldrig ätit dom 2 äggen igår kväll.Smaken sitter fortfarande kvar i munnen! Blää..

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag kanske snart måste fara in på biltema och köpa ett bilbatteri.Sen ska jag jobba ikväll och det får jag hoppas gå bra med mitt illamående,men som tur är så har jag alltid med mig spypåsar i väskan. =)

Nej nuu tar jag golfen och åker hem,hoppar in i duschen och slappar vid tv:n. hejdå

Ledig

Inget jobb som väntar på några dagar och just nu så känns det jätteskönt för jag blir trött av att jobba kvällar som jag gjorde igår.Blev väckt av jobbet ändå imorse,fick några jobbdagar som är välbehövda nu i september.
Sedan somnade jag om och drömde att jag åkte i en volvo 142 som var röd och hade en knepig orangefärgad inredning och där satt Martin och han hade en tvillingbror som körde.Sedan ville tvillingen att jag skulle vara lockbete för någon maffiaboss,och där satt jag på ett bord medans bossen försökte röra mig men hans arga mamma var där och vaktade på honom! Ja den här drömmen var så jävla sjuk så jag kanske ska radera detta!! Nej det gör jag inte... haha!

När jag var på promenad men Lippe förut så gick jag genom skogen så man kommer fram vid bussgaraget,fan vad dom förstör när dom hugger ner alla träd! När jag var liten var vi ju där och lekte vid bäcken och det var som en magisk plats med alla träd och buskar.Men nu ska dom bara förstöra och förstöra..

Ja vad händer idag då?Ska gå hem snart och ta fram dammsugaren,fixa lite mat och glo på tv.Det är ett evighetsjobb att ha hus.Städa och plocka gör man för det mesta och ändå är vi bara två stycken i hushållet plus hunden då,fast han är ganska bra på att plocka fram grejer han med.Hittar han en liten pappersbit så tar han den och river sönder i tusen bitar och jag får efter det STÄDA! =) Men han är söt så det gör inget.

Köket ska vi börja med snart,det kommer bli så snyggt och mer luckor och lådor blir det med.Först ska vi slå upp väggen mot vardagsrummet så det ljust och fint.Jag är så tacksam att vi får hjälp av Martins mamma Gunnel och hennes karl Anders,utan dom hade nog allt tagit en evighet.

Men snälla nån,nu ska jag gå hem! Bye bye

Måste uppdatera!

Känner att det är dax för mig att uppdatera denna blogg,(eller hur Therese)det var ju iaf över 3 veckor sen sist.Och vad har hänt under den tiden?! Jo,har haft semester tillsammans med Martin,han började att jobba idag och det är faktiskt skönt för man blir ju så bekväm när man har någon hemma hos sig hela tiden.Plus att det är skönt att bara vara själv. =)
Vi har nästan hela semestern hållt på med huset,skrapat,grundmålat och sen till sist målat en fin lingrön färg.Vi är jättenöjda men det var slitsamt.Fast ännu mer slitsamt för dom andra för jag har inte orkat med såå mycket men mycket tycker jag att jag gjort ändå! Knepigt.
Har kanske skrivit att vi varit på Ulvön och lite andra ställen med.

Jag har kräkts som vanligt fast vissa dagar har det varit bra och det har varit riktigt skönt!
Var på MVC idag och fick höra barnets hjärtljud för första gången och en liten spark,fatta vilken känsla det är alltså.Jag sken upp som en sol,synd att Martin inte kunde vara med men han får höra på UL istället. =) Han blev superglad när jag pratade med honom efteråt.

Har idag pratat i telefon med en tjej som jag inte oftar pratar med,och det är då Isa! Det var kul att prata med dig! =)
Vi får se till att träffas alla 3 tjejer som umgicks så mycket på gymnasiet.Fast nu blir vi ju kanske 4 tjejer eftersom Isa har en liten jänta nu som ska få vara med och snacka! =D

Förlåt Therese för det som hände! Det var taskigt och du kanske har lagt det åt sidan men jag tänker på det ganska ofta och du ska veta att det ska inte hända igen! jag LOVAR!!!! Jag som aldrig har brukat glömma men dom senaste åren har jag blivit lite smådement på något konstigt sätt. =/

Nej nu ska jag åka hem och koka nudlar och blanda det med skinkost! Det är så jäkla gottttttttttt! =P