Rensat avloppet.

Jag har städat i huset idag,även rensat avloppet nere på toaletten eftersom vattnet inte rann ner.Det är nog bland det äckligaste man kan göra tycker jag.Första gången för mig dessutom,tänkte först att Martin skulle få göra det men jag ville prova och fy vad äckligt! :D

Syrran ska vara här med några kompisar ikväll så blir det livat på gatan så ring mig på 070-289.... ;P

Känner att tröttheten är på väg,men det som är värst är att jag är svinhungrig! Måste äta något och sedan ska jag duscha,fixa till mig i min takt och lyssna på musik med Johannes sover.Har nyss skrivit ett schema på datorn som jag tänkte ge Johannes farmor,känns lite knäppt att göra så precis som om dom inte gör som det står där så är det kört lixom men jag vill bara visa hur jag gör här hemma,sedan får dom göra som dom vill tycker jag. :)

Ja vår lille gullunge ska ju sova borta inatt och han kommer ha det så mysigt,inte ofta dom får mysa en hel kväll och morgon med honom så hoppas dom får det trevligt.Snäll kille är han med även om han kan bli en aning trottsig om han inte får som han vill ibland.Men det är bara att vara envis.

Grillning ikväll,fy faan vad gott det ska bli! :)

Bye bye


Prupp.

Efter många om och men så har jag nu deklarerat för i år och det är skönt.Får även tillbaka en bra slant och det är väldigt välkommet.Skulle vilja ha den summan nu på mitt konto,tänk om man fick välja själv när man ville ha pengarna.Men så bra får man inte ha det,dom ska hålla dom på sträckbänken så länge dom bara kan! :P

Skulle verkligen behöva komma till en frisör nu,mitt hår mår inte direkt bra.Eller så mår det ganska bra eftersom jag inte har tvättat det på några dagar.Men det skulle behövas klippas bort hår kan jag säga.Har ingen frisyr och det vill jag ha,skulle vilja ha mer ljusa slingor nu när det närmar sig sommar.

Ställde mig på vågen förut och den visar att jag har gått ner sammanlagt 9 kilo under den här tiden jag har försökt att gå ner i vikt.Har ju även varit sjuk och har då inte orkat röra på mig så mycket så jag känner mig riktigt nöjd.Men det ska bort mycket mer,kläder sitter redan bättre. :)

Ska gå och underhålla min familj nu i den mån jag orkar,känner mig lite orkeslös och uttorkad faktiskt.Ska ta mig flera glas vatten nu så jag inte ska svimma som det var nära på i förmiddags när jag var på väg hem från mamma och pappa.Martin fick ta bilen och hämta oss...

Bye bye


Mat i magen gör susen!

Nu har man ätit frukost som bestod av tekaka och ½ omelett,det satt susen i min mage efter att inte ätit något under hela dagen igår.Var jättehungrig igår kväll när jag gick och la mig men jag vågade och orkade inte äta något.

Tänk vad mat kan göra mycket för välbefinnandet!





Nu hoppas jag på att man är pigg och glad tills imorgon då det vankas grillning och kanske lite alkohol på menyn.

Bye bye


Trött mamma!

Hela natten lång har jag kräkts och suttit på toa,har varit helt slut och önskar ingen det jag fått lida för.Uscha för att bli sjuk säger jag.Hela dagen har jag varit som en zombie och sovit sovit och sovit.Är fortfarande trött så det blir en tidig kväll för mig.Martin är bättre så han får ta hand om Johannes.

Måste verkligen bli frisk så vi kan åka till Therese på fredag och äta grillat och ha det trevligt!Jag är ju mycket piggare men det är ju den här satans tröttheten som sitter i och ingen mat vill/vågar jag äta heller.

Nä nu ska jag mysa med min underbara familj.

Just nu är jag inget fan av försäkringskassan,varför ska det vara så svårt att beräkna saker och ting för?!

Bye bye


Usch!

Ja här hemma har vi råkat ut för magsjuka,Martin fick det inatt och nu ikväll blev det min tur.
Hoppas Johannes slipper!!!

Bye bye

Uppdatering

Har varit dålig på att skriva här i några dagar men vi har inte haft något internet eller telefon för den delen.Man har kännt sig hyffsat "naken" när man inte har det.

Så man får låna dator och tele från mor och far tills det kommer tillbaka.

Tänker inte skriva så mycket nu utan jag väntar med det tills man är hemma.

Johannes har utvecklats så otroligt mycket,han är trottsig som tusan med.Hans favorit är att öpnna dammsugarskåpet och dra ut just dammsugaren och göra saker som han inte får.Och får han inte det så blir han skitsur!
Men jag bara skrattar inombords.. :)

Ska kolla vad han gör nu!

Bye bye


Shania Twain - You´re still the one


Kan inte fatta att jag sjöng den här låten på västermalm 2003 i aulan. :)

Break your heart.


23 april

Vad skönt det är med fredag,som vanligt så kommer min älskade gubbe hem tidigare och det gör mycket för då kan man hitta på något skoj.Men vi har inte planerat något vad jag kan komma på men lite grejer till maten skulle vi nog behöva,det blir nämligen fläskfilé idag. :)

Jag har en stor önskan just nu och det är att få gå på Lady Gagas konsert den 7 maj.Hon är så cool och gör så himla bra musik.Vi får se hur det blir.




22 april 2010

Har nyss fått en välförtjänad dusch,orkade inte igår när jag kom hem för jag var en aning trött.

Det har gått bra att provjobba och det blir ju att man är på posten nu i sommar,har fått sprungit i trappor som en tok och det känns verkligen i benen.Trodde det skulle vara värre med träningsvärken men tydligen så ger det resultat att man är ute och går raska promenader ofta eftersom man klarade av detta.Första halvtimmen när man började springa i trapporna så kom det där jobbiga flåset och svetten började drypa ner för ryggen och ansiktet,men sedan hittade man andningstekniken och det gick bra.Härligt med hiss ibland med,måste vara en av dom bästa uppfinningarna som finns tycker jag nu. ;)

Första dagen när jag kom hem var mitt huvud och kropp helt slut,var riktigt längesen jag var så trött.Så jag gick och sov i några timmar och skönt var det.Sen igår så var jag hyffsat pigg för att klara av att vara mänsklig,var t.o.m ute och promenerade efter maten.

Idag är det jätteskönt att vara hemma,njuter för fullt! :)

När Johannes har vaknat funderar jag på om vi ska åka till kvissle och gå där,ska även passa på att gå in på affären och handla lite nödvändiga saker till maten mm.


Min älskade gullunge,du är världens underbaraste.


BVC

Helgen är över och vi har haft det riktigt bra,vi har varit uppe med tuppen varje morgon och gått på promenader.Man blir ju så mycket piggare av det så man orkar alla dagars bestyr som kommer när man har hus,djur och barn.

Var på BVC med Johannes för en stund sen,där fick han vägas,mätas och få sina två sprutor.Trodde att han skulle bli jätteledsen men han grinade en liten stund och sedan var allt som vanligt.Tycker inte om när han får spruta,det skär i mammahjärtat men det gäller att inte visa för honom att man är orolig.Nu får vi vänta några månader tills nästa spruta blir.

Imorgon gäller det att man visar sin bästa sida för då är det dax för provjobb i två dagar.Är lite nervös men det ska bli spännande som tusan att få göra något annat. :)

Nu ska jag leka med Jonte och sedan ska vi åka hemöver och koka lite potatis och vänta på att Martin ska komma hem!

Bye bye


Lady Gaga feat Beyoncé - Telephone


För nu är det lördag...

Denna dag har man hunnit med att vara på stan och kikat efter en jacka.Var ju tänkt att jag skulle göra det igår men så blev inte fallet utan vi handlade mat istället.

Köpte ett par byxor iaf.

Ska göra mig iordning för vi ska iväg på middag i stan.

Bye bye


Fredagen den 16 april 2010

Ska fara in till stan sedan och handla mat och jag är i stort behov av en vårjacka.Har kollat på dom flesta stora kedjorna på internet men dom har ju inget tycker jag.Jag skulle vilja ha en lite längre jacka som går lite över rumpan och färgen som jag har fastnat för är typ som militärgrön.Men det är nog lika bra att åka in och kika inne i affärerna istället kan jag tro.Skulle även behöva införskaffa mig ett par träningsbyxor så det blir en shoppingdag denna fredag.

En sån här typ av jacka skulle jag kunna köpa,den finns på rea nu för 199 krBubbleroom.se men det finns ju bara den här färgen eller svart.

 

Johannes och jag har bäddat rent och tvättat våra sängkläder idag,han tycker det var jättekul när jag tog bort påslakanen och la kuddarna och täckena runt honom så han kunde rulla på dom. :)

Sedan blev det lunch för Johannes del och nu ligger han och sover sött lillgubben min då.Han har utvecklats jättemycket nu på bara någon vecka,snart kan han vandra runt här och göra en massa hyss som att tex jaga Lippe. :)

Snart kommer Martin hem! Tjoho för fredagar när han kommer hem tidigare!!

 

Bye bye

 




Golden Girls

Varje dag sänds det är jätteroligt program på kanal 9,ett program som dom flesta vet och har sett någon gång i sitt liv.Det jag pratar om är Pantertanter (Golden Girls),jag tycker dom är så jäkla roliga och mår så bra av deras skämt.Skulle vilja ha boxarna med alla säsongerna för det programmet var ju hur stort som helst i USA förut.Jag vet inte hur det är nu men det skulle inte förvåna mig om det fortfarande sänds och är populärt bland befolkningen.

Det får bli en till önskegrej på min lista. :)

Kollade precis ut och ser att det regnar,mysigt det med för då har man en anledning att stanna inne och mysa och fixa inomhus.Tur att jag har varit ut med en massa blomkrukor mm till förrådet innan.

Ska börja måla garderobsdörrarna nu till helgen om det finns tid.Inte så kul att ha kläderna synliga hela tiden.Funderar på om jag ska måla någon text eller bara något fint mönster på dom så dom får lite karaktär.

Nu har Johannes vaknat!

Tjing Tjong!


Today

Idag är vi ute och njuter av det härliga vädret!



Har även sett flera vårtecken längs vägen.


14 april 2010

Promenaden är klar och nu sitter jag hos mor och far för att äta lite frukost.Johannes leker här vid bordet och väntar på att hans morfar ska komma hem med pastej för han älskar verkligen hårdbrödsmörgås med pastej.

Känner att fett börjar försvinna från min kropp,har hittat lusten för att gå ner i vikt efter jag var sjuk igen och det är en härlig känsla.Är ute och går så mycket jag bara kan och till sommaren hoppas jag på att man är någorlunda slank. :)

Dax att göra iordning havregrynsgröt.

Bye bye


Tredje gången gillt.

Det stämmer nog det som står i rubriken,ska nästa vecka få provjobba inför ett kanske kommande sommarjobb och det ska bli väldigt spännande.Det kommer säkert vara svettigt men det ska bli kul att få lära sig något nytt.Kanske man får träffa sin bästa vän emellanåt med och det är inte fy skam. :)

Så vad händer och fötter?!

Målade ju en lampfot vit igår och såhär blev det:

 

 

Tangenttbordetärkonstigt.....

skriverrsernare!


11 april 2010

Denna dag tog vi en biltur ut på landet och kollade,var ju så härligt väder så vi ville hitta på nått.Men efter ett tag blev jag åksjuk och ville hem.Väl hemma började jag måla en spegelram som först var guldfärgad och som sedan blev vit.Passade även på att måla två krukor vita med och ska köpa hem småblommor som jag kan plantera i dom.

Imorgon ska jag fortsätta måla en lampfot och det kommer bli så snyggt.

Åkte senare ner till mor och far där vi blev bjudna på grillat,gott var det! :)

Jag har verkligen njutit av den underbara solen och värmen idag och ikväll.Hoppas det fortsätter likadant imorgon.

Blir ett bättre inlägg imorgon,ska leka med Johannes nu och njuta av att Martins ledighet för imorgon är det jobb för hans del igen.

Bye bye


Jag vet vem du är!

När man har en blogg får man ibland kommentarer,för det mesta får jag bra och snälla kommentarer som gör mig på bra humör.Genom det känner jag att det är kul att blogga för då vet jag att det är folk som läser min blogg och även om det inte är min avsikt så är det alltid ett plus i kanten att någon vill följa min vardag.Självklart vill man ju innerst inne ha flera hundra besökare och tjäna pengar på bloggen men det kan ju jag bara glömma med tanke på hur den ser ut designmässigt och innehållet är väl inte så mycket att hurra för.Men jag vill ha den här bloggen som en dagbok där jag kan återblicka flera månader bakåt för att minnas vad jag gjorde då o.s.v.Jag nöjer mig med detta helt enkelt,en simpel enkel blogg vill jag ha.

Imorse när jag loggade in här så såg jag att jag fått en kommentar på inlägget från igår.Det var ju inte direkt en kommentar som jag hade hoppats på.Det blev snarare som ett påhopp mot mig tycker jag.Även om jag inte tagit åt mig av detta så tänker man ändå på hur man som människa kan skriva sådana kommentarer till folk utan att tänka på konsekvenserna.Denna person har då inte tänkt på att alla har ett nummer på sin dator som då syns varje gång på min blogg när man kommenterar.Jag har nu kollat och kan se att denna person inte är okänd för mig.Denna människa mår uppenbarligen inte alls bra och jag hoppas personen kommer göra det en vacker dag.

Och denna människa känner uppenbarligen inte alls mig med tanke på att det står i kommentaren att jag är "ensam" mm.Jag har ett helt underbart liv och skulle inte vilja byta med någon annan.Det är du som är ensam och det har du framkallat så jäkla bra själv.

Det var allt för mig!

Bye bye




Bilder

Att kolla på gamla bilder är något som är så underhållande,söta bilder på Lippe när han var valp och bilder på gamla lägenheter och prylar mm.Tänk vad man sparar på mycket,men det är bara bra tycker jag.

Haha,snacka om högt hår! :D

 

Bye bye




9 april 2010

Finns det något som jag verkligen hatar så är det fega människor.Du som gav mig kommentaren från gårdagen "Kikar runt" kan ju ge mig din bloggadress för tydligen så har du en blogg eftersom du skrev så som du gjorde på rubriken.

Skulle vara kul att få svara på din dumma och otrevliga kommentar.



Ciao.


Kikar runt.

Jag vet inte hur länge jag har suttit framför datorn nu,men Johannes sover och har gjort det ett bra tag.Jag kollar runt på en massa mysiga bloggar där dom har fina hem och mysig inredning i den lantliga stilen precis som jag också vill ha.Det är kul att få lite inspiration,i helgen vill jag gå på loppis och fynda lite roliga saker.

Just nu skulle jag vilja ha zink och plåt kannor av alla dess slag.Så himla fint att plantera blommor i och fint är det bara som dekoration.


Skulle vilja hitta ett stort skåp med fina snickerier som jag kan slipa och måla vitt.

Kolla här vad snyggt:

Bilderna på möblerna hittade jag hos:

http://himlarum.blogspot.com/

 


Skit inlägg.

Alla ni som varit ute och promenerat har nog inte undgått hur vansinnigt fult och äckligt det är med alla dessa vidriga bruna filurer som legat och konserverats under vintern och dykt fram nu när snön håller på och tinar bort vid vägkanterna.Hundägarna tänker nog att det försvinner så småningom,men det tar hur lång tid som helst för hundbajset att försvinna från asfalten och även det som ligger på tex gräsmattan.Det ligger där och mosar sig och andra hundar är där och trampar och nosar.

Det är alla sorters storlekar och det som gör mig mest äcklad är dom där megastora korvarna,har man en så stor hund och inte kan plocka upp skiten ska man enligt mitt tycke inte gå vid vägarna där det vistas folk.Då ska man åka till en stor jävla åker och låta den skita av sig.Rena rama latheten är det att inte plocka upp hundbajs,speciellt när man går där det bor mycket folk.Visst har jag inte plockat upp bajset när jag varit ute och gått någon gång men då har det inte varit av lathet utan av att jag inte haft en bajspåse,och är jag utan påse så får jag panik och sätter sig hunden för att bajsa skäms jag så in i norden.Är man ute och går på landsbygden och hunden skiter i diket där det inte kan störas av andra människor så tycker jag att det går för sig.

Ofta brukar jag se folk som låter deras hund skita vid gatan och då har jag så stor lust att stanna bilen och fråga om dom glömt något och sedan ge en hundpåse i deras hand.Skulle vara kul att se hur dom reagerar.Ofta så är det faktiskt yngre som skiter i att plocka upp det,varför då?

Nä plocka upp bajset efter er hund!









Nu:

Slinga håret...får se hur det blir! :)

Önska mig lycka till..

Bye bye


7 april 2010

Vad det är jobbigt när ingenting funkar,skulle logga in på en grej och då går det inte.Så nu måste jag ringa och höra vad som är fel.Jag är inte så road av att sitta och ringa runt faktiskt,men måste man så måste man.

Igår åkte vi in och handlade mat på Ica Maxi i Birsta och jag passade då på att köpa lite smink och slingfärg,så syrran ska få hjälpa mig sen med det.Känner för lite förnyelse på håret.Hoppas det blir bra med tanke på att man har ganska mycket utväxt..

Jag återkommer! :)

Bye bye

6 april 2010

Nu har jag fixat och donat i detta hus så jag är ganska trött.Möblerat om uppe i allrummet och jag känner mig ganska nöjd,får se vad Martin säger när han kommer hem. :P

Johannes ligger och sover och jag har ringt runt lite samtal,ena var om ett sommarjobb men jag är nog ute lite väl tidigt för jag får återkomma hela tiden..
Men jag tycker det är bättre att vara ute i god tid så man vet hur det blir om man måste söka ett annat.Jag hoppas på lite ombyte iaf.

Hur ska man tillaga en aubergine egentligen?! Jag köpte en sist vi handlade och tänkte prova och se om det är gott men den har legat i kylskåpet orörd så idag hoppas jag på att hitta ett recept som är gott för den får ju inte bli förstörd. :)

Jag är nog inte ensam om att jag vill att snön ska försvinna,det är ju slask och blött ute och det blir inte direkt lättare att dra vagnen,plus att det blir extra blött och smutsigt inne.Ibland skulle jag vilja bo i ett land där det inte finns snö,jag skulle vilja bo i Los Angeles.Först skulle jag bara vilja åka dit i 1 månad och jag tror nog att jag skulle bli så fäst för det stället att jag skulle vilja bo där.Men det kan jag bara glömma! :P

Det finns mycket man skulle vilja göra,vissa saker får nog vara drömmar.Vissa saker kan ju slå in hoppas jag på.

Hej svejs!





5 april 2010

Har varit dålig på att uppdatera i några dagar..

Vi håller oss för det mesta hemma och myser.Påsken har varit lugn och skön och godis har man försökt att akta sig för men det har faktiskt åkt ner några och det är ju ändå påsk så man får ju unna sig. ;)

Väntar på att värmen ska komma så all denna snö försvinner.Är riktigt less på regn och mulet väder nu för jag blir så otroligt trött och sliten.Jag älskar solens strålar!

Ska gå och börja med maten nu.Spagetti och köttfärssås är gott.

Bye bye


Det finns ett hus...

I mina drömmar har jag ett hus som finns här i Njurunda,egentligen finns det två hus för mig men detta hus är lite större och lite mer perfekt för min familj.Huset ägs av någon annan och var till salu för typ tre år sedan.Tänk om man var på hugget efter hus då,då hade det huset kanske varit vårat idag.Man ska inte tänka så men man måste ju få drömma sig bort ibland. :)

Såhär vill jag bo,långt ifrån grannar och hunden kan springa ut i det fria utan att man ska vara rädd för att det kommer en bil eller folk som går förbi.Jag skulle vilja plocka härligt goda äpplen från äppelträdet med Johannes medans Martin sitter på verandan och dricker punsch och väntar på att vi ska komma in och tillaga en god hemmagjord äppelpaj.

Drömmar...




Tjoho!

Här är man så gott som frisk nu,lite snorig och en aning rethosta men man har fullt med energi för det.

Har äntligen fått tillbaka lusten och orken för långpromenader nu och det har varit jättejobbigt när man varit sjuk och inte orkat ta sig ut.Nä tacka vet jag för att vara frisk!

När Johannes har vaknat ska vi åka in till stan och shoppa lite,det är ju så fint väder så man blir på bra humör plus att det är kul att hitta på något. :)

Solen skiner!!!