Loppis

Usch vad jag är dålig på att uppdatera,men jag tar det i min takt.

Var tar tiden vägen? Har ju börjat jobba och jag är mest bara trött nuförtiden,men det blir nog bättre snart när man blivit mer van.

Idag har man stått som säljare på loppis,fick mina golvlampor sålda och det blev jag glad över.Lite annat porslin försvann med så nu har man lite extra kosing i plånboken.

Imorgon ska jag jobba kvällen och snacka om att det är mycket att göra.Var helt slut i fredags när jag kom hem,är inte alls van vid detta.Funderar på att ta ut föräldraledighet nu till sommaren när Martin är hemma under tiden han har semester så vi får rå om varandra.Tänk vad man längtar efter sommaren nu,jag fryser som en tok bara jag öppnar dörren en snabbis.Sommar och värme är det bästa.

Annars mår vi alla bra,var nog bara ett falskt alarm det där med att Johannes håller på och bli förkyld.Han mår prima och har gjort det i flera dagar nu.Det måste ju vara tänderna som spökar för det är ju 2 stycken på väg på överkäken.Lillskiten!!!!! :)

Nu ska mamma Madde gå och borsta tänderna och fråga gubben om han vill ta kvällspromenaden för jag vill verkligen inte plågas att gå ut i kylan.Jag överlåter det till älsklingen denna gång.Hihi.

Bye bye

Hejåhå!

Sitter här med en tjurig liten kille som jag tror håller på att bli förkyld.Han ser inte alls pigg ut lillgubben.

Väntar på att försäkringskassan ska ringa upp så jag kan meddela att dom får ta bort en dag från föräldrapenningen.Har nämligen börjat jobba lite smått,nästa vecka börjar jag jobba efter schema och det är med blandade känslor som man beger sig ut i arbetslivet.Jag skulle ju kunna vara hemma ett litet tag till men det är skönt om man kan spara in dagar så man kan vara hemma lite framöver.Men det känns bra att jobba! :)

Ska ut och jobba kvällen ikväll.

Det får bli ett kort inlägg.Måste ta hand om min son som är lessen. :/

Bye bye

Söndag.

Var ju på Klenoden igår och där fanns det massvis med lakan och precis sånna som jag var ute efter,hittade med brodyr och fina var dom.Nu fattas det vit tråd och sedan ska jag tvätta dom för dom luktar antikägarens parfym och den luktar konstigt! Haha! :)

Idag har vi varit och hälsat på Martins mormor och bara varit hemma och slappat.Finns inte så mycket att göra på söndagar nuförtiden.Ska bli skönt att börja jobba snart,får se hur det blir planerat på tisdag då jag ska träffa chefen.Tur att man har barnvakt så man kan jobba.

Har inte så mycket att tillägga just nu,kvällen ska jag spendera med min familj har jag bestämt! :)

Bye bye

AjAjAj.

Igår när jag gjorde middagen så skulle jag vika lite på kastrull-locket och vips så kom det heta locket på min handled och flådde upp skinnet i typ 2 lager tror jag.Det gjorde svinont!!!
Fick åka ner till mamma så hon fick lägga om det,det vätskar ganska mycket och nu gör det inte lika ont.Kan göra allt som vanligt men det känns ju.Fick duscha med en hand imorse och det är tur att man har lärt sig hur man gör med tanke på att man har Johannes.Hänga upp tvätt mm med en hand är inga problem nuförtiden. :) 
Så nu har man en till grej man kan göra med en hand på listan då! Haha!

Ska senare åka in till Klenoden om ett tag,ska åka in med pappa för min kille jobbar ju denna lördag.Ska äntligen kolla efter lakan så jag kan sy mina gardiner någon gång.Så nu väntar man på att han ska komma hem (pappa och brorsorna) för dom är i Skrängsta och kollar på skotrar.

Liten uppdatering bara.

Bye bye


Torsdag

Hade en datorfri kväll igår och det kändes bara skönt,satt för någon dag sen sent in på natten och det får jag sota för rejält nu eftersom jag har ont i nacken.Är jättestel och behöver massage emellanåt så det ska försvinna för stunden.

Har varit inöver stan idag och handlat lite,Johannes satt själv i kundvagnens barnsits och det tyckte han var skoj.Så nu får han sitta där hädanefter när vi åker in och storhandlar,annars har vi haft med oss barnvagnen och dragit runt på.Vet inte om det är jag som är nojjig men på vissa affärer är ju kundvagnarna smutsiga och äckliga så jag funderar på att ta med mig våtservetter och göra rent där Johannes ska sitta och hålla händerna.Vill inte att han ska få på sig en massa skit från äckliga människor,för man vet ju inte vilka och hur många som dragit runt på just den vagnen.Visst är jag nojjjig?! Men jag tänker bara på mitt barns bästa faktiskt! :)

Har inga gardiner till övervåningen!Är ute efter gamla linnelakan med brodyr och spets på som jag kan sy om till gardinkappor.Det borde ju finnas på loppisar så jag får ge mig iväg dit så fort jag bara kan.


Bild lånad av:styleroom.se


Nu ska jag förbereda maten.

 

Bye bye


One more.

Skitungen somnade när jag var ute på prommis så vi får se om han vaknar inatt och vill ha sin välling.Jag är förberedd på det iaf,så det är väl bäst att krypa ner i sängen nu.Ser att Martin har släckt lampan och jag som vill ligga och snacka ett tag men han har nog redan somnat. :)

Bye bye


Tisdag.

Åkte till jobbet så alla damer fick träffa Johannes,var ju ett antal månader sen sist och det blev som vanligt uppskattat.Jag är så otroligt stolt över min son,om jag får skryta så tycker jag självklart att han är den bästa och sötaste i världen och man kan inte sluta att pussa och gosas med honom.Och det blir bara roligare och roligare.

Snackade med chefen och nästa vecka ska vi träffas och planera hur jag ska jobba.Ska bli spännande och se vad vi kommer fram till.Jag längtar tills man får börja jobba igen,då man kliver upp själv och gör sig iordning,tar en liten morgonprommis med hunden och äter lite frukost.Sedan åker man till jobbet och sitter och umgås med arbetskamraterna och beger sig sen iväg till alla goa gummor och gubbar.Och sen senare på månaden får man lite extra pengar som är väldigt välkommet kan jag säga. :)

Annars har det varit en lugn dag och kväll,ska ta mig en prommis med Lippe strax och sedan blir det välling för Johannes och sen ska man sova.Morgondagen är det inget direkt planerat men någe ska man väl hitta på,kanske man tar Johannes på en pulktur. :)

Bye bye

(Är dåligt med bilder just nu men det kommer,lugn bara lugn.)

:::

Johannes är nybadad,har fått gröt och vi har tittat på Familjen Annorlunda.Han sitter nu och skrattar åt sin "mobbo" Micke som leker med honom.Jag ska snart gå ner och ta mig en hårdbrödsmörgås för jag blev så hungrig.Tänker inte gå och lägga mig hungrig för det är det värsta jag vet.

Ikväll försvann bokhyllan och nu är man några hundralappar rikare,åkte direkt efter och handlade blöjor,välling och annat som behövdes.Så man blev i stort sett några hundralappar fattigare på en gång.Tänk vad blöjor och sånt ska vara så dyrt,men det är väl sånt man ska köpa när barnbidraget kommer. :)

Imorgon kanske jag och Johannes ska bege oss till kvissle och kolla lite,ska gå till jobbet och sedan försöka prata med chefen och tala om att jag kan börja jobba igen.Men vi får se för vädret är ju inte på sin bästa sida ikväll och om det snöar är det inte så kul att vara där då.

Bye bye

Och varför skulle jag göra denna jobbiga rubrik som sticker ut så väldans!!! :P

I want money in my pocket.

Idag är jag inte irriterad nå mera,fick sova ganska bra inatt.Var uppe en gång vid fyra tiden och gav Johannes välling och sedan somnade vi om och sov till nio tiden ungefär så jag är nöjd. :)

Trodde inte att jag skulle få bokhyllan såld men ikväll kommer den andra som skulle ringa igår och hämtar den.Har sagt det flera gånger och jag säger det igen.Aldrig mer Blocket!

Nu på förmiddagen så har vi varit ute på promenad med Johannes morfar,vi traskade neröver mot kyrkogården men man får ju inte rasta vovvar där så vi gick inte och kikade på gravarna som vi annars brukar göra.Jag får åka ner något framöver och tända ljus och slänga bort gamla med.

Har planerat mer föräldradagar på Försäkringskassan,pratat med en på Kommunal och fått svar på mina frågor,kikat på Ellen och funderat ut hur jag ska göra med jobbfronten.Det jag känner nu är att jag skulle vilja börja jobba på helgerna och kanske någon halv dag på vardagarna om man får barnvakt till Johannes.Det är just det som är lite jobbigt just nu,jag skulle kunna jobba mycket mer än bara helgerna men jag vill ju inte överbelasta andra men man får planera lite innan.Det är ju egentligen inte jobbigt att vara barnvakt åt lille Johannes men det är ett stort ansvar.Fast jobbar jag bara till 12 så ger ju jag hans lunch när jag kommer hem igen.Om jag hade fått det jag egentligen vill så hade jag varit hemma med Johannes tills han iaf är 2-3 år,men jag vet inte vad som är bäst för små barn när dom ska börja på dagis?Men det är helt omöjligt nuförtiden för dom flesta att vara hemma så länge.Tänk vad pengar kan göra mycket..

Nu ligger grabben och sover så jag ska passa på att duscha och sminka mig mm.

Bye bye





Klaga mera!

Då var det dax igen,den som skulle höra av sig ikväll har då fan inte gjort det inte!!! *arg*

Nu har jag mejlat en annan som var intresserad så vi får väl se hur det går men jag har för tillfället inget förtroende för folk alls.

En erfarenhet rikare iaf.

Ikväll blir det I en annan del av Köping och sedan blir det nog sängen för min del,är så trött just nu pga att jag gått och irriterat mig hela dagen.

Hej!


Suck!

Jag säger bara en sak,JAG KOMMER ALDRIG MER ATT SÄLJA NÅGOT PÅ BLOCKET!

Folk kan verkligen vara luriga och få en att tro att dom verkligen vill ha prylen men hör inte av sig och svarar sen inte på telefonen när man ringer för att fråga hur det blir.

Sedan när man ringer upp en annan som är intresserad ska dom hålla på och pruta och sedan tro att den ska kunna gå in i bilen och fjanta på med hur dom ska kunna ta med den hem till sig.

En evig väntan har det varit idag,vi hade egentligen kunnat hittat på nått den här söndagen men man har ju varit godtrogen och väntat.Måste vänta tills ikväll för att höra hur det blir med nästa som kanske ska köpa.

Nä aldrig mer!

Och föresten,ska du köpa något på Blocket så kan jag ge ett tips.

Är du intresserad så åk och hämta grejen på en gång och om det skulle bli så att du inte vill ha den mer så ring och tala om det då!

Bye bye

Hej igen.

Snart ska jag och älsklingen kolla på film,Ghost Ship som går på 5:an.Tror den är ganska bra,har sett den förut men minns inte riktigt hur bra/dålig den var.

Ska sänka ner på Johannes säng nu för snart kommer han stå och titta på oss en morgon och kanske rivit ner mammas lampa. :D

Bye bye och godnatt.


...

Har nyss avnjutit middag som Martin gjort,spagetti med köttfärssås med vitlökscreme fraiche.Gott var det! :)

Nu har Johannes vaknat efter att sovit i typ 2 timmar.Funderar på om man ska ta och gå ut och gå en sväng snart och röra på sitt fläsk.Men jag kan ju meddela att jag har gått ner alla 15 kilo jag gick upp under graviditeten.Men fler kilon försöker jag att få bort med att tex äta en massa vitlökscreme fraiche.Usch jag vet att det inte är så bra men jag kan tala om att det blir inget godis denna helg utan vi ska äta goda apelsiner ikväll.Går promenader så ofta jag bara kan och det ger resultat om jag bara ger fan i att tänka på allt sött och gott som finns vid kassorna när man är på affären och handlar.Du kanske inte visste det men allt godis är där av ett syfte och det är för när man står i kön och väntar och blir trött och är hungrig så är det lätt att grabba tag i något gott,plus att alla barn blir sugen så dom kan tjata på sina päron! :)

 



Bye bye

Men hallå där!

Efter flera dagar av olust att skriva har jag nu funnit lusten igen!!! :)

Och vad jag haft för mig dessa dagar då? Jag har haft fullt upp med alla dessa sysslor som man har när man har barn och hus och djur mm.Det känns som att man inte haft många lediga stunder alls,plus att man varit trött om dagarna nu när Johannes har vaknat på nätterna.Tänk vad mycket det kan bli förstört om man inte får sova non-stop om nätterna.Jag har vissa dagar bara varit som en zombie,har väldigt svårt för att somna mitt på dagen men vissa dagar har jag faktiskt bara slumrat till på soffan.Ibland kan det bara handla om 5 minuter men det kan göra mycket för kroppen och humöret.Visst kan jag väcka Martin,han har inget emot det men jag får så dåligt samvete om han ska behöva kliva upp på natten och sen ska han åka iväg och jobba.Nä det är lika bra att jag gör det för jag kan ju ta mig en vilostund om jag vill på dagen.

Imorgon ska det komma en och köpa vår EXPEDIT-hylla.Ska bli så skönt att få iväg den,den bara samlar på sig damm,och jag hatar verkligen att damma! :)
Nu är det bara tv-bänken kvar,får se om någon ringer här i helgen.Annars har jag en köpare privat.

Idag har jag gjort det jag alltid gör.Dammat,dammsugit,torkat golven,tvättat kläder,hängt upp tvätten,vikt kläder mm.Ska faktiskt börja jobba nu snart och det ska bli skönt,skönt att få in mer pengar och härligt att få komma hemifrån och träffa andra människor.Kanske det blir som en liten semester att jobba?! Det får vi se,det är ju mycket ansvar som hör till jobbet med men det kanske blir en annan sak.

Det var allt för mig för denna gång. :)

Bye bye

------------------------------------------------------------------------------------------

Nuförtiden har jag ingen lust att skriva,
ibland känner jag mig tvungen så jag mitt hår nästan börjar riva,
men ibland har jag faktiskt ingen lust,
och jag måste medge att jag måste lyssna på min röst,
just nu är jag så trött att jag bara vill sova,
men jag kommer tillbaka det vill jag lova.

 




^^^^^^^^

Lördag!!!!

Skulle vilja gå på loppis idag så vi får se hur man gör,skulle vara kul att fynda något någon gång.Tror det var flera månader sen jag var på loppis sist.Har inte haft några pengar,men jag har inte det nu heller men en tjuga måste man väl hitta något för?! Haha! Ja här är det snålt kan jag lova.Kanske inte så snålt direkt men det är inte lätt vissa månader.Måste börja jobba snart,dels för att man sparar in dagar och att man får mer pengar så man kan köpa precis det man vill utan att man måste räkna ihop varenda krona...

Men nu ska jag vara med min älskade son som är den bästa som finns i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bye bye


Johannes


8 januari 2010.

Vi tog en paus från datorn här hemma igår och det var riktigt skönt,ofta sitter man vid datorn helt i onödan så vi slappade i soffan och kollade på film och lite andra grejer.Jag plockade fram symaskinen och sydde ett täcke till Johannes,bytte gardiner och plockade undan julsaker.Men jag har lite ångest över att ta bort alla ljusstakar och julgranen så dom får vara framme i några dagar till.

Har faktiskt inte hänt så mycket här hemma än,jag har varit ute med vovvarna i skogen och ätit frukost/lunch.Eftersom det ekar i kylskåpet så tog jag fram pannkakor sen i tisdags ur frysen och åt det.Vi ska åka och handla mat senare när M har kommit hem så det blir slut på ekot! :)

Ikväll är det Let´s Dance,fick se han från Bygglov på tv4 när han träningsdansade och herregud vad jag gapskrattade,måste bara se det ikväll.Skönt när man har något att kolla på under fredagskvällarna nu när Idol är över.Man kanske ska börja dansa?!Bra träning och kul är det.

Dax att bädda sängen och leka med sonen.

Bye bye

Den här fick Johannes i julklapp.Söt va?! :)

 








































 


__

Har tagit en lite biltur mot stan idag eftersom Martin är ledig,fast vi klev inte ur bilen utan snokade runt bara. :)

Har nyss ätit köttbullar och makaroner,vanlig och god mat.Har tittat i en massa kokböcker och blir sugen på att laga en massa goda rätter och efterrätter.Älskar kokböcker,ska gå på loppis och köpa mig en bunt så jag har att läsa för det är nog det enda jag läser i bokväg.Tror det var typ 10 år sen jag läste ut en hel romanbok.Vet inte om jag har ro att läsa nuförtiden,har annat i huvudet att tänka på.

Ska börja renovera i Johannes rum snart,ska slipa panelen och listerna och måla allt vitt.Väggen har lite tapet som dom förra ägarna var smarta att riva bort en bit på så man måste tapetsera nytt där.Annars hade det gått bra med den som är där nu,eller att man kanske målar den väggen en annan färg.Vi får se.
Men det ska bli kul att fixa i det rummet,alla leksaker kan då vara på en och samma plats om det nu går. :)

Händer inte så mycket här hemma,lillen sover och resten är slappa.Ska gå och slappa jag med i soffan.

Bye bye

More clothes.





Sitter typ bara och tittar på kläder å sånt nuförtiden,finns hur mycket fint som helst som jag skulle vilja ha! :)

Den blommiga klänningen har jag fastnat för och velat ha ett bra tag,tycker den är söööt.

Nu ska gubben min ha burken.

Bye bye

Varsågod!

 

Jag vågar faktiskt lägga ut receptet här för den blev riktigt god!




Men Lippe,vad gör du för någe?! ;D


Riesenkaka.

Jag och Micke har precis bakat en nya sorts kaka,nämligen en Riesenkaka.Får hoppas att den blev god.Den står just nu och kyls ner ute på snön så det ska gå snabbare.Micke vill ju äta den så fort som möjligt men jag väntar gärna till senare så man kan köpa hem lite glass.Men vissa ska ju ha så bråttom! :P

Har inte hunnit med så mycket mer,promenad var man ute på förut och det är kallt för min smak att vara ute länge.Jag väntar nu på att det ska bli varmare grader,är less på denna kyla som biter sig fast på kinderna.Våren och sommaren är väldigt välkomna nu.Satt och tittade på alla nya vårkatalogerna och man blir bra sugen på att köpa en massa kläder med fräscha färger.

Har inte sovit så många timmar inatt känns det som.Johannes somnade vid 21.00 igår kväll och vaknade precis när vi skulle gå och lägga oss och då var han klarvaken och ville inte sova efter han fått sin välling.När vi provade att släcka i rummet blev det ramaskrik och sedan satt han i vår säng och gjorde roliga miner,åh gud vad vi skrattade åt honom.Han tjurade på emellanåt och när klockan blev uppemot 01.00 gick vi till soffan och lekte lite så pappan kunde få sova.Trodde Johannes skulle bli trött av allt lekande men icke då,när klockan blev över två så gav jag honom välling igen och då somnade han.Jag la mig i sängen och somnade direkt så jag var riktigt trött.När han vaknade igen hoppade jag upp ur sängen så fort jag bara kunde med tanke på att Martin kanske kunde vakna,men han somnade igen efter en minut och jag tittade på Martins sida och där var ju ingen Martin!!! Haha,klockan var ju typ halv 9 på morgonen och han var ju på jobbet så jag hade sovit väldigt hårt och djupt kan jag lova. :)

Johannes har vaknat på nätterna i flera dagar på rad nu,vet inte vad det kan bero på men jag gissar på att det kanske är fler tänder på gång eller att det är fullmåne?!Jag vet ju själv hur jag brukar sova dåligt då (när det är fullmåne alltså).Men det är bara att kliva upp och se någorlunda pigg och glad ut.

Får väl se om man lägger ut något recept senare... :)

Bye bye


GRATTIS!

Vår lille kille blir 10 månader idag,tänk vad fort det har gått.Om bara 2 månader blir han ett helt år och då ska det bli kalas med ballonger,tårta och en massa presenter! :)


Snyggt!



Söndag 3/1-2010

Den här söndagen har vi inte gjort så mycket faktiskt.

När jag vaknade imorse så var klockan över 11 så fick ännu en gång sovmorgon.Men jag har ju även varit uppe med Johannes som vaknat vid 3-4 tiden på natten och det sliter på krafterna.Tur man inte har några problem med att somna om igen för annars hade man varit ett vrak hela dagen.

Efter frukosten (sen frukost) gjorde vi oss iordning och åkte in till bergsåker och åt tårta.Var inte där alltför länge för hem skulle vi och laga mat.Det blev spagetti och köttfärssås. :)

Vet inte om alla mammor har det som jag har innan man ska åka iväg någonstans men jag brukar oftast vara helt slut innan man ens har suttit sig i bilen för att fara.Man ska packa ner allt i matväg,blöjor,tvättlappar,nya kläder för det kan bli mycket spill,leksaker,vagn för säkerhets skull.Sedan ska man klä på barnet med alla dessa kläder som tar en evighet att få på tycker jag.Och sedan är det dax för en själv,göra det sista rycket som att borsta tänderna,spraya håret,på med mascara,skor,jacka och leta vantarna som hunden har gömt någonstans i huset.När man väl sitter i bilen och åker längs gatan går man igenom allt man har gjort i huvudet och tänker så det knakar att man inte missat något.Halvvägs på gatan kommer man på att kameran inte är med,men man orkar inte vända och åker vidare.Sedan när man är framme vid sitt mål så händer det något och man tänker: Fasiken,jag skulle haft med mig kameran ändå! :)

Det var allt för mig,ska gå och umgås med min älskade familj nu och njuta av vår tid tillsammans för imorgon ska ju Martin jobba och det är tråkigt men ack så viktigt.

Bye bye






Hmmm...

Vad gör jag uppe nu?!Egentligen borde man ligga i den sköna sängen och drömma men jag sitter som klistrad och håller på med min bloggdesign.Börjar smått förstå hur man ska göra,det är nog inte svårt som man tror,det gäller att man har lite fantasi så går det nog bra.

Chips är äckligt enligt min åsikt,speciellt när det är dipp till.Då kan jag bara äta ett chips och sedan mår jag pyton och blir äcklad bara jag ser eller känner doften av dessa friterade potatisskivor.Blä!

Ja det var det lilla jag ville säga för denna gång.

*gäsp*

Natti natti! :)

Lördag 2/10-2010

Hej alla glada! :)

Vår dag har varit bra,haft besök av Martins mamma Gunnel och Anders.Bjöd på blåbärspaj med marsansås.Johannes låg och sov ett bra tag och när han vaknade kläddes han på med varma kläder för en tur runt gatan på sin lilla blå pulka.Han tyckte det var kul,självklart knäpptes det en massa kort på gullungen.




Knäppte lite annat med:



Det har kommit flera meter snö hemma hos oss! ;P





Nu har vi hasselbackspotatis i ugnen,till det blir det stekt marinerat kött som Martin sjävklart ska göra.En härlig sallad med fetaost och en massa rödlök serveras till såklart. :)

Bye bye


???

Jag kan inte bestämma mig och jag blir aldrig nöjd med min bloggdesign!! Håller just nu på att försöka göra designen till min egen men det går sådär.När jag uppdaterar så ser jag ju ingen förändring alls.Fattar NADA!

Jaja,kanske man borde gå och sova...

Bye bye

Mycket snö här hemma!

Nu var det längesen man såg såhär mycket snö ute,gick i skogen förut och funderade på om jag skulle vända men hade jag tagit mig fram så långt så skulle jag fortsätta.Lippe fick gå bakom mig så han inte skulle drunkna i snön. :D



Det är riktigt jobbigt att ta sig fram i denna snö,men riktigt kul när man har en hund som älskar den! :)

Om man tittar riktigt noga på kortet så ser man Lippe bakom mig på den sidan jag håller i kopplet.

Håller på att gratinera potatisgratäng med mycket vitlök och ska äta fläskstek och en god sallad till.Gott!

Johannes är tjurig och vill inte ligga på golvet längre,okej då! :)

Bye bye


2010.

Nytt år och ny dag,jag fick sova till halv 11 idag och det var riktigt skönt.Johannes sov länge igår och ville vakna vid halv 4 imorse så då satt man uppe och kollade lite på tv medans han åt sin välling.Sedan gick vi och la oss och somnade efter en stund igen. :)

Herregud vad det har kommit snö och mer blir det.Tur man har en karl som skottar så jag slipper för jag hatar verkligen att skotta,gör det bara om jag verkligen måste.Och inte kan man vara ute med Johannes så han får åka pulka heller,ingen plogbil finns i sikte så vi är nog inne ett tag till.

Gårdagen var lugn och skön,tände en massa ljus och mös framför tv:n med lite flädersorbet. :)

Nu är det dax för Johannes att äta lunch.

Bye bye