Happy new year!

Idag är det nyårsafton och jag ska snart ställa mig och göra en skink & broccoli paj.Igår gjorde jag klart tacopajen som vi alla ska smaska på ikväll.Nu var det ett litet tag sen jag skrev,har inte hänt så mycket faktiskt.Har varit och hälsat på folk och ätit mat och efterrätter så man är ju en aning proppmätt fortfarande! =)

Ska bli skönt att det blir ett nytt år med nya tag och nya förhoppningar på att man ska klara av att bli mer hälsosam än vad man är.Har nästan aldrig lyckats att hålla mina nyårslöften men iår hade jag tänkt att ta mig i kragen och inte göra mig själv besviken när sommaren tågar in.Jag måste bara gå ner i vikt!Känner att kroppen håller på att "falla" ihop så nu ska jag kliva upp tidigt på morgonen och sätta på mig mysbrallorna och traska ut även om jag kommer vara trött och sliten och jag ska på jobbet,JAG MÅSTE!
Men det skulle vara trevligt om jag hade en mp3-spelare,mycket skönare att lyssna på musik när man är ute själv.

Igår var jag på Birsta City med Therese,det är så himla roligt när man väl träffas.Det blir ju alltför sällan tycker jag.Men snart kommer vi närmare varandra också så det är ju bra det.Jag håller verkligen tummarna på att vi kommer hitta en lägenhet i Korsta,är skönt om allt går smidigt.

Nej nu har jag inte tid med detta,ska fara på systembolaget i Bydalen för dom har ju inte smirnoff här i Timrå.SKIT-TIMRÅ!

Ha en bra nyår! GOTT NYTT ÅR!

=)

Så var denna julafton över.Gick väldigt fort tycker jag men det var så himla mysigt! =)

Fick min efterlängtade SodaStream! ;-) sen fick jag en massa annat som jag inte orkar rabbla upp.Jo,fick faktiskt andra säsongen av O.C,det var bra som fan. =) Är lite tokig i det programmet.

Nu sitter jag här och väntar på att Martin ska komma,behöver snacka med den karln jag!Han ska nog få förklara sig en aning.. =P

Nä nu ska jag gå ut en sväng,måste få bort typ 50 kilos överflödigt fett från min kropp!!! Haha!


God Jul..

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG EDER ALLA! =)

Sitter hemma hos familjen i forsa och väntar på julmaten,Kalle Anka,och jultomten såklart!


Snart...

Idag har man varit och huggit gran med pappa och två av syskonen,ena var i armsjön med polarna istället för att vara med oss och hålla traditionen! =P Det är inte lätt att gå i skogen där det är mycket snö och man sjunker ner,man känner i benen att dom fått jobba idag.Men vi hittade en fin gran,eller Micke gjorde det!Han är så stolt så.Men nästa år är det jag som ska hitta den perfekta granen! =)

Ska gå och fortsätta att städa hemmet nu,är dammigt och rörigt.Men det går fort när man väl har börjat!

Snart julafton! =)

Hej svejsan!

Pust och stön

Kom hem för typ 10 min sedan,idag har vi varit och handlat julklappar.Ska komplettera med lite mer imorgon.
Senare efter maten ska jag baka lussebullar och mer knäck,dom blev jättegoda dom jag gjorde igår men det blev ju så lite av dom.

Ska gå och göra tacopaj nu! Gött!


.....: Knäck :.....

Vad är det med mig? Här ska man få gäster och jag går och planerar att jag ska baka så det kan vara färdigt några dagar innan,men jag ska ju skjuta upp allt och kommer troligen att springa runt som en tok nu i helgen med ugnsplåtar och slevar inne i köket!Måste laga knäck nu.Plus att jag inte har lagat någon mat,VILL INTE!

Var och köpte en julgran idag,det blev en FEJK!Tycker inte om sånna granar,men det blev ändå.Lika bra nu när man bor i lägenhet.Jag gjorde precis som Sunes pappa Rudolf med ljusen,satte dom nästan bara på ena sidan istället för runt hela.Så det blev lite justeringar efteråt men nu är det fin fint! =) fattas lite mer glitter bara.

Martin kom hem!

image49

Barn

Ibland kan jag få sånna där känslor att jag skulle vilja bli mamma,idag känner jag så.Blir lite avis när jag kollar runt på Familjeliv och ser hur magarna växar på alla blivande mammor.Vilken lycka! =)
Men den dagen kommer den med,tänker inte stressa.Både jag och Martin vill ha barn inom en snar framtid iaf!

Ikväll ska jag jobba,innan ska jag fara bort till ÖB och köpa ett spel som jag och mina syskon spelade när vi var små,Looping Luie tror jag det heter!Vill vara lite nostalgisk jag. =)

Imorgon blir det baka för hela slanten efter jobbet!

Bye bye

image48

Jippi!

Nu är det precis en vecka kvar till jul!!! =)

Blev väckt av den snälla telefonen förut,det är ju alltid trevligt.Lite förfrågningar om jobb men man är ju totalt upptagen på fredag och lördag "tyvärr"! ;-)
Så nu har jag diskat och bäddat och plockat här hemma så nu kan jag fara iväg till Forsa med gott samvete.Men först ska jag åka ut till Alnön och lämna lunch till gubben min som han glömde bort! =)

Vi höres!
image47

Tredje advent

Men herregud vad fort det går,redan tredje advent och jag har inte hunnit att köpa julklappar än!Jag som brukar vara i farten alla år men nu jobbar man hela tiden och dagarna bara går och går.Men på fredag ska jag och Martin tränga oss fram i Birsta och köpa alla julklappar.Kommer nog att vara hur mycket folk som helst..

Och på lördag ska jag och nästan hela min familj utom mamma hugga julgranen!! =) Jag tänker ALDRIG sluta att vara med på det för det är en tradition som ska vara hela livet ut!

Imorgon är jag ledig! Ska blir riktigt skönt,om det är soligt och fint väder ska jag ta bilen (som jag lyckats få upp låset på) till Forsa och ta med vovven till skogen och gå en långpromenad och leka kurragömma! ;-) Jag är lite barnslig av mig men det ska man vara för annars tror jag att livet blir trist och grått.

Hej!

Raap

Har varit hos Martins familj i Bergsåker ikväll.Ätit god mat och pratat om dittan och dattan.Nu är man mätt så man går och raapar.Hihi.Älsklingen har blivit klippt och det blev så bra så. =)

Imorgon blir det jobba till kl.12.00 och sen ska jag fara till OKQ8 och köpa låsolja som tinar det frusna låset på min bil.Måste ju fixa det där så fort som möjligt.Tycker synd om min bil! =P

Har funderingar på att flytta igen,då blir det nog till korsta.Det har vi pratat om från början men det blev ändrade planer som vanligt och vi flyttade till Timrå,men nu har vi pratat och vi vill komma närmare staden plus att båten ska troligen vara där med!Men först ska vi fixa till lägenheten en aning här,sen tar vi det lugnt med allt.Det får inte gå för fort,då kan det bli tokigt. =)

Nu ska jag krypa ner i soffan med gubben.


Mat mat mat

Nu har jag stått och lagt in köttfärs i fryspåsar.Ett bra tips är att platta till köttfärsen när den ligger i påsen,då går det fortare att tina sen.

Har också gjort min hemmagjorda potatissallad som Martin ÄLSKAR!!Jag tycker det egentligen är sommarmat men vad gör man inte för sin älskade gubbe?! ;-) Blir stekt kött med min goda marinad till.

Var och handlade på Ica förut,köpte en massa ingredienser till allt jag ska baka nu i helgen.Men jag tror att jag ska laga knäck ikväll,ska ge en hel del till familjen i Forsa för dom gör ju ingen knäck nu när inte jag bor hemma längre.Det är ju jag som är värsta tomtemor där ju! =P
Glömde köpa några saker (som vanligt) så jag ska köpa det imorgon eftersom jag ska jobba och då är det lätt att bara springa in på Ica och köpa saffran,jäst och kanske mer mjölk till lussebullarna.Ska prova att göra lussebullar med kesella i år.Har hört att dom blir mycket godare.

Nu ska jag väcka min karl så han får börja steka köttet för jag är såå hungrig,sen blir det kanske mer O.C!

See Ya


Film

Trött är jag,var tänkt att jag skulle ligga och kolla på film med Martin men jag märkte på en gång att mina ögon höll på att slockna så jag satte mig här istället. =P Gav Martin en julklapp i förväg,just den filmen vi skulle kolla på!(Kocken) Har sett den några gånger förut så det är ingen fara.

Känns som att jag håller på att få magkatarr igen!! =(

Satt igår och tittade på http://www.youtube.com/ igår och lyssnade på Leona Lewis (hon som sjunger hitlåten Bleeding love),hon är grym på att sjunga!Hon var ju med i amerikanska X-Factor.Var otroligt duktig när hon sjöng denna låt: http://www.youtube.com/watch?v=vbuvLJnAysM&feature=related

Imorgon ska jag baka hade jag tänkt! =)

Hejdå!

Frozen car.

Förut hade jag tänkt att ta min bil och köra till skolan och kolla hur det låg till med schemat och prata med min mentor som nästan inte hört av sig ett skit under min praktik och höra vad han har att säga om det,men när jag skulle låsa upp bilen gick det inte alls för låset hade frysit totalt!!!Snacka om att man blir förbannad när sånt händer!Jag stog säkert i en halvtimme och använde tändaren och försökte att värma nyckeln men Icke sa Nicke!
Så det blev ingen skola idag heller,känns inte så jävla roligt när man missar den.

Har suttit framför den här burken hela dagen,fast jag diskade alldeles nyss så det blev klart.Har totalt tappat lusten för att laga mat.Finns ingen fantasi kvar i mitt huvud!Fast det kan ju bero på att vi inte har så mycket mat här hemma så det är väl dax för oss att storhandla.Men det blir nästan samma skit man köper ändå!Måste leta efter bra recept som är goda.

Hade tänkt att julbaka nu i helgen! =) Blir lussebullar,knäck och annat smått och gott. Men tänker försöka att äta så lite sådant som möjligt i år för jag har den där förmågan att gå upp i vikt som en raket varje år! =P

Vad händer till nyår? Jo,man ska tydligen vara  chaufför. Vi får se syrran! ;-P

image45


Nu ska jag kolla på tv och bara glo ner mig! hehe..

Psykopat!

En psykopat jagade mig inatt i skogen med en motorsåg,han skulle såga av mina fingrar!!!! =/ Jag drömde alltså en hemsk mardröm,hela dagen har varit konstig och det är nog av den där drömmen.

Ikväll blir det Desperat Housewifes,kollar just nu på Ugly Betty!

Nu ska jag lägga mig i soffan med älsklingen.

Jag önskar mig en SodaStream i julklapp tack! =)

image44

IKEA,Julstädning

Ska snart åka till IKEA och köpa lite ljus och annat tjaffs och kraffs som behövs nu till jul. =)

Sen ska jag hem och städa hela den här lägenheten,fattar inte hur skitigt det kan bli.Jag menar det bor ju bara två personer här men ändå kan det blir så himla dammigt åså..

Nä nu ska jag fara.




Hej igen!

Har städat som en tok hela eftermiddagen,nu är det så rent det kan bli! =) mer julstämning är det här oxå!
Var ju som sagt på IKEA och shoppade.Blev ljus,kuddar,matta,servetter,gardinstänger (som jag såg att jag inte behövde),trådgardin,röda krukor,hjärtan och stjärnor som jag hängt i fönstren.Lite till blev det med! =)

Igår hade vi besök av Charlie och Micke,knäppte lite kort på dom! =)


 

image41
image42
image43



Här kommer lite kort på hur det ser ut nu hos oss!


image38

image39

image40


Hej Svejs! =)







Yeahhhhhh!!!

Ja då var Idol slut! =( Trååååååkigt!!! Jaja,det var en värdig vinnare tycker jag!Hon är kanon!

Nu ska vi fara till forsa och hämta mina skor och SPIKE! ;-) Och klockan är nu 23:20..Haha!!Vi gör som vi vill vi.

image33image34

5/12-07

Idag har det bara varit jobb för min del.Fått tagit lite blodprover på några vårdtagare med sköterskan! =) Det gick väldigt bra,fick mycket beröm av både vårdtagare och sköterskan! *stolt* Ska troligen få ta mer prover imorgon.

Vad less man blir när det är så kallt ute att man inte kan låsa upp bildörrarna på bilen.Imorse hände det för mig och jag fick en aning panik!Man vill ju inte komma försent eller inte komma alls till jobbet.Så jag vickade så snällt på nyckeln tills det äntligen gick att låsa upp och vilken lättnad.Ibland är det jobbigt att bo en bit ifrån jobbet,var skönt när man bodde i Nolby när man kunde gå till jobbet och bara ca 10 min innan man började.Nu får man gå ut iaf ca 40 min innan när det är vinter och man måste skrapa rutorna.Jaja,skulle lätt kunna flytta igen! ;-)

Var ju tänkt att jag skulle fara till Birsta City och titta efter krukor och julblommor efter jobbet men var så trött så jag for raka vägen hem till gullplutten min som låg och väntade i soffan med ett hungrigt uttryck (hade faktiskt köpt med mig hamburgare från MAX hem,ibland blir man less på "hemmamaten".)

Tittade även på Uppdrag granskning för ett tag sen,hur fan kan ICA göra så?? Blir äcklad.Men jag hoppas att ICA-butikerna i Sundsvall INTE håller på med detta!


Nej nu ska jag gå och ta ett glas mjölk och sedan kolla igenom lite kort på släkt och familj.Håller på och lägger in alla kort i fotoalbum.Min familj kommer bli så glada när allt är i ordning och reda!


Bye bye


Suget kallar!

Funderar på att kanske resa utomlands igen,blir nog Grekland skulle jag tro.Skulle vara skönt att vara borta i typ 2 veckor så man hinner få färg på kroppen så resan inte blir helt bortkastad! ;-P

Ja idag har jag varit ledig.Hade tänkt att fara till stan men jag fastnade här hemma med städning ur garderober och tv-program.Det är ju typiskt av mig när jag väl planerat att göra något.

Nu finns det inget mer att berätta. Hej!

image32

Hungrig

Håller på och lagar mat nu,vill inte sitta ensam så jag väntar på älsklingen!Det blir fiskpinnar,potatis,min goda kalla sås till och rivna morötter.Det är ju kanongott det! =)

Jobbade till klockan 16 idag,dagen har gått fort som tusan.Men det var nära att jag inte skulle komma till jobbet imorse,bilen satt ju fast av all jäkla is.Kom inte en meter,men sen kom det ut en gubbe från en balkong och talade om att det fanns grus i nått bås.Jag var alldeles uppstressad och tänkte inte på att tacka honom.Men men,han räddade mig ifrån att komma försent! Tack gubbe! =P

Drömde bara hemska drömmar inatt,att jag kom till en gumma som ville ha en kram och genom den kramen förde hon över ett spöke som följde efter mig överallt jag gick!!Fan vad rädd jag var...Då är det skönt att vakna när klockan ringer.

Nu ska jag kolla på julkalendern!

Första advent.

En aning trött idag,men trodde det skulle vara värre och att man skulle vara bakis idag men icke! =) Så skönt att få slippa det,så jag har julpyntat här hemma.Martin tycker det är jättemysigt här! *stolt* Men jag tycker inte att det syns nått ju.Det fattas hur mycket som helst,ska köpa röda krukor och blommor som passar in när det är jul.Folk ska tycka att det är så mysigt att dom inte vill gå härifrån! Haha! =P
image31

Igår var det helt ok kväll,träffade på några arbetspolare med och det är ju alltid kul! Men det var sjukt kul när dom stängde och vi skulle hem.Det regnade som fan och det var moddigt och blött med pölar överallt.Jag och Therese gick och hoppade runt överallt och kunde inte sluta skratta för vi blev så jäkla blöta,var precis som att man duschade med kläderna.Mycket som kan hända när man står i regnet och väntar på skjutsen hem,som att folk kommer och snackar och man vet inte hur eller vad man ska svara på deras knepiga frågor! Hehe.

Nej nu ska jag sluta att skriva här för Martin blir typ tokig på mitt klickande på tangenterna.Haha!!

Måste även inlägga det att jag blev så himla glad i fredags att det är två tjejer som ska tävla i globen nästa vecka!
Nu spelar det ingen roll vem som vinner Idol,båda är så bra så!

Ha en bra kväll på er!
 

Shopping

Oj,vad klockan går fort.Ska klockan 20.00 vara hos Therese,först ska man laga mat,duscha,fixa till sig (som kan ta en evighet när man ska ut på krogen). Men på något vis så hinner man alltid med sig.

Har varit på Birsta City förut med Martin,han tycker verkligen INTE om att gå och shoppa!Känns som att gå med ett litet barn som är trött och hungrig.Suckade och hade sig hela tiden och såg allmänt lidande ut! =P
Men jag är faktiskt inte och shoppar kläder så ofta så idag fick han faktiskt ta sig i kragen och hålla mig sällskap.
Köpte en fin grön tunika.Hoppas det känns bra när jag tar på mig den sen då! =)


Typ en sådan köpte jag.