Sommar och sol

Oj oj oj vad varmt det har varit nu i några dagar.Härligt men outhärdligt ibland på samma gång.

Nu har Martin semester och det är roligt,nu får vi vara hemma tillsammans i ett par veckor! =) Vi ska åka till Stockholm den 15 juli och det ska bli kul tycker jag dårå!Bara vi två tillsammans,ska bo på hotell och gå på Gröna Lund mm.

Här hemma håller "vi" på med garaget,är mest Martin som håller på medans jag fixar och donar med allt annat.Har målat och skrapat garaget och det är ju alltid något.

Johannes växer så det knakar,mycket som händer i hans utveckling och det är så kul att se! =)
Idag har vi varit inne i stan med mamma och pappa och Helene.Vi åt frukost på IKEA,jag blev besviken när äggröran var sluuut.. Men man fick ju trycka i sig lite annat då.Sedan handlade vi lite grejer där med.Köpte blomkorgar och en grönväxt på BlomsterTorget med.

Längtar till Gatufesten! Hoppas det blir bra väder.

Nä nu ska jag bada tror jag?!

Kommer med mer uppdateringar snart! =)



Bye bye

Kommer inte på någon rubrik..

Ja då var det dax för en liten uppdatering här då! =)

Har varit en hel del aktiviteter under veckan som gått.Varit inne i stan några gånger och shoppat,fixat och donat med huset mm.Om jag ska vara ärlig så tror jag att jag fått kort minne,glömmer bort så himla fort.Är det något jag ska köpa tex på affären dagen efter så är det totalt bortglömt för det mesta.Har nog fått det sedan Johannes kom till världen,jag har total fokus på min lille grabb att jag glömmer bort en hel del andra saker faktiskt.Får nog ta och sätta mig ner och skriva ner allt jag måste göra på en lista.Om jag sätter den på kylskåpet kan jag ju inte missa den...?!

Men men,det jag kommer ihåg är ju att det var midsommar igår,vi firade den i Bjärsön (Ligger mot Indal) tillsammans med Martins nästan hela familj.Åt god mat och hade det mysigt.Min favoritsyssla var att döda dessa otäcka kryp till myggor!Jag HATAR dom verkligen,speciellt när dom är och flyger vid Johannes.Men han klarade sig riktigt bra ifrån dom ( Tack vare mig!! ) Haha. =)









Vi for en sväng till Gudmundstjärn och kollade läget,var en hel del folk på väg hem då.

  
 





Synd att det var så dåligt väder med regnskurar emellanåt,men sånt får man räkna med om man bor i landet Sweden.



Idag på självaste midsommardagen har vi varit inöver stan,jag sprang in på Ica Maxi i Birsta.Skulle handla blöjor men fastnade bland barnkläderna,handlade en hel dress med tröja och byxa för 79 kr.(Bilder kommer när han har provat den).Sedan passade jag på att handla en massa annat smått och gott som vi behövde.Jag kan inte gå in på en sån stor affär om jag bara ska köpa en grej,kommer alltid ut med en full kasse och lite till.Jag köpte kött,dasspapper och bröd och mjölk mm.haha! =) Fast jag glömde inte blöjorna,min lillegubbe får inte kissa och bajsa i byxorna. =P
Vi åkte en långtur efter det och var allmänt nyfikna.

När vi väl var hemma marinerade jag köttet och sedan åt vi då detta.Och efter maten blev det pyssla med Johannes och sedan STÄDA!Nu är det rent och fräscht här hemma.Imorgon ger jag mig på biljardbordet,det ska ner till mamma och pappa eftersom det bara står här och tar plats.Har även hunnit med att vara ute med vovvarna med pappa och bror.

 








Nä nu får det räcka.Får se när jag uppdaterar igen.Känner inget behov av att blogga längre.Men jag bloggar när jag känner för det,tänker inte vara så drastisk att jag tar bort bloggen för det är roligt att gå tillbaka och minnas.

Bye bye.



 

Helgen

Måndag igen,veckorna går otroligt fort.Har varit ute på prommis med Johannes och Lippe,ätit frukost och håller på att tvättar.Klockan tre ska jag på möte inne i stan ang. jobbsituationen,får se vad dom säger där.Ska ta med mig Johannes och är liiite nervös över hur det ska gå.Man får ju vara beredd på allt när man har en liten knodd.Men han brukar vara snäll.Får vara beredd  med napp och flaskan. =)



I fredags var vi på bio,kan verkligen rekommendera den filmen.Hoppade till flera gånger.Äcklig tant som spyr larver och slem! =P

På lördagen hände det inte så mycket.Hjälpte Martin att skrapa garaget,var på kyrkogården och gjorde lite småsaker som man gör när man har hus mm.

Igår var det söndag och då hade vi lite främmande från Martins familj,fick hjälp att få upp lampor som skulle ha varit uppe för längesedan men det finns en viss person som har fått för sig att man typ blir ruinerad bara man tänder en liten lampa i hallen så just därför har dessa lampor legat kvar i garderoben! =P

Satt igår kväll och tittade på Barnmorskorna - Norge,mina tårar rann ner på kinderna.Fick tillbaka känslan när Johannes tittade fram för första gången på förlossningen.Det är en obeskrivlig känsla alltså,fast jag kan säga att ligga där och ha ont igen vill jag inte uppleva på ett tag! =D Men någon/några fler gånger ska man väl ligga och våndas kanske?! Vad säger du Martin?! Haha! Hualigen...

Jag känner att den här sommaren kommer bli rolig! =)

Nu har min gulleplutt somnat och han ligger i sin säng.Då kan jag passa på att göra lite städarbete här uppe på övervåningen!! Kolla på bilden på honom när han sover,haha! =)

Bye bye

 



 

Hoppas

Just nu så hoppas jag att min bil blir såld idag,det är en som ska komma och kolla på den snart.Ska bli skönt att få bort den från gården för den är bara i vägen.Plus att jag aldrig kör den heller.

Varför ska det finnas damm för? Är så himla less på att dammtorka mest varje dag.Blä!

Ikväll blir det bio!! =)

Nu ska jag gå och klä på mig vettiga kläder.Ska till BVC om typ en timme.Stackars Johannes ska få en spruta!! =/

Men ha en bra dag!

Bye bye

Det här behöver vi verkligen.

Har precis bokat 2 biljetter till filmen "Drag me to hell" som har premiär på fredag.Känner att något kul får hända nu med!Så jag och Martin (eller iaf jag) kommer att sitta och skaka av rädsla i någon timme.Tror nog att den är hemsk och man kommer att hoppa till när den där gamla tanten tittar fram. =D




Var inne på Barnens hus och köpte ett spjälskydd med Nalle puh motiv till Johannes säng,på morgonen har han börjat att kräla sig med kroppen,han ligger lixom längs bredden så hans ben åker igenom öppningarna på sängen.Hualigen,lillgubben får inte göra sig illa på sina fossingar och ben heller!



Sedan gick jag in på IKEA och köpte 3 kastruller,små blockljus (12 st för 5 kr!!!),ljuslyktor (3 st för 12 kr) och skärbrädor.Det är REA på den affären nu.Sedan åkte jag och Micke till Mc´Donalds och köpte 2 plusmenyer,för varje plusmeny man köper får man ett glas från CocaCola.Den här veckan är det gröna glas.Jag ska nämligen samla ihop 2 st varje vecka.Fräna glas ju! =)



Det var det,nu ska jag gosa med min trötta son.

Bye bye

Kan det bli sämre?

Nä det tror jag inte just nu,bakslag till tusen igår! =/



Idag har vi varit in till stan,handlade mat.Johannes sov hela tiden i vagnen,gopojken! =)
Mår man dåligt behöver man bara titta på honom så blir man på bättre humör igen,helt otroligt vad en sån liten människa kan göra något så stort.Älskar honom så mycket,finns inga ord att beskriva.Måste upplevas!

Kan ju meddela att min lille son har sagt Mamma flera gånger idag,haha!!





Nu skulle det sitta fint med jordgubbar! =)
Men ha en bra kväll,det ska jag försöka att ha.Nu sitter Johannes och smågnäller för han vill inte sitta still.

Bye bye

Dryga måååndag!

Måndagar måste vara dom mest drygaste dagarna på hela veckan.Sitter här och väntar på att Martins pappa ska komma tillbaka,han är och köper grejer till den nya ytterdörren som ska sättas dit idag.Så just nu har vi ingen ytterdörr så jag fick fara upp och vara husvakt medans Johannes är nere hos sin mormor och morfar.Hade tänkt att fara inöver stan idag men kom sedan på att skattepengarna kommer troligen på fredag.Men det blir nog en tur in till staden imöra istället.

Känner för att börja tapetsera i vardagsrummet.Funderar på någon chokladbrun färg faktiskt,skulle passa skitbra eftersom vi har så stort rum.Men problemet är ju att jag inte kan tapetsera,så jag behöver hjälp.Får fråga Martins mamma om hon vill hjälpa mig.

Skjutsade Helene till SJ förut,hon ska till killen som bor i Nyköping.Hoppas du får skoj! =)

Nä nu har Martins pappa kommit så det är bara för mig att dra ner till Johannes som nog har vaknat.Han sover jättebra där nere.

Bye bye

 
Haha,snacka om att se förvånad och oförberedd ut! =)

Cruising igår.

Igår var man cruising,fick åka med Christer och Irene i "deras" Chrysler Imperial -62.Skitkul! =)



It matters to me


Det spökar!

Sitter just nu hos mamma och pappa i köket,har nyss druckit en kopp kaffe och ätit en kubb.Johannes ligger och sover på soffan så sött och kommer snart att vakna för han har inte ätit på några timmar.

Lampan i köket blinkar,det brukar göra det säger mamma.Jag tror att det spökar i det här huset.Har hänt lite saker med åren här kan jag säga.Man kanske skulle ta hem ett medium?! Hehe,nä så illa är det icke.

Min bil är ute på Blocket nu så om du är ute efter en volvo 740 så är den här perfekt...kanske. =)

Och GRATTIS lille Johannes som blir 3 månader idag.Och grattis till mig som har varit mamma i 3 månader. ;-)

Har kollat på The Hills sista programmet med Lauren,fan vad jag kommer sakna henne.Kan säga att jag ääälskar det programmet.Men vet inte om jag kommer att titta på det när inte Lauren kommer vara med.Får se vad som händer.

Nu är Johannes vaken.Dax att gosa!!

Bye bye


Beautiful


Lonely.

Förut när jag var ute och gick med barnvagnen mötte jag två tjejer som också gick med barnvagnar.Dom pratade och hade skojigt lät det som,precis när vi skulle mötas tänkte jag att det är ju självklart att man hejjar på varandra för att man har barnvagn.Men inte fan heller,dom glodde rakt fram och såg allmänt stöddiga ut.Jävla puckon!Hur fan ska man kunna få kontakt med andra mammor om det ska vara sådär???Jag kunde ju sagt hej men man fick ju ingen blick tillbaka...

Nej sånna där saker gör att jag kan känna mig oerhört ensam ibland.Varför bor man på ett sånt här område om det inte ens går att prata med folk,och speciellt mammorna.Får en känsla av otrivsel med.
Man går lixom här hemma hela dagarna och glor in i väggen.Den enda höjdpunkten på hela dagen är när Martin kommer hem.Jag njuter av att vara med Johannes men det hade ju varit mycket roligare om man hade någon att hitta på nått med på dagarna som är typ i ens egen ålder.

Nej nu ska jag sluta att vara såhär gnällig,det får man inte vara!!!Jag ska vara nöjd över mitt liv.

Fast ikväll blev en person less på mig,jag kan inte hjälpa hur jag känner när det gäller en viss sak.Herregud!!!

Ibland kan man må lite dåligt,man är ju bara människa.Alla känner vi oss ensamma och vilsen ibland...

Nu ska jag gå ut med Lippe och släppa alla dåliga tankar och gå och lägga mig sen.

Bye bye


..(Min helg)..

Jag vet jag vet,är dålig på att uppdatera men man har ju för sig en hel del grejer nu så The time finns inte till till detta.

Men men,var ju på marknaden i lördags och sålde 50-tals prylar mm.För mig och mina grejer gick det sådär.Trodde att jag skulle få mera sålt men icke sa nicke.Martin fick ihop flera tusen!!!Men så är det.Tror nog att jag aldrig har varit så trött och slut någon gång i mitt liv (förutom när jag födde barn).Solen sken hela dagen och jag brände mig på armarna och ansiktet.Klev upp klockan 5 för att jag skulle hinna med mig också.Nej nu får det vänta tills man gör något dylikt,om man gör om det igen vill säga?!

Sen i söndags var det ju morsdag!Min första och det var ju kul.Fick god frukost av Johannes och det var snällt! =)
For in till stan och köpte mig en ram där jag skulle lägga in kort på Johannes.Så min mor fick en fin present på sitt barnbarn.Grillade sedan hos mamma och pappa,gott!

Mycket smågrejer man har för sig mest hela tiden,speciellt på helgerna.Hinner inte med att titta på datorn,och när man skulle hinna så är man så himla trött på kvällarna att man skiter i det och går och sussar istället.Det tycker jag är ett bättre val ibland... =)

Ikväll är det sista avsnittet av Färjan och det ska jag bara se.

Japp det var det.

Bye bye

 





 



Ballonger?! ;-D