Coca-cola

Ja Coca-Cola ska tydligen vara bra om man har problem med magen,så jag har köpt det idag.Har faktiskt blivit lite bättre i magen.Har inte haft lika ont men man får ju springa på toa iaf.Huvudsaken är ju att man slipper ha ont!!

Nog pratat om detta! =P

Idag har jag faktiskt varit ute en sväng,vi åkte och kollade på lite båtplatser här i Timrå och i Söråker.
Var skönt att komma ut i den "friska" luften,vad jag menar med dom där kolumnerna är att det luktade inte så
gott här i Timrå idag.Fan det stank lika illa som det gjort när jag har varit på toa dom här dagarna! Fy!
Men det gick ju att andas iaf som tur var.

Har kommit på en sak,vi måste verkligen skaffa oss en diskmaskin!!
Det är disk hela tiden i detta kök,blir såå less.Fattar inte hur vi kan hålla på.
Det är ju lätt att säga att det är bara att diska direkt när man använt typ glaset eller nått men
så lätt är det inte! Man tänker att man tar det sen men det blir aldrig av som vanligt.
Och man lär sig inte heller! Men idag har Martin faktiskt diskat! Så duktigt av honom! Hihi.

Imorgon ska jag jobba,hoppas jag blir bättre! Börjar klockan 7,måste även prata med
chefen om min praktik.Får ju hoppas att hon går med på det,då skulle jag bli glad!
Måste köpa en kalender som jag kan ha i väskan.Har haft en men den är totalt borta,måste
slängt den när vi höll på att flytta.Om jag orkar ska jag köpa en imorgon efter jobbet.
Jag undrar om dom har nått på Ica?!

Hejdå
Martin och jag för att tag sen.

image14

Vilken dag!

Har bara varit hemma och beklagat mig över att jag har ont i magen och mår illa som en tok! Inte kul att vara sjuk.
Men annars har det varit ganska mysigt,Martin har varit hemma från jobbet idag med så vi har fått rå om varandra heela dagen lång! =) Fast det hade ju varit roligare om man hade varit frisk...

Ja sen har det inte hänt så mycket mer...

Magsjuka!

Kära läsare,inatt har jag bott inne på toaletten för jag har magsjuka! =(
Det är inte så kul,jag som skulle jobba idag med..Hoppas jag är bättre imorgon då jag jobbar kvällen.
Martin var hemma på lunchen och kom hem med blåbärssoppa.Det blev lite bättre när jag fick det men kroppen är helt slut!! Jag hatar att vara sjuk.Speciellt när man spyr och har sig...

Ja,sen har det väl inte hänt så mycket här..

Hej svejs!

image13


Money money money...

Must be funny!!! =) Ja idag har man fått lön då! Det känns ju kanon.Första helgen på länge som man är ledig!
Det ska bli så skönt.Funderar på om man ska fara iväg och shoppa lite inredningsgrejer till lägenheten tillsammans med Martin,men det får nog bli imorgon det! =) Ikväll blir det Idol och mys om jag får bestämma..

Fick ett glädjande besked idag! Det var ju tänkt att jag skulle flytta fram min psykpraktik,men jag slipper vara på ett psykställe och istället ska jag få vara på jobbet och göra min praktik där medans jag jobbar! Fatta vad det känns skönt!! =) Man har ju så mycket erfarenhet inom psykiatrin ändå genom jobbet. Även inom äldrevården får man handskas med en hel del psykvårdtagare. Så det blev en STOR lättnad för mig,för jag har inte klarat av att vara på praktik och inte kunna jobba,jag menar ekonomiskt. Förstår inte hur alla andra gör!?
Skitsamma! Det har ordnat sig iaf och snart är jag färdigutbildad undersköterska!!!!! =D

Har städat som en tok idag! Och det är så skönt när man har tvättmaskin i lägenheten.Jag har inte vågat provat hur man sätter igång den själv utan det var bara i förrgår som Martin fick vara hemma som stöd ifall att det skulle bli nå tok med maskinen.För jag får ju panik om nått skulle hända,tex om en slang skulle gå sönder och vatten bara sprutar,vad fan gör jag då?! =P Men det går bra utan hjälp nu! Litar faktiskt på maskinen.

Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat..Igår blev det köttbullar och stuvade makaroner,gott! =)
Vill ha något gott och lyxigt,måste ju fira att jag slipper vara på ett psykställe och att jag är ledig i helgen! Fast på mitt jobb är det ganska många psykfall ändå! (Jag menar personalen) Hahahahaha! Nejdå! alla är såå normala som man kan bli eller nått! Hihi.

Jag vill att snön kommer snart! Det är så mysigt och vackert!


Nä nu ska jag gå och äta lite lunch,Martin kommer snart hem! *längtar*

♥Bye bye bye♥


Tisdag 23/10 -07

Åhh vad jobbigt det är när man inte har tillräckligt många sånna där grejer som man kan stoppa i många kontakter i. Jaja..är dålig på att berätta! =) Håller på och kopplar in högtalare till datorn.

Idag har man jobbat! Kul som det oftast är men jag är ju så himla trött på morgonen..Måste börja ta och äta något
uppiggande som mer vitaminer eller nått.Kanske får ta en kalldusch varje morgon.Men då skulle jag ju inte kliva upp för det skulle vara så jobbigt att plåga sig själv..ja man är bra konstig!

Längtar tills det blir vinter när man får plocka fram alla julsaker!! Det är det bästa jag vet. Ska börja köpa julklappar nu snart hade jag tänkt! Men ändå blir det att man inte är nöjd med allt man köpt och springer in på affärer sista dagarna ändå.Så är det för dom flesta har jag märkt.Och dom mest besökta affärerna är nog alla mackar! =D

Den här helgen som kommer är jag äntligen ledig! Ska bli skönt att få umgås med älsklingen en hel helg! Det var längesen det,men vad gör man när man blir tillfrågad om man vill jobba. Vad säger man?! JA!  Det vill jag ju också såklart men ibland vill man bara vara hemma!!! =)

Nä nu har jag inget mer intressant att skriva här..


Hej!


Måste berätta..

Att min magvärk är borta! Jag höll ju på att flytta då jag fick ont,så jag lyfte ju en massa tunga kartonger.Och då måste min livmoder eller nått fått jobba extra mycket och då gjorde det ont! *jävligt ont*
Jag trodde faktiskt att det kunde vara missfall men då skulle det ju komma någon sorts blödning ju..? Och det gjorde det ju inte. Ibland när jag är jättekissnödig och håller mig kan det göra ont men då springer jag och tömmer! Haha!! =)

Nu i helgen har jag och Martin varit i Nordichallen på veteranmarknad,köpte en hel del 50-tals kuriosa.
Men jag blev lite besviken faktiskt,brukar vara mycket mer men får vänta till våren igen.Det är ju då som det är
mer grejer.Träffade en massa folk och fick nya bekantskaper..

Håller på och tinar kyckling nu,ska göra Flygande Jacob för det är så gott! Men det är inte så nyttigt,det är jag medveten om men jag ska börja träna nu så det får bli sista gången jag får njuta då! =P

Har jobbat idag! Så kul att gå till 7:an! Ska dit imorgon med. Hihi.

Nä nu ska jag gå och pussa på älsklingen!

Hejdå

Timråbo..

är jag nu! =) känns bra,har en fin lägenhet med vacker utsikt över havet och har många garderober! hihi.
Igår fick jag in det sista i garderoberna och köket.

Ja här sitter man i forsa och kollar lite,har lunch nu! Är trist att sitta där borta på jobbet och bara glo tycker jag så jag tycker det är skönt att åka iväg en sväng.Snart får vi ÄNTLIGEN internet hemma!!! Fatta vad jag har längtat.
Under hela tiden vi bodde i nolby hade vi inget internet utan vi for hem till mamma och pappa! Fattar inte att vi orkade med det.Om man bara skulle kolla hur mycket pengar man hade på kontot när man skulle in till stan så var man tvungen att fara hit! Nej nu är det slut med det...

Och imorgon ska det bli redovisning om KOL på skolan. Det går nog bra får jag hoppas på.Jag ska prata om omvårdnaden jag.Så man har ju en del erfarenhet inom det..

Hade tänkt svänga in till själva stan efter jobbet för jag är i STORT behov av ett par nya skor,eller stövlar blir det!
Såg ett par på DinSko som var på annons i tidningen idag. Just nu går jag runt i ett par vita tygskor! haha! Men dom är inte så vita nu längre,jag kan inte hålla mig ren när jag använder vitt så därför ska jag försöka att undvika vita ting.

På lördag är det marknad i Nordichallen!! =) Det ska bli trevligt,hoppas att jag hittar nått spännande!
Det är ju en aning svårt att hålla i plånboken när man är på marknader! Jag vill bara köpa och köpa..

Kom på att jag måste byta oljefilter och olja i bilen,och fylla i glykol! Det får Martin hjälpa mig med för sånt kan då inte jag hålla på med. Men jag skulle vilja lära mig hur man lagar å fixar med bilar så man vet hur man ska göra om något skulle hända när man är ensam på vägarna.Jag vet hur man byter däck åså men inget annat vad jag vet!


Chris Daughtry - Home ( Den låten är ju så bra )



Nä nu får jag sluta att skriva här!!

Hej svejs lingonfejs!! ;)

Här kommer återigen en bild på drömbilen!


image11

Näää...

Uscha vad jag har det jobbigt! Har fått nå konstiga sammandragningar i typ buken..fattar inte vad det kan vara för nått..men det är jobbigt när man inte kan gå eller sitta riktigt..det känns som att nån hugger en med kniv! =(

Tänk om jag är gravid...?


Bye

Halloj!

För en timme sen var man i lägenheten i nolby för sista gången.. Det gick ju inte så bra med ena väggen i vardagsrummet!! =/   JÄVLA IKEA!!!!! Kom ihåg det ni som hyr lägenhet,sätt inte upp denna hylla: LACK

Det blir så fula hål i väggen så man blir återbetalningsskyldig.



Igår hade jag så jäkla ont i typ nedre delen av magen,tror det är förstoppning eller nått,har en molande smärta som är skitjobbig.Låg och grinade i soffan för det blev sammandragningar,precis som att någon högg en med knivar..BLÄ!!! Känner av det idag med! Får sitta på toa hur länge som helst om du nu ville veta det! haha!

Blir väl att vi packar in lite grejer i nya lägenheten i eftermiddag!! =) sängen ska in först för inatt tänker jag inte sova själv utan min älskling,det var trist det! Och nu ska vi äntligen fixa eget internet.Vi har varit 
lite sega när det gäller det,har lixom inte blivit av fastän vi velat ha det själva! 

Hejdå så länge... 

Tjena!

Ja här sitter man hemma hos mamma och pappa och har tråkigt! Trist att vara utan Martin en hel natt!! =P
Men det är sant!! Känns jättetomt att man inte har någon att prata med nu ikväll innan man ska sova.Vi brukar alltid typ prata igenom dagen som gått och om en massa andra saker! =) Men imorgon blir det som vanligt igen.
Då får vi äntligen flytta in i nya lägenheten! Martins mamma var och hjälpte oss med att städa ur vår gamla lägenhet hela dagen lång. Var inte så jättepigg,var ju ute på krogen igår! Men var inte bakis,men bara trött och less på att städa och plocka..känns som att jag skulle kunna sova i flera dagar utan att kliva ur sängen! Har haft så mycket att tänka på dom senaste veckorna,så nu ska vi fixa med nya lägenheten och sen kan man slappa och njuta av att det är över!  *längtar*

Imorgon ska jag träffa vaktmästaren i nolby,han ska kolla igenom lägenheten och få nycklarna.Det känns lite nervöst faktiskt,är ju ganska mycket hål i väggarna,men vi har spacklat igen dom men det syns ju! Men så blir det ju. Får hoppas det går bra då!

Nä nu har jag inget mer att skriva faktiskt!


Hej svejs!

image8