Önskelista

Den här önskar jag mig i julklapp!

6.195 kr på EM Möbler

Tack för mig!


Titta här då.♥

Titta vilken fin pyjamas min lille gofis fick hem idag!



Han såg lite förvånad ut när Rorri var på magen,han ville plocka bort honom först och blev lite sur över att han inte kunde leka med honom. ;)
Men till julafton ska han få leka med Rorri.Det finns en stor Rorri-bil han kan sitta på och det blir racingljud på Toysrus,ett tips bara! :P




♥♥♥♥




Bruno Mars

Den här låten är fastklistrad i mitt huvud just nu! I love it! :)


♥♥♥♥

Åh vad jag mår bra idag,okej lite trött är man men det får man räkna med när man har en liten krabat som vaknar mitt i natten och gråter och inte går att trösta om han inte får lite välling! ;)

Var en trevlig kväll igår,resten håller jag för mig själv. :P

Nu ska jag duscha,sedan ska vi väl inöver stan och äta middag hos Martins familj.



Party

Skål på er allihopa,ikväll blir det utgång! :)

♥♥♥♥

Ett barn och ett stycke sambo ligger och sover,jag hade ingen ro att sova så jag har städat undan på nedervåningen.Jag och Johannes har varit nere hos hans mormor hela förmiddagen denna dag.

Såg på klockan alldeles nyss och herregud vad den tickar på fort idag,det är ju snart kvällen och Idol sätter igång.Skulle egentligen åka in till stan för att hitta något snyggt till mig men jag gör det imorgon,kom på att jag måste ju duscha och fixa till mig innan och när jag är klar med det är min energi borta för att kunna gå på stan i alla affärer.Ibland kan jag undra vart min energi tag vägen,kan bli totalt slut i hela kroppen och orkar absolut ingenting.Lite mer vitaminer och tillskott skulle inte vara fel.

Och jag som hade väntat på ett paket från Cdon skulle komma,trodde verkligen det skulle komma idag så jag kunde lyssna på skivan med Lady Gaga nu i helgen.Blä!


Shopping day





Till salu


♥♥♥♥

Det tog en bra stund innan Johannes lyckades somna,väldigt tjurig och mycket energi idag. :)

Nu är det dusch och förbereda maten som gäller,måste fixa med maten nu för vi ska in till stan senare på eftermiddagen.Jag ska nämligen agera smakråd åt min mor.

Frukt måste man äta.


Lovekiller

Älskar den här låten,så pampig!


Titta vad jag hitta!

Kikade in på syrrans facebook sida och tittade på bilder på Johannes.

Sötgris! :)

Tycker ni jag bara lägger in bilder på min son?! Då få ni som tycker det fortsätta tycka det för jag kommer aldrig sluta upp med det! Haha! :D


Härlig dag

Johannes har varit hemma från dagis idag så vi har varit ute och vandrat.Gick ner till kyrkogården en sväng för att kolla läget,ska ner igen för att plantera ljung och granris.Johannes blir superglad när han ser alla vattenpölar på vägarna,han springer dit och plaskar och ser så glad ut. :)

När vi kom hem gick vi in i skogen och satte oss på en stubbe och hade en fruktstund,sedan nämde jag att Rorri skulle börja snart och då blev det livat i holken för då skulle Johannes in fort som attan.Tittade på dom två programmen som visas på tv och sedan sprang han och skulle gå upp för att titta på datorn med så det var bara att lyda och där satt han i mitt knä och bara njöt till sitt älsklingsprogram.

Älskar min goplutte! :D

Har nyss gjort klart middagen så den får stå och gotta till sig tills Martin kommer hem från jobbet,blev en köttgryta idag med hemmaodlade morötter.Söta och goda.

Ska passa på att borsta Lippe nu innan Johannes vaknar.




Painting is meditation.

Vad gör man när man är sjukskriven och känner sig rastlös och heter Madde S? Jo man sätter sig bekvämt i en stol och målar såklart! :)

Blev faktiskt riktigt nöjd,har lite fler ramar som ska målas men det tar jag en annan dag. :)

 


My kid.


Michael Bublé - Hollywood

Gick in på Youtube och skulle lyssna på en låt med denna snubbe och fick höra en ny låt som han gjort,kollade på musikvideon och den är ju bara bäst när han härmar Justin Bieber,haha! :D

Gick ju inte ta den videon hit men en lyricsvideo gick ju.


Vad ska man göra med livet då?!

Här sitter jag och har nästan nyss kommit hem från sjukgymnasten,han knäckte på mina ryggkotor och det var riktigt mycket knak kan jag lova.Har fått stretchövningar som jag ska göra nu flera gånger om dagen så vi får hoppas att det blir bättre så småningom.Om inte min huvudvärk försvinner snart så måste jag ta kontakt med honom igen så jag får akupunktur.

Han frågade t.o.m om jag kanske skulle tänka på att byta yrkesinrikting eftersom när man väl fått problem med ryggen kan det återuppstå hela tiden sen...

Så hela denna dag blir att försöka vila och inte göra så mycket,blir sjukskriven hela denna vecka.

Saknar Johannes som är på dagis och Martin som är på jobbet!


Promenad och kalas

Igår gick vi en härlig promenad i solen med hundarna.

Johannes ramlade men var lika glad för det.

Dagen har vi spenderat hemma hos Martins pappa som fyller år,fått god thaimat och tårta.Johannes skulle ta på allt som fanns i lägenheten,chipset kunde han inte heller låta bli. ;P

Nu ligger han och sover och jag ska snart gå och titta på The Hills och The City på MTV,i love it!

 


Fina burkar

Jag tycker det är så trist med alla kartongförpackningar man har i sitt skafferi med tex ris och pasta m.m.Eftersom jag har kärlek för glasburkar så är det jättefint att förvara sina torrvaror i dessa söta ting.Jag förvarar maskindiskmedelstabletterna som så. :)


Vogue


Tokig eller?!

Jag tror jag blivit tokig men jag måste bara köpa två sånna här till hallen då jag ska göra en hatthylla.

Fan vad snyggt det kommer bli! :D


Tonight

Hur kommer det gå ikväll för idolerna mån tro?! Jag kommer sitta bänkad som vanligt med kanske en skål popcorn i handen och ett glas mjölk till. :)

Klickade hem en fin pyjamas med Rorri racerbilen till Johannes på Tradera förut,efter jag betalat så kom jag på att jag inte skrivit in mitt alias.Det blev lite småpanik och hittade inte mejladressen till säljaren heller men som tur var så har hon en egen hemsida så jag skickade dit.Pust! Hehe..
Ibland är jag totalt oteknisk när det gäller datorer.

Ska börja sälja lite prylar som bara ligger i kartonger på Tradera,sånt som man tappat intresse för och då är det väl lika bra att tjäna ihop en slant istället.Perfekt att handla julklappar för.

Måste även inhandla mig lampor med tjock sockel,har ju målat en lampa (behöver jag säga färgen?!) och nu fattas det en lampa och en snygg lampskärm som jag antingen ska handla på loppis eller bara åka till Nordljus och köpa.Får se hur tiden räcker till i helgen då det blir tapetsering i hallen,tjoho! :D






Hur länge ska det hålla på?

Igår kväll kände jag hur nacken och ryggen började göra ännu mer ont,tänkte inte mer på det för jag börjar ju bli ganska van att ha ont och vara stel.Gick och la mig,vred och vände på mig inatt några gånger och det bara knakade i ryggen.Imorse när jag vaknade var jag superstel och hade fortfarande ont i ryggen,hade även domningar i bakhuvudet så jag beslutade att stanna hemma från jobbet idag. Vem tackar mig för att jag jobbar med värk?

Får ju hoppas att sjukgymnasten ringer idag och jag får komma så jag slipper vänta hela helgen..

Skulle sitta fint med lite massage just nu!


Före och efter

Målade vardagsrumsbordet igår,här kommer före och efter bilder.

Före:

Efter:

Har jobbat idag,nacken och ryggen värker mera efter det men måste man jobba och tjäna pengar får man lida pin.Försöker att inte vara så negativ men det är faktiskt inte så lätt när det ilar av ondhet i ryggen och huvudet dunkar.Bläää...

Have a nice day.


Det är nu det gäller!

Tänker avsluta det jag påbörjat och sedan påbörja något nytt igen efter det,man måste ju satsa när man är på topp lixom. :) (det är väl ingen som förstår vad jag menar nu,hihi.)

Idag har jag målat en omgång till på dörrkarmarna,målat en lampfot och ett bord.Skulle kanske inte målat det där bordet med tanke på min rygg,det blev ju lite konstiga böjningar men jag kunde verkligen inte låta bli.Och snyggt blev det,har faktiskt knäppt före bilder och det blir efterbilder snart.

Imorgon ska jag jobba,ska bli spännande att se hur det går med ryggen och nacken.Ringde till sjukgymnasten och fick en tid kanske på fredag för det kunde bli ett återbud.Men annars fick jag en fast tid på måndag morgon nästa vecka.Han trodde att det kunde vara en muskelspänning och jag ska absolut passa mig på tunga lyft och vridningar.Får väl se hur det går imorgon!

Bye

Lippe.


Hola!

Nu har jag målat dörrkarmarna nere i hallen,måste måla en eller två gånger till och sedan är det klart.Blir en stor skillnad när man målar det ljusare.Hela det här huset har haft bruna lister och dörrkarmar,men jag jobbar på att det ska vara vitt inom en snar framtid.Har ju hunnit med en hel del målning och som sagt det blir ju så mycket snyggare.

När hallen är färdig så blir det före och efter bilder. :)

Ringde till vårdcentralen förut,blev hänvisad att ringa till sjukgymnasten istället som har telefontid mellan 9-9:30.Så det är bara att ringa imorgon om man nu får tag på dom.Måste få bukt på min rygg och nacke,kan ju inte gå och knapra värktabletter hela tiden heller när man har en känslig mage.Fattar inte varför man ska ha sån otur,men tänker man inte på hur man lyfter och vrider på sig så får man ju skylla sig själv...


Mysigt

När det blir mörkare och mörkare ute så tycker jag att det självklart ska tändas en massa ljus i hemmet.Vi har nu myspys i vårat vardagsrum.

Ikväll blir det att kolla på Det Okända och Svenska New-York fruar där Martins kusin är en av fruarna. :)

Johannes fick prova hans morfars jacka idag,den passar ju perfekt.


Här är den!

Vet inte hur länge jag har lovat bilder på en grej som jag var så glad över,såg ju den på en affär och berättade då för Martin och sedan fick jag den av honom.Så snäll sambo har jag! :)

 

 

 


Ryggont.

Skulle egentligen vara på jobbet just nu men jobbade kvällen igår och måste gjort någon konstig ställning för när jag kom hem var jag alldeles stel och det värkte.Inatt har jag knappt kunnat sova pga huvudvärk och stel nacke,nu på morgonen var det samma sak men även yrsel med.Det är inte roligt så jag blev hemma idag.

Gick med Johannes på dagis så jag kunde få vila min stackars rygg i några timmar.Men nu är han hemma och sover och det känns skönt att ha min lillpojke hemma igen.Snart så kommer Martin från jobbet och det är ju hur mysigt som helst! :)

Ikväll blir det Idol och fruktsallad har jag bestämt. :P

Ska gå och vila mig nu.

Hejsan svejsan.

Föresten så saknar jag julen nu,vill börja julhandla nu!!!



Usch!

Vill ni veta en sak?!

Jag måste gå ner i vikt,varje gång jag är på affären och ska gå mot kassorna kommer det där suget efter något gott.Jag står där i kassan och bara suktar hela tiden och helt plötsligt slinker det ner en chokladbit.Känner hur fettvalkarna växer och växer.Usch och fy på mig! :(

Blev tillfrågad av Therese om jag ville följa med och bli sminkad och sedan bli fotad av en fotograf,men jag känner mig alldeles för fet och ploffsig för det så jag avböjde tyvärr.Måste gå ner i vikt först innan jag beger mig in i något sånt.

Fast jag var lite duktig idag när jag var på affären,jag bara tittade på godiset och intalade mig själv att inte köpa något.Åt en frukt när jag kom hem istället.

Jaja,det ska nog gå vägen det här med. :)


Rorri är bäst!

Min goplutt Johannes älskar verkligen ett barnprogram,när introt börjar spela springer han till tv:n och sitter som ett ljus under hela programmet.Gullunge! :)


6 oktober

Hej hej alla glada!

Har jobbat och haft fullt upp i flera dagar nu så det har blivit dåligt med skrivande här.

Idag har jag varit inne i stan och utfört lite ärenden,åkte sedan till min käre Martin på hans jobb och lämnade lite hemmagjord sallad som han skulle smaska på.Åkte sen hem till min lille goplutt som har varit hemma från dagis idag,syrran var barnvakt. :)

Just nu sitter jag hos mor och far,alldeles bredvid mig så ligger J och sover så sött.Tror det är första gången jag lyckades få honom att somna så fort här.Han var nog riktigt trött lillgubben.Ska äta middag här för min gubbe kommer inte hem från jobbet till middagen så då vill inte jag och J sitta ensamma,tur man har föräldrarna nära säger jag!

Ska kolla i skrubbarna här senare,man kan alltid hitta fynd här! :D

Bilder har jag lovat,dom ligger faktiskt i kameran men har man inte tid att sitta vid datorn så är det inte lätt.Man ska egentligen köpa en sladdlös dator,vi har ju en gammal stor burk på övervåningen och det börjar bli riktigt tröttsamt att behöva gå dit varje gång man ska kolla något.

Hej svejs!


Trötta Madde

Sitter här och är jättetrött,somnade i några minuter framför tv:n men var tvungen att passa på att kika runt på lite viktiga saker här medans Johannes sover.

Köpte en fin liten vit låda och två små ljuslyktor på hobbyaffären idag,lyktorna ska jag ha i blomlådorna som hänger ute på övervåningen tillsammans med ljung.Tycker det är riktigt snyggt med den färgade ljungen man kan köpa nu,speciellt den gul-gröna. :) Ska nog köpa hem imorgon,passa på när vi ska köpa hem tapeterna.Ä.N.T.L.I.G.E.N händer det något,fattar inte varför det ska ta sån tid till allt ibland.

Och bilder på det jag köpt kommer i nästa inlägg,så håll uuuuuut! :)

Har en stek i ugnen just nu och det luktar så gott,det är allra godast den första provsmakningen när den är alldeles varm och saftig.Mumsigt.I love cooking food.

Hoho.



Lunch

Sitter just nu hos syster och har ätit lunch,köpte wok på Ica och det var inte sådär supergott men det slank ner.Ska snart tillbaka till jobbet.Till helgen är man ledig. :)

Ser att ni är nyfikna på mitt förra inlägg,kan ju meddela att det inte är tillökning utan det är en materiell sak.Fast det är ju tillökning i min samling på fina saker. :)

Jag lovar att jag ska knäppa kort på den sen,ska bara dekorera först!

Tjillevippen!