Happy!

Jag är glad över mycket i mitt liv men idag är jag extra glad över en grej! :)

Bilder kommer!

Bye bye

28 september

På förmiddagen så åkte jag,pappa och Johannes in till stan för att byta storleken på två stycken overaller som Johannes fått av sin mormor.På vägen hem så åkte vi till Norells trädgård och kikade,hittade ett jättefint trevåningskakfat som jag skulle vilja köpa.Får se om man åker dit någon dag.. ;)

Men jag kom hem med tre säckar planteringsjord.Så när Johannes somnade så passade jag på att gå ut och plantera lite ljung.Såhär blev det.

 

Johannes har även kommit in i en period där han vaknar mitt i natten och är jätteledsen,han grinar och skriker och får ligga i våran säng och ibland så somnar han direkt men inatt så gick det inte alls.Försökte ha lite tålamod men sen så gick vi ner så han fick välling.Trodde att det skulle vara lugnt efter det och gick upp igen,men när vi la oss ner i sängen så blev han tjurig igen.Efter några minuter så somnade han och vaknade sent på morgonen (för att vara honom).Klockan nio gick jag upp för att kolla läget och då slog han upp ögonen och var den glade Johannes igen! :)

Men det måste ju vara något som alla barn går igenom,eller hur?! Kanske lite mardrömmar m.m.

Ska gå och kolla potatisen nu,fiskpinnar och hemmagjord fisksås som man fick på skolan blir det idag. :)

Hej!


27 september

Jobbat har jag gjort idag,blev halva dagen.Är nu ledig i 2 dagar så jag och Johannes ska hitta på en massa roliga saker tillsammans.Jag älskar verkligen att vara mamma,det finns inget bättre! :)

Om ca 30 min ska vi till BVC,Johannes ska få spruta,vägas och mätas.Var ett bra tag sen sist så det ska bli riktigt spännande och se hur mycket han har växt m.m.

Sedan blir det matinköp!

Bye bye



Den blev min!

Kunde inte motstå den här lyktan så jag köpte den idag.Kanske känner igen den från ett tidigare inlägg?! :)

När det är färdigtapetserat i vardagsrummet så ska den få en fin plats på en vit hylla,bilder kommer då på slutresultatet.

Blev ingen overall till min gullunge,det var ju ett helt annat märke än det som stog i tidningen ju.Jag undrar om det var för att locka dit folk.Men en overall ska han nog få ändå snart.Kan ju vara bra om han är med så man kan prova för det var väldigt många modeller som såg för stora ut i just hans storlek.Det är en djungel det där med vinterkläder till barn har jag märkt. :)

Nu ska jag mysa med min familj som verkar vara trötta.

Bye bye

 


Pain pain pain.

Ja jag har verkligen ont i magen,har haft det sedan igår kväll.Har varit lite mer otrevligheter som kommit ut från min kropp men det är väl inte så fräscht att jag skriver det här. :P

Var så illa att jag var tvungen att prata med sjukvårdsrådgivningen,men det var ingen fara iaf som tur var.

Mina älsklingar ska åka ifrån mig strax,jag ska med min onda mage åka in till stan och införskaffa mig en overall till Johannes.Det är bra pris just nu på Handelshuset med ett märke som fått bäst i test i ST så vi får se om det finns någon kvar.

Nu ska jag packa väskan till Johannes.

Hej svejs!

Två tänder då,nu är det en hel drös! :)


Vitt hus.

Titta vad fint litet hus jag hittat på Rusta.se,en ljuslykta alltså. :)


Tänka sig...

Satt och funderade igår kväll på vad jag skulle ha på mig för kläder till idag när jag skulle jobba.Kom då på att jag har ju ett par jeans som bara legat i garderoben ett bra tag som jag helt glömt bort.När jag skulle prova dom igår så fick jag mig en stor chock,dom var ju alldeles för stora! Men jag bestämde mig för att använda dom idag ändå för jag hade inga andra som var rena fast det var nog ett litet misstag för jag har fått gått med häng och dragit upp dom hela tiden när jag jobbat.

Ibland kan jag inte fatta hur det kan gå till att ett par byxor kan bli så stora när man har proppat i sig onödiga saker ett tag nu.Men man slutar aldrig förvånas i livet. :)

Vet inte om det syns så mycket..

Har gått och kännt mig som en skate-tjej. :D

 

Väntar på Martin ska komma hem och sedan ska vi hämta Johannes på dagis,han ligger troligen och sover just nu så jag kunde inte hämta honom direkt efter jobbet.Ikväll blir det mys!

Bye bye

Second hand

Vi har varit inne på lite Second hand butiker idag,fyndade ingenting även om det var nära till köp men det var inget som jag fastnade för.Johannes var inte på sitt bästa humör heller så det blev bara lite snabbkoll lixom.

Nu har vi ätit lunch och ska snart gå hem till oss för nu är vi hos min mor och far just nu.

Vi saknar Martin! :)




23 september

Jag älskar verkligen musikvideos som har en bra handling,speciellt om det handlar om förälskelse. :)

Den här är bra tycker jag.


22 september

Har hunnit med promenaden,plockat leksaker,disken är i full gång,förberett lunchen till Johannes och nu är det dammsugning och torka golven som står på tur.Hemmafrun är i full gång! ;P

Skulle behöva baka lite för man får ju finfrämmande sedan.

Har två hundar att passa idag med,Charlie är här och det är mysigt. :)


Bye to black

Har nu sålt iväg vår tvbänk till syrran och hennes kille,skönt att få iväg den.Passar ju inte direkt in i vårat vardagsrum när man vill ha vitt. :)

Hoppas den blir fin hemma hos er!

Nu ska vi gå ut en sväng innan Halv åtta hos mig börjar,och Idol får man ju bara inte missa.


Mysdag

Vilken härlig dag det är,lite regn nu till morgonen men det är mysigt det.Vi tog oss en promenad i skogen förut,mötte Johannes dagisgrupp som satt och hade det mysigt.Får se om han går på dagis imorgon,han är ju lite hostig och slemmig på morgonen men blir sedan bättre under dagen.Vad är bäst?!

När vi kom hem tittade vi på Rory,Johannes älskar verkligen det barnprogrammet.Direkt när han hör låten så springer han till tv:n och antingen sätter sig på sin fäll på golvet eller står framför tv:n. :)

Sedan målade och pysslade vi.







Och en söt bild på Lippe.



Nu sover Johannes,lika bra att ordna med det man ska ordna nu då. :)

Bye bye


Painting

Har varit duktig och grundmålat runt altandörren och målat det sista på grinden som vi ska ha mellan garaget och huset så inte Johannes kan ta sig ut mot vägen så lätt.Så nu är man vit om fingrarna.

Tog ut VAB (Vård av barn) idag för första gången,Johannes har varit krasslig i några dagar med förkylning och hosta och lite feber här i helgen.Natten var nog jobbig för honom och imorse var det inte roligt att vara Johannes inte med allt slem och snor som kommer hela tiden.Så jag bestämde mig för att låta honom vara hemma.Har varit liten stund i skogen så Lippe kunde få rastas,träffade min slöjdfröken som jag hade när jag gick på kyrkmon.Hon ser precis likadan ut som förr.Vissa har tur! :)

Nu har Johannes vaknat efter sin tupplur.

Hej svejs.

Det blir ju mycket bilder på min gounge men han är ju det bästa jag har,sådeså! :)


Sunday morning is the best.

Dagen består av målning och byte av altandörr.Vi ska även rösta och funderade på att fara in och kolla på tapeter men affärerna har bestämt att inte ha öppet på söndagar (alltså firmorna som Colorama,Beckers m.m) så det blir nog inte av.Fast det finns ju andra affärer som har tapeter med så vi får se.

Jag älskar verkligen hösten,det finns inget bättre än den friska luften som kommer då.Jag blir faktiskt mycket piggare och det är mysigt med alla dessa koftor man får ha på sig.Sedan kommer vintern och den har sin tjusning med även om det är jobbigt att skotta varje morgon för att komma ut med bilen från parkeringen. :)

Nu blir det frukost med familjen. Nice!

Bye bye

Liten gulleplutt.


IKEA-dag

Jobbat halva dagen idag,sedan blev det IKEA.Kom hem med lite småprylar och provsuttit lite soffor och fotöljer.Vet nu att skinnsoffan ska slängas och en Ektorpsoffa kommer in i vårat vardagsrum inom kort.

Har även funderingar på om jag ska köpa denna till hallen,den tar inte mycket plats och skorna syns inte.






Men hallå där!

Nu har det gått några dagar sedan man skrev,men dagarna rinner iväg och helt plötsligt kommer man på att det finns en blogg som kanske ska uppdateras. :)

Jobbar och står i gör man,håller på ute på gården,målar m.m.Snart ska vi tapetsera och måla i hallen och vardagsrummet och byta altandörr.Men allt tar sån tid innan man kommer igång och sedan måste tiden finnas där med.Men nu verkar det som att vi har det som behövs för att det ska kunna bli mer trivsamt här hemma.Och det är ju inte så kul att få hem folk hit heller när det ser ut som det gör. :P

Ska kolla runt på lite olika saker nu.


Fyndat

Var på loppis i Svartvik idag och jag fyndade 2 prylar.

15 kr

 

20 kr



Visar vad fint det kommer se ut med blommor i ett annat inlägg.

Jag älskar att fynda! Tänk att andras skrot kan vara någon annans pärla. :)

En pojke som älskar sina bilar.

 


Gooday

Gud vad less ni som följer min blogg måste vara på att det har varit så lång väntan på att jag ska skriva! Men som nog dom flesta förstår så har min tid till detta inte riktigt funnits till.

Men nu är jag här! :)

Har jobbat ganska mycket nu,idag har man varit i kvissle och haft skoj.Så himla roligt att träffa tanterna och gubbarna som man var hos så mycket förr.Efter jag varit mammaledig så har jag sprungit runt i olika grupper och har knappt varit i "min" grupp.Fick en kram av en dam idag och hon blev så glad att se mig och jag henne,ett riktigt roligt och givande jobb har man kan jag lova! :)

Igår var jag in till stan och handlade kläder åt Johannes,det behövs mycket när han går på dagis.Finns mycket fint i affärerna nu,snygga jeans och jackor m.m.Men det är även svårt att veta vad man behöver köpa som han kan ha på dagiset.Det är tur att Martins mamma jobbar på dagis så man kan fråga.

Snyggt till mig från Lindex för 349 spänn!

Ska vara ledig imorgon och hela helgen,känner att det behöver jag så jag får tillbaka lite krafter.Skönt att man kan planera själv hur man vill jobba.Så nästa vecka blir det nya tag igen.

Klockan tickar mot midnatt snart så det är bäst att man kryper ner.

Bye bye

Uppdatering.

Jobbar - Sover

Irritation!

Vilket knepigt system dom har när dom frågar om man kan jobba,man får ett sms på morgonen som man har 48 timmar på sig att svara på.Man hinner inte ens svara innan någon ringer från bemanningen och frågar om man kan jobba och låter irriterad för att man inte har svarat inom 1 sekund.

Fattar inte folk att man kanske står i duschen som i mitt fall?! Man känner sig som en slav som ska sitta med telefonen i handen varje morgon och undra om man kommer få något jobb.En slav tänker jag inte bli och känner jag för att duscha klockan 7 på morgonen så ska jag få göra det och inte sitta och vänta på ett sms.

Plus att man inte kan logga in för att ta bort sin tillgänglighet heller!!!




Jaja,idag blir det stan iaf.Johannes är hemma från dagis så vi ska handla lite skor och kläder var det tänkt! :)

Nu ska jag borsta håret...

Bye bye