Ultraljud

Det var då äntligen dax för detta ultraljud idag,blev lite nervös när vi satt där och väntade men sen när jag väl låg där och höll Martin i handen så kändes det mycket bättre.Fan vad kul det var att se bebben,h*n rörde på sig mycket och hade fötterna uppe vid huvudet..haha! =) Vi ska tillbaka dit i oktober för jag är då i vecka 19. Blev nytt förlossningsdatum : 6 mars kanske bebben kommer. Det är så spännande! =)

Annars har det inte hänt så mycket idag!

Bye bye

Snart smäller det!

Imorgon är det äntligen dax för ultraljud,det ska bli såå spännande.Hoppas att allt ser bra ut.

Är ledig min andra dag idag och är det imorgon med,efter UL funderar jag på att åka till birsta och glo en sväng.Kanske man utnyttjar presentkortet jag fick från Martin på BOOM. =)

Till helgen ska det äntligen bli av!! Väggen ska bort från köket in till vardagsrummet. Kommer bli mycket finare.

Hörde att det är björn uppe i skogen där vi bor,ska man våga sig på att gå där??!  Det måste jag ta och fundera på ett tag faktiskt,vet inte hur jag skulle reagera om jag skulle möta en.Men troligen skulle jag vända mig långsamt och sen springa som en tok och låsa in mig och slänga mig på telefonen och ringa till Martin ifall han inte skulle vara hemma!! =)

Annars flyter allt på bra och magen växer.

Hejdå.

>Filmtajm

Har nyss varit med hundarna och pappa och vandrat,det är skönt när man är ledig.Men idag är jag lite trött,det tar på krafterna nu har jag märkt,fast jag mår ändå bättre mot för hur jag har mått.

Har inte hänt så mycket i mitt liv nu,vi var i Övik i lördags och kollade på en båt.Han som ägde båten hade en hund som kissade på mina byxor,snacka om att jag blev förbannad!Och lukten sitter fortfarande kvar fastän jag har tvättat dom.Hur fasen får jag bort hundpiss???! Lippe går ju och luktar på mitt ena byxben hela tiden.

Det blev ingen båt för vår del,men snart får vi hem "nybilen",volvo 945. Och med det så försvinner golfen och det är jag lycklig över för den bara hoppar och har sig på morgonen och det är inte kul med en kall bil! Tacka vet jag VOLVO!! =)

Nu ska jag åka hem med Lippe och vi ska kika på film,det blir 27 Dresses och kanske Greys Anatomy första säsongen om jag nu får hem den med posten. Blev även sugen på att titta på Black Jack för jag och pappa mötte den bussen i kvissle. Haha!

Allt går bra med magen måste jag tillägga,det sprattlar och är livat på kvällarna.Känns helt otroligt. =)
Hoppas allt ser bra ut på ultraljudet bara,man är ju lite pirrig.

Måste bara visa en bild på Lippe,här ligger han och sover djupt under täcket! Haha!



Bye bye

Nu är det livat!

I förrgår kväll på jobbet så kände jag sparkar i magen,snacka om upplevelse.Känner mer och mer hur det lixom "kryper" i nedre magpartiet ibland. =) Magen växer och jag kan äta mer nu och det känns skönt.Fast igår kväll när jag kom hem från jobbet blev jag så sugen på sallad så jag åt det men det skulle jag få ångra...vattenfall på toa! haha! =P

Idag ska jag fara in till min faster Irene och umgås,ska faktiskt äta surströmming med.Hoppas magen klarar det!
Ska få mattor,gardiner,dukar mm av henne med.Hon har hur mycket prylar som helst.

Man kanske ska dra sig hem och slänga sig i duschen och fixa sig..

Bye bye

Godis!

Helt otroligt! Jag kan äta godis utan att må illa,jag var på City gross med mamma och pappa och Micke och blev så sugen på godis.Jag plockade en liten påse och åt i bilen och jag tyckte det var gott! =)

Har varit på Baguetterian och handlat sallader åt Martin och hans arbetskamrater för det blev nå strul imorse.Snacka om vad det såg gott ut.Baguetterna ser ju skitgoda ut och jag vet att dom är goda.Dom som jobbar där är trevliga med och det är viktigt med service.Synd att det är så litet så man vet inte vart kön börjar eller slutar.Fick smaka lite sallad av Martin och det var gött gött.

Ikväll ska vi åka till Birsta city och handla lite.Men först ska vi äta sjömansbiffgryta hos mina kära föräldrar! 

 Bye bye...

Nöjd!

Åh vad skönt det ska bli att vara ledig i hela 3 dagar! Ska sooova och städa och fara in till stan med Martin när han slutat jobbet imorgon och köpa mig ett par byxor.Mina är totalt trasiga innanför låren! Haha! =D Så går det när man cyklar på jobbet hela tiden,eller så beror det på att jag är fet.Men dessa byxor hänger och jag får dra upp dom hela tiden,det är svinjobbigt kan jag lova.Martin ska köpa sig begravningskläder för hans gulliga farmor gick bort den 21 aug.Precis samma dag som min födelsedag.

När jag kom hem idag från jobbet så badade jag Lippe,tvättade,kollade på The Hills och lagade mat.Det blev kycklingklubbor med jasminris och kantarellsås,den såsen är verkligen god!Här kommer mitt recept på vad jag brukar ha på mina kycklingklubbor:

- Olivolja
- Chilisås
- Kryddor: pizzakrydda,vitlökspulver,salt,vit & svartpeppar.

Nu kanske du blev förbryllad över att jag har pizzakrydda på klubborna men jag lovar att det blir gött! :)

Nja,nu ska jag ta och fara hem och äta popcorn med Martin och mysa framför tv:n.