Ulvön.

Imorgon åker vi till Ulvön,gött! :)

Har bakat bullar,gjort smörgåsar och håller på och packar.

Fattar inte att jag ska hålla på så sent varje gång vi ska iväg,men sån är jag.

Johannes sover iaf och det är ju tur att han får sin vila. :)


Ny dag.

Måndag och jag har nyss kommit ut från duschen,frukosten är i magen och om någon timme drar vi inöver stan för att fixa lite grejer.

Måste verkligen göra något åt mitt hår,antingen slinga det eller bara färga.Har fått väldigt tunt hår och det måste ju bero på alla hormoner som svävar runt en när man är gravid och efter graviditeten.Har nog brist på något så kanske man ska gå in på någon hälsobutik och köpa något tillskott.

Ska gå till Johannes nu som väntar på sin mamma. :)


Testsitta på moffas moppe är så kul! :)


:..Precious to me..:

Har fastnat för den här låten,den är med på filmen med Johannes och jag har sen dess jag filmade den gått och nynnat på den.


Check it out!

Kan inte fatta hur tiden kan gå så fort.

Från en liten knodd som ligger nyfödd på bröstet som sedan springer runt här i huset och upptäcker nya saker varje dag.Idag har han kommit på hur man öppnar ytterdörren så vi har börjat låsa den nu så han inte tar sig ut och vandrar för sig själv.

Johannes älskar att kolla i böcker,han pekar och pratar och bläddrar hela tiden och är så söt. :)

Här kommer en film som jag tog för någon vecka sen,han är mycket stadigare nu kan jag lova!




Vill ha!


Två av dessa lampor skulle jag verkligen vilja ha.
Ellos 199 kr.



Sommar sommar sommar!

Jordgubbar med glass hör sommaren till. :)

 

Så,vad gör ni alla därute?! Själv är man ute hela dagarna och njuter av det härliga vädret.Springer efter Johannes som är precis överallt.Och då menar jag ÖVERALLT. :)

Helt underbart roligt att ha barn,jag och M bara skrattar åt honom när han springer ifrån vardagsrummet och ut mot hallen i hopp om att dörren ska stå öppen så han får gå ut.Men det gäller att man är snabb och hänger på för snabb det är han. Lillplutten!

 

Hur går det på det nya jobbet då? Det går inget vidare,har fått tillbaka det onda i min muskel på högra benet så man har ont typ varje trappsteg man tar.Var hos läkaren idag och han rekommenderade mig att sjukskriva mig i en vecka och känns det inget bra ska jag inte fortsätta.Ska även gå till en sjukgymnast.

Har även problem med svansskotan,det knäcker och gör ont i den typ varje gång jag kliver upp.Det kommer troligen från graviditeten och ska självläka.Hoppas det gör det snart...

Det ser inte så ljust ut på jobbfronten men man har ju ett att gå tillbaka till om detta inte skulle gå vägen och det är absolut inte fy skam det heller. :)

 

Nu har ni fått lite uppdatering från mig.

 

Kommentera gärna! :P

 

Bye bye

 


Eko!

Här ekar det av tomhet,kan ju bero på att man inte alls haft tid till att sitta här över huvudtaget.

Kan ju meddela att det har jag egentligen inte tid till nu heller. :P

Ha en bra dag!

Johannes går nu iaf! :)

Lovely lördag!

Gud vad det är härligt med helg! :)

Älskar att kliva upp på morgonen med familjen,gå morgonprommisen och äta frukost tillsammans.

Vi har idag gjort en biltur uppöver,åt lite mjukglass och har sedan avnjutit god middag hemma.Härligt med lite mulet väder idag med,då har man mer anledning att stanna inne och mysa eller varför inte städa lite.

Nu ska jag slänga in lite tvätt i maskinen,dammsuga och göra rent toaletterna.Herregud,bara för att det är helg så kan man inte sitta still och lata sig.Det kan man göra ikväll då det kanske går någon bra film. :)

Ha en bra lördag!


:..No picture today..:

Lite besviken faktiskt...

Tjohojsan!

Här sitter jag och njuter av att det är helg,har varit en hektisk och svettig vecka men det har gått bra.Nu till veckan ska jag få springa alldeles själv och det ska bli spännande.Fattar inte att man kan ha sånt minne,väldigt stolt över mig själv.Fick ju vara själv den tredje dagen och det gick väldigt bra att jag t.o.m fick beröm. :)

Tog mig ett glas vin på verandan förut och avnjöt lite melon till,innan det hade vi varit och handlat mat.När vi for igenom stan var det massor av folk som var på Gatufesten.Man blev faktiskt lite sugen på att åka in och ta sig en kall öl eller två men det är synd att det ska vara så dyrt.Kanske är jag snål men jag vet att jag inte är ensam om att tycka det.

Nu ska jag gå och ta mig en välförtjänt chokladboll,det unnar jag mig själv med tanke på allt spring och cyklande denna vecka som varit. :)

Bye bye




Tröttis

Trött Madde som inte orkar skriva något på bloggen nu.

Men återkommer när orken är tillbaka.

Vi säger så!

Bye bye :)



Första dagen på det nya jobbet.

Det har gått bra idag på posten,cyklat som en dåre och sprungit i trappor.Har fått lite ont i rumpan och värre blir det väl kan jag tänka mig.Var alldeles knallröd i ansiktet och svetten rann när man var tillbaka.Fattar inte varför man ska bli så röd i ansiktet,svetten skiter jag väl i men det röda får görna försvinna. :P

Väldigt bra träning iaf och det behöver jag,man kan ju inte begära så mycket första dagen heller.

När jag kom hem hoppade jag direkt in i den sköna duschen och åt mat.Sedan sov jag en stund och nu ska jag ge Johannes lite frukt och sedan gå på en promenad (om jag orkar).

Bye bye




Detta fält måste fyllas i

Har nyss duschat,men svetten börjar komma fram på min panna igen.Vill inte sitta nere i vardagsrummet under fläkten hela tiden heller.Äsch det är bara att stå ut.

Ska åka in till stan och shoppa mig någon t-shirt tills imorgon,kommer ju att få arbetskläder men något måste man ju ha på sig imorgon och det kommer troligen bli lika varmt som det har varit i flera dagar nu.Det gäller verkligen att inte glömma vattenflaskan.Alltså snacka om att jag kommer få mycket träning!

Det behöver jag verkligen nu,känns som man bara sitter eller ligger still och har ingen ork till något.Fast egentligen gör man ju inte det när man har barn och en massa uppgifter här hemma.Men det blir det ändring på imorgon.Jag är nervös... :)

Ha en bra dag!


Johannes provar moffas skor.




Tjohola!

Varmt och åter varmt har det varit i några dagar nu,trodde att jag längtat efter värmen men på någe vis skulle jag vilja ha lite höstvindar som far genom mitt hår så man får lite svalka.Jag behagar mig inte ens att sitta ute på verandan för att sola,för det första så har jag inget tålamod och för det andra är det då för varmt.Det är äckligt när man går runt och är kladdig hela tiden.

Men man ska inte klaga alls,eller hur?! :)

På måndag börjar jag på det nya jobbet,är lite pirrigt men det ska nog gå bra.

Jaja,lite kort uppdatering för nu.

Bye bye

Så här såg dammsugarna ut som M gjorde för ett tag sedan,ser nog godare ut än vad dom var.Fy fan vad äckliga dom var alltså.Förlåt men det är sant! :P