Blä..

för psykiatri!!!!!

Min mage..

Nehe,blir ingen skola för mig idag!Har sån himla jobbig brännande magvärk.Tror att jag håller på att få magkatarr igen.Blir så less på min mage.Vågar snart inte äta någonting. =(

Ska fara och hämta lillvovven sen..

Hej!

Orkar inte!

Dom ringde från jobbet förut och frågade om jag kunde jobba för det var kris.Jag som hade planerat den här helgen med läxor och bara ta det lugnt.Men man är ju så snäll och ställer upp även om jag inte orkar,det ger ju ändå pengar!Och det är ju alltid välkommet.Men då får jag vara ledig imorgon kväll istället och det är ju mycket bättre eftersom jag går i skolan imorgon med.

Jag och Martin var ute och åkte för en stund sen,vi höll på att åka av vägen för det var så halt!Jag blev så jävla rädd,men tur var väl att Martin körde!Annars hade vi legat i diket om jag hade kört kan jag lova..

Längtar till juli för då får jag äntligen byta telefon och bryta mitt abonnemang på Telenor,fattar inte att jag kunde vara så dum att jag kunde gå med på det.Ingen mottagning på många ställen,plus att jag ofta inte hör när jag får sms eller när det ringer.Men det är ju telefonens fel.Telia ska det vara!

Min bil gick även igenom besiktningen!! =) Skönt!

Var och kollade på en enplansvilla igår,var jättefint men vi hade tydligen hört fel pris.Den här gubben skulle ha mycket mer,men vi får se vad banken säger.Där skulle jag lätt kunna bo.

Nej nu ska jag gå och glo på klockan och vänta på att den blir halv fem så jag kan dra till jobbet,vill att dom här timmarna ska gå fort så jag får komma hem någon gång! Idag har jag en sån dag!

Bye bye


Besiktning

Efter jobbet for jag till Martins jobb,där fixade han min bil så den förhoppningsvis går igenom besiktningen imorgon.Så nu är det bara att hålla tummarna! =) Tänkte laga en härlig middag med tända ljus nu till helgen som tack.Men jag vet inte vad jag ska laga men favoriten är ju Flygande Jacob,men vi får väl la se.

Nu är äntligen Lippe hemma,han ligger och sover så sött för han har haft fullt upp idag och ikväll.

Idag hände det nått så jäkla roligt på jobbet,jag förkortar hela historien helt och skriver att en gubbe kallade en kille som jobbade idag för bög.Haha! Det var så roligt när han berättade!!! =P

Tänkte bjuda på lite bilder från när vi var i Spanien i december 2006..

image52
image53
image54
image55image56 

Lippe

Kom nästan nyss hem från skolan,idag började kursen psykiatri.Vi pratade om lagar och tittade på film,faktiskt ganska intressant.Men jag kan erkänna att jag aldrig i mitt liv skulle kunna jobba inom psyk.Jag är faktiskt rädd för dessa "typer" som är där.Men man har ju inte så bra erfarenhet heller från när man gick på gymnasiet!

Till helgen blir det kanske att vi ska titta på ett hus som ligger vid vägen mot bergafjärden.En jättefin enplansvilla som vi hoppas är något för oss och att mannen som bor där kan flytta ut så fort som möjligt.Mamma och pappa känner honom också så det kan ju gå ännu bättre då med affären! =)

Jag saknar Lippe!!! Han var ju tvungen att fara till forsa igår kväll eftersom jag hade skola idag.Jag grät några tårar när lillfjunet for.Tänk att man kan tycka om en hund så mycket! Imorgon får jag träffa det lilla livet igen och det ska blir mysigt.. =)

Nä nu ska jag gå och ta igen mig i soffan och titta på O.C.

Bye


Jobba jobba!

Fasiken vad jag är trött nu.Har jobbat och jobbat så man är helt virrig av allt som händer!

Har sovit hemma hos familjen i forsa inatt,blir även så inatt med för jag orkar inte fara hem till Timrå och sen ska jag upp och jobba imorgon också och ta med lillvovven.Nej det blir bättre att jag och Lippe stannar här en natt till.
Blir ganska mycket bensin som försvinner.Hoppas vi hittar ett hus snart.
Var ju ett hus vi skulle kolla på i Mjösund men vi blev avrådda att även ens kika på det för det var ju ingen idé!
På måndag ska vi faktiskt kolla på ett hus i Njurundabommen,mamma och pappa tycker att det är för centralt och att vi inte kommer få något privatliv men jag tycker inte att det är så himla centralt och om man ska flytta dit skaffar man staket och buskar.Men men,vi får väl se hur det blir.Huset är ju fint iaf.

Martin ska komma ut en sväng,man vill ju faktiskt kramas lite! ;)

Ha en bra fredagkväll!

Halt ute!

Imorse hade jag panik!!!Det var så halt så att jag fastnade på parkeringen,och eftersom vår parkering sluttar neråt gled jag med bilen och höll på att fara åt helvete.Ursäkta ordspråket men det var verkligen illa.Fick springa och hämta sand flera gånger,backa och hålla på i över 30 min.Inte en käft kom ut för att hjälpa till.Det kom en ung kille ut som skulle fara iväg,men det enda han tittade efter var vart han kunde ta sig fram för jag stog ju mitt i vägen.Men han lyckades komma emellan två bilar! IDIOT! Jävla cp-förening som inte sköter sandningen!
Men det ska bli skönt att flytta härifrån,då slipper man alla dessa ohjälpsamma grannar.

Det blir ingen lägenhet mer för våran del.Vi är ute efter ett hus nu.Är så less på att bo i lägenhet och vi känner oss mogna för att bli hus-ägare! =) Det är ett hus i Njurunda som vi är ganska intresserad av som vi ska kolla på till veckan.

Har även snackat med skolan och nu har det ÄNTLIGEN ordnat upp sig.

Men men,nu ska jag gå och hjälpa karln med lite grejer.

Här är lille Lippe när han var 6 veckor,är nu 13 veckor! =)

image51

Jävla skola!

Satt och försökte få tag på folk som kunde hjälpa mig angående skolan på komvux förut,han som svarade först var otrevlig och lät ointresserad och suckade och frågade konstiga och motsträvande frågor.Han var upptagen och bad mig ringa på eftermiddagen.Vet inte om jag ska göra det.

Sen ringde jag till en annan SYO,men hon svarade självklart inte.Då blev jag så jävla less så jag ringde till rektorn,fanns tre att välja mellan så jag chansade att ringa en men då blev jag hänvisad att ringa till någon annan istället.Jag ringde till henne och började förklara min situation med att det varit struligt från början med allt och att min mentor är nonchalant och verkar inte bry sig och lämnar inte tillbaka uppgifter som man lämnat in.Men den kärringen börjar att försvara honom och låter sur och tvär mot mig och bestämmer att hon ska ta kontakt med min mentor så vi tre kan boka en tid och sätta oss ner och prata igenom allt.Ja,det låter väl bra men hur kul kan det vara att sitta där med två lärare som beskyddar varandra.Det blir ju två mot en!!! 
Det enda jag vill är att få läsa på distans så jag kan reglera mitt liv med jobb och skola bättre.Men tydligen så kostar det extra pengar enligt en annan SYO som jag pratade med för några månader sen.

FAN VAD JAG BLIR LESS PÅ ATT ALLT SKA STRULA TILL SIG HELA TIDEN!!!!

Nä nu ska jag gå ut med lillvovven min!

.....: Lipton :.....

Ikväll var jag och Martin och hämtade lille Lipton,han är en liten hundvalp som är så himla söt! =)
Så nu är det full rulle här hemma! Det är roligt tycker jag.

Mer bilder kommer när jag har hämtat kameran!

Bye

Fredag?

Man känner verkligen att kroppen blir sliten när man jobbar kväll och sen ska man upp tidigt på morgonen och jobba hela dagen igen.Ska även jobba hela helgen och på måndag,men det ger ju pengar.Och på tisdag kommer min belöning som jag så himla länge har väntat på! =) Har typ bara talat om för 2 stycken vad det är.
Men bilder kommer då!

Nu ska jag gå och kolla på televisionen en stund och sen måste jag sova!

Men först ska jag bjuda på en bild på mig och Therese för några veckor sen innan vi gjorde stan osäker! ;-)

image50

Jag ska bli mamma..

till veckan! ;-)

Bye

...:2008:...

Nu är julen snart borta för våran del,jag blev så less på allt rött som var överallt så jag har hållt på i några timmar med att röja,men det blir ju lite trist utan julgranen som har lyst upp så fint men det är ju lika bra att ta bort det när man har lust och tid.

Imorgon blir det jobba för hela slanten,ska bli skönt att få kliva upp tidigt och göra någon nytta.Är efterfrågad av gummorna å gubbarna har jag fått höra! =)

Hoppas det blir ett bra år!

Hejsvejs!