Yes!!!

Bilen gick igenom besiktningen,men det var ganska nervöst på väg in för bälteslampan bara blinkade även när jag hade på mig bältet,så jag blev en aning less.Men när det bara var typ 10 min kvar så upptäckte jag felet och gasade på till närmaste mack och sprang in och köpte mig eltejp för att kunna sätta dit grejen som lossnat.Men när jag startade bilen så lyste det en annan lampa på panelen,då var det en lampa som tydligen hade gått.

Jag for till besiktningen med hopp om att det skulle gå vägen.Och javisst gick den igenom!!!!! =) själva lampan måste vara glapp för den lyste inte när besiktningsmannen höll på med bilen.Snacka om tur!

Så nu är vi glada. =)

Bye bye

Fredag!!

Här sitter man nyduschad,ska gå och göra mig iordning snart för jag ska på besiktning kl.11:13.Man får ju hålla tummarna på att den går igenom för annars blir Martin less kan jag tänka mig,och även jag!

Sedan drar jag vidare mot birsta tror jag.

Fan vad less jag blev inatt,fötterna måste ha varit svullna och dom kliade precis som att jag haft tusen myggbett på samma gång på varje fot!Jag kunde inte låta bli att klia så jag väntade mig såriga fötter nu på morgonen men serru det hade jag inte som tur var!! Imorgon är det 5 veckor kvar till beräknat förlossningsdatum,inte så långt kvar.Men tänk om bebben vill komma typ två veckor tidigare?! Tror att jag borde ta det lugnare nu när det gäller jobb mm.Måste ju förbereda mig för förlossningen.

På måndag ska jag skriva på papper med min chef,sen är jag fast anställd inom kommun! =) Skönt som attan.
Känns ju skönt att veta att man har något att komma tillbaka till när man har varit mammaledig,men jag får nog räkna med att det inte blir något jobb i min grupp utan det kan bli inöver stan eller kanske matfors.

Ikväll blir det jobb,med mammsen faktiskt.Var ett bra tag sen vi jobbade tillsammans på kvällen nu.Det ska nog gå bra det. =)

Nä man kanske ska ta och göra sig iordning för stadsbesöket.

Oj vad det sparkar i magen!! =)

Bye bye

Städa städa varje torsdag!

Hehe,nja att städa varje torsdag gör jag då inte även om det kanske skulle behövas en grovstädning en gång i veckan.Det blir mer en massa plock och vattna blommor som man gör för det mesta varje dag.Men idag har jag storstädat som en tok hela förmiddagen.Snacka om att ha en massa smågrejer.Så nu blänker det i vårt hus,iaf på nedervåningen! ;-)

Har varit och fixat en ny backspegel till min bil idag,har besikting imorgon men jag hoppas att tejpen på backspegeln inte gör något.Alltså tejpen som håller fast själva spegeln.Vi får se om jag tar bort det ikväll eller imorgon.

Har inte så mycket att skriva just nu,men jag ska snart dra mig hemöver och börja förbereda maten.Och vad kan det blir för mat månn tro? Jo,fläsk och löksås med potatis. Det är en av våra favoriträtter kan jag tala om.

Här kommer lite bilder.

Min bil,så skönt att kunna ta sig vart man vill igen efter den har varit på reparation.

Lippe står och tittar ut mot gatan medans jag städar,sötpropp!

Charlie är nöjd efter vår promenad vi nyss haft.


Bye bye

MVC

Var på ett besök hos MVC idag,tog blodtryck och blodsocker.Allt ser fint ut.
Sedan gick jag upp till barnmorskan och pratade och lyssnade på hjärtat,152 slag/min.Är det en tjej?! =)
Bebben växer normalt enligt kurvan och sparkar som attan!Skönt att veta att allt är som det ska iaf.

Har alldeles nyss tecknat en Gravidförsäkring,det är ju väldigt viktigt.Vad som helst kan ju faktiskt hända.

Det blev ett stadsbesök idag med,svängde in på Barnens Hus och köpte en mjuklift och gick sedan in på Biltema och kollade efter en grej till bilen.Det slutade med att jag kom ut med två fyrarmade ljushållare eller vad det heter. =)
Så nu sitter dom i hallen men funderar skarpt på att flytta dom in till vardagsrummet,jag kan då aldrig bestämma mig.Sedan gick jag in till BOOM och handlade ljusfat,blockljus,3-pack vita ljuslyktor med typ trädgrensmönster,två större ljuslyktor som var silverfärgade och lite skrapade.Oj,det är svårt att förklara,bilder är bättre! =)

När jag var färdig där så tog jag bilen över till Birsta City,köpte 4 bodysar på Lindex. Jättesöta!
Sedan vad det inte så väldigt mycket som föll mig i smaken så jag drog därifrån faktiskt.Nästa anhalt blev City Gross där jag handlade lite smått och gott,var tänkt att jag enbart skulle köpa kycklingfilé men man kommer alltid ut med typ två kassar extra. haha! =)

Men sedan blev jag trött på stan så jag gasade på hemöver. Skönt att vara hemma!

Nu har man ätit och proppat i sig en glass,sedan blir det prommis med några från familjen med hundarna och sedan blir det godnatt och adjö för denna dag!

Bye bye

Vit dag.

Snön faller sakta ner och har gjort det hela dagen lång,mer skottning ikväll.Stackars Martin! ;-P

Har skruvat ihop spjälsängen,fast det fattades en skruvgrej så måste fixa det.Har även skruvat ihop köksbordet som stått ute i garaget och väntat ett tag.Så nu är det finare i köket,fast det skulle behövas slipas och lackas om men det finns ju alltid dukar att använda.. =)

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för middag,tror det blir något med falukorv eller köttfärs.Något brukar man ju komma på att laga.Får gå in och kolla på www.recept.nu , där kan man få bra middagstips!

Idag är det gymnastik i magen,verkar som kullerbyttor är favoriten.Vet inte om det är just kullerbyttor men magen rör sig som vågor och det är jättekul att titta på magen,skulle kunna göra det i evigheter.Och när jag vilar armarna på magen så får jag mig lite sparkar nästan på en gång.Har varit lite tungt att vara ute på promenader idag med,blir tryck nedåt och det kan kännas lite obehagligt.

Imorgon blir det MVC och sedan ett stadsbesök.

Bye bye

Martin och jag en sommarkväll

Alldeles strax...

så ska vi fara in till bergsåker och hämta spjälsängen och blir även bjudna på mat.Blir bra det för idag är man ju lite trött,var uppe till ganska sent igår.Kollade på en film,var ute med Lippe typ vid 01.00 tiden.Det är skönt att vara ute och gå då tycker jag i det tysta och lugna.Fast det är det ju alltid annars med,måste vara den lugnaste gatan i forsa iaf.Perfekt att bo här när man har barn.

Min bil är fixad nu!!! Ska hämta den efter vi varit i stan! Härligt!!! =)

Hittade lite barnkläder igår,fast inte så mycket som jag trodde det skulle bli men det duger så bra så.Ska ju även handla mycket nytt med.Längtar tills på tisdag!!

På Tradera så är det någon som säljer gamla kaffekoppar från 50-talet,precis sådana koppar har jag och lika många.Just nu ligger budet på 999 kr.Typ 4 timmar kvar innan auktionen går ut.Ska tamejfan lägga ut mina jag med någon dag!!! =)

Bye bye

24 Januari

Tjena!

Dagen har bestått av en åktur till stan,var och handlade lite med familjen.Efter det åkte vi till Barnens Hus och kollade på hårdliftar till barnvagnar för det följde då inte med vår barnvagn.Men hittade en mjuklift som nästan var likadan som en hårdlift så den ska jag köpa när löningen kommer på tisdag.Det finns hur mycket prylar som helst som kan kan köpa till sin bebis,elektroniska vaggor mm.Skulle aldrig kunna köpa en sån vagga,vaggar hellre själver. =P

Har ätit gomat ikväll,hasselbackspotatis,stekt fläskkarré (som jag marinerat innan såklart) med bearnaisesås och en god sallad.Martin är så jäkla duktig på att steka och grilla kött,blir så himla mört och gott,jag bara njuter när jag äter det!

Nu sitter jag här nere hos mamma och pappa och ska gå upp till skrubben och plocka fram barnkläder.Ska bli spännande och se vad som finns.Det finns nog en hel del kan jag lova! =)

Sedan ska jag fara hem och käka lite ostkrokar och chips! Det är ju trots allt lördag.

Bye bye




 

Levande mage.

Kom nyligen hem från promenad med far och bror och hundar.Lippe skrämde en travhäst men det var väl inte så konstigt så fort som den kom springande.Men kusken fick vända och fara tillbaka.

Har rensat igenom lite kartonger och slängt en hel del,har även hunnit tejpa igen dom med! =) Nu tänker jag be om hjälp med bärandet ut till förrådet.Men först ska vi åka och lämna in min bil och sedan åka in till stan och handla mat.Är ju en hel del som ska handlas hem nu,lite tomt i kylskåpet och frysen.

Jag undrar om man ska hämta spjälsängen också när man ändå är i stan,lika bra det tycker jag.Idag är det 6 veckor till beräknat förlossningsdatum.Hallå!!! 6 VECKOR!Men jag hoppas på att det inte blir övertid,fast det får man nog räkna med som förstföderska har jag hört och läst.
När löningen kommer måste jag åka in till stan och köpa mer kläder och tillbehör.

Ibland kan jag bli sugen på en iskall öl eller cider,ska bli kul när man kan festa till det igen.Festade inte som en tok innan jag blev gravid heller men det ska bli kul när man väl kan roa sig på den nivån igen. =)

Sommarbukett och jordgubbstårta från i somras som jag åstadkommit med.




 


Nu: Göra sig iordning innan Martin kommer hem.

Bye bye

Duktig!

Efter en hel dag på jobbet och sedan äta mat gick Martin direkt ut till garaget och fortsatte med min bil.Duktig och snäll pojkvän man har alltså!Imorgon måste vi lämna in den på en verkstad,handbromsen är svår att laga.Den sista denna månad är det besiktning men den kommer vara klar tills dess.

Jag har också jobbat idag,men fick sluta lite tidigare och det var najs kan jag lova.Nu är jag ledig i några dagar och det behöver jag verkligen.Måste få lite ordning på allt hemma,få ut kartonger till förrådet mm.

Har bestämt att imorgon så ska vi köpa hem ostkrokar och cola,har varit sugen på det i några dagar nu! =)

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva...

Bye bye


44 dagar.

Tänk att det bara är 44 dagar kvar till det beräknade förlossningsdatumet! Det har gått så fort tycker jag,kanske inte dom första tre månaderna när jag mådde illa och spydde upp allt jag åt men annars har det gått fort. =)

Idag är jag trött,jobbat hela dagen och när jag kom hem ställde jag mig och stekte tunnpannkakor med fläsk i.Dom blev så goda,speciellt med vispad grädde och sylt till.Jag tycker det är ganska kul att stå och steka pannkakor,speciellt när smeten är perfekt och jag är känd för mina pannkakor. (och drömmar)  ;-)

Älskar att skryta om mig själv gott folk,måste vara det bästa som finns! Hehe,nejdå men något är man ju bra på och min specialitet är att laga mat och baka.Mammas specialitet är ju att sopa och det är en jäkla tillgång om man kan det! Haha!

Jag undrar om man ska ta ner gardinerna här uppe...?

Bye bye

My feet hurts!

Mina fötter är svullna på kvällarna har jag märkt,och under dagen med för den delen tror jag för det har gjort ont i dom när jag gått och jag brukar inte få så ont i fötterna när jag använder mina gympadojjor annars.
Så är det att vara gravid pojkar och flickor! =)

Vilket jävla yrväder det är ute nu,men ut måste man ändå när man har vovve.Kan vara en tjusning det med.Men först blir det bläddring på tv:n mellan två kanaler.På 3:an är det Top Model och på 5:an är det Shear Genius.

Jobbat idag,fullt upp varenda minut och sekund.Varför är tvättstugan så jäkla heligt för tanter för???!

Nej nu går jag till tv:n!

Bye bye

Huset fullt.

Äntligen har sovrummet blivit på nedervåningen.Fick hjälp av pappa och brorsan idag med dom tyngre grejerna.Nu så ligger det kartonger i massor i vårat vardagsrum som ska kollas igenom och sedan förflyttas till förrådet.Men skönt är det att ha sovrummet nere,lite trångare men nu har man garderober att lägga in kläderna. =)

Annars har det inte hänt så mycket idag.Imorgon blir det jobb hela dagen lång.

Så här ser det ut just nu i vårt vardagsrum,ingen vacker syn direkt.Bjuder även på en söt bild på Lippe!

Bye bye




Let it NOT snow!

Vad trist det är när det snöar! Jag vill ha vår nu ju.. =P

Men det får man vänta med ett tag till,först ska man överleva allt slask och halka innan man får njuta av alla vitsippor och andra vårblommor längs bäckar och vägar.

Nu vill jag att det lilla livet i magen ska komma ut,vill veta hur h*n ser ut och få uppleva att vara förälder,men det ska jag nog få hinna med sen med men längtan är stor nu! =)
Det är så himla skönt att ryggvärken är borta nu,har ju lite ont i svansskotan när jag tex har suttit framför datorn för länge eller suttit konstigt på soffan,men annars går det bra.
Nu är det bara halsbränna och trötthet som kommer allt mer.

Funderar på att sälja något på Tradera idag faktiskt,har ju så mycket som jag inte behöver.Speciellt 50-tals prylar som en plastbandslampa som är svart och orange randig.Väldigt frän men den används ju aldrig.
Någon som är intresserad?! =)

Nu ska jag gå och titta till min karl som är bakis.. hehe.

Knäppte kort på magen igår,så här stor har magen blivit nu:



Bye bye

Min lördag

Denna lördag så har det varit lugnt.Har varit ute en sväng med hundarna på åkern och är nu hos familjen och umgås.Ska alldeles strax få skjuts in till Timrå,ska hämta bilen där för Martin är och roar sig med hockey och bira.
Senare ska jag hämta honom.

Ikväll blir det nog film för min del,är ledig så jag tänker bara chilla. =)

Have a nice saturday!

Bye bye


 Hej igen!

Var på affären förut och köpte lite prylar till tacos,åh vad gott det var.Mycket guacamole och vitlöks creme fraiche,då mår jag bra kan jag lova! =)

Efterrätt blev glass med chokladkross,det var en kanonefterätt i min smak.

Har nu varit ute med grejer till förrådet,har kartonger kvar men jag tänker inte bära så mycket faktiskt.Så nu får det där ligga tills lusten och orken kommer tillbaka igen.Sådan är jag!

Ne nu drar jag till familjen igen! =)

Bye bye


Så jävla fin låt med Shania Twain,LÄS TEXTEN! Så känner jag för dig Martin!!

In your arms I can still feel the way you
want me when you hold me
I can still hear the words you whispered
when you told me
I can stay right here forever in your arms

And there ain't no way
I'm lettin' you go now
And there ain't no way
and there ain't not how
I'll never see that day....

'Cause I'm keeping you
forever and for always
We will be together all of our day
Wanna wake up every
morning to your sweet face always

Mmmm, baby
In your heart I can still hear
a beat for every time you kiss me
And when we're apart,
I know how much you miss me
I can feel your love for me in your heart

And there ain't no way
I'm lettin' you go now
And there ain't now way
and there ain't no how
I'll never see that day....

In your eyes
I can still see
the look of the one who really loves me
The one who wouldn't put anything
else in the world above me
I can still see love for me in your eyes


And there ain't no way
I'm lettin' you go now
And there ain't no way
and there ain't no how
I'll never see that day....

I'm keeping you forever and for always
I'm in your arms

Isbit!

Fy fasiken vad det är kallt idag,det gäller verkligen att man är väl påklädd när det är så här kyligt ute.

Jobbat till 15.00 idag,sedan for vi till bilskroten i nolby men åkte ganska snabbt därifrån,dom rekommenderade att vi skulle köpa nya grejer istället eftersom det vi skulle ha rostade så fort.Vi åkte till Biltema och köpte detta.Sedan for vi hemöver och det är så skönt att vara inne i värmen.

Nu är jag ledig i hela 3 dagar,skönt! Ska försöka få ordning nere i sovrummet,ut med alla kartonger och in med sängarna.Det finns alltid något att göra när man har hus.Skönt för dom som har damp! Haha! Men det har ju inte jag så det går lite långsammare men gjort blir det efter ett tag. =)

Nu har jag jobbat ihop alla mina LAS-dagar,så nu gäller det att bara min chef får ett mail från dom som räknar dagar så jag får skriva på papper.Sedan blir jag anställd inom kommunen!

Aj aj,min rygg knäcker mig.Måste gå och vila en stund tror jag.

Ha en bra kväll!

Men du måste bara prova detta! Gör så att ögonen blir som en kines och läs sedan texten.Fränt! =)



Bye bye

Fett!

Ikväll har jag syndat,har proppat i mig fett.Men det får jag! =P

Var in en sväng på stan efter jobbet idag och kollade på grejer till huset.Sedan for Martin på möte och jag for hem,var hos mamma och pappa en stund och snackade.

Sitter och lyssnar på My Chemical Romance - Teenagers,så bra just nu! =)




Nä nu får det vara nog med detta.. (tråkigt inlägg men no fantasy today)


Bye bye

Vill du veta en sak?

Då kan jag ju tala om att jag nyss varit ute med hunden och promenerat bland alla stora snöflingor,härligt att vara ute.

Jobbat till 12.00 idag,sen blev jag så trött att jag var tvungen att avboka mammas hjälp med städningen.Är så trött nu att jag helt plötsligt bara kan slumra till.Gjorde det förut innan jag gick ut med Lippe,så trött att jag tappar tv-dosan på golvet.

Man kanske ska passa sig för att jobba så många dagar i sträck som jag har gjort nu?På fredag blir det 6 dagar på raken och det var ju ingenting förut men nu är jag SLUUUT!

(Vilken hund man har,fick precis springa och hejda honom från att inte bita sönder sladden till fönsterlampan! FY!)

Sedan ska jag baka drömmar,Martin ska ha med sig till ett möte imorgon.Hoppas dom blir lyckade.



Bye bye

Hej på dig!

Vad trött jag har varit idag,är det fortfarande.Ska bli skönt att gå och lägga sig men först en kvällspromenad med lillvovven.Jag är glad att vi har hund,annars skulle jag nog se ut som en boll med tanke på allt som jag har proppat i mig under graviditeten.Men nu börjar det bli trångt i magen så jag får inte äta alldeles för mycket nu för då mår jag illa och måste spy,halsbrännan är också ett problem.Jättejobbigt när man är på jobbet och helt plötsligt kommer det bara och spykänslan blir mer och mer. Blä!

Jobbar till 12.00 imorgon,efter ska mamma komma och hjälpa mig med sovrummet nere.Där har vi en massa kartonger som egentligen ska vara ute i förrådet men det har lixom inte blivit av att vi flyttat dom dit utan bara fyllt upp rummet mer och mer.Sen ska sängen ner,det ska bli riktigt skönt med garderober i sovrummet,nu är man så lat att man lägger kläderna på golvet.Usch vad jag verkar vara lat men det är ju jobbigt att gå till klädkammaren på morgonen och hämta kläderna.Då sätter jag mig hellre på sängkanten och sträcker mig efter dom. =)

Var ju tänkt att vi skulle till sjukhuset ikväll på föräldrautbildning,men både jag och Martin kände oss inte så pigga så vi stannade hemma och går nästa gång istället som är den 10/2.

Nu börjar jag få halsbränna igen,dax att ta en Rennie! =/

(Bjuder på en bild med Martin och mig,å vad kära vi ser ut att vara.Och vad knepig färg jag har på håret!?)



Bye bye

Tjabba!

Har jobbat idag,är nu trött och behöver vila.Men först blir det mat!

Igår var vi upp till Härnösand och köpte en barnvagn,jättefin Emmaljunga för ett bra pris.Så nu har vi verkligen inhandlat prylar,iaf det viktigaste.Vagnen är svart och grå och är ligg och sittvagn. =)

Imorgon jobbar jag till 12.00 och på kvällen blir det föräldragrejs på sjukhuset. ( Om jag orkar )




Hur ska jag smälta det här igen? Fortsätta som inget hänt? Pucko!




Fyndat!

På förmiddagen for vi till fyndlagret och skulle kolla om det fanns något skötbord där,ja det fanns det och det kostade bara 200 kr.Det var ju ett bra fynd! Ska lägga ut bild på det.
Om vi inte skulle hitta något där hade vi bestämt oss för ett skötbord som finns på IKEA för 1.195 kr.
Så här ser det ut på IKEA.

Sedan åkte vi till Mamma Mia´s babyshop och kollade på vagn,var en vagn som jag skulle kunna tänka mig men vi måste fundera.Alla verkar köpa nya saker hela tiden,det är ju dyrt med ny vagn.Jag tycker att man kan köpa begagnat med,för hur mycket är vissa saker använda då? Vi får se hur vi gör.

Halsbrännan har kommit tillbaka,fasiken också!

Är hungrig så ska börja med maten,idag blir det makaroner med stekt fläsk och falukorv.Gott! =)

Bye bye

Tråkigt

Idag är min röst inte som den ska,känns som att den är på väg att försvinna ibland.Och jag som trodde jag var på bättringsvägen...

Det är tråkigt att vara ensam,visserligen har jag ju Lippe men det är inte riktigt samma sak tycker jag.Men snart kommer Martin hem och då blir jag glad! =)
Pappa kanske ringer snart och frågar om jag vill hänga med ut med hundarna,känner att jag vill hitta på nått.

Imorgon ska vi åka och kolla på skötbord och andra saker till barnet,ska även hämta spjälsäng.Vill få ordning så mycket som möjligt så man slipper stressa sen när det är på sluttampen.Vi ska flytta ner vårat sovrum så det blir närmare köket,känns inte så lovande att gå med bebben i famnen och vandra ner för trappen i mörkret.

Nä nu gör det ont i svanken så jag måste gå och vila mig en stund!

Bye bye

Härligt.

Efter flera månaders farande till mor och far för att använda internet har vi nu självaste internet hemma hos oss!! Snacka om att det känns konstigt.Men det känns även som en befrielse,tex att bara behöva kolla hur mycket pengar man har på kontot innan man ska åka in till stan har ju tagit längre tid än vad det egentligen behövt tagit.Nu går man bara upp på övervåningen och kollar läget. =)
(Kan ju tänka mig att det kommer bli tomt nu efter oss så ofta som vi har kommit ner till familjen,haha!)

Men inte kommer ni att mista mig inte,kanske Martin en aning.. =P

Jaja,nog med detta.

Har varit sjuk nu ett par dagar,börjar känna mig lite bättre men snyter mig med jämna mellanrum.Proppar i mig apelsiner,har fått för mig att jag mår bättre av det och det stämmer nog väldigt bra.Plus att jag är ute med Lippe ibland och får frisk luft,det gör susen!

Har lagat gryta idag,den ser smarrig ut.Fast jag väntar på att Martin ska komma hem så vi kan äta tillsammans.

Det är livat i magen,h*n vrider och vänder på sig och försöker hitta rätt ställning.Det kan kännas en aning obekvämt för mig,speciellt om jag ligger ner.Men nu är det inte långt kvar tills du kommer ut!!! =)
Håller på och planerar vad vi ska ha för saker som tex skötbord,barnvagn,spjälsäng mm.Jag börjar känna mig lite stressad med tanke på att krabaten kan ju komma lite tidigare också,eller senare! Men när jag blir frisk ska vi åka och shoppa allt vi behöver.

Nu kommer Martin och jag är HUNGRIG! ;)

Bye bye


Sjukling!

Ja då har man blivit sjuk ,min käre karl har med sina baciller smittat mig.Sitter här med sandpapper i halsen och toarullen i knät.Får hålla tummarna på att det går över snart för jag hatar att vara förkyld.

Imorgon ska vi till MVC och lyssna på hjärtat.Ska även lämna ett urinprov för förra gången hade jag äggvita i urinen,det berodde nog på att jag hade druckit ett glas med oboy innan.Det får jag inte göra imorgon!

Igår var vi på 60-års kalas,var mycket god mat att välja på,efterrätten tyckte jag var skitgod! Det var med blåbär och typ maräng.Älskar sånt! =) Efter det så åkte vi och hyrde film,blev som vanligt skräckfilmer som är Martins favorit och jag valde en komedi med kärlek,Brudens bäste vän hette den och var bra! Jag älskar kärlekskomedier,somnar av skräckfilmer! Haha.

(Vad less man blir när man skrivit ett inlägg och sen när man trycker på Spara och publicera så blir det något fel och man får skriva om allt igen,det hände nämligen för mig nu ikväll.) 


Jaja,Bye bye