Gårdsarbete.

Denna dag har vi fått mycket gjort,iaf ute på gården.

På förmiddagen åkte jag,Johannes,Helene och pappa ner till kyrkogården för att plantera blommor.

Sedan blev det lite lunch för Johannes och sovdags,när han somnat så kom Martins familj och hjälpte oss ute på gården.Klippte ner allt ogräs och småträd från slänten mot skogen och klippte och sågade ner häcken ut mot vägen.Snacka om att det tar på krafterna när man håller på med sånt.Otroligt snällt att vi fick hjälp med,annars hade det tagit mycket längre tid.Snön har ju tryckt ner häcken så grenarna lagt sig och det är inte snyggt alls.

Spagetti och köttfärsås gjorde jag efteråt och sen somnade jag en stund på soffan,det räcker bara med 10 min och sedan är jag fit for fight igen! :)

Nu är jag nere hos Johannes morfar och mormor.Kände att jag ville fara iväg någonstans och då är det bara att åka ner för backen och sedan är man någon annan stan, :P

Okej,se ya!








Shopping day.

Åkte in ganska tidigt mot IKEA med mamma,pappa och syrran imorse för att äta lite frukost där.Åt den goda äggröran som dom har och det satt fint i min mage.Sedan gick vi och strosade runt lite där och kom ut med en matta till vardagsrummet därifrån.

Sedan åkte vi och handlade skor,Johannes fick ett par sandaler minsann.Efter det blev det shopping av blommor,jag köpte blommor och blomlådor som jag ska ha under fönstrena på övervåningen ut mot vägen.(Bilder kommer på det imorgon.),och sedan blev det lite småhandling av mat.

Väl hemma så gjordes det iordning middag som bestod av stuvade makaroner med korv.Åkte sedan till Stöde och gjorde lite grejer... :)

När vi kom hem därifrån så planterade jag ner blommorna i blomlådorna och ska snart gå ut och spreja klart blomlådehållarna.Det är mycket med att ha hus.Igår putsade jag rent alla fönstren på huset och ska senare skrubba rent toaletten på övervåningen.Fattar inte vad som tagit åt mig,ska städa och dona hela tiden.Men det hör väl till när man har hus,har inte tid med något annat än det och att fara in till stan emellanåt såklart för att inhandla det viktigaste.

Längtar tills på torsdag! :)

Bye bye


Var tvungen att testa att sätta en hårsnodd i håret på J och han var faktiskt inte så förtjust i det men ett kort fick jag ta iaf. :)




Söndag


Detta möts du av när du kommer till oss.

Vitt är fint.

 


Smått och gott

Amen Tjena!

Här är man inte så bra på att uppdatera men jag försöker så gott det går.

Igår vad det ju midsommar och vi var i Bjärssön och åt god mat.Från början var det fint väder men efter ett tag så kom regnet,men vi hann iaf äta sill ute så jag är nöjd ändå. :)

På vägen hem ösregnade det ner,åskan och blixten var i full fart dom med.Är faktiskt mysigt med regn när man åker bil,smattrar så härligt.Tur att det inte var det vädret hemma hos oss för då hade jag nog inte kunnat sova.

Idag har vi:

* ätit jordgubbar,
* varit i Ljustorp och hälsat på en kompis till M,
* kollat på ett ödehus som ligger precis så som jag skulle vilja bo,
* lagat lasagne till middag

m.m.

Lite småplock av vad vi gjort idag.

Nu ligger Johannes och sover så jag ska passa på att slänga in lite kläder i tvättmaskinen.Han är ju väldigt intresserad av att följa med mig dit jag går.Denne kille vill vara överallt,och tjurig kan han bli om han inte får som han vill ibland.Bussar,bilar,båtar och tåg är ju väldigt spännande,han pekar och pratar när det kommer fordon på vägarna.Idag fick han även åka traktor.Det var riktigt roligt tyckte han! :)

Gunga är roligt!

Lippe älskar sin boll

Inte direkt en bageritårta men roligt är det att baka!

 

Bye bye







Greklandia

När är det min tur att få åka till Grekland då?! Har varit sugen i flera år men det har aldrig blivit av,åkte ju till Spanien men det är nog ingenting i jämförelse med Grekland.

Nästa resemål blir till Grekland! Fy fan vad härligt! :)


Fanta.

Fanta är gott!


Jag träffade Lady Gaga idag!

Jobbat nu på förmiddagen,åkte nästan direkt till Johannes mormor,morfar och moster.Så nu sitter vi här och fikar och myser.Johannes ska snart få lunch.

Tänkte bara slänga in ett inlägg och tala om vad vi håller på med om det är något intresse i det! :)

Bye bye

(Rubriken har inget att göra med detta inlägg som du kanske förstår)

Kvällen lider mot sitt slut.

Idag har jag jobbat halva dagen,blir mycket halva dagar nu.Ska även göra det imorgon och i övermorgon.

Sedan är det midsommar och då blir det lugnt med grillat m.m med svärföräldrarna.

Har klippt Johannes idag med och det blev riktigt bra,han satt still och lekte med vattenkranen under tiden så nu är han korthårig.Han ser ju så mycket äldre ut när han har kortare hår,skulle egentligen knäppt kort på honom innan för håret var åt alla håll. :)

Han ger mig även pussar nu med,säger jag "-Ge mig en puss" så kommer han och lutar sitt ansikte och ger mig en underbar liten puss.Åh herregud vad jag älskar honom,jag kan bara sitta och titta på honom och sedan säga till honom "-Gud vad söt du är pojk!". Haha!

Ska gå och tvätta bort sminket och fixa mig inför natten,känns som att det kommer bli en varm natt.Tur att man har fläkt i sovrummet,kanske man borde ta bort duntäckena nu?

Godnatt! :)


Dance in the dark.

Ätit korvstroganoff,varit ner med blommor på kyrkogården,köpt frön till trädgården och planterat.

Nu känner jag mig ganska seg,har varit en hektisk dag.

Ska snart gå och kolla på televisionen då dom sammanfattar det kungliga bröllopet.Jag älskade verkligen det bröllopet,så äkta och fin kärlek! :)

Söndag

Har jobbat idag,skönt med halva dagar ibland.

Johannes sover och sedan ska vi åka in till stan en sväng,måste gå in på IKEA och köpa lite skärbrädor och en toalettborste.Det är det enda jag behöver just nu. :D

Är så sugen på att handla en massa tunikor och blusar,finns mycket fint i butikerna nu.Köpte mig en blus på Cubus i fredags och den är jätteskön.Hittade även en tröja till Johannes,lillpojken ska ju också få något när man är på stan. :)

Ska kolla om Jonte är vaken.

Bye bye



Bröllop.

Var inne på syrrans blogg och var bara tvungen att sno denna bild på Victoria och Daniel.Fy tusan vilken fin bild! :)




Dammsugare

Fortfarande så har jag inte lagt in bilder på datorn!

Varför är det så?

Jo,man har så fullt upp att man inte hinner.Plus att man jobbar på det. :)

Men jag lovar att bilder kommer inom kort.



Idag har jag jobbat till tolv,åkte direkt efter jobbet och hämtade syrran och åkte hem till mig för att göra tårta.Det är ju nämligen så att mor fyller år idag så det blev en jordgubbstårta som blev smarrig.Sedan åkte jag,Jonte och Lippe hemöver för att se på bröllopet.Men herregud vad vackert det var,det märks verkligen att dom är kära i varandra.Det var nära att det skulle komma en tår nerför kinden men jag höll mig av en konstig anledning.

Jag håller på att bli sjuk känns det som,har lite ont i halsen när jag sväljer och har huvudvärk.Gjorde även illa ryggen idag med när jag var hos en vårdtagare.Det får inte sluta illa det här för snart börjar jag på posten och då måste jag vara pigg och alert så det kanske är lika bra att det kommer nu på en gång så det blir överstökat.

När ska sommaren komma då?! Är riktigt less på detta väder,visst kan det vara mysigt med regn och mulet men inte varje dag.Jag vill ju gnälla på att det är för varmt någon gång snart!

Gissa vad Martin gör då,jo dammsugare! Kul med en till bagare i familjen. ;)

 


I love Lady Gaga!


Bilägare!

Åkte ju till Eskilstuna igår och kollade på en bil och vi kom även hem med den.Så himla fin! :)

Klockan 4 på morgonen kom vi hem,jag skjutsade hem snälla barnvakten Helene och åkte sedan hem och sov i några timmar.Martin var snäll och klev upp och gav Johannes frukost imorse så jag fick sova ut lite till.

Så himla skönt att slippa låna mamma och pappas bil för den mullrar och låter som attan. :P

Idag ska jag göra något som man inte gör så ofta,ska gå på bio med Therese.Det blir den tidiga bion för det är ju en morgondag imorgon med. :) Äntligen ska man få se Sex and the City 2.

Har nyss bakat drömmar men blev inte supernöjd över dom som jag blev sist,dom fick vara inne i ugnen lite för länge bara men goda blev dom ändå.

Ska gå och förbereda maten nu.Sedan blir det bio!

Blir fler bilder när jag har lagt in på datorn...

Bye bye

Eskilstuna,here we come!

Nu drar vi till Eskilstuna och förhoppningsvis så kommer vi hem med en ny bil!

Bye bye

:)

Kort uppdatering.

Idag är man ganska slutkörd,var och kollade på en bil i Hudiksvall och en annan i Ö-vik igår.Men ingen av bilarna föll oss i smaken och det var synd.Hade även tänkt att åka till Stockholm idag och kolla på en hos en bilfirma men vi hittade en hel del dåliga omdömen om just den bilfirman så vi ville absolut inte chansa.

Så nu är det bara att kika vidare.

Funderar på om man ska åka inöver stan och lämna tillbaka Lippes mat och byta till något annat idag.Men jag är lite less på att åka bil nu men hunden måste ju få i sig bra mat! :)

Okej,nu ska jag gå och duscha.

Det är fint i Sthlm.

Strawberrys

Idag har vi ätit jordgubbar,Martin köpte jordgubbar från Njurunda och Belgien och måste faktiskt säga att dom belgiska var sötare och godare.Får nog vänta ett tag tills man kan äta dom svenska och det förstår man med tanke på hur lite sol det har varit.


Sommaren är kort,det mesta regnar bort!

Hej mina kära läsare!

Har äntligen fixat datorn så nu kan man sitta här utan att bli less och vansinnig på att få vänta typ 20 minuter innan man kan gå in på internet.

Här händer det grejer varenda dag,jag jobbar inom hemtjänsten så mycket det bara går innan jag ska börja jobba på posten.Försöker njuta av sommarvärmen men det kommer ju ingen så man håller sig inne när det regnar som mest,då kan man ju passa på att fixa och trixa med huset. :)

Tänker inte skriva om allt som man har gjort för det blir flera sidor men kan ju skriva om vad vi gjort i helgen.

Igår var vi in till stan och lämnade Johannes hos sin farmor som fick vara barnvakt medans vi åkte och kollade på bilar,vi är nämligen ute efter ny bil för våran gamla är på kyrkogården för den blev med om en olycka när Martin var på väg hem för lite över en vecka sedan.Så försäkringsbolaget löste in den så vi letar för fullt efter en bil.

Vi provkörde en fin volvo V40 och det lutar åt att det blir en sån modell. :)



Sedan åkte vi och shoppade lite skor till mig och hundmat.Lippe är lite dålig på att att äta så jag provar olika sorter men han är så kräsen.Måste åka tillbaka med maten jag köpte och byta för han bara nosar och stoppar in i munnen och spottar sedan ut det igen.Det är inte lätt att ha djur ibland.Han äter ju vanlig mat som vi äter men det är tydligen inte så bra för hundar att bara äta det så jag följer hundexperters råd och handlar torrfoder på riktiga djuraffärer.

Hämtade sedan Johannes och for hem så jag kunde göra mig iordning för jag skulle jobba kvällen.Det regnade och regnade men man lyckades klara av det med.

Idag är jag ledig och det är riktigt skönt,tog en härlig promenad imorse och plockade hem en sommarbukett som jag har ute på bron nu.Önskar man kunde ha sommar året om,jag trivs bäst med det.

Ska sedan gå ut till garaget och spraya blomlådehållarna vita och sedan hänga upp dom under fönstrena på övervåningen.Måste även köpa hem blommor som jag kan plantera där,jag undrar vad man kan köpa för blommor som tål mycket sol?!

Bye bye

 


Johannes!


Vart är Madde?!

Nu kanske ni undrar vart jag har tagit vägen?! :)

Har inte haft tid över huvudtaget att skriva,har för tillfället ingen dator heller så då blir det svårt.

Jobbar så mycket jag bara kan eller så är jag hemma och fixar och umgås med familjen.

Lägger in ett längre inlägg när det finns tid och då kommer det en massa bilder med!

Bye bye   :)

Hoho!

Det är mycket nu...