Seeeg!

Det snöar!!!! =D   



Usch och fy vad jag är seg idag,skulle kunna sova hela tiden men det går ju ej när man har en hund som behöver rastas med jämna mellanrum plus att man inte har någon ro i kroppen när man vet att man måste städa och plocka så det är fräscht och snyggt i hemmet.Längtar tills köket är klart så man kan använda diskmaskinen igen! Man blir bra bortskämd när den inte finns till hands och man måste handdiska! Usch!

Började måla sovrummet idag med men avslutade målandet efter 1 ½ vägg för jag blev alldeles för trött.Men bra blir det iaf.Hoppas bara att energin kommer tillbaka till helgen eller nått.

Vill så gärna ha en soffa som man kan ligga skönt i och är trendig,typ en sån här:

Boom  16.500 kr



Såg föresten att jag skrev igår att luckorna till köket kommer nästa vecka! Nej nej,fel fel.. V.46 kommer dom. =)

Tänker nog äta pizza idag..

Ha en bra dag! bye bye

Tjenare på dig!

Ledig dag idag.

Började min morgon med en härlig promenad i skogen,så härligt med frost och sol samtidigt!

  





















När vi kom hem så städade jag undan disk och hängde upp tvätten.Efter en stund kom Anders och började att fixa med det sista fönstret i vardagsrummet.Jag beslöt mig för att åka in till IKEA och köpa lite lampor till köket och handtag till luckorna.Dom kommer föresten nästa vecka och det ska bli skönt.




For sedan upp till Bauhaus och köpte mig ett roller-set för jag ska börja måla i sovrummet.


Ha en bra dag!

Bye bye







Haha!

Kom till jobbet lite väl tidigt,nämligen 1 timme för tidigt. Började 7.30 men lyckades komma 6.30 istället!!!! Haha!
Jag tyckte att det var så lite bilar så jag ringde hem till mamma som börjar 7.00 och hon var hemma hon..så nu sitter jag här och väntar på henne! =)

Någon har stulit våran lunch inatt,2 pizzor.. Syrran var ju på krogen inatt så hon är nog boven. =P

Jaja,nu så åker vi till jobbet...igen!


Bye bye

Onsdag!

Ny dag och jag har jobbat.Blev en trevlig dag med lite städ och pannkaksstekning mm. =) Och när jag kom hem så blandade jag ihop pannkakssmet och började steka för jag blev så sugen på det själv.Självklart blev det grädde och sylt till för ibland måste man ju vara lite extra lyxig tycker jag.

Imorgon är jag ledig och ska då bara vara ute och njuta av hösten.Kanske man tar tag i krattan och drar några drag så man gör någon nytta.. ;-)

Har ett recept på zebramuffins,ska kanske göra det med.Blir bilder på dom om jag nu tar mig i kragen och bakar!

Det är kul att sitta och läsa igenom det man skrivit här på bloggen,vissa var intressanta inlägg som jag inte ens kommer ihåg så man fick sig några léenden på läpparna.

Nu ska jag ladda min telefon med pengar.

Bye bye


Vecka 20 idag.

Hej hej!
Så här ser man ut idag:


Hade precis vaknat till när det ringde på telefonen imorse,det var från jobbet och jag har nu fått mer jobb.Kanon! =) Har mer energi nu så jag tar tillvara på det och jobbar så mycket det bara går.
Kanske jag ska hämta Martin uppe i Docksta nu i dagarna när han ska bogsera båt.Vi får se.

Jaha,vad händer i mitt liv då?! Jag jobbar,håller på med köket,promenerar,diskar,tvättar och städar! Allt sånt tråkigt som man gör på vardagarna.Köket är snart klart faktiskt,luckorna väntar vi på och det är med spänning.Vi är ju så smarta som går på fyndhörnan på IKEA och spanar och brukar hitta luckor,så vi har sparat in några tusingar på det.Sen när nyluckorna kommer skickar vi tillbaka det som vi redan har!

Fasiken vad jag är dålig på att knäppa kort på min mage,jag trodde verkligen att jag skulle följa varje vecka och månad men icke sa nicke.Tiden har gått så fort så man inte hinner med sig.Men igår tog jag mig tid att knäppa kort.
Det är livat i magen vill jag lova,och jackorna börjar bli trånga.Försökte få på mig ett par vanliga jeans i helgen för jag var så less på mjukisbrallor.Fick knappt ihop dom,men det gick och vi for in till stan.Varje gång vi var på väg till bilen så knäppte jag upp dom för att lätta på trycket och sen när det var dax att kliva ur så var det bara att knäppa ihop igen.Men jag tar nog inte på mig dom igen alltså!  Får bli mammabyxor.. =)
Vecka 20 (var igår jag knäppte och var då inne på sista dagen på vecka 19)




Och vad blir det för mat idag? Tror det blir pasta faktiskt,lätt och gott.Nu kan vi äntligen laga mat hemma och det är skönt.
Fast vi har inte så mycket arbetsyta än men det kommer.Knäppte föresten kort på tapeten vi köpte och Martins mamma satte upp dom förra helgen.Ser mycket snyggare ut i verkligheten!! =)




Det här inlägget blev väl roligare! alltid skoj med bilder tycker jag med!

Bye bye


.Uppdatering i mitt liv.

Sitter här och har en aning tråkigt.Lite sömnig efter färden hem från stan,har nämligen varit på ultraljud idag.Allt såg jättebra ut och finare bilder köpte vi med oss hem.Tänk att det är en liten knodd i min mage! =)
Ska rama in bilderna och sätta upp på väggen.Funderar på att ta fram spjälsängen som ligger uppe i mammas och pappas långskrubb,nu kan man äntligen köpa kläder och lite annat roligt till bebben. =)

Nu är det tapetserat och golvet är lagt i köket,inte långt kvar tills luckorna kommer.Men det är riktigt rörigt hemma nu,och vi kan inte diska i köket utan man får nu diska i tvättstugan.Men det går alldeles utmärkt det med eftersom vi inte brukar äta hemma nu när vi inte har någon fläkt.Tur att man har föräldrar nära säger jag!

Och bilen fick vi hem för någon vecka sen,den går skitbra och det är jag som får den stora äran att använda den till jobbet medans Martin får ta min bil. Tihi..

Ja,vad händer mer? Det händer alltid något nu när man håller på med så mycket hemma och borta.

Men detta var iaf en liten uppdatering i mitt liv...

Ha en bra dag/kväll.

Bye bye

....

Nu håller vi på för fullt med köket,jag har fått det stora arbetet att skruva ihop stommarna.Det gick kanonbra!Nu behöver jag inte göra så mycket för dom andra gör det. =)

Jobbar och står i,magen växer och jag kan äta den mat jag vill. Åt faktiskt en pizza igår men den var inte så supergod.Varför kan inte pizzerior ha den där goda bearnaisesåsen för??Den där tjockare!!Då vet jag att Knuten och Rimini har dålig sås.

Sitter just nu hos mamma och pappa för jag blev så less på Martin för han blir knäpp ibland!

Imorgon får vi hem bilen.

Bye bye