Painting

Har varit på stan och handlat mer färg och penslar idag,köpte även en skjortklänning.Fast jag är lite osäker på om jag ska ha kvar den.Känner mig 100 kg tyngre denna dag....

Nu är det Idol så man har ju inte så mycket tid kvar att skriva.

Målning målning målning målning hela kvällen inpå natten lång.

Grey´s ikväll,jippi! =)

Bye bye

Hurry hurry!

1.Ut med hunden
2.Åka till kyrkan så Johannes får prova dopklänning
3.Göra sig iordning för stan
4.Åka in till stan
5.För att handla: Färg,Penslar,Roller,Maskeringstejp,Smått & Gott från Ikea,Mat,Kolla efter kläder till mig,Kolla efter kläder till J.

Sedan ska man hem och fortsätta måla en massa grejer.Jag har verkligen fullt upp nu!

Om ni inte ser mig på dopet så kan det bero på att jag ligger hemma i min säng och sover,väck mig när det är tårta! ;-)

Bye bye



Sunday

Är en härlig söndag,Johannes har nyss vaknat efter en ganska lång förmiddagstupplur.Han ligger nu på sitt täcke på golvet och flörtar med mig varje gång jag tittar på honom. =)

Igår var vi i birsta och köpte kläder till Martin som han ska ha på dopet.Jag handlade lite smink och sedan åkte vi bort till Barnens Hus och tittade på en gåstol till lillen.Kom ju självklart hem med en också.Han tycker den är rolig men har inte riktigt förstått han kan ta sig framåt,men ingen brådska.

Sedan blev det surströmming med svärföräldrarna,det var trevligt och gott.Tredje gången jag äter det i år.Rekord!

Jag funderar på vad jag ska ha på mig på dopet,får kolla runt här i veckan.Fin ska man va,annars får de va.

Nä nu ni ska jag leka med min lille goplutt.

Bye bye



 


Pinsamt!

Åh gud vad jag skämdes när jag såg Jay-Z var gäst på programmet Skavlan.När han kom fram så tittade han konstigt på den lilla studion han skulle sitta i och sneglade på programledaren och fattade inte vissa skämt såg det ut som.Tror inte att svenskar och amerikaner går ihop skämt åsido lixom...

Han är väl van vid megashower med en massa publik som skriker,tänk om man skulle tjäna alla dessa miljarder som han gör.Då skulle jag nog inte sitta här jag sitter just nu.Skulle troligen sitta vid mitt beachhouse och bara njuta av vågorna som slår mot stranden.Och självklart skulle min lilla familj vara med och resten av min andra familj skulle jag skicka mitt privatjet så dom kunde komma precis när dom ville för att tex hämta Lippe för en prommis i Sverige.Haha! =)

Anna Ankan,ja jag vet inte riktigt.Hon har ju rätt i vissa saker hon säger faktiskt.

Nä nu ska jag gå och lösa korsord tills jag somnar.Kan varmt rekommendera det om man har svårt för att somna.Helt plötsligt så ligger du där med slutna ögon! =)

Godnatt.

Bye bye

¤¤¤¤¤





Gladfisen tycker om sin body som han fick idag.

Nu har jag varit ute med Lippe för sista gången idag så
nu ska jag bara ge Johannes lite kvällsmat och efter det hoppa i säng.Så godnatt! =)

Bye bye

StrulMadde

Man kanske ska börja kalla sig för det namnet.Allt jag håller på med innehåller på nått vis strul.Det kan inte gå så där smidigt som för vissa andra.Är det tänkt att man ska ta lärdom av allt strul man drar på sig eller?!

Var in på Charm mitt i stan och frågade om doptårta,hon som stog i kassan plockade fram en pärm och började snacka med sin kollega om tårtor och då kom dom fram till att jag skulle få ringa till bageriet själv och beställa därifrån.Ja,det lät väl bra.Så jag har försökt att få tag på bageriet flera gånger men till slut blir det ett högt jäkla piiiiiiip så jag lägger på.Men jag får nog försöka imorgon igen.Får hoppas att man får någon ordning på detta.För inte kan det väl vara så svårt att boka en doptårta heller.

Gick in på Scorett och letade efter ett par boots som jag tyckte var fina på deras hemsida.Men dom var urfula i verkligheten.Så nu letar jag efter andra stövlar som sitter snyggt på mina fötter.

Besökte även Cubus och kom ut därifrån med en cool body till Johannes.Bilder kommer! =)

Och vad ska jag ha på mig på dopet? Det återstår att se.

Snart ska jag börja med maten,tunnpannkaka med bacon i och en liiiiten klick grädde och sylt till.Mums!

Bye bye

Riktigt snygg tårta,fast vill ha den i blått och det ska stå Johannes.


Bild har jag hittat hos: http://inasinsikter.blogspot.com/2008/05/doptrta.html


Pokerface

Nyss duschat,varit ute på prommis och badat Johannes.Han fick leka med sporttidningen som följde med Dagbladet idag.Det var nog inte ett så bra val av mig att ge honom den,han blev svart om händerna och ansiktet.Hopp i badet direkt och inte gjorde det honom något heller. =)

Snart ska jag gå och sminka mig för vi ska in till stan och beställa doptårta,fanns ju inget på kondiset i bommen.Och inga bilder hade dom heller.Dåååligt!

Finns inte så mycket mer att berätta lixom.

Saknar Martin!

Byebye

jhjj hhb     vvvvvv bn  nhcvb   n          b n  cn

De där ovanför skrev Johannes,tror att han menar att han saknar pappa. =)


Fett försvinn!

Varje morgon kör jag samma sak.Ger Johannes frukost och klär sedan på honom ytterkläder.Sedan går vi ut på långpromenad med Lippe.Går i rask takt i ca 45 min,ibland en hel timme.Sen när vi kommer hem äter jag frukost.Känner nu att det har gett resultat,imorse skulle jag ta på mig ett linne och det satt lösare och bättre lixom.Förut har det suttit tajt och obekvämt runt magen.Fortsätter jag med detta så kan det sluta riktigt bra!

Ska bege mig ner till Järnvägskondiset sen och kolla på doptårta.Kolla priser mm.

Johannes är inte så förtjust att sitta i mitt knä vid datorn längre,han ålar och sparkar in tangentbordet hela tiden.Han har även kommit på att om man skriker så hör man sig själv.Han är så rolig. =)

Lippe börjar moffsa sig direkt när grannen startar sin bil och åker iväg och samma sak när dom kommer hem.Irriterande vissa gånger faktiskt.Att han aldrig fattar lixom. =/

Nu ska jag sortera in kläder i klädkammaren,ÄNTLIGEN säger jag.

Bye bye

Johannes på kalas (6½ mån.)


Sitta själv och leka på golvet är roligt.


Roliga miner kan han också göra.

Tjabba.

Tycker att helgerna går för fort,jag hinner inte riktigt med faktiskt!

Men vi har varit en sväng in till Bergsåker idag,Martin har klippt sig åså.

Sedan har jag påbörjat en städning här hemma som jag inte direkt har lyckats att avsluta.Jag blev så trött att jag satte mig framför tv:n med Johannes.Tror soffan tyckte om oss.. ;P

Vet inte om jag tänker avsluta den ikväll heller,det är ju faktiskt en dag imorgon med.Sådeså.

Om typ två veckor är det dop,jag har lite att stå i kan jag säga.Väggen i vardagsrummet ser inte alls bra ut.Kommer absolut inte att hinna med någon tapetsering så jag måste klura ut hur man ska göra för att skymma den del där det inte finns någon tapet.Har lite idéer som jag ska prova.

Har inte bara dopet att tänka på,har miljoner andra tankar i huvudet just nu.Och inte roliga tankar heller.Men jag tror på att till slut så vänder det och man kan tänka mer positivt igen.Men när?

Nu ska jag fortsätta denna söndag med min familj.

Bye bye


_______

Åh vad jag känner mig trött nu,känns som att det har varit någonting hela dagen idag.Plus att jag var vaken till typ 01:30 inatt med.Johannes sov som en stock då men jag kollade på film och donade på,så det fick man ju sota för idag då man varit trött och slö.Men man har ju hunnit med att vara inne i stan och firat Martins brorsdotter eftersom hon fyllt år.Hade köpt en sån där vännerbok med tillhörande pennor mm.Tror hon blev nöjd faktiskt. =)

Åkte och handlade lite salladstillbehör som vi skulle ha till middagen,Tacos! Mmmm vad gott det var!

Har precis kommit hem från affären för jag blev sugen på lite lördagsgodis.Så man kanske ska ta och pallra sig ner till skålen och bara ta det lilla lugna.Är det någon bra film ikväll kanske?

Bye bye


Fullerulle.

Idag har man haft fullt upp.

På förmiddagen åkte jag,Johannes och Heléne in till stan och shoppade kläder till Johannes.Hittade jättefina munktröjor åt honom och lite annat smått och gott.Bilder när han har på sig dom kommer så småningom.

Efter det skjutsade jag Heléne till SJ där hon skulle ta tåget till Niklas.

Åkte hem till mor och far och väntade på att Martin skulle sluta jobbet,han plockade upp mig och vi åkte till banken och snackade igenom lite saker.När vi var klar passade vi på att gå in och handla lite mat till middagen på ICA.

Åkte och hämtade Johannes hos hans mormor och morfar som hade varit barnvakt och begav oss hem och började med middagen,vår middag blev crépes.Gott!!

Sedan var vi så himla slut att vi gick och la oss i sängen och vips somnade vi.

Jag vaknade såklart före mina små älsklingar och gick ner,plockade och donade innan Idol.Och när Idol var slut så tog jag en prommis med Lippe.

Vilken utförlig beskrivning på vår dag.. =)

Blir lite grejer att göra imorgon med.Men det är en annan historia.

Nu ska jag kolla om mina pojkar är vaken,jag har tråkigt.

Bye bye


Reklamlåt

Du vet den där reklamen för resebolaget Apollo? Jag tycker att låten till den är så himla rogivande att jag tänker lägga in hela låten här.Varsågod! =)


Flowers.

Nu när det börjar lida mot höst så känner jag lusten för att dekorera lite på gården.Ska köpa ljung och gå in i skogen och plocka mossa.För det får inte se ut så som det gör på min bro just nu.Vissna blommor som hänger ner för amplarna.Jag ser dom varje dag men tar inte bort det!(Ska göra det sen eftersom jag skriver det här). Jag kan inte ha blommor på övervåningen för dom glömmer jag totalt bort att vattna,så det får bli plast/tygblommor där.Men innan det går att sätta blomkrukor där så måste det upp fönsterbrädor.

Har skickat iväg inbjudningar till Johannes dop igår.Det blir fika hemma eftersom sockenstugan vid kyrkan var upptagen till kl.16:00 precis den dagen,och på församlingsgården var det dopfika klockan 10:00 på förmiddagen och det får tydligen bara vara ett sådant fika där med.Konstigt,inte sitter man väl och fikar i typ 6 timmar heller?!Om jag får säga mitt så tycker jag att det är slappt att bara ha ett dopfika.Man betalar ju faktiskt Svenska Kyrkan och då borde man väl få lite för det?!Jaja,gjort är gjort och jag är en aning irriterad på det systemet.Men hemma blir det ju mysigare ändå.Men innan jag släpper in folk i mitt hus ska det vara tapetserat i vardagsrummet.
Måste måla möblerna med.Här är det en hel del som ska fixas.Hjälp mottages gärna!

Kan även meddela att ha hanhund när det är löptider är det värsta som finns.Han drar,ska nosa och kissa överallt,gnällig och så fort han ser och känner doften av tik blir han knäpp!
Men är det inte så att man kan använda en typ av blöja till tikarna när dom löper?Då kanske det är tur att man har en hane. =)

Nu gott folk ska jag fortsätta med mina bestyr som består av att måla klart klädkammaren,har bara lite lite färg kvar runt lampan och listen vid taket.Sen ska dessa avskyvärda kläder in där.Kan säga att jag inte är så förtjust i mina kläder,skulle behöva handla en hel ny garderob.Men det kostar skjortan för mig just nu!

Bye bye

Hello again.

Då har det gått några dagar sedan jag skrev,men som du nog förstår så har jag inte haft tid. =)

I torsdags så hade vi besök av min faster Irene,vi åt surströmming och det var gött.Satt ute och då kom det säkert 20 flugor på samma gång som också ville smaka.Åt min hemlagade blåbärspaj med marsansås till efterrätt.Promenerade ner till mamma och pappa,plockade rödvinbär och gick sedan hemöver.



Helgen som var hade vi det mysigt med tända ljus mm.



Johannes fick även smaka på en ny maträtt,potatis med rödspätta.Det smakade en hel del citron tyckte jag så det skulle bli spännande att se hur han reagerade.Här är bildbevis:







Igår var det Svenska Hollywoodfruar,programmet var bra men jag tyckte inte om den där Anna Anka(n).Hon såg ner på dom "normala" människorna som hade mindre pengar och skröt på som en tok om hur mycket pengar hon har.Nej dom andra fruarna var mycket roligare.Känner på mig att många fler känner som jag.

Tisdag,vi har inte så mycket för oss.Håller på och tvättar och ska snart gå iväg och skicka iväg lite grejer på posten.

Have a nice day!

Bye bye


Spöktimmen.

Har tagit mig i kragen och suttit mig vid datorn ikväll.Lusten och tiden har inte alls funnits lixom.Har bilder som ska in på datorn men det får bli en annan dag.Men nu är det helg och idag har vi varit och köpt en pannkakstv. =)
Eller igår kanske man ska säga för det är ju efter midnatt..

Har ätit ost och kex med vindruvor med,det är gött!

Nu ska jag fortsätta min helg med att kolla vad Martin gör så här mitt i natten!  haha!

Bye bye

Hello baby!

Känner mig väldigt trött idag och jag vet inte varför,känns som att jag håller på att få en förkylning.Hoppas att jag inte får det,vill inte smitta Johannes!

Vi har varit uppe i skogen en liten sväng med mor och hundarna idag,kollade efter svampar fast jag tror inte att det växer så mycket trattkantareller vid vägkanten precis. =D
Johannes somnade i vagnen,låg ute på gården och sov ett tag medans jag och mamma satt och pratade.När han vaknade knäppte jag lite kort på honom när han satt i soffan.Han hade på sig en huva och tofflor till en overall.

Efter mamma åkte hem så satte vi oss och tittade på Ellen Degeneres Show.Sedan la vi oss på sängen och lekte lite och helt plötsligt så somnade vi båda två.Jag vaknade före Johannes så jag har passat på att duscha och sminkat mig.Snart kommer gubben hem och sen ska jag och Johannes följa med mamma och pappa och handla mat.

Ja nu ska jag fortsätta med mina dagliga ting.

Här kommer bilder.

Härlig skog har man att promenera i.
 





Johannes nya leksak,matslev! :)


Bye bye


Tjenamoss!

Tog en tur mot kusten idag för att se havet.Åkte ut till Lörudden och Galtström,alltid lika trevligt.Har varit en skön söndag,inga måsten lixom.Har lekt med Johannes och dragit dammsugaren på nedervåningen.Hundhår hundhår hundhår överallt!Speciellt under trappen..

Ska strax gå och börja med maten,det blir stuvade makaroner med fläsk och rivna morötter. =)

Hittade en söt bild på Lippe när han bara vara 8 veckor och bodde hos sin uppfödare,hon har en stor hund (Berner Sennen tror jag) som Lippe alltid låg och vilade mot hennes tass.

Här kommer bilder från dagen.











 

Bye bye


Pizza

Pizzan blev riktigt lyckad den här gången.



Medans vi åt fick Johannes sitta på sin stol och leka med en hushållspappersrulle,väldigt intressant tyckte han!



Har hittat ett par snygga skor som jag bara vill ha!!

1.399 kr på Scorett



Johannes är nu nybadad och börjar bli lite trött så vi ska gosa med honom innan han somnar. =)

Bye bye

Glada Johannes.

Har varit in till IKEA en sväng idag,köpte en matstol till Johannes.Det var verkligen på tiden för det är då inte lätt att ha en liten unge på sitt knä och mata inte.Man ser ju inte om det rinner mm.

Martin monterade den direkt när vi kom hem och Johannes skulle lyckligtvis äta en stund efter så då fick han inviga den.Det var ren lycka det!Han fick även leka med maten efteråt,men det är bara för att det är lördag. =P






Har gjort iordning pizzadeg nu som håller på och jäser till sig.Ikväll blir det filmkväll.Vi var för trötta igår för att se på film så vi gick och sov istället.Men idag är vi pigga och glada så skräckisar ska det bli kan jag lova.

Nu blir det massor med mys!



Bye bye


..........................

Det blev skogen förut.fast inte med Johannes pappa som det var tänkt utan det blev min fader istället och det gick lika bra det.Märkte på Johannes att han tyckte det var kul för han tittade på allt som rörde sig,och idag var det ju mycket som rörde sig med tanke på att det blåste mycket! =)

När Martin kom hem tog han igen sig en aning,sedan åkte vi in till Ica Maxi och handlade lite mat.Efter det åkte vi till HemmaKväll och hyrde 3 filmer.Och gissa vad det blev för typ av filmer! Jo,2 skräck och en som jag fick välja.Jag valde Revolutionary Road med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio.Har länge velat se den och det är kul att se dom spela ihop sen Titanic.Är så himla less på skräckfilmer kan jag lova,det är bara jag som vill hyra komedier.Kan inte hjälpa det men jag somnar av skräck! Är jag konstig?!

Har lagat ihop fläskfärsrullader,men det var väl ingen hit precis.Smeten var lös och svår att forma.Jaja,det går ju att äta så man får inte klaga.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på film med Martin,Johannes sover sött.



Bye bye lingonpaj.


Johannes 6 månader idag!

Idag blir vår lille älskling 6 månader!Tänk vad tiden går fort,trodde inte att det skulle gå så här fort.Men det blir bara roligare och roligare för varje dag som går.Han börjar att kråla sig fram med benen har jag märkt med.Idag ska vi ta med oss pappa till skogen och njuta.Eller hur Johannes?! =)





 


Varför ska man skriva rubrik för?

Är en duktig tjej idag,hela nedervåningen är nu städad.Har dammat varje hylla,dammsugit,torkat golven och skurat inne på toaletten och tvättstugan.Så nu sitter jag här svettig och väntar på att lusten att städa övervåningen ska komma snart,fast det är ju lite svårt nu när det ligger kläder ihopvikt på golvet eftersom klädkammaren inte är färdig än.Måste köpa roller mm.

Senare ska vi åka och fira Martins mor som fyller år idag.Köpte en jättefin present som jag kan meddela att jag själv skulle vilja ha.Kan ju inte tala om vad det är med tanke på att alla kan ju läsa detta. =)

Måste bara säga att Oriflames mascaror är rena rama skiten!Ögonfransarna lägger sig på en gång och det måste vara endast färgat vatten i dom.Så jag rekommenderar att inte använda dom om du vill ha fina fransar.

Man kanske ska hämta dammsugaren och ta sig en sväng om här uppe?!

Saknar Martin!

Bye bye



Pictures:


















Hundräddarna!

Har varit och handlat lite föda till hemmet idag,det tar slut fort det man handlar hem har jag märkt.Tänk bara dom som har typ 14 barn!Det kan jag rent ärligt säga att jag inte skulle klara av,mitt huvud skulle sprängas av allt skrik och mitt försök att hålla ordning utan att lyckas.Nej man ska skaffa så många barn som man klarar av och inte bara för att man "vill ha" lixom om du förstår mig..

Jag och Heléne räddade 2 hundar idag,utanför City Gross på parkeringen var det en bil med två vovvar.Ägaren hade inte ens vevat ner fönsterrutorna och dessutom hade han ställt sig mitt i solen och hundarna hade inget vatten.Jag och Heléne blev så jävla förbannade att vi tog registreringsnumret och gick in till lotteristället och bad dom säga till i högtalaren att ägaren måste gå ut omedelbart till bilen.Efter typ 5 minuter kom det ut en seg jävla gubbe,jag hade så jävla stor lust att gå ur bilen och ge honom en stor utskällning för att han hade plågat sina hundar men jag blev (som tur var?) stoppad.

Fattar inte hur folk tänker,skulle själv aldrig göra något dylikt.Om jag nu skulle vara tvungen att ha med mig Lippe in till stan och gå in och handla så skulle jag vevat ner RUTORNA,ställt mig i SKUGGAN och ge honom VATTEN!

Nog om det.

Den 3 oktober är det dop för lille Johannes.Det kommer bli så fint.Håller på och funderar på vad jag ska baka ihop för något.Men jag tror att eftersom dopet är på eftermiddagen så skulle det nog vara bättre att kanske göra en liten god buffé.Men jag har ju tid att funderar,fast tiden bara rusar iväg.

Nu ska jag gå och kolla inne i klädkammaren,ska spackla och slipa och sedan måla.Allt tar lite längre tid för mig nu men jag har ingen brådska.

(Korten från Furuvik kommer ikväll!)

Bye bye



 


Helgen som gått.

Lillgubben ligger och sover som en stock,han sover alltid mitt på dagen.Och det är perfekt för mig då jag kan städa undan eller bara ta mig en dusch.Håller just nu på att vänta till klockan blir 13.00 då dom på pastors expeditionen har kommit tillbaka från sin lunch.Här ska det döpas! =)
Tänk att jag äntligen har tagit mig i kragen och börjat planerat,men det har lixom bara flugit ur mitt huvud.Plus att det är svårt att välja gudmor och gudfar.Dom måste ju vara döpta själva och då blir det ett litet problem för den jag vill ska vara gudmor är ju inte döpt. =/ Och jag är ju inte heller döpt så hur blir det då?Ska jag behöva döpas innan? Ja det är frågor som jag kommer få svar på snart.

Var i Furuvik i lördags,det var extra roligt den här gången eftersom vi vann en massa choklad! 2 kilo vann jag och Martin plus några nallar till Johannes.Min familj vann typ 4 kilo choklad.Ingen av oss har vunnit choklad under alla dessa år men helt plötsligt vinner vi alla något.Hihi! =)
Bilder från furuvik lägger jag in senare.

Men nu ska jag gå och duscha!

Här kommer lite bilder från festen i fredags. Haha!

Satt först nere hos mamma och pappa och förfestade en stund men Heléne,Niklas och Mamma.



Väl framme på festen så var det utklädda damer i kort kort och baddräkt.


Presentöppning


Här var det dans!


Jag och morsan har skoj på dansgolvet.


Mera dans! :)


Alkohol.


Det är livat på dessa fester,muggar och dukar ligger huller om buller.


Bye bye