Herregud!!!

Fasiken vad mycket blommor jag samlar på mig.Tänkte att mamma skulle få ta hand om mina blommor nu när
vi ska måla och tapetsera mm. Men nu vet vi inte om dom kommer få plats! Mamma har ju också en massa blommor... Men det ska nog gå bra,får flytta på lite grejer.

Känner mig så himla stressad över allting! Känns som att vi inte kommer hinna med oss.Eller det känns som att JAG inte kommer hinna med mig,Martin jobbar ju hela tiden så det blir ju jag som får försöka att packa och organisera dom flesta sakerna.

Imorgon är det skola hela dagen,och sen ska vi på banken,var tänkt att jag skulle jobba kvällen men var tvungen att ringa och säga ifrån mig det. Det blir alldeles för mycket för mig att jobba,gå i skolan och flytta på samma gång! Och på lördag ska vi fara upp till Ö-vik igen och lämna jukeboxen till en gubbe som ska fixa till den så det går att spela bättre.Det går ju att spela musik på den men den väljer fel låtar helt enkelt!

Ja,och under tiden vi är i Ö-vik ska Martins mamma vara hos oss och putsa fönster! Om jag ska vara ärlig så är jag skitdålig på det,men hon är nog glad att få hjälpa till! Sen när vi kommer hem ska vi städa lite.Och sen ska jag även på krogen med några arbetskompisar.. =) Ibland vet jag inte varför jag ska göra allt på samma gång!! Men det kommer nog gå bra det här. Jag lägger ju allt jobb på mig själv hela tiden.Martin ska nog få göra sitt han med! ;)

Ska bli skönt när allt är över..
image7

Så här mycket blommor har jag! *ASG*

Mycket att göra.

Håller på och packar ner alla våra saker i kartonger,det är hur mycket som helst att packa ner.Mest 50-tals porslin som man är extra rädd om som man ska packa in i plast å papper.Det är lite småjobbigt men det lönar sig!
Jag vill INTE att mina "Mykolo" ska gå sönder... =) eller "Bimbo" för den delen.

Hade tänkt att fara in till birsta och handla lite mat på Ica Maxi,det är faktiskt en väldigt mysig affär.
Tror att vi ska äta tacos ikväll. Blev hungrig på det idag när jag satt och kollade på ett matprogram.

I lördags var vi och hämtade en hörnsoffa uppe i Ö-vik. Den är jättefin och är en bra storlek för oss som bara är två. Skönt att man hittade en till slut,alla som ringde härifrån Sundsvall hade bara röda soffor och skulle ha mer pengar än vad jag betalade för den här. Jag betalade bara 1000 kr (plus bensinpriset upp och ner), men det var ändå ett jävligt bra pris för en sån fin soffa. Den är mörkgrå! =)

På lördag ska man ut på krogen då! Ska bli kul som fan,var ett tag sen man var ute nu.

Nu drar jag! =)


Jag

Nämen hejsan!

Ja då var man här igen då! händer en hel del i livet..


Blev ändrade planer angående flytten,ska flytta till Timrå med min älskling i en jättefin lägenhet med utsikt över centrum den 1 okt. Helt okej att bli timråbo igen! =)
Håller på och läser upp några ämnen på komvux så jag blir färdig undersköterska.
Jobbar så mycket jag bara kan när jag är ledig från skolan.

Kapitänen är såld... Men till sommaren blir det en buick -59 , så det ska bli spännande!

Nä nu ska jag gå och kolla om mina byxor har blivit torra och sen ska jag fara hem och kolla på Idol!! =)

Hej svejs!

image4