Ojojoj..

Idag har det varit en sån där dag där allt gått fel..bara tok! =P kastrull-lock har flygit och jag har inte hittat saker,fått sprungit hit och dit,folk har larmat så man fått lagt om sår mm...men så kan det gå ibland när man jobbar inom hemvården! =) men nu är jag ÄNTLIGEN ledig över helgen och imorgon blir det festa med polaren Therese!!! Snacka om att jag längtar som en tok!Ska bli så kul att äntligen få hitta på nått,var ju ett tag sen sist!

Har satt Martin i arbete! Han håller på och lagar mat nu och den är förhoppningsvis klar snart.Blir spagetti och köttfärssås! Gott!! =)

Sitter och lyssnar på Colbie Caillat - Bubbly , den är jättebra!

Nä nu ropar karln! Bara att gå och äta då! Bye!

Rubrik vet jag ej!

Jobbat hela dagen till kl.15.00,sedan for jag in till Birsta City och letade efter julgardiner på Hemtex.Hittade hur fina gardiner som helst.Så nu sitter dom uppe och det är julstämning till tusen här nu! =)

Blev precis som jag trodde,gjorde inte ens hälften av vad jag hade tänkt igår.Åkte till Njurunda och hämtade paketet och sen åkte jag till mamma och pappa och plockade fram julsakerna där istället.. haha!

Vet inte hur jag ska göra imorgon,åker nog själv och kollar.Men det är ju ingen idé egentligen,men man kan ju hoppas på att det blir av snart....

Nu ska jag gå och plocka upp lite tomtar och göra en fruktsallad som vi ska smaska på ikväll.


image28

Helgen är för kort.

Helgen har verkligen gått fort,men det är ju så när man äntligen är ledig.Man vill ju hinna med så mycket som möjligt.Men hann inte med så mycket ändå för vi for till Örebro i lördags och tittade på Martins nya projekt!Kan ju då meddela att det är en båt,så i sommar ligger man och solar och tar sig en drink vid det glittriga havet. Najs!

Ja så hela lördagen gick åt till att åka bil kan man säga,men det är ju faktiskt mysigt! Vi har gjort mycket utflykter tillsammans under våra snart 5 år som vi varit ihop! =)

Söndagen var en lugn och skön dag,kollade på alla repriser från veckan som varit.Det är skönt att bara ligga där och bli serverad program efter program.



Idag är det tisdag och jag är ledig! *skönt*
Ska nog åka till lite loppisar och kolla efter lite julsaker tror jag. Var och hämtade alla julsaker hemma hos mamma och pappa som låg ute i stugan igår.Det är ju hur mycket prylar som helst men jag vill ha mer mer mer! =) Hittar inte ens julgardinerna som jag hade tänkt ha i vardagsrummet.Men det gör inget för dom var inte så fina iaf,har ju fått löning idag så det är bara att köpa andra. Det känns som att jag inte kommer att göra ens hälften av vad jag hade planerat att göra idag... =D
Fick ett sms från Therese förut,mitt paket har kommit med lite nostalgileksaker! My little pony hästar har jag köpt på Tradera,lite barnslig får man faktiskt vara! =) Kul att ha en liten samling med barndomsminnen från förr.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig och julpynta en aning! =)

Lite tidigt att önska er en riktigt god jul men vad fan,har man julstämning så är det bara att köra på!

God Jul! ;-)

Äntligen..

Imorgon kl.09:00 kommer jag sitta på Sax&Kam och bli ompysslad!! =) Ska färga håret och klippa det! Fan vad det ska bli skönt att få bort det här mörka håret. Kommer gå på runt 2000 spänn!!! Men det är bara att kasta spargrisen i väggen och spendera för jag är så jävla less på my hair!
Var i Kvissle idag hos ena frisörsalongen och frågade om dom kunde färga mitt mörka hår ljusare,men det skulle tydligen vara en STOR process för dom och det skulle vara mycket omständigt enligt dom!
Kan ju bara säga det att sånt där skitsnack från vissa frisörer är jag så jävla less på!Skrämmer upp en totalt och
får det att låta som att det är omöjligt allting och att man är tvungen att gå med samma hårfärg hela livet ut!
Nä FY SKÄMS på er! Tacka vet jag Sax&Kam,där är inget omöjligt,dom vet vad dom håller på med!

Jaha,idag har jag jobbat som vanligt! Slutade halv tre,det är skönt att kunna sluta så tidigt ibland så man hinner
med lite andra saker. Var inne på nya butiken Jula som är ute i Birsta och skulle spana in syrrans kille som
jag inte träffat än,men jag såg ingen kille med mörka ögonbryn och är typ 1,84 lång! Tihi..
Hon får väl visa upp honom här framöver för jag är sååå nyfiken av mig. =)

Nej nu kan jag inte skriva mer för jag håller på och äter kyckling och färsk röd paprika! Gott!

Hej!

image27

Long ago

Tiden har inte räckt till för mig dom här dagarna,känner mig helt slut! Jobbat hela helgen,fatta vad jag är trött på att jobba helger nu.Tycker jag jämt jobbar helger! =/ måste se till att vara ledig några helger nu faktiskt.Folk i min omgivning blir också ganska besvikna så jag får ställa upp för dom med! =)

Har bestämt mig för att börja ett nytt hälsoliv! Ska sluta med allt snask och skitmat och börja med mer frukt och grönsaker,ska även börja motionera mer.Går väldigt mycket på jobbet men det är inte samma sak som att gå en rask promenad och bli riktigt svettig och ha träningsvärk dagen efter.Känner att min kropp inte orkar med mer saker som man gjorde förr.Det är inte roligt ska jag tala om! Är oftast trött och blir lätt irriterad och less över saker och ting.Och det vet jag att det har att göra med min hälsa och göra.. Men nu ska det bli ändring på det!! =D

Jag önskar att älsklingen får uppleva sin dröm! Jag håller tummarna för honom! =)

Längtar tills jag och Therese ska ut och roa oss på stan om typ 2 veckor!! Var ju ett tag sen nu som man hittade på nått skojigt.Men det blir lätt så när man jobbar och sliter,och när man inte jobbar försöker man att ta itu med alla andra saker man ska hinna med!

Nä nu ska jag umgås med Martin! =) Bye


HellO!

ja nu ska man iväg och jobba... Väntar på att Martin ska komma hem från jobbet med min bil! =)

Ska klä på mig lite nu! hej svejs

Saknar min lille vovve!

image26

Nu får det vara nog!!

Är sååå less på att vara sjuk hela tiden,är hemma och är förkyld som en tok,hostar och snyter mig hela tiden.Men jag har faktiskt tagit mig i kragen och nästan målat klart i köket!!! Ja jag vet att det tagit tid,men både jag och Martin har varit sjuka så ingen ork har funnits alls.Synd bara att färgen inte räckte så Martin ska fara och köpa mer färg efter jobbet.. =) Ska ta och städa till lite här,ser ut som en svinstia! Känner att jag har en negativ energi,allt känns skit,skulle vara kul att resa iväg till en spännande stad som tex New York. =)

Funderar på att färga mitt hår ljusare och klippa mig,mitt hår ser ut som ett skatbo! Hua!
Men problemet är att jag vet inte vilken frisörsalong jag ska gå till,tycker aldrig att det blir så som jag vill.Jag får chansa lite.Blir det inte bra får jag byta frisör helt enkelt!

Nä nu ska jag gå och skölja potatis,blir köttgryta från frysen idag! haha!

See ya!

Äntligen hemma!

Nu har jag jobbat hela helgen kl.14:30-21:45,så det är skönt att det är över nu! Känner mig en aning trött..
Ska även upp imorgon och jobba,skjutsa Martin till jobbet först så det blir en tidig morgon för mig.
Kanske lika bra att gå och lägga sig nu!Men det är svårt för man är ju upp i varv när man kommer hem när man jobbat kvällen.. =) Jobbigt att vara förkyld också,på en gång när jag kommer hem så börjar jag hosta som en tok!!! Måste vara väldigt torr luft här..Jobbigt!!! =(

Var ett gäng snorungar som var i kvissle och kastade snöbollar på bilarna och även på folk som gick,var nära att jag skulle få på mig en men dom kunde inte pricka så bra! Vilken tur för mig då!

Farsdag är det idag med! =) Var och köpte en jättefin tröja och en mössa till pappa! Han blev väldigt nöjd och det var bra det! Tycker det är svårt att köpa saker åt pappa,men det går alltid hem med kläder åså! =)

Jaha,nu ropar Martin att jag ska komma och lägga mig! Så det är bara att lyda! ;) Bye bye

image25

Sunes Jul är den bästa julkalendern som sänts tycker jag! =)

Skit också.

Nu har man gått och blivit förkyld då! =( Fattar inte varför jag ska bli sjuk hela tiden..har dåligt immunförsvar tror jag!

Hoppas jag blir bättre..Nää nu orkar jag inte skriva mer här! bye

Jag vill ha..

en hund!!! =) funderar på att köpa en liten krabat inom snart framtid.Blir nog en blandis på Lhasa Apso och Shih Tsu eller någon annan blandning.Men bara om det är en liten vovve! =) Här är några exempel:

image22

image23
image24

Grönt är skönt

Nu är det grönt i vårt kök,trivs mycket bättre där nu.Ska måla en omgång till sen är det klart! =)

Har inte hänt så mycket idag förutom att vi ätit min misslyckade fläskpannkaka! haha!!


Bye

Måla

Ska spackla i köket snart,så imorgon blir det måla för hela slanten i köket! =) Köpte en grön färg som heter Sea green..Hoppas det blir fint.

Var på birsta city idag och köpte smink och kläder,roligt med ännu mer affärer!

Ja,nu har jag inge mer info om mitt liv!

Hej!

Julfynd!

Idag var jag på Röda korset i kvissle med mamma och en till arbetskamrat och kollade på julsaker,blev en massa juldukar! =) Jättefina..och när jag skulle gå därifrån råkade jag snegla till lite och då såg jag en skitsnygg galge som vi samlar på! =) Hur kul som helst.

Så här ser dom ut fast en röd hittade jag idag! =)







Säg inte

Säg inte att jag ska gå och bli sjuk igen!!! Nu känns det som att jag håller på och bli förkyld,är svullen i halsen och kroppen är helt slut.Dom ringde imorse och frågade om jag kunde jobba hela dagen men jag hade ju planerat en massa andra grejer som jag annars inte skulle hinna.Men sen ringde dom igen och frågade om jag kunde jobba kvällen,jag kunde inte säga nej så jag ska iväg och jobba kvällen då. Och jag som sett framemot att få vara hemma med Martin! =( jaja,det ger ju pengar iaf så man kan köpa julklappar! =)

Får byta till vinterdäck imorgon efter jobbet! Orkade inte idag...
Hoppas inte att snön kommer bara.

Ska gå och förbereda lite mat och sminka mig en aning så jag ser ut som folk.. =)

Hej!

Trötter

Å fy vad jag är trött idag! Kom hem ca 23.15 igår,kollade på tv i typ 10 min sen var jag tvungen att gå och lägga mig.
Var och hälsade på Therese ett tag igår med,alltid lika kul att sitta och prata minnen. Tack för det vännen! =)

Så fick ju bara sova i typ 5 timmar,vaknade kl.4.00 imorse av att någon var inne på toa och spydde som en tok.
Stackars älsklingen har blivit smittad! =( Han mår inte alls bra..

Imorgon är jag ledig,då ska jag försöka få ordning i hallen,ligger en massa kartonger och säckar där FORTFARANDE!!!!! Blir chockad över hur dålig man är på att ta tag i saker och ting ibland..jaja! =)
Kanske att jag far iväg och kollar efter ett köksbord och stolar.Och jag kanske åker och köper färg till köket..

Får väl se vad som händer och fötter...


Håller på och somnar just nu så det är väl lika bra att gå nu!


Hej då på dig du..

image20
Jag

Hej hopp!

Sitter i Njurunda nu hos mamma och pappa,har ätit och varit på kyrkogården och tänt ljus. Det blev så fint så!

Vad mysigt det var imorse när man såg snön på backen,fast det var ju inte så kul att köra bil med sommardäck.Hade tänkt att byta däck idag men när jag slutade var det ju mörkt.Ska få hjälp med det imorgon på lunchen istället.Får ju hoppas att det inte snöar mer inatt eller att slasket blir is.Men det är nog lugnt på motorvägen iaf..

Tror jag ska fara hemöver snart,fast det är tråkigt hemma.Var ju så tråkigt att gå runt där hemma när jag var sjuk så jag har blivit lite less på vårt hem.Måste ta och göra nått drastiskt,kanske måla i köket eller så... =)
Tror vi skippar och tapetserar och målar i köket istället om jag får bestämma! Ingen av oss kan ju tapetsera så det blir enklast så..

Nä nu går jag...

Min snygga lampa!

image19


Godmorgon

Hua vad länge jag har sovit idag,har inte ens ätit frukost.Måste göra de snart.

Känner för att åka till Birsta idag,ska köpa lite skivor så man kan bränna lite grejer,plus att
jag behöver smink och vill kolla in dom nya affärerna.Får se hur det blir,det blir nog att man
stannar hemma och väntar på att få fara till jobbet! =)

Måste fylla på glykol i bilen..har inte gjort det ÄN..stackars min bil om det är riktigt kallt
någon morgon och motorn har frysit. Ja det blir ju inte så kul för mig heller!
Men det är ju en riktig bil jag har så, en vinröd volvo 740 med tonade rutor! Haha...

Men jag kom ju på att det är väl halloween nu?! Eller alla helgona helgen kanske man ska kalla den!


i´m going now...


image18



Spännande film.

Det går en väldigt spännande film på tv6 nu,handlar om en far och en son... =) mer orkar jag inte berätta! Haha!

Fick lite roliga bilder från Therese förut.Har kollat på dom flera gånger.Det är roligt med kort så minnena kommer fram. Det var en rolig sommar det där,när vi fyra satt på vår balkong och åt grillat och drack gott. =)
Det var trevligt tycker jag!

Nä nu fattar inte jag varför jag sitter här...ska krypa ner i soffan nu!

Godnatt

image15

Ja här sitter man och väntar på skjuts tror jag.. =)

Bättre!

Mår lite bättre idag! =) Har tvättat och monterat ihop skohyllan som har legat och väntat på mig!
Har även orkat att laga mat,då är det tecken på att Madde är på väg tillbaka! =) Tack och lov för det.

Är så less på att vara hemma och gå runt,ska äntligen jobba imorgon kväll,det ska bli riktigt kul!

Min mentor ringde förut,vet inte riktigt vad han ville men han mumlade på om nått som jag inte hörde..Haha..
Sen sa han att han skulle ringa nästa vecka,jag skulle precis svara också var han borta! Hmmm.

Sitter och kollar runt på familjeliv,åh vad man kan bli sugen på att skaffa barn ibland! =)
Men det får nog vänta tycker jag....

Jaja,vi hörs!