Hej!


Jag sitter fast och kommer inte lös,men snart så lossnar jag och då ska jag uppdatera mera! :)

Tålamod folket!




Lovely.



Furuvik 2010

Idag har jag städat som en dåre,tvättat som en dåre,rensat som en dåre och nu är jag slut som en dåre! Haha!

Ska äntligen börja måla Johannes rum sedan,Martin gjorde grunderna igår så jag får göra det roligaste och det tackar jag för.Snart har Johannes ett eget rum och likaså hans mamma och pappa.

Ha en bra dag!


Lunch med ryggen.

Sitter hemma hos mamma och pappa och har ätit lunch,har faktiskt varit duktig och ätit kycklingsallad som jag gjorde igår kväll efter jobbet.Känner mig trött och sliten just nu,inte nog med det så gjorde jag något konstigt med ryggen hos en vårdtagare med så nu är det inte så skönt kan jag säga.Otur!

Hoppas den svidande och molande känslan försvinner snart,får vila så mycket det bara går ikväll.Fast det ska man ju inte heller göra utan man ska ju röra på sig så musklerna får jobba och läka.

Nä nu åker jag tillbaka till jobbet och gör det ännu värre..

Bye bye ♥


Söndag.

Johannes är nyduschad och insmörjd och snart är det välling och godnatt för honom.

Jag har tänkt att försöka vara uppe till 00:30 inatt för att se reprisen på Melodifestivalen men jag kommer troligen att somna,är väl egentligen inget fan av det programmet men eftersom man jobbade igår kväll så missade man ju självklart det.. Så man kanske är ett litet fan ändå när man har tänkt att hålla sig vaken! ;P

Nu är jag ledig i två dagar och det ska bli så jävla skööööööööönt!

Så uppdatering blir det bättre av för jag måste ju skriva av mig nu när jag har bestämt mig för att gå ner i vikt.

More updating kommer snart! :)


Ledig dag.

Men inte mycket har gjorts,har spenderat hela dagen nere hos Johannes mormor och morfar.Han somnade på eftermiddagen och sov flera timmar och då åkte jag till bredsand och hjälpte min käre karl med en grej.Hade tänkt göra en massa grejer idag men vad gör man när orken bara försvinner?!

Åh vad jag skulle behöva komma iväg ett tag,bara ta igen mig och soooova för det är brist på den varan nu.Tankar flyger i mitt huvud hela tiden så det där med att sova finns inte,bara på kvällen och det är ju tur.

Have a nice evening.



Det skulle inte vara helt fel att dra iväg till medelhavet! ;)




Nej nej.

Johannes ramlade förut och slog lilla läppen så den sprack litegrann,han fick jätteont och blödde.Min lille unge får inte ramla och slå sig. :(


Men jag lever faktiskt!

Trodde jag skulle bättra mig med detta bloggande men det ser ut som att det kommer på efterkälke nu när man jobbar och står i.Jobbar jag inte så är det alltid något annat som måste göras och man hinner knappt med sig själv.

Men det finns bilder som jag skulle vilja dela med mig av och har man tur kanske man hinner lägga in något imorgon när man slutar tolv. :)

Sallad från våran gård,mums!



Nu ska jag leka med Johannes!!!




Min snuttunge!

Ja tiden den bara rusar iväg och idag är det vår lille goseplutt som fyller två år.Han har fått presenter och en massa pussar och kramar och imorgon blir det kalas här hemma med tårta och jag ska börja med den ikväll. :)

Titta vad gulligt som var i SundsvallsNyheter idag då! ;)


Hej!