Lantliv

Har jobbat halva dagen idag,sedan åkte jag till Johannes dagis för att chansa och se om han var vaken men det var han inte så jag åkte hemöver.Fikade och vilade en stund och sedan var det dax att äntligen hämta min lille gogris på dagis,så himla skönt att det går bra för honom där! :)

Fick även ett glädjande besked idag med och det ska bli riktigt skönt att få lite ordning i tillvaron.

Var och köpte mig en tidning förut och ska läsa den senare eller ikväll när Johannes sover för man får nog ingen ro om man ska läsa när han är vaken. :P

Nice!

 

Bye bye

Vill ha!

Gina tricot 199 kr

Tänk denna tröja med ett par snygga jeans,perfekto för mig! :)

Städa huset måste man göra.

Denna söndag har jag ägnat åt att städa,har en potatisgratäng i ugnen och har marinerat kött som sedan ska stekas.Hade först tänkt att grilla men det regnar för mycket för det men det blir faktiskt väldigt gott om man bara steker det i gjutjärnspannan. :)

Johannes ligger och sover,sedan ska vi leka och mysa.Pappan i huset har fullt upp med sina sysslor så vi får roa oss själva i några timmar.Det går det med,mamma och son tid lixom. :)

Nä nu ska jag kika efter fina gardiner.

Hej svejs!

Måste verkligen säga att Ica:s festis smakar som festisarna gjorde när man var liten.Någon kanske kommer ihåg dom där pyramidliknande festisarna?! :)



Furuvik 2010

Dagen har vi spenderat i Furuvik,har haft soligt och fint väder och spelat en massa på alla chokladhjul som finns där.Men inte en enda choklad vann vi,tur att brorsan vann så man kan nalla lite kexchoklad och marabouchoklad. :)

Johannes åkte två karuseller och han tyckte det var jättekul,tänk om några år då han kommer att vilja åka alla karuseller där.Då får man inte vara åksjuk inte som jag blir direkt nu.Man får införskaffa sig en massa åksjuketabletter tills dess då. :)

Konstigt hur det kan bli,förr när man var liten så kunde man springa runt en hel dag och bara åka och åka alla dessa karuseller.Man ville inte åka hem utan man bara körde på.Måste läsa på om åksjuka...

På väg till Furuvik,jag satt och lekte med Johannes i bilen och satte en strumpa på mitt huvud.Såg nu att jag glömde plocka bort den.Haha! :D

Jag och Johannes åker karusell.

Sedan kom pappa M och gav honom en nalle som han vunnit. :)

Mor och son























Pappa måste ju också åka karusell.


Världens bästa moster!

På väg hem blev man trött och somnade,jag fick stödja huvudet lite granna. :P

Sedan vaknade han och blev ledsen men sånna bilder visar vi inte här! :)

Bye bye


Shopping är kul.

Imorse blev det frukost och sedan drog vi in till stan för att handla mat,kläder och lite annat smått och gott.

Till mig blev det en klocka från Jysk som jag länge funderat på att köpa men har trott att den var för liten så jag hade först tänkt att strunta i den tills jag såg den på en bild på en blogg och frågade vart den var köpt och som jag trodde så var det den.Så idag köpte jag då den och ska måla den vit. :)

Måste köpa overall,skor och vantar till Johannes någon dag nu i veckan,galonbyxor med för den delen.

Lippe blev attackerad av en hund i skogen imorse,den kom lösspringande bakom oss och hoppade på Lippe helt utan anledning.Hur fan kan man släppa lös sin hund i en skog där det kan komma folk och andra hundar?! Den frågan får jag nog aldrig få svar på tyvärr,finns mycket dumt folk! Han skadade sig inte iaf.

Nu ska Johannes badas,för imorgon drar vi till Furuvik.

Bye bye



Skogens guld.

Smög mig ut en sväng i skogen igår eftermiddag för att få lite frisk skogsluft i lungorna i hopp om att bli piggare.Lite piggare blev man med tanke på vad man hittade:

Nu:

Prommis me Lippe och sedan duscha. :)


Inreda mera.

Känner mig lite piggare nu och det känns skönt,för vem vill vara sjuk egentligen?! Johannes blir hemma resten av veckan så han inte smittar ner fröknarna och barnen på dagis,man ska inte chansa.

Måste visa vad jag fick på min födelsedag från Martins mamma,tur man har blogg ibland för jag hade skrivit in här att jag ville ha dessa.Och det fick jag! :)

Fick även kokböcker,smycken,vin,smink,blommor,pengar m.m från familj och vänner. Tack för det!

Av syrran fick jag denna bok som jag blev glad över

Har ju även den första boken

Älskar verkligen att titta i dessa böcker då jag får inspiration till mitt hem.Men jag tycker inte om att härma allt som finns där för jag vill göra på mitt vis och det känns mer verkligt då.Blir mitt hem! Men man kan ju trixa och mixa hur man vill. :)

Det verkar som att det finns hur mycket böcker som helst om just den stilen jag vill ha.Såg att denna finns med som man kanske ska lägga på önskelistan.

 

Ha det bra! :)

 


Säkert 10 år sedan jag läste en bok.

Men den här boken skulle jag vilja ligga i sängen och läsa nu.


Sjuklingar!

I lördags började jag känna mig dålig,precis på min födelsedag.Var soffliggandes nästan hela helgen,igår jobbade jag och kände mig relativt pigg men så inatt så bröt det ut och blev riktigt jobbigt.Mitt i allt detta så blev Johannes också sjuk,han har snorat och varit ledsen och vridit och vänt på sig.Så vi har ju inte fått så mycket sömn inatt,jag är helt slut!

Nu imorse hade Johannes feber så han fick alvedon och åt frukost.Tack och lov för att det finns alvedon säger jag,han är lite piggare nu men ser riktigt trött ut.Så självklart fick han vara hemma från dagis lillgubben.


Skulle jobba ikväll i "min" grupp och hade sett framemot det men vill ju inte smitta ner någon så jag blir hemma nu hela veckan för att få tillbaka mina krafter igen.Hatar att vara sjuk!!! :´(

Nu ska jag gå och hosta och snora för mig själv...

Bye bye

Så här sur är jag idag för att jag är sjuk.



Snart så.

Imorgon är det den 21 augusti,då är det 25 år sedan som jag visade mig för världen för första gången.

Tiden har bara rusat förbi,en hel del har man åstadkommit under den här tiden.Och mer ska det bli. :)

Har bakat ikväll för morgondagen,kokostopparna blev inte så goda enligt mig så dom gav jag bort och tydligen så gick dom att äta.Gjorde en annorlunda toscakaka och den blev god.Imorgon ska jag göra tårtor.

Här är min önskelista:

En stor härlig sekelskiftesvilla på landet med glasveranda och en stor härligt lummig trädgård med äppelträd och bärbuskar.Det får gärna vara en liten ladugård till där man kan ha häst eller något litet sommarcafé.

Kläder

Smink

Pengar


Ny dator


Ja det var min lilla önskelista... :P

Nu blir det prommis med Lippe.

Bye bye







Hej å hå

Sitter och väntar på att få gå tillbaka till dagis där Johannes är och leker,en dagisfröken ringde nyss och talade om att allt gick så bra.Han satt och lekte med bilar på golvet och det känns så skönt att veta att han tycker det är roligt.Det är mest jobbigt för mig som tycker att han är för liten för dagis men Martin och flera andra säger att det är bra för honom att få leka med med andra barn och få lära sig mer.Och jag kan inte mer än hålla med,han tycker ju det är roligt och det är ju huvudsaken. :)

Tror nog att det finns fler mammor därute som förstår mig!?


Jag har fräknar på kinderna...


Inskolning

Johannes går på inskolning på dagis denna vecka och det går jättebra,han är så duktig! :)

 

Hejdå! :)


Amerika

Åh vad jag har en önskan att få resa till USA,tänk att få åka till New York och sedan ta flyget till Los Angeles,Florida och Las Vegas.Funderar seriöst på att börja spara pengar så man kan vara där i några veckor och bara hyra en bil och åka runt och upptäcka alla härliga stränder och platser.Kanske man lyckas se någon kändis! :)

Sitter och tittar på lite olika resebolag,på Ving kostar det ca 15.000 kr för två personer till Florida,Miami Beach och det inkluderar flyg och hotell i 3 dagar bara och sedan ska man iväg till nästa och snacka om att det kan dra iväg i pengar.Får kolla runt lite mer,det kan ju finnas billigare resor.Sista minuten kanske!?

 

Keep on dreaming!






Hello

Jag och Johannes sitter här och myser,ska snart gå ner och mysa ännu mer.Fast vi ska gå ut en sväng och leka först.Ska nog plocka lite svartvinbär,dom är nu mognat så det är dax.

Är ledig idag och imorgon så man har städat och plockat här hemma,är inte klar än men det blir man väl aldrig.Snart ska vi ÄNTLIGEN tapetsera i hallen och vardagsrummet.Har väntat länge nog nu och det kommer bli ett helt annat hus. :)

Nu går vi ut!

:)

::::


Hur livet kan bli.

Härligt att vara ledig hela helgen,man har ju fått förfrågningar om att jobba men jag har avböjt för jag känner att jag vill ha ledigt.Förr kunde jag ha dåligt samvete över att jag tackat nej men nu känner jag att jag kan styra över det mycket bättre.Man har ju varit alldeles för snäll i sina dar.. :)

Åkte in och handlade mat förut,sedan åkte vi till Martins klubblokal och medans han var där inne så satte sig jag och Johannes och tittade på alla bilar och lastbilar som for på vägarna.Snacka om att han är helt salig i alla sorts fordon,han vinkar till lastbilarna och pekar.Kul att far och son delar samma intresse.



Satt och funderade förut på hur det har blivit mellan vissa relationer i mitt liv,åren har lixom bara gått och ju mer tiden gått desto mer har man tappat kontakten.Man har fått barn och man jobbar,när man är ledig har man så mycket att göra med huset och familjen att man inte lägger ner så mycket tid på annat.När man väl har en ledig stund så har man typ ingen ork till annat utan bara njuter av stunden.Vet inte om det är samma känslor för dom andra men det är iaf trist hur det har blivit.Tur att man har fina minnen från förr iaf! :)

Fast kan känna en viss irritation över att det inte funnits något engagemang över vissa delar i mitt liv som tex att få någon kontakt med mitt barn.Men alla gör man val i livet och det är bara att respektera.Fast kanske man är lite självisk nu? Jag vet inte. :/

Nä nu ska jag gå och göra potatisgratäng och kött! :)

Bye bye

Kort.

Nu ska vi snart åka in till stan och handla mat och sedan blir en mysig dag här hemma bara.Och det är ju inte bara såsäg!

Ikväll spelar Roxette i Sundsvall,verka som att det kommer bli en stor fest inne i stan.Skulle varit kul att gå och se,Roxette har ju gjort många bra låtar. :)

GRATTIS TILL THERESE PÅ 25-ÅRS DAGEN!

Bye bye

Bild från vårat grönsaksland.


Kommer alltid finnas där

Alla har vi haft idoler i våra liv,när jag var liten hade jag Ace Of Base,Lotta Engberg som idoler.Sedan blev det Backstreet Boys,Westlife och Hanson.Fast Hanson var nog dom största idolerna då.Helt otroligt att man hade affischer i hela rummet.Köpte varenda tidning dom var med i.Det var tider det! :)

Men en idol som jag alltid kommer ha med mig är en kvinnlig artist.Hon har gjort och gör så väldigt bra musik,texterna kan vara roliga och även allvarliga som sätter sig i mitt huvud.Älskar att sätta på musiken när jag kör bil.Ett lugn sprider sig i kroppen när jag lyssnar på henne.Var även och lyssnade på henne i globen för några år sedan och det var riktigt stort för mig,plus att jag har sjungit en av hennes låtar på skolavslutningen.Hon ser väldigt bra ut om jag får säga vad jag tycker. :)

Shania Twain kommer alltid finnas där. :)



=======

Har jobbat hela dagen lång idag,roligt att åka ut mot landet tycker jag. :)

Halva dagen ska man jobba imorgon med och det är skönt.När jag kommer hem ska jag och Johannes plocka svartvinbär,får se om man hinner göra svartvinbärssaft till helgen.

Loppis loppis,jag vill gå på loppis och fynda.Någon som vet av en bra gårdsloppis?!

Nä nu ropar Johannes efter mig! :)


Ibland får man fejka fram ett smile,syns det?! ;P





Ulvön-bilder

Har haft det härligt på Ulvön,gått och tittat på allt fint som finns där och haft det bra.Hälsat på lite släktingar till Martin mm.Johannes har trivts han med,vi fick absolut inte hålla hans hand när vi gick längs hamngatan utan han skulle gå helt själv.Han mötte lite barn längs vägarna där med och det tyckte han var så kul! :)

Här kommer bilder.
På väg till Ulvön.

På båten

Johannes fick låna farmors hårborste

Jag och Martin uppe på Lotsberget

Här bodde Martin på somrarna när han var liten

Martins morfars brors hus,så gulligt!

Jag kan själv! :)