Blogga igen

Nej men hejsan..

Blir ju lite uppehåll mellan gångerna men har man mycket att stå i och inget internet hemma än så blir det så.Sitter här hos mamma och pappa och är helt slut! Min kära syrra har fyllt 18 år och har grillfest hemma hos oss.Jag har förberett allt och städat,det tar på krafterna när man är gravid och plus att det är så varmt.Men det verkade som att det var gott för dom var hungriga iaf.Vet inte om det var en så bra idé att lämna hela huset till tjejerna men det blir nog lugnt får vi hoppas!Vet ju själv att jag skulle tycka det var skönt att få ha ett hus själv och vara med sina kompisar utan att storasyrran och hennes kille flänger runt som några nyfikna gamar!! Haha! För nyfiken blir man ju..

Nu ska vi snart äta hamburgare och det ska bli jävligt gott kan jag lova,håller på att svälta ihjäl och det är ingen skön känsla..Ska trycka i mig allt jag bara orkar när det är klart! =)

Idag har jag även hunnit med att vara på Birsta city med brorsan,mamma och pappa.Köpte present till syrran och handlade en fläkt.Vi har så varmt i vårt sovrum på nätterna så det knappt går att sova en blund.Om det är något jag behöver så är det att få sova om nätterna,så vi får hålla tummarna på att det blir god nattsömn inatt!
Vi åt även god glass på Draken glass som ligger inne i Birsta city.Jag valde 3 kulor,en med vanilj,sorbet hallon,pistage! Mums fillibabba! =)

Har nu min semester,ska åka till Ulvön på tisdag med Martin.Där ska han visa mig så mycket av sina barndomsminnen han kan.Vi ska sova över där en natt!Hyra cycklar ska vi göra också.Så det kommer bli romantiskt tycker jag,det är ju jättevackert på Ulvön.

Tänk att det kan gå så mycket förkylningar på sommaren! Både jag och Martin är förkylda fast jag har piggnat på mig ganska bra på bara någon dag.Skönt!

Nej nu ska jag kolla om grillandet av hamburgarna går bra för det har tagit en bra stund för dom!!! *hungrig*

Hej svejs!


Men tjena!

Nu var det ett väldans tag sen jag skrev här! =)

Bor kvar i huset och trivs bra där,håller på och skrapar och ska snart måla det i en jättefin grön färg med vita knutar.Fattas mycket möbler men det hinner vi nog med att fylla.

Jobbar för fullt och har snart semester i 2 veckor! SKÖNT!!!
Har varit en händelserik sommar på jobbet,dödsfall på dödsfall som man var helt oförberedd på. =/

Men men,nu till något mer roligare!!

JAG OCH MARTIN SKA BLI FÖRÄLDRAR!!! =) Ska bli så spännande,om allt går vägen så har vi lill*n till våren. =)

Mår ganska bra,illamåendet håller på och gå ner men matsmältningen är väl inte så bra.Blir trött när som helst och direkt efter jag har ätit så får jag äckelsmak i munnen så jag måste borsta tänderna efteråt och ha halstabletter med mig överallt.. haha!

Nu har jag inte så mycket att berätta.. bye bye