Jag är tillbaka!

Det är söndag och jag och Johannes har alldeles nyss kommit ner till hans mormor och morfar.Här ska det spelas Bingolotto och det ska bli riktigt skojigt och mysigt och kanske man vinner en slant eller två.Men först ska Johannes få bada så han är ren och fräsch tills imorgon då det är dagis som väntar och det kommer han nog tycka blir superkul för han har varit sjuk bra länge nu så han ska äntligen få träffa sina kompisar! :)

Var ett tag sedan jag skrev men det har inte funnits lust eller tid men nu är den tillbaka och jag hoppas ni fortsätter läsa.

Håller även på med att få denna blogg lite snyggare men det är inte så lätt som man tror... :P

Vi höres! ♥


Torkan gör sig påmind.

Trött och less på det mesta nuförtiden,vill inte göra någonting utan jag stänger in mig och väntar på ljusare tider...


Behöver denna lediga dag.

Ledig idag så då ska jag nog dra mig inöver staden med Johannes.Ska in på Dagbladet och lägga in en annons och sedan drar vi nog mot Birsta för Johannes har så dåligt med mysbyxor som han oftast har när han är på dagis.

Igår var det ♥Alla Hjärtans Dag♥ och vi firade det med godsaker som jag självklart ångrar att jag åt men så kan det vara... :P

Resterna ska jag ge bort till en godisråtta som heter Mikael! Haha!

Men hörrni,blir uppdatering senare för nu är det frukost.

Bye!


Lördagen består av.

Är hos Johannes mormor och morfar just nu,vi har varit ute och åkt pulka i det fina vädret och skottat lite snö.Sedan blev det frukt och yoghurt och lek. :)

Ikväll blir det jobb för min del och sedan ska jag skynda mig hem så jag inte missar så mycket av filmen Dreamgirls för det var ju ett tag sedan man såg den och sedan blir det sova för man ska ju upp igen imorgon.

Johannes jag kommer! :)

Hjärtepizza.

Dagen har bestått av jobb,kom hem och fick äta skitgoda hemmagjorda pizzor med pizzasallad som Martin gjort och det var skitgott! :)

När jag tog ut den första pizzan så var den formad till ett hjärta,så gulligt! ;)


Johannes är en busig kille ikväll.Han river ner stolar,kastar ljushållare i golvet så det blir en massa glassplitter på golvet och man får plocka fram dammsugaren,drar i gardiner och försöker riva ner lampor.Ja han är en vilde så det blir snart sova för honom och då ska jag nog ta och se om det finns någon film att kika på.

Nu blir det att pussa på min gullepluttunge! :D



Sista rycket.

Nyduschad och nybadad på samma gång så ikväll är man otroligt ren kan man säga! :P

Jag och Johannes har plaskat i badkaret,men jag gillar nog mer att duscha för det går fortare.Man är ju van att det ska gå fort när man har småbarn men även skönt med ett bad emellanåt.

Nu blir det välling och sova för lillen,ser nu hur mycket klockan är så det blir en sväng med vovven och sedan sova för hela familjen till och med.

Godnatt!

Denna stol ska målas och kläs om när tid finns.Fin va! :)




Hemskt!

Till middag idag så blev det ugnstekt karré med potatis,sås och sallad.Det blev hur smarrigt som helst. :)

Min hosta har börjat sätta igång som den alltid gör vid kvällstid,blir så less.Och jag som ringde till jobbet och sa att jag kommer imorgon vilket jag också tänker göra även om jag är dålig för det värsta som finns är att bli sjuk och man måste sjukanmäla sig.Jag kan gå runt med sån ångest att jag faktiskt nästan får ont i magen..

Pricken över i:et är att jag även är tung i huvudet och alvedon verkar inte hjälpa så mycket.Men nu är det nog om mig!!!!! :P

Inatt så vaknade Johannes och var jättegrinig så vi gick ner och bytte blöja och gjorde iordning välling,under vällingstunden så kollade jag på tv och det var en dokumentär om en mamma som var mördare och hennes föräldrar försökte hindra henne från att begå fler mordbrott men åklagare och domare släppte henne lös hela tiden och hon hade även en son som hon inte klarade att ta hand om men myndigheter tyckte att hon var en lämplig mamma och det slutade med att hon mördade sin pojkvän och hoppade i havet med sin 1-åriga son fastknuten runt magen i ett snöre så han skulle sjunka lättare.Åh jag satt där och grinade och mådde skitdåligt,man såg hur hennes föräldrar var skitförbannade och förtvivlade.

Nä jag stängde av tv:n och gick upp igen och Johannes fick ligga mellan oss i sängen och det var så mysigt.Man ska vara glad över det man har!!!


Lill ♥

Kollade in på Gina Tricot och hittade en härlig längre tröja som jag bara måste ha!

 

Nu ligger Johannes och sover,själv har jag molande värk i nacke och huvud och skulle egentligen passa på att vila med min lillgubbe men jag ligger hellre framför soffan och drar mig efter jag hängt tvätt och plockat leksaker samt förberett middagen så allt är klart tills han vaknar igen.Jag brukar få lite dåligt samvete om jag måste stå och hålla på med middagen när Johannes har vaknat,inte vill han kolla på mig då heller så jag tycker det känns bäst om allt redan är färdigt.Jag vet,jag är ju knepig och det är ju det jag skriver för det mesta men det bjuder jag på för man ska ju vara sig själv i alla väder och det är jag idag då det snöar som tusan.

Vi har varit ute i skogen och åkt lite pulka,vi har ju sådan tur att vi bara behöver gå mot baksidan så kommer vi in i skogen.Lite småkämpigt att komma upp för den lilla backen först för det är en hal liten backe. :)

Sedan gick vi in och åt päron och banan och lekte som bara den,läste även lite böcker för det är ju superviktigt.Nä nu blir det några alvedon och lite nyponsoppa framför tv:n.

 

:..Cool bild på Johannes och hans morfar..:

 

 

 


Lite pengar sitter aldrig fel.

För typ två veckor sedan så gick jag med i Svenska Postkodlotteriet så nu hoppas jag på att man vinner storkovan.Men det känns även bra att bidra med en slant till välgörenhet i världen med. :)

Är du med?!


Torsdag.

Det är så typiskt denna familj att vara sjuk hela tiden,blev lite snorig i lördags och trodde att det bara var för någon dag men det har blivit mer och mer så nu sitter man här med slem och en jobbig hosta som är speciellt jobbig mot kvällen och natten.På morgonen får jag sitta och hurkla upp slem hela tiden så man har ont i bröstkorgen och Johannes börjar smått att börja han med.Har man så dåligt immunförsvar eller vaddå?! Fy jag hatar att vara sjuk!

För att göra mig själv glad så lägger jag ut lite bilder på mitt hjärtegull.






Solig dag denna dag.

Idag har Johannes varit hemma från dagis och det blir han även imorgon. Mysigt! :)
Så är det någon som känner sig manad att komma och hälsa på är det bara att komma! Välkommen.

Så vi har faktiskt varit ute och lekt idag i det fina vädret,inget städande eller plock har förekommit i detta hus och det är så jäkla skönt att slippa det.För ibland kan man bli tokless och komma på sig själv att det enda man gör hela dagarna är att plocka alla dessa leksaker och skor och kläder dag ut och dag in.Men det hör ju till småbarnslivet. :)

Därför är det så perfekt att solen var framme just idag så man slapp detta.

Vi tog oss en liten biltur med,mysigt att se alla gamla gårdar och drömma sig bort ett tag.

Har med noll framgång försökt att få tag på folk inne på kommun,jag behöver lite hjälp men ingen vill vara där idag.Kan det bero på att dom också vill vara ute i solen kanske?! Alla tar väl ledigt och passar på. ;P


Dubbel gula.

För ett tag sedan under en frukost så upptäckte jag att mitt kokta ägg hade dubbla gulor,snacka om att man blev paff och självklart sprang jag och hämtade kameran för detta skulle ju dokumenteras. :)


Sugen på...

Jag är så less på denna mörka hårfärg jag har nu och vill ha tillbaka slingorna jag hade på den här bilden. :)

Mår ganska hyffsat idag,är knepig i magen men det är ju inte direkt ovanligt för att vara mig...

 


När ska detta sluta...

Åh vad jobbigt jag fick det på eftermiddagen,verkar som att jag fick magsjuka hos en vårdtagare och var tvungen att låna toaletten.Det bara vred sig i magen och efter toabesöket hade jag jätteont i magen och det var lixom som en sån där knepig känsla som man får när man har magsjuka.Med bilen ståendes i kvissle så fick jag direkt skjuts hem och syrran och hennes kille fick hämta bilen lite senare.Jag hoppas detta inte är långvarigt! =/

Martin är även hemma för just magsjuka och Johannes hade det förra veckan så det borde ju vara min tur nu.

Tänkte bara berätta för er hur det ligger till här. :)



I lördags åkte vi och tittade på tåg och likt sin far så blev Johannes alldeles lyrisk.


Tjejkväll.

Ursäkta för en dålig uppdatering men som vanligt har inte tiden funnits till som jag hoppas att ni förstår. :)

På eftermiddagen så kom mina två fina vänner Therese och Isa hem till mig och vi har haft en tjejkväll,det har varit så mysigt och trevligt och jag bjöd på cheesecake som jag aldrig gjort förut och den blev god men jag trodde inte att den skulle vara så mastig. :D
Ja det blev ju inte bara cheesecake utan kött  med klyftpotatis, bearnaisesås, sallad och vitlöksbröd.



Ja det blev helt enkelt en lyckad kväll med mycket prat och skratt!

Här bjuds på en bild och ursäkta tjejer om jag lagt ut "fel" bild men den är ju så rolig! Haha!

 


Vackert!



Igår eftermiddag tittade jag ut och det var så vackert på himlen så jag var bara tvungen att knäppa kort.Man är ju knasig men jag får en härlig känsla i kroppen när himlen är färgrann precis om det brukar vara på sommarkvällarna.

Alldeles nyss så vaknade Johannes och vi ska gå ner och laga middag strax,blir pasta med kyckling och en massa annat gott i.Skulle behöva åka och handla mat men med min mage så är det nog inte en sån bra idé!




Velig blir man ibland.

Vaknade inatt av att Johannes var ledsen så han fick komma över till våran säng,efter några minuter så började han att kräkas och hela sängen och även Martin blev nerkräkta.Så det var bara att kliva upp och hoppa in i duschen med lillfisen och byta sängkläder och börja tvätta.

Trodde att det skulle bryta ut inatt för mig med men icke,mår fortfarande illa och har knepig mage idag men jag hoppas det är något annat för imorgon vankas det jobb.

Låg ett brev i brevlådan igår,det var en inbjudan för klassåterträff.Är väldigt osäker på om jag tänker gå faktiskt för man hade ju inte direkt någon kontakt med klassen under hela den tiden man gick där.Det var mest jag och två tjejer till som höll ihop,men det kan ju vara spännande och se hur det gått för alla ändå.Det är blandade känslor det där men det är ju i juni så man hinner väl ändra sig flera gånger om.

 

Så idag händer det inte så mycket,blir lugnt och vi ska mysa framför tv:n och dricka blåbärssoppa.