Snart så.

Igår följde jag med några familjemedlemmar in till stan,jag gick raka vägen in till apoteket och köpte Sinova som skulle vara bra mot förkylning.Och kan verkligen rekommendera det för min förkylning blev mycket lindrigare efter jag tog en tablett.Är så himla glad över det,har idag fixat och donat med påskgrejer och orkat varit ute på promenader.Snart är jag helt frisk och det är när man är sjuk som man verkligen inser hur bra man har det när man får vara frisk.

Imorgon ska jag och Johannes och Lippe bege oss ut och plocka björkris och pynta det med fjädrar.Kanske man byter lite gardiner med. :)

Bye bye

Skriver väldigt kort.

Vi hostar och snorar ännu,Johannes blir bättre och vi blir sämre.

Så skriver inget mer för orken är noll.

Bye bye






Host och snor.

Ja,det finns inte så mycket kul att skriva just nu.Vi är sjuka fortfarande här hemma,försöker att hålla uppe humöret så gott det går men sen blir man så trött så man måste ta igen sig.

Unnade mig lite smink och en tröja igår och det kändes superbra.Försökte hitta något snyggt till Johannes men det var inget som föll mig i smaken.Vet inte om jag tittade riktigt heller för jag mådde så dåligt,kändes som att jag hade druckit en massa starka drinkar och lullade på. :P

Kom hem med en massa matkassar så nu klarar vi oss ett tag,finns det något värre än ett tomt kylskåp?! Men nu är det fullt! :)

Idag har vi inte gjort så mycket,jag åkte och stylade mammas hår förut för hon ska ut och partaja. *avis*

Alldeles nyss bäddade jag rent i sängen och bytte täckena till duntäcken.Varmt och skönt nu när man behöver mer värme i dessa förkylningstider.

Ska mysa med min familj nu!!!



Denna tröja kom jag hem med.Superskön!

Och även en sådan köpte jag.Finally!

 

Bye bye

Suck!

Har typ bara legat i sängen hela dagen,efter Johannes ätit sin lunch så somnade han och även jag.Har nyss duschat och det var skönt,men jag funderar på om jag har feber.Ska om typ en timme åka in till stan och köpa mitt älskade smink och en massa mat!!! Jag skiter i om jag är dålig just nu.

Johannes hostar och är grinig,han har ingen feber men han tycker det är jobbigt när han spyr slem emellanåt.

Nu är värmepumpen lagad,tog "bara" 3 veckor att vänta...dåligt! Det var tydligen en tant på receptionen som hade glömt att meddela vidare.

Nä nu ska jag gå och få i mig någon mat och göra mig iordning för staden väntar!

Bye bye

Sjukling.

Just nu känner jag mig full,har nyss vaknat till efter en liten tupplur.Var egentligen inte meningen att jag också skulle somna men jag var visst trött.Johannes mår inte alls bra idag,han hostar och snorar och blir frustrerad så han gråter.På måndag har han tid på BVC så vi får se om han är pigg då.
Själv känner jag mig inte så pigg heller,har lite småhosta.Ingen prommis blev det idag heller,så Lippe är hos mamma och pappa just nu.Lika bra det med tanke på att vi är så tråkiga här hemma.

Vi satt och tittade på filmen Walk The Line förut och det tyckte Johannes om,han satt still i mitt knä och njöt till musiken.Kanske det är blir en musikalisk kille det här. :)

Måste gå och tvätta lite nu innan Johannes vaknar igen för då har man ingen tid till annat.Lillgubben!

Bye bye

Storstädning.

Inatt har Johannes hostat och vridit på sig så man vaknat några gånger,han får sova med oss i vår säng nu när han är lite krasslig för då sover han mycket bättre och även vi.Tycker synd om honom,han sov ca 3 timmar igår kväll så jag var faktiskt tvungen att väcka honom så han inte skulle vakna och vara pigg inatt.Sedan var han vaken i 1 timme och sedan somnade han om igen.Bara man släcker sänglampan så förstår han att nu är det dax att sova! :)

Har städat övervåningen nu på förmiddagen,det samlas mycket damm måste jag säga.Ska ta mig i kragen och städa klart undervåningen med när Johannes har vaknat.Det är ju också bra träning,undrar hur mycket man förbränner när man städar ett helt hus på 140 kvm?! :P

Ska kika runt på lite vårjackor nu.Men vad är på modet nu då?! Noll koll...

Bye bye



Happy!!!

Nästan hela dagen igår kände jag mig lite deprimerad,hade ett sånt sötsug så det var riktigt jobbigt.Det blev ju inte bättre av att typ varannan reklam på tv var reklam för choklad.Jag såg choklad framför mig hela dagen och tanken slog mig att jag skulle bege mig ner till affären och köpa mig en chokladkaka för att få stopp på begäret!Men jag bestämde mig för att tametusan inte göra det och tänkte på hur dåligt jag skulle må efteråt.

På kvällen gick jag ner till mamma och pappa och slängde av mig jacka,skor och byxor tills jag bara hade ett linne på mig och ställde mig på vågen med en liten rädsla av att det kanske inte hade hänt något.Och gissa vad som hände...

JAG HAR GÅTT NER 5 KILO PÅ TYP 2 VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jag jublade och allt chokladbegär var som borta och nu blickar jag framåt med glädje,tänk vad kul det är när det blir resultat.Och jag äter i princip samma mat som förut fast jag äter bara en portion och jag har helt slutat med läsk,godis och allt sånt skit som inte är bra för en.Och en massa promenader så man blir dyngsur på detta såklart. :)

Madde är så lycklig just nu!

Bye bye

Ps: Irre,inlägget lite längre ner var inte menat till dig så du vet! :)


Vandrande bastu.

Precis som rubriken lyder så känner jag mig som en vandrande bastu när jag är ute och går,speciellt när jag är på väg hem och när jag kommer in skyndar jag mig att slänga av alla kläderna.Jag blir kort och gott dyngsur!

Men jag är ju lite rädd för att ta av mig jackan för det är ju inte så varmt i luften än och varje gång jag brukar göra det så blir jag oftast förkyld.Var ett bra tag sen jag blev det så jag hoppas det dröjer länge till för jag vill vara frisk under påsken.Johannes har börjat få ytterst lite slemhosta,hoppas det är bara något tillfälligt för jag vill inte att han ska vara sjuk,föresten så har han aldrig varit sådär riktigt sjuk någongång.Det är jag glad över.

Lånade toaletten hos mor och far när jag var ute och gick igår kväll och då passade jag på att väga mig,just då hade jag på mig skor och ytterkläder och jag är inte hundra procent säker men jag vet att jag gått ner 1-2 kilo iaf och det är så jävla skoj att det blivit resultat.Sånt gör att man bara vill fortsätta! :)
Tror jag ska väga mig riktigt sen så man får ett riktigt resultat.

Nu ska jag bränna över lite bilder på skivor.

Ikväll är det Svenska Hollywoodfruar!!! :)

Bye bye
.: Frukost :.

 


Suget är jobbigt!

Sitter just nu hos mor och far så det får bli ett kort inlägg denna söndag.

Idag har vi inte gjort så mycket,städat och donat och haft lite främmande.Dagen har bara susat förbi,lasagne blev det till middag och det var så gott så.

Just nu har jag lite sug efter något gott!!!! Men jag måste hålla mig,ska ta mig en frukt eller nått.Såg att det finns apelsiner här så man får väl ta och passa på. ;D

Johannes är omringad av familjemedlemmarna just nu så jag ska gå och umgås jag med.

Ikväll ska vi se på Drag Me To Hell! :)

Bye bye



Hoho!

Känner mig lite trött efter en härlig rask prommis med syrran,sitter även och funderar på vad man kan bjuda på när man försöker gå ner i vikt och man ska få främmande.Jag tycker att man ska bjuda på något sött och gott men risken är ju kanske (!) att man går och smakar lite på kvällen.Men goda smörgåsar är väl inte fy skam?! Då slipper man ju få dåligt samvete.Men varför skulle jag gå och smaka på det söta när jag inte har något sug efter det alls,jag själv kan ju göra mig en smörgås.Då var det klart! :)

Var in till stan på eftermiddagen med mor och far och co förut,skulle köpa skivor till bränningen men det visade sig sedan att jag kan använda dom jag har hemma.Vi får se hur det går.Sedan åkte vi bort till C.G (City Gross) och medans dom gick in för att handla till sig så gick jag och Lippe på en rask långprommis på gatorna ovanför.Hade tänkt att gå förbi det fina huset som ligger och stoltserar sig så fint vid vägen på andra sidan gatan där men det blev att jag fick gå runt hela kvarteret innan jag fann gatan man kunde gå för att kunna gå förbi det.Såg ett annat fint hus lite längre bort med,var kul att gå på gator man aldrig gått på förut,man visste inte vart man skulle komma.

Väl hemma så började jag med maten,blev fläskfilé fylld med ädelost och sedan lindade jag in den i baconskivor.Till det serverades det klyftpotatis och örtsås plus sallad såklart.Men jag blev inte så nöjd över filén för den smakade alldeles på tok för mycket salt så jag gör nog inte om det igen.Men det är alltid kul att prova på något nytt. :)

Får se om jag orkar se på filmen Drag me to hell ikväll,annars kanske jag får göra det imorgon.Får ju hem filmer från Lovefilm.se och det är hur smidigt som helst,men måste säga upp det snart så jag slipper betala.Har ju fått det gratis i 1 månad genom Gratisbio.se.

Vatten,måste ha vatten!

Bye bye


--------





Finns mycket snyggt på HM nu!


Full rulle på en lördag.

Filmen igår var inte så bra som jag trodde (du hade rätt Helene),den var för mycket på någe vis.Men osten och kexen var ju goda.Det är ju bättre att unna sig något sånt istället för en massa godis och bullar mm.Var t.o.m duktig och drack ingen läsk som vi brukar unna oss på helgerna.Det är totalt slut för min del och jag drack iskallt vatten istället,man kanske kan slå på stort och köpa sig en Loka eller nått så det blir lite kolsyra men jag känner mig stolt över mig själv.Föresten så har jag inte det där suget efter sötsaker heller som jag alltid brukar få på helgerna.

Jag,Johannes och Lippe gick på den dagliga morgonprommisen men far min och Challe,skönt när solen ville titta fram med,hoppas det håller i sig hela dagen för då får jag en massa energi.Sedan hoppade jag in i duschen och efter det blev det havregrynsgröt.

Jag och pappa har varit på återvinningen och kastat flera kassar med kläder som jag inte behöver så nu är det fritt från svarta sopsäckar på övervåningen.Snacka om att det är skön när man får rensa och slänga bort det man inte behöver.

Måste in till stan och handla lite skivor så man kan bränna över alla bilder och filmer man har på datorn.Fattar inte att man kan ha så mycket kort,hade varit kul om man kunde framkalla dom istället för att ha på skiva.Ibland vill jag att det ska vara som förr när man skickade in alla dessa filmrullar och väntade spänt på att man skulle få hem korten i brevlådan.Då kunde man ju inte kolla på korten innan man knäppt dom så det kunde ju vara riktigt fula och roliga kort. :)

Ska snart gå och tvätta och dona lite så man känner sig nöjd över hushållet.

Bye bye


Fredagsmys!

Nu ska vi avnjuta en film och äta ost & kex med vindruvor. Mysigt! :)

Bye bye


Fredag!!!

Tjoho,det är friday och jag är stylad för en tur in till stan och handla lite grejer.Väntar bara på att gubben ska komma hem från jobbet och att Johannes ska vakna till.Men ingen brådska,först ska vi nog stoppa i oss något i magarna våra för annars går man och handlar en massa onödig mat bara för att man är hungrig.

Det börjar kännas att man är ute och går flera raska promenader om dagen,har fått bättre kondition och kläderna sitter lite bättre.Men nu vet ju inte jag om det är inbillning,fast det gör inget för det är en skön känsla. :)

Har fixat med BankId till Martin så han kan börja planera sin föräldraledighet.Lycko han som får vara hemma hela sommaren och bara njuta av att vara pappa till världens gulligaste och snällaste unge som snart kommer börja gå och då får han det inte så lugnt utan kilona kommer rasa av han för han får springa efter lillskiten hela tiden.Haha! :)

Kanske man går in på IKEA och provar soffan som jag vill ha med,var ett tag sen man var där.Men IKEA är väl inte favoritstället för M men vi får väl se vad han säger. :P

Ha en bra dag,kanske man slänger in ett inlägg senare!

Bye bye

Liten Johannes!




Till dig!

Detta inlägg tillägnar jag åt en människa som är egoistisk,skyller på andra,bara tar och aldrig ger,DU slukar min energi!!!!!!!!!!

Faaaaan!

Nyvaken Johannes.

Varje gång Johannes vaknar har han alltid en sån gullig kaluffs. :)



Nu ska vi kolla på Jon & Kate plus eight och äta apelsin.

Sedan blir det promenad!

Bye bye

Det gick ju!

Är riktigt glad just nu för jag och pappa kollade på Johannes vagn och försökte vända på den så det blev en sittvagn.Jag har hela tiden vi haft vagnen trott att det inte har gått att vända på den men efter lite klurande från bådas sida så kom vi på det.Nu har Johannes alltså en sittvagn och vi har sparat in hela 2.440 kr! :)

Fast jag tror att jag kommer köpa en nyare lite framöver... :P

Så nu tar jag igen mig här en stund eftersom Johannes sover sött efter sin lunch.Vi har även varit ute på prommis och städat undan leksaker mm så nu kan man ju sitta still en stund med gott samvete tycker jag.

Är sugen på en ny soffa,har länge velat haft en från IKEA.

Endast 3.995 kr

Jag tycker det är ett bra pris på en 3-sits soffa,är lite osäker på om man ska köpa vit men det är ju så snyggt och man kan ju köpa en klädsel till så man har i beredskap.Så himla fult med hörnskinnsoffan vi har i vardagsrummet,och det är ju ännu fulare nu när den är trasig.Längtar tills det blir lite ändring här hemma snart!

Tradera nästa,har nämligen spanat in 2 st oversize tröjor för bara någon tia från Gina Tricot! :)

Bye bye



Present i brevlådan idag! :)

Idag när jag hämtade posten låg det ett paket där,jag som aldrig brukar få paket sådär på posten trodde det först var till M men fel hade jag.Det var ju till mig och det var en present från min bästaste kompis Therese! :)

Tack snälla du!! :)

 






HejåHå!

Imorse var man ute på 1 timmes promenad,sedan var jag duktig och gjorde iordning havregrynsgröt.Är faktiskt fortfarande mätt,men den blev inte så god för den smakade tyvärr mjöl och vatten men lingonsylten räddade den och jag fick i mig alltihop.Ska ut senare igen i det härliga vädret.

Har börjat använda en magmaskin som man drar fram och tillbaka på golvet och snacka om att det tar på musklerna,det ger väldigt bra resultat med en sån och tänk vad min mage är otränad.Några drag med den och mina magmuskler blev ömma! :)

Jag har varit lite rädd för att laga egen mat till Johannes,har inte vetat hur mycket man ska krydda och vad man ska krydda med för att det ska smaka gott.Men nu efter en tid så har det kommit upp mer och mer tips och egna idéer på recept och han har faktiskt ätit det jag gjort.Men det blir kanske bara några teskedar han han vill ha och sedan får det vara nog men jag är nöjd bara han smakar på det nya.

Idag tex så gjorde jag kycklinggryta och ris till lunch.Det är ju inte alls svårt och nu kan man ju blanda i ytterst lite salt med så då blir det nog godare för honom.Har fryst in resten av det som blev över och det ska jag fortsätta med.Men vi har ju burkmat hemma ifall att och då får han i sig en hel burk.Men han får ta det i sin takt,jag provar att ge honom och det är faktiskt spännande att se vad han tycker om maten min. :)

Såg en vagn på Blocket igår som jag ville ha men när jag kollade idag om den var kvar så var den borta.Den såg väldigt fin ut.Det gäller att vara snabb ibland.

Här ska det dammas mattor medans Johannes sover! :D

Bye bye




20 kilo?

Är det något som jag behöver hjälp med så är det kläder.En egen stylist som följer med mig på stan och visar vart just "mina" kläder finns och vad som passar mig.Har i flera år haft svårt att hitta kläder,visst har jag hittat kläder men dom har inte direkt passat för min kropp.Jag tar det som är på modet och tror sedan att alla kan ha dom,mulliga som smala.Jag kallar mig för mullig för det är jag!

Och går man ner i vikt så sitter ju kläder mycket bättre,det skulle även kännas mycket bättre att gå in i en provhytt och få på sig kläder och känna att dom sitter som dom ska.För tillfället så hatar jag att ställa mig i en provhytt och se på min kropp med bristningar på magen och sedan tänka innerst inne att jag kommer aldrig få på mig just dom kläder jag ska prova.För säkerhets skull så tar jag flera storlekar större så jag ska slippa känna att jag ökar mer och mer i vikt.Man är ju patetisk!

Jag har bestämt mig helt och hållet för att gå ner i vikt till sommaren,jag vill kunna sätta på mig en fin klänning eller ett par snygga jeans med en topp utan att valkar ska hänga ut.Vad säger ni,tror ni att jag klarar det?!

Det vet jag att jag gör.

20 kilo minus skulle vara helt perfekt!

Tack för mig!


Emmaljunga?

Har degat i soffan nu ikväll och kollat på The Hills och The City,tycker verkligen om att titta på det för jag brukar drömma mig bort för ett tag och det kan faktiskt vara lite skönt ibland. :)

Igår var vi och tittade runt på sittvagnar,var in på Babyproffsen och hittade 2 stycken som föll oss i smaken.Jag vill ha en enkel vagn utan en massa krussiduller.Emmaljunga har en som jag skulle kunna köpa.Åkte sedan till Barnens Hus och tittade och där var det även mycket bättre priser så vi funderar just nu på hur vi ska göra.Det kostar att köpa ny vagn och det finns ju på Blocket men jag skulle helst vilja köpa en helt ny.Vi får se!

 

Så vad händer mer här hemma? Nada! :)

Men det är ju skönt ibland tycker jag.

 

Bye bye


Attans!

Kom nästan nyss in efter en promenad med Lippe,innan det så fick Johannes bada.Innan jag gick iväg hoppades jag att han skulle hålla sig vaken,men på något vis så somnar han alltid på pappa sin.M måste ha någon aura som ger honom total avkoppling så han somnar.Får väl se om han vaknar inatt och vill ha välling då.Men det tror jag faktiskt inte...

Har ätit marinerat stekt kött med klyftpotatis bearnaisesås och en god sallad till idag,blev en helt okej middag men jag hade nog potatisen inne i ugnen för länge för dom var väldigt knapervänliga.. :P

En sittvagn har jag gått och funderat på och köpa så Johannes kan se framåt någon gång,tycker synd om honom när han sitter och åker baklänges lillgubben.Så imorgon åker vi nog in till stan och kikar och får lite tips och råd.

Jamen då ska jag gå ner till min gubbe och se på televisionen.

Bye bye

Bergvärme = Farligt för djur!

I förrgår när vi var ute och promenerade på kvällen så gick vi förbi ett hus som höll på att få bergvärme,det var maskiner som stog vid vägen och en ganska stor pöl på backen med vatten (trodde vi).När vi sedan kom hem upptäckte vi att Lippe var kolsvart under sina tassar,det luktade precis som olja och diesel och det luktade det även där dom höll på med bergvärmen.Jag var inne på toaletten i säkert en timme och försökte få bort det,var tvungen att klippa och raka mellan trampdynorna och sedan bada och gnugga tassarna men det blev inte så stor framgång.Som tur är så hann han inte slicka på tassarna och tur var väl det för vad som helst kunde ju hända.

Så akta er hundägare om ni går nära sånna maskiner som kan läcka olja mm!

Fick 2 stycken vita höga krukor igår som jag har placerat på övervåningen i fönstret,kul med något nytt tycker jag.Såhär ser ena ut.





Nu är det äntligen fredag och Martin har kommit hem,Johannes har nyss vaknat efter typ 2 timmars sömn så jag har fått lite tid för mig själv till att duscha,sminka mig,fixa håret och ätit lite lunch.Man blir ju hungrig när man är ute och promenerar ca.1 timme varje morgon.Så nu hade jag tänkt att gå och mysa med familjen. :)

Bye bye

När Johannes hade sitt kalas så fick han en bukett med tulpaner och dom håller sig fina fortfarande tycker jag,tror att blommor trivs bra hemma hos oss även om jag inte är någon direkt blomfantast. :)






Nyvaken.

Nu har min gopojke vaknat och det är väl tur det för jag höll på att bli tokig av att inte få gosa!! :)



 

 

 

 

 

 

 


Va? Vad sa du? Ursäkta?

Ja,dom orden får jag säga ofta nuförtiden.Jag hör så otroligt dåligt,jag vet inte om det beror på att jag har andra tankar i huvudet när folk pratar med mig eller om mina öron är totalt igenbommade med vax.Eller,jag vet ju att det inte är vax i öronen för renlig måste man ju vara. :)

Ibland blir jag orolig om det är mig det är fel på eller om folk är otydliga.Har även läst att om man har dålig hörsel kan det bero på att man har brist på någon vitamin.Kanske bäst att kolla upp.

Nog om det.

Är inte så förtjust i att det är grått och trist ute,har varit vid bilinfarten och försökt att skotta bort snöslasket som gör att man fastnar med bilen.Inte trodde jag att det skulle vara så tungt,skottade väl i typ 5 min och sedan blev jag less så jag började istället kasta snöbollar så Lippe kunde jaga dom. :) Hoppas M kommer upp med bilen bara...

Johannes sover som en stock,har under tiden stekt pannkakor som jag ska använda när jag gör en viss maträtt.Gissa vad det kan vara då! :P

Bye bye

(Tänkte lägga in lite bilder men datorn är för seg så internet hakar upp sig tyvärr)

Onsdag.

Börjar känna mig förkyld,stel i nacken och känns konstigt i halsen.Kanske det går över om jag får sova en stund?!

Idag har jag sorterat och slängt en massa kläder från klädkammaren.Blev inte mycket kläder kvar och det är jätteskönt.Får inhandla lite mer vår/sommar kläder snart.Nu när vi har garderober i sovrummet blir det lättare att hålla lite mer ordning med.Plus att nu kan man ha klädkammaren som förråd. :)

Har även klippt under och på tassarna på småvovvarna och promenerat,härligt väder idag även om det blåser.MÅSTE verkligen gå ner i vikt,det går inte längre att proppa i sig en massa fel saker.Bara jag inte blir sjuk nu för då händer det inte mycket.

Nu ska man gå på prommis igen!

Bye bye

Ramla inte,det kan göra ont.

När man var liten och ramlade och slog sig blev man ibland ledsen och ville ha tröst och någon som fixade plåster på sitt sår,man sökte värme och omhändertagande för att smärtan eller rädslan skulle lindra.Sedan var man glad igen och sprang vidare med sina vänner och lekte.Nu när man är vuxen händer samma sak även om man inte ramlar och slår sig,mycket annat i livet är sårande och jobbigt då man behöver tröst och omhändertagande för att sedan kunna fortsätta leva sitt liv.Alla har man svackor som man måste klara sig ur,det kan ta sin tid att läka och det är en lärdom.Man får aldrig ge upp hoppet om att nästa dag,nästa vecka eller t.o.m nästa år kommer bli bättre.Man ska aldrig hålla allt inom sig utan prata med dom man tycker om och känner man kan anförtro sig till.Att "ramla" som vuxen kan ibland göra mer ont än när man var liten men kan man se framåt och lära sig av livets svåra dagar kan man lättare ta tillvara på livets glada dagar.Ge aldrig upp hoppet! :)



Imorse gick vi vår dagliga prommis och åt sedan frukost.Efter det så satte sig jag och Johannes och kollade på Tjorven och Skrållan,så mysigt att titta på det med sitt eget barn.Han tyckte det var kul att titta på.Sedan blev det lunch och nu ligger min lille skitunge och sover.

Värmepumpen har gått sönder och vi väntar på att någon ska komma och fixa den.Hatar verkligen när det händer något som man inte är beredd på,nu får man slänga ut flera tusen och det är ju aldrig välkommet i något hushåll kan jag nog tro.Tur det går på försäkringen!

Ska logga in på Gratisbio nu och fixa lite biobiljetter,är det några som behöver gå på bio nu så är det jag och Martin.Synd att man har en skitdator som är konstig,får åka ner till mamma och pappa sen och fixa ännu fler poäng! :)

Bye bye









Kalas bilder! :)

Nu sitter jag och Lippe här hemma helt ensamma,Martin och Johannes är inne i stan.Känns jättekonstigt att jag kan spela lite högre volym på musiken på datorn,känns konstigt att jag slipper kolla till Johannes när han sover,känns konstigt att sitta och äta middag ensam framför tv:n.Ja det känns konstigt när man inte har sin familj hemma! :)

Men det är ju självklart skönt att få vara för sig själv.Det behöver jag känner jag.

Har idag haft besök av Johannes farfar och hans fru.Dom lekte och myste med Johannes och en fin tågbana fick han,den tycker han verkligen om.Men jag tror nog att hans far tyckte det var lite roligare. ;P

Den här helgen har det varit en massa gosaker på bordet.Tårtor,kakor och läsk mm.Usch,tur att man har hund säger jag.Så himla skönt att gå promenader när man proppat i sig allt detta.Man får mindre dåligt samvete lixom.

Johannes 1-års dag 4 mars 2010

Kalas

Snygga små skor fick han.

Det var denna helg,nu ska jag gå och lägga mig i soffan och äta lite vindruvor.

Bye bye

 



Tjena lördagskväll.

Så dålig på att uppdatera nu men vi har fullt upp varje minut nu verkar det som.

Johannes har haft sitt kalas idag,en egen liten tårta fick han leka med.Han var lite tveksam först men efter en stund började han tycka det blev roligt att doppa händerna i grädde. :)

Uppdaterar mer imorgon och då blir det BILDER! :)

Bye bye

Johannes 1 år!

Det får bli ett sent inlägg,har haft fullt upp hela dagen och kvällen.

Lillskiten blir ju 1 år idag och han har fått en massa presenter och pussar och kramar.På lördag blir det kalas och då blir det mer presenter,ska baka imorgon och det längtar jag till. :) Ni missade väl inte honom i ST idag va?!
Nu ligger Johannes och sover,han sover nog hela natten lång eftersom det har varit en lång dag för honom.

Hoppas han vaknar relativt tidigt så jag inte missar Maria Montazami (stavas det så) när hon ska komma till Vakna med the voice,hon är så rolig och gullig.Idag var det Anna Anka som var där och det är så kul med kändisar tycker jag. :)

Nä jag tror jag ska gå ner till min älskling och mysa framför tv:n innan vi ska gå och sova.

Bye bye






Onsdag!

Här hemma är det full rulle med renovering,känns skönt att det händer grejer här i huset.Tapetsering står på tur och vi ska ringa och höra med lite tapetserare om vad dom har för priser.Hade varit kul att prova själv men det tar nog alldeles för lång tid och det är bäst att det går fort nu när man har barn och annat att göra.

Ikväll blir det storstädning här hemma,ska vara rent och snyggt när Johannes fyller år.Han kommer att vara i tidningen imorgon med. :)

Jag har inte så mycket att skriva.

Ibland kan det kännas lite meningslöst att ha blogg,men jag skriver när jag känner för det.

Bye bye

FK = Förvirring

Jag är helt borta när det gäller försäkringskassan och när man ska planera föräldraledighet.Alla säger att man ska göra si och så med dagarna för att spara dagar och jag är fortfarande ett stort frågetecken.Man skulle gått på en kurs om allt de dära ändå,men jag vill alltid försöka klara allt själv men ibland behöver man hjälp.

Hur gör alla ni föräldrar?

Har ringt lite samtal idag och nu visar det sig att jag får nog vara hemma ett litet tag till än vad det var planerat.Jag vet varken ut eller in nu. Men det löser sig nog.

Johannes har vaknat och sitter på golvet och drar sig runt i en cirkel.Ska nog ut och åka lite pulka snart,han fick ju en helt perfekt ny mössa av morfar när vi var ute och gick idag.Jag fick välja ut en på Tre små busfrön och nu kan han vrida på huvudet utan att mössan ska flytta sig hela tiden.Tacka vet jag knytmössor!!! :)

Im out of here!

Short inlägg.

Helgen är förbi och det har knappt funnits någon tid att sitta vid datorn.Så som vanligt passar jag på att skriva ett inlägg nu när Johannes sover.

Har fixat annonser till Sundsvalls Tidning och Sundsvalls Nyheter på Johannes.Tänk att han blir 1 år,ska bli spännande när han får leka med sin egen tårta på lördag. :) Funderar fortfarande på vad jag ska baka,men det får bli en överaskning.

Äsch,måste gå och städa lite nu och ringa samtal.

Bye bye