Hello!

Soligt väder och jag är ledig! :)

Ska åka till loppis snart och jag hoppas på ett fynd för det är alltid lika spännande när man finner något som man kan tex måla eller slipa eller bara låta det vara som det är.Bilder ska man ju fixa också,väldigt dåligt med det nu och det är nog inte lika kul att läsa när folk ej har bilder. Jag vet!

Till helgen ska jag synda,tänker faktiskt äta smörgåstårta för Martin fyller år imorgon.Jag ÄLSKAR smörgåstårta och ibland ska man få unna sig.Ska träna rejält nu inför helgen så man inte behöver ha dåligt samvete.



Kan ju även skryta med att jag nu kan ha en tröja som suttit som korvskinn förut,kan även ha ett linne under.En härlig känsla man får då! :) Men det är mer fett som självklart ska bort.Hade ett jäkla sötsug igår kväll och ville åka ner till affären för att köpa något men som tur var så har jag en stöttande pojkvän som sa åt mig att inte göra det och det tackar jag för.Men jag kan bli lite sur på honom med även om det inte är riktat mot honom.




Dreams

Vad trevligt att man fick lite respons om man ska fortsätta blogga eller inte.Har funderat och det lutar nog åt att jag fortsätter men då blir det mer om inredning och min passion matlagning och bakning. :)

Så tråkigt att skriva vad man gjort varje timme lixom,tror inte det är så skoj att läsa om.Synd att den här datorn jag har i knät inte går att lägga in bilder på för då försvinner internet och allt man skrivit bara försvinner.Snacka om att man blir förbannad då och det finns nog många som håller med mig.

Måste skaffa en ny dator så fort som möjligt.

Nu har jag varit ledig i två dagar så nu ska jag jobba i några dagar,har bakat drömmar ikväll som jag ska ta med till jobbet.Man måste vara lite snäll ibland tycker jag. :)

Vad kul det skulle vara om man kunde öppna ett bageri,en liten dröm som man har...

Måste gå och söka efter gubben som försvunnit,menar Martin! Haha!

 


Hur ska jag göra?!

Vilken stressig förmiddag det har varit idag,fick till och med ringa till jobbet och tala om att jag blev lite senare så jag slapp känna press att vara där prick halv åtta för det hade jag aldrig hunnit.Så jag fick gå till dagis och sedan gå ner till mor och far för att hämta bil och sedan åka hem för att hämta Lippe som man tyvärr inte vill ta med till dagiset då han skäller och fjantar sig för att jag går in där och sedan lämna honom hos föräldrarna och ge honom mat och sedan åka till jobbet.Kom bara typ 10-15 minuter senare.Hatar när det inte går som det ska men så kan det gå när man har en mor som försover sig! Haha! :P

Så nu är jag hemma på lunch och har gått på prommis med vovvarna,någon smörgås gled ner i magen med även om man egentligen inte ska äta så mycket sånt men det fanns ju inget annat tyvärr och jag ville ha något snabbt och inget tungt i magen till lunch.

Herregud vad jag funderar på att lägga ner denna blogg för jag har inget vettigt att skriva och det känns inte kul när man hellre verkar gå in här för att läsa om ens liv än att höra av sig.Men så är det nog med folk som har blogg att man läser hellre om deras liv än att kanske höra av sig på telefon eller ta en fika som man gjorde förr.

VAD TYCKER NI? SKA JAG FORTSÄTTA ELLER?!

Jag vet inte.....


Söndag 15 maj

Usch,jag måste gå och lägga mig men det är ju en sån bra film på tv nu på fyran.Älskar filmer när man får bli lite tårögd av all romantik.

Ps.I love you heter filmen.

Har varit ledig denna helg och vi har varit inne i stan och shoppat mat och stövlar till Johannes så han kan plaska i alla vattenpölar på dagis.Synd att det har varit dåligt väder men snart är det sommar och då får man njuta av värmen,har semester från vecka 25 så det är bara att räkna ner dagarna. :)

En liten uppdatering av en del som händer i mitt liv.





Ny favorit!!! I love it!


Maj 11, 2011

Blev inget köp av blomster igår,vi åkte in till Plantagen och där fanns det från 129-149 kronor styck för en ölandstok.Jag hade sett på deras hemsida att dom kostade 59 kronor så vi frågade såklart om det stämde men personalen visste ingenting och skulle genast gå och titta på hemsidan.Vi väntade och väntade men det var ingen som kom tillbaka så vi åkte vidare till Blomsterlandet i hopp om att få ett bättre bemötande och lite finare priser och blommor.Där var priset på 99 kronor styck men det var några taniga plantor kvar så det fick vara och plus att jorden som vi skulle ha var helt slut så turen var inte på vår sida.

Det värsta med mig är att jag blir så snål när jag vet att på ett ställe så är det billigare så jag blev osäker och kände bara för att åka hem.

Åkte på Norells Trädgård idag och köpte härliga blommor så nu är jag nöjdast.Åker aldrig mer in till stan för att köpa blomster,dom är bäst har jag märkt! :)

Nu ska jag gå och hämta en trottsig lite kille som nyss har vaknat!

Rabatt.

Nu är rabatten rensad från ogräs och ska få ny och fräsch jord,sedan är det bara att plantera.Tycker det är kul med trädgård men då ska tiden finnas där med och det har den inte gjort den senaste tiden.Det blir ju så mycket snyggare och mysigare när man har blomster på gården.

Skulle verkligen vilja ha en systemkamera så jag kan knäppa kort på lillgubben m.m.Blir ju såklart mycket bättre bilder och det skulle ju vara en investering...

Ska gå och förbereda för middagen nu. :)


Firework

Tror det har varit något fel på blogg.se men det verkar ordnat sig. :)

Jag är ledig och njuter till fullo,härligt väder är det ute och vi försöker vara ute så mycket vi bara kan.Ska nog lägga mig ute och sola en stund när Johannes sover middag,härligt!

Johannes är ledig från dagis i två dagar nu och vi ska åka in till stan senare för att köpa lite ölandstok som vi ska plantera i en tom rabatt så det ska bli skönt att beblomstra gården. :)

Har ont i min muskel i högra benet,bara jag tar mig en joggingtur så kommer smärtan.Gick en rask promenad i skogen igår och lyssnade på Katy Perry - Firework och då jävlar ville jag bara springa av mig så jag sprang det fortaste jag bara kunde för lite uppförsbackar och fasiken vad skönt det var att få ur sig en massa energi.Men man får ju lida för det idag men det är det nog värt.

Dax att leka med lilleman.


White

Nu är helgen jobbad och jag är nu ledig i tre dagar,på dom dagarna ska jag verkligen ta en grovrengöring i huset.Såg att vissa dörrar i huset behöver rengöras,skiten syns ju mer när man har vita dörrar med.Kan ju vara både positivt och negativt det där med vitt men jag ångrar mig inte ett dugg. :P

Lite väl mycket vitt va?! Med måtta säger jag.

 

Ikväll ska jag ta en långpromenad och mysa med familjen.

 


Hon har gjort det igen!

Jag är ett stort fan av Lady Gaga,när jag lyssnar på hennes musik och ser på hennes musikvideor så blir jag på bra humör och känner på något knepigt vis en sorts styrka som växer och växer i mig. :)

Denna nya video är ju bara för häftig!


Tänk om man finge sova.

Så trött just nu,vaknar tidigt och får aldrig sova ut.Skulle vara riktigt härligt med en semester så man slipper alla vardagsbestyr som finns och bara ligga och slappa på en stor strand med en svalkande drink i handen.Gå och sova en stund i sitt hotellrum för att sedan göra sig iordning för en trevlig kväll med middag och skoj.

Kanske dax att börja spara ihop pengar så det kan bli verklighet,fast det är ju snart semester och jag ska även vara föräldraledig i 2 veckor efter den med så det blir lite långledigt i sommar. :)

Ska jag dammsuga eller gå och sova?! Vad tror ni att jag gör...

Snabb dammsugning och sedan soooova,Johannes är på dagis och ska hämtas halv tolv så man kanske hinner med en vilostund nu snart.Eller så väntar jag med den tills han ska sova.Herregud vilka bekymmer man kan ha! 

Känner mig faktiskt duktig med viktnedgången,gick en morgonprommis i skogen med Lippe förut och hade musik i öronen.Köpte en ny telefon med radio och mp3 förra veckan och kan säga det att sånt har man inte varit bortskämd med,har faktiskt gått runt med gamla telefoner bra länge nu och anledningen att jag köpte en ny telefon var att min lille son bestämde sig för att ta telefonen jag hade då och slänga den rakt ner i toaletten och jag blev faktiskt lättad över att han gjorde det för då har man en anledning att köpa en ny. :D

Så nu är det ännu roligare att vara ute på promenad.

Bye bye
 

F*n!

Vad kul det skulle vara om man bytte roller med vissa människor med lite högre makt så dom får veta hur det känns när man känner sig liten och i underläge och det inte finns något man kan göra och bara låta det vara så även fast man vet att man inte gjort något fel.Att bara överlåta ansvaret på mig och i princip säga att allt är mitt fel får mig att må illa!!! :(

Skulle jag ha förmågan att vara osynlig skulle jag bege mig dit och lägga laxermedel i kaffet och vänta en stund och sedan låsa alla toalettdörrar så personen inte kunde komma in så det blev en eller flera olyckor i brallan!

Hahahahahahahahha! Sjuk humor! :)

Suck.

Tisdag.

Ligger i sängen just nu och surfar,har nyss duschat och försökt att ringa till viktiga människor men dom ids inte att svara.Hatar när man måste ringa till folk och dom inte svarar,då har jag det i huvudet hela tiden och kan inte släppa det.Vill ha det gjort!

Johannes är på dagis,han var inte så sugen på att vara där idag.Inte när jag skulle lämna honom iaf,det blev lite konstigt eftersom vi klev upp så sent och han brukar alltid hinna med att titta på barnprogram och leka med sina leksaker innan vi ska iväg men den här gången så hann vi inte.Man har ju sina rutiner som man följer. :)

Gick sedan på en morgonprommis i skogen i ca 30 minuter,skönt när man får svettas lite så man känner att man rört på sig.Frukost denna morgon blev fil med kiwi och banan,det satt fint i kistan.Vad händer mer då? Jo jag ska jobba ikväll så det gäller att man gör iordning lite grejer här hemma först som att tvätta och laga mat till familjen.

Have a nice day!

(Kan inte lägga in bilder här med denna dator för då försvinner internet så jag måste stänga ner hela sidan och allt jag skrivit försvinner!)


Nu så!

Har tänkt att skrivit flera gånger men när jag väl tagit mig tiden så har datorn krånglat och hakat upp sig och då tappar man ju såklart tålamodet för vem tycker om när datorn retas med en?! :P

Hur mår ni?

Jag mår väl bra,idag är första dagen på mitt nya liv.Nu är det slut med dessa kolhydrater och godis.Här ska kilon rasa för jag känner det att jag har varit så trött och inte orkat göra någonting.All min energi har försvunnit och jag har länge gått och funderat på vad det kan bero på,kan ju bero på att man knappt rör sig på dagarna och att man slänger i sig en massa skit.Har haft ett starkt sockerbehov och småätandet är nästan hemskare.Skulle vara väldigt spännande att ställa sig på vågen men jag försöker att undvika den så gott det går så jag inte trycker ner mig själv alldeles för djupt.Man märker att man gått ner i vikt ändå!

Så imorse drack jag en kopp te med ingefära och citron,gick ut på en rask promenad och när jag kom hem gjorde jag en fruktdrink som bestod av banan,äpple,kiwi,hallon,mango.Blev väldigt gott fast jag tror jag äter kiwin som den är nästa gång för det blev en skarp smak i munnen som jag inte tyckte om. :)

Till lunch blev det en köttfärsbiff med en sallad som innehöll paprika,gurka,rödlök och lite isbergssallad.Gott.

Mellanmålet blev en banan.

Det kanske inte är så intressant att veta vad jag äter men jag vill skriva ner och anteckna hur det går för vissa dagar kommer det vara ett helvete,speciellt när man har haft ett sockerbehov ett tag nu.Sedan när man gått ner och mår super kan jag se tillbaka och tänka att det var värt all möda. :)

Okej,middagen blir kyckling och en härlig sallad med avocado.Resten av familjen får ju självklart äta ris till maten för jag vet att jag kommer klara av att se dom äta alla dessa kolhydrater och man verkligen tänker efter så är det inte så gott med ris och potatis.Kanske ibland då! :P

Nu är det dax att hänga tvätt.Träning det med.

Hej svejs!