Måndag = Trött!

Tänk om jag bara kunde ta mig till sängen och sova lite jag med,Johannes ligger och sover nu och jag brukar säga till mig själv att när han sover ska jag också försöka sova.Men inte gör jag det heller.

Idag känner jag mig trött och sliten faktiskt,det tär en aning på krafterna att behöva kliva upp varje natt och byta blöjor och mata.Men det är bara att kliva upp och vara mamma. =)

Imorse när jag var ute med Lippe så kom den där räven bakom oss,Lippe började skälla men den satt sig ner och började klia sig.Tänk om den börjar springa på vår gård och vill äta upp Lippe??!!! Eller den kan ju smitta ner Lippe med skabb.Får se om man ser den fler gånger,men jag släpper inte ut vovven själv på gården hädanefter iaf.

Här är en bild på den när den ligger på vår gård för några dagar sen.












Nu ska jag,Lippe och Johannes gå ner till köket och ordna med lite mat.

Bye bye

















Nyfiken?!

Snacka om att det var mysigt och roligt igår!!! =)

Fick inte veta något förrän vi var utanför stället vi skulle på.Vi åt god mat på Stekhuset,efter det gick vi och tittade på bio.Filmen vi såg var Män som hatar kvinnor,den kan jag verkligen rekommendera!

Det var riktigt romantiskt och man blev som nykär igen,man måste göra sådana saker ibland för att hålla gnistan vid liv.Vi har redan planerat vart vi ska gå och äta nästa gång! =)

Idag fyller Micke 15 år,vi har ätit marängsvish.Av mig fick han en huvtröja,Nike t-shirt och en liten ask med Geishachoklad.Han blev nöjder.

Nu blir det utgång med hundarna!


Bye bye


Bortskänkes!

Har nu ett fett erbjudande till den som vill ha!!!

Skulle nämligen kunna skänka bort en hel del överflödigt fett,om du är intresserad så finns det troligen 15 kilo fett som bara ligger speciellt på min mage,rygg och rumpa och väntar på dig!Så tveka inte,kom och hämta det nu! =P

Nä jag tror nog inte att någon vill ha mitt fett,får träna bort det helt enkelt.Men hur mycket motivation får man när det snöar som det gör nu då??? Bläää...


Men nu ska jag inte vara negativ,ikväll ska ju jag och Martin inöver någonstans och göra något.Om jag får gissa så ska vi säkert äta mat och kanske det blir bio efteråt.Men jag har ingen aning!Kanske därför man är så kinkig när det gäller dessa överflödiga kilon på min kropp,man vill ju se bra ut.Vissa kläder sitter obekvämt...

Tänk positivt Madde!!!

Jaja,nu ska jag gå och sminka mig.Det är ju roligare och självförtroendet blir bättre då! =)

Bye bye

Kläder!!!

Blir ett extra inlägg idag.Har suttit och tittat på en massa kläder som jag tycker är snygga och gärna skulle vilja köpa,alla dessa kläder hittade jag på www.bubbleroom.se :

Byxa 199 kr



Skinnjacka 799 kr
 


Tunika 149 kr


Topp 229 kr



WCT-jacka 199 kr

Finns mycket mer kläder som man bara vill ha men dessa var ett smakprov! =)

Bye bye

Äntligen fredag!

Ja nu är det äntligen fredag igen,det är då Martin kommer hem tidigare från jobbet och vi får umgås hela helgen! =)

Inatt har jag knappt fått sovit något tycker jag,Johannes har hållit mig vaken för han ville minsann inte sova den lille skiten.Han brukar alltid somna om så sött när han fått mat och rapat,men inatt skulle han hålla sig själv och mamma vaken.Jag undrar om pappa blev väckt?! =P
Men nu går det så bra att sova,han ligger i mormor och morfars vardagsrum och njuter.

Har nyss kommit hem från BVC,längd och vikt kollades och det ser så bra ut.Nu väger Johannes 4.120 och är 54 lång.
Han ville bara sova när vi var där,lugn och go var han.Jag är tokig i den pojken kan jag tillägga,jag gosar och pussar på honom typ hela dagarna när han inte sover vill säga. =) Lika bra att passa på nu för åren kommer att gå såå snabbt,snart är han tonåring och vill absolut inte ha pussar och kramar från mamma inte! Fast det är ju en bra lång tid tills dess.

Min moster från Stockholm har kommit till Sundsvall idag,mamma och pappa är och hämtar henne nu.Väntar på att dom ska komma hem så hon får träffa Johannes för första gången.Så jag sitter här och fördriver tiden som vanligt framför datorn dårå! =)

Sen ska jag fara ner till ICA och handla lite grejer.

:..Sover sött hos farmor..:



Bye bye


:...Slingor...:

Den enda tiden jag har att sitta vid datorn finns när jag är nere hos mamma och pappa.På kvällen är det alltid något tv-program man ska se och vara med familjen.Men det är ju lite tråkigt att sitta vid datorn faktiskt,finns inte så mycket givande att se.Men det är ju ett tidsfördriv ibland!

Sitter här med folie i håret,håller på att göra slingor.Färgade håret mörkblond igår kväll,blev väl hyffsat bra.Men nu är ju slingorna spännande att se hur dom blir.

Ska skölja ur håret nu.

Bye bye

Jag är rastlös!

Sitter här och glor som en tok bara,finns inte så mycket att göra.Johannes sover och vill snart ha mat.
Maten som jag och Martin ska äta är färdig redan,kan ju meddela att det blir köttgryta och potatis.Sprang runt förut innan jag drog ner till mamma i köket och stressade,vet inte varför man jag ville komma ut i solskenet och njuta!

Det blir absolut ingen bild på min hårfärg!!!Det är ju snart påsk så man kanske ska ha kvar färgen för det blev orange.Kan ju klä ut mig till en kyckling! Haha!Nä det blir en ny färg sedan.Måste dra till affären sen.Dyrt!!!

En räv sprang på vår gård förut,blev riktigt chockad när jag såg den.Skabbig var den med,så synd om den när den satte sig för att klia sig.Sedan la den sig på vår baksida och solade.Jag knäppte kort på den! =)

Just ja,det är ju våffeldagen idag!Äsch,får flytta fram den dagen tills imöra.

Kära vänner,nu har jag nada att tillägga.

Bye bye

Tisdagen den 24/3-09

Denna tisdag har jag,Johannes och Lippe spenderat nere hos mor och far.Gick sedan hem och lagade spagetti och köttfärssås,gott! =)

Just nu så håller jag på att färga håret ljust,får se hur det blir.Blir det snyggt kanske jag lägger ut en bild...

På lördag ska jag och Martin göra något,men jag vet inte vad för det är hemligt.Ska klä mig fint iaf!
Får hoppas att mormor och morfar har lust att vara barnvakt då..?! =P

Fan vad jag längtar till sommaren,då blir det grillning och mys ute.Kanske man kan ta sig en öl eller cider då också.Kan bli så jäkla sugen på det nu så jag smäller av.Tänker tillbaka ibland på hur kul jag och Therese har haft när vi varit ute och roat oss,härliga minnen! ;) Speciellt kryssningen! haha! Fler minnen ska det bli kan jag lova!

Och varför skulle denna snö komma då?Jag som hade väntat mig våren inom kort.Men det är bara att ha tålamod för snart är värmen och alla blommor tillbaka.Ska bli skönt att slippa klä på sig alla dessa kläder när man ska gå ut.

 Imorgon blir Johannes 3 veckor,tiden går fort tycker jag! =)

Men ha en bra kväll folk!

Bye bye

Helgen.

Denna helg har gått så himla fort,igår var vi i bergsåker hos Martins mor och åt mat mm.Idag har jag grovstädat hela huset och haft besök av folk.

Vi for sedan ner till min mamma och pappa så dom fick träffa Johannes,då passade jag och Martin på att gå en härlig kvällspromenad tillsammans med vovvarna.Det behövdes verkligen efter all städning!

Kommer somna fort ikväll kan jag lova.Gäsp!

Ska snart gå ner och kolla på fortsättningen av Beck men måste hinna med att kolla lite andra grejer med! =)

Bye bye

Tjockis!

Vår lille grabb håller på och blir en liten tjockis,han ökar i vikt så himla bra och jag är så glad över det! =)

Kom nyss hem från en begravning,var jättefint.Först hade jag inte tänkt att gå men sedan var det något som sa till mig att jag kommer ångra mig om jag inte går.Var bara tvungen att säga hejdå en sista gång.

Morfar har varit barnvakt och jag ska nu ringa till Martin och tala om att han får hämta upp oss,hemma ska jag städa och tvätta för det behövs verkligen!

Ikväll blir det nog lugnt.

Ibland funderar man på varför man har en blogg...skriver ju så tråkiga saker!

Bye bye


6 år!

Igår firade jag och Martin något väldigt speciellt.Nämligen att vi varit tillsammans i 6 år!

Tänk vad åren går fort.Har köpt hus och har barn,det är mycket man har gjort under dessa år tillsammans och mer ska man göra.Många brukar förlova sig fort men vi har lixom tyckt att det har varit typ "onödigt".Varför slänga ut pengar på ringar?Vi visar kärlek till varandra ändå!!

Vi får väl se i framtiden.

Dagen har bestått av gos med Johannes,blöjbyte,matning,matlagning och tittat på film (Thelma & Louise).

Tog mig en prommis till mor och far senare på eftermiddagen.

Det var allt! =)

Imorgon blir det BVC.

Bye bye

Tisdag 17 mars 2009

Solen skiner ute och jag sitter inne med Johannes och Lippe.Så slaskigt och blött på vägarna nu så jag vill inte gå ut med vagnen.Plus att Martin ska vara med och inviga den första utgången med vagn.
Imorgon blir Johannes 2 veckor,vad tiden har gått fort!Man ska verkligen ta vara på denna tid när han är så liten för snart är han en stor pojke. =)

Har varit bort på jobbet en sväng och visat upp honom idag.Det var kul att komma tillbaka dit en sväng,Johannes sov hela tiden men han var så himla söt ändå!Är faktiskt skönt att vara mammaledig.

Det är tråkigt att Martin ska börja jobba igen imorgon,så mysigt när han är hemma! =)

Men sånt är livet och nu ska jag gå ner och fundera på vad jag ska göra med köttfärsen som ligger i kylskåpet.Blir det köttbullar,köttfärsbiffar,köttfärssås eller köttfärslimpa tro?! Jag skulle vilja ha köttfärsbiffar.

Johannes flörtar!



Bye bye

Tjohoooo!

Tänk vad tiden bara rusar iväg,hinner inte med mig att skriva här så ofta nu.Men jag ska försöka att bättra mig!

Det går så himla bra med Johannes,han är en snäll liten kille.Kan bara sitta och titta in i hans ögon hur länge som helst och bara förundras över att han är vår son.Och han gör så roliga miner ibland,hans specialitét är den arga minen. =D
Kan ju meddela att hans hela namn är nu fulländat:
Erik Johannes Sundling Wisten.

Har i flera dagar haft ont i mina handleder och knän,precis som träningsvärk fast 3 gånger värre.Har knappt kunnat röra mig,det kommer troligen från förlossningstimmarna då jag kämpade och drog med armarna och knäna för att lillen skulle komma ut.Har inte klarat mig utan alvedon,gjort så ont att jag grinat!! Men det verkar som att det börjar gå över för idag har jag mått bra,får hålla tummarna på att det håller i sig.

Har varit och handlat mat bara jag och Martin idag.Johannes fick vara hos mormor och morfar en stund,var faktiskt skönt att få vara ensam med Martin någon timme bara.Egen tid tillsammans ska man unna sig.

Barnmorskan har varit på hembesök idag med,det gick bra.Hon vägde lillgrabben och han har ökat mer i vikt.Det ser man ju också på hans kinder,runda och goa! =)

Gud vad jag är less på min garderob,har inget att ha på mig.Måste köpa mig mer kläder,plus att jag ska gå ner i vikt.Har ju ett antal graviditetskilon som inte ska sitta på mig.Usch och fy vad jag ser ut som en flodhäst på vissa kort.Men har man fött barn så har man,ser framemot att gå ner i vikt men får även tänka på att jag ammar och får ta det lugnt.Både jag och Martin ser framemot att gå ner i vikt.Skönt när man kan stötta varandra och har bra promenadstråk här vi bor.

Nej nu ska jag gå en prommis med Lippe,har inte gjort det på år och dar pga ont i kroppen och utmattning.Men jag är på hugget igen och det känns kanon! =)

Sova är skönt!



Johannes och moster Helené.


Bye bye

Hej alla glada!

Tror det är dax för en liten uppdatering här! =)

Det är då fullt upp när man har barn,all tid och ork har gått åt till lillpojken.Man kanske inte ska kalla honom lillpojken längre för han har ju faktiskt fått ett namn. Johannes Sundling Wisten heter han nu,mellannamnet är fortfarande under betänketid men det meddelar jag senare.

Han är så himla snäll och go och mysig,första dagarna sov han mest på dagarna och var kinkig på kvällarna.Jag ammade och ammade,när vi var på andra återbesöket på BVC när dom vägde honom såg vi att han rasat rejält i vikt.Vi blev genast inlagd på BB och fick vara där i nästan 3 dagar för att se till att min amning gav något och han fick bröstmjölksersättning.Det var superjobbigt att ligga därinne och typ bara glo på klockan tills nästa amning och matning av ersättningen var.Till slut visade det sig att jag har inte har tillräckligt med mjölk att ge honom så han får nu även ersättning och han mår så bra! =)

Jag och Martin mår också bra,fast det är ju en STOR omställning att bli förälder.Det går ju inte att föreställa sig innan med långa och sömnlösa nätter och byte av en massa blöjor och en ständig oro som finns i kroppen.Jag måste bara gå och titta till honom hela tiden när han ligger och sover för att se att han andas.Det kanske är så för dom flesta föräldrar.Men jag börjar bli lite lugnare nu faktiskt.

Nu ska jag gå ner och kolla vad som händer.

Det är iaf härligt att vara mamma! =)


Välkommen till världen!

Ja nu har underverket kommit till oss,den 4 mars blev det en pojke3774 gram och 50 cm lång!Nu är vi hemma och det går bra,han sover en hel del och vill äta och suga mycket.Förlossningen  gick bra,tänker berätta mer om den framöver när tiden finns för just nu vill man vara med lillkillen. =)

Här kommer en bild!


Hej!

Natten har varit relativt lugn,har faktiskt fått sovit.En hel del småvärkar har kommit,men vid 06:00 imorse så började dom större värkarna att komma.Det varierade från 20-30 min mellan värkarna från början,sedan har det varit 10-15 min mellanrum och värkarna håller i sig i 1 min nästan hela tiden.Det gör förbaskat ont men jag försöker att andas stora och lugna andetag och då går det bättre.

Har nyss tagit en varm dusch,fick flera småvärkar då också.Det är nog bra att röra på sig med jämna mellanrum så bebben får chansen att komma längre ner.

Tänk att snart är jag och Martin föräldrar! =)

Uppdaterar mer senare.

Bye bye

Äntligen!!!

Inatt sov vi inte många timmar,värkarna började då.Har även haft värkar under dagen med men det kommer mer nu mot kvällen.Får se hur denna natt blir!

Berättar mer snart! Vill inte sitta så mycket för jag får ont då!

Bye bye

MaddehjärtaMartin

  

Madde +  Martin
=
Sant!



Planer.

Håller på och kollar runt på lite inredningsmöbler och prylar till vårat hus,först och främst så måste vi tapetsera vardagsrummet och även hallen.Vi ska ta bort två garderober i hallen för vi vill ha in mer ljus.Men till vardagsrummet ska vi köpa en rumsavdelare från IKEA.Det är så avlångt så man måste ju avskilja det lite.


Ja,lägga nytt golv i hallen blir det med och måla nedre badrummet och sätta in nya toaletten och handfatet med skåp och spegel där.Vi ska även bygga altanen.

Mycket planer för vårat hus som kommer bli så fint så! Får ta och knäppa lite före och efterbilder på allt eftersom.

Men nu fokuserar vi oss på bebben som ska komma och sen blir det denna rumsavskiljare! =)


Nu ska jag och Lippe ner till mor och far och äta pärsallad och sedan blir det rastning av hundarna!

Bye bye