Ledig.

Vad skönt det är med måndag och man är ledig,lugnt på gatorna och Johannes kan man mysa med hur mycket man vill.Är även ledig imorgon och det blir Johannes med från dagis för jag tycker att är man ledig så ska barnet också vara det. :)

Är hos Johannes mormor och morfar nu,måste låna bilen för att hämta ett paket på affären.Hoppas det är något spännande till Johannes.

Ska man hämta syrran eller?! ;P

Bilder kommer på mitt hem snart.

Bye bye


Pusta ut?!

Fatta vad jag känner mig sliten nu,har jobbat den här veckan och när jag kommit hem har det varit matlagning och pluggning m.m.Fick även vänta på boken till kursen en dag med och det gjorde mycket skada för jag fick en dag minus på själva studierna då.Har suttit sent på kvällarna för att hinna med mig,ska lämna in uppgifter idag och ingen word har man hemma på sin dator så det är tur att man har en brorsa som kan med datorer så han får fixa det.Men det tar ju ett tag att skriva in på datorn med,men jag är glad att jag har hunnit bli klar iaf även om jag inte är hundra procent nöjd med resultatet men jag får ta igen det till nästa uppgift då jag kan börja tidigare.

Så man har varit i sin egna lilla bubbla den här veckan och jag kan ärligt säga att jag inte trivs med hela situationen men det kanske bara är att vänja sig.Det gäller att komma in i rutinen bara men jag mår inte bra av all stress och man vill ju få bra betyg från skolan.Jaja! :P

Ikväll ska jag njuta av att skolarbetet är klart för denna vecka och det kanske blir en sväng in till stan för att handla mat för här ekar det i kylskåpet.Får se om man hinner med sig,får missa Idol om det är så.

Have a nice day! :)

Lippe


Faith Hill - It matters to me

En låt som jag älskar och kommer alltid göra det,hon är så himla bra på att sjunga.

Söndag

Blev en tur in till Birsta denna dag med,var in på IKEA och köpte mig ett par vita gardiner som jag ska göra lite skojs med.Var tvungen att sätta upp dom efter middagen och gud vad det är snyggt med vitt!!! Nu ska dom bara kortas av lite och sedan blir det en make-over för dom.Bilder kommer! :)

Köpte även två stycken blockljus som ska bli julfina med,imorgon ska jag,Johannes och Lippe gå till skogen som lyckligtvis är våran baksida och fixa hem granris som jag ska dekorera med.Älskar att pynta inför julen,denna jul kommer bli mycket stilrenare och mysigare och finare.

Nu blir det utgång med vovven och sedan läsa lite information om kursen som startar imorgon.Spännande!




Lördag

Vi åkte in till Birsta mitt på dagen,mycket folk och det var svårt att få parkering.Väl inne i huset köpte Martin en fin jacka och efter det åkte vi in mot själva city för att jag skulle finna min bok som jag måste ha på måndag.Det visade sig att man inte kan köpa den boken på bokhandeln utan det är beställningsvara.Så nu har jag beställt boken och hoppas på att den ska komma inom kort.Om ni undrar varför jag är ute i sista minuten så beror det på att jag fick information om vilken kurslitteratur jag behöver i torsdags,och jag trodde då att man kunde låna boken på bibliotek vilket man inte kan göra för den finns inte någonstans i kommunen.Men det är bara att vänta på posten.

Vi gick sedan in på min favoritbutik Butik Annelie,köpte ingenting även om det var lockande.Det är ju snart jul! ;)

Idag känner jag mig trött och sliten,har slem i halsen som retas hela tiden.Tur man är ledig tills på tisdag då det vankas jobb för jag behöver verkligen vila.

Har hittat jättefina julgardiner på en sida,men först ska jag kolla på Birsta Gardincenter för dom ska tydligen ha en massa fina gardiner i min smak. :)

Ska kolla igenom lite julsaker nu.




Hoho,snart är det jul!

Finns det någon snäll person därute som har boken Etik & Livsfrågor boken att låna ut eller vill sälja till mig?!

Ska åka till kulturmagasinet imorgon och kolla om man kan låna där annars,eller så får man köpa en helt ny vilket jag tycker är lite onödigt med tanke på att den minskar direkt i värde bara man öppnar den.Vi får se hur jag gör.

Men hör gärna av dig om du har en! :)

Kvällen består av Idol och lite annat smått och gott,var faktiskt ute i förrådet och hämtade in alla kartonger med julpynt förut.Har väldigt mycket som jag inte vet om jag ska plocka fram ens,vill ha lite andra färger och former i år.

Nu ska vi åka iväg en snabbis.


Someone?!

Någon som varit med om att ha suttit i bilen på väg till jobbet och kännt att det är akutnödigt i magen att man bara vill stanna bilen mitt på E4 och hoppa ner i diket men sedan hinner in på en mack och sedan ringa till jobbet och sjukanmäla sig och sedan på vägen hem hoppa ner i diket ett antal gånger??!

Det har jag varit med om! Imorse. Jävla skiiiiit rent ut sagt! Usch!

Men solen skiner så man får ju försöka hålla humöret på topp.

Ps.Akta er för att äta en massa apelsiner på kvällen,risken är ju att du sitter i ett dike på morgonen! :P

Hej på er!

Här jobbas det så man är hyffsat trött när man kommer hem,vi har även blivit smittade av vår lille gounges förkylning och det var väntat med tanke på hur han har hostat mot ens ansikte.Men kämpar på så gott det bara går.

Provar en huskur med ett glas apelsinjuice och ascorbinsyra så vi hoppas det försvinner snart!

Så jag återkommer...! :)


Då var det bestämt!

Sitter här med färg i håret,så himla jobbigt att göra slingor hela tiden så nu vill jag bli brunett igen! :)

Efter middagen idag så gick vi och åkte pulka och snowracer,härligt med vinter.

Lite uppdatering till er bara.


Katta


Söndag 14 november

Var en småjobbig natt,Johannes hade en väldig hosta och kräktes upp slem och var ledsen.Efter någon timme lyckades han somna om och på morgonen gick vi ner och gjorde iordning farsdagsfrukost och serverade den i sängen med tända ljus.Johannes hade även ritat en fin teckning åt sin pappa,det blev verkligen lyckat allting! :)

Har även varit nere och firat min far med,Johannes hade även ritat en teckning åt honom med för han är ju ändå en mor"far".Fiffigt va?! :P

Nu ligger lillfisen och sover och jag håller på och tvättar och har nyss diskat.Tror det blir en liten sväng in mot stan senare för att kolla läget dit jag ska imorgon.Spännande! ;)

Have a nice day everybody.



 

Det snöar! :D




Så mycket bättre!

Ikväll får man ju inte missa det härliga programmet Så mycket bättre som sänds på tv4 ikväll.Så härliga artister som tolkar varandras låtar,och jag måste säga att den som är bäst är ju September. :)

Vi har avnjutit god mat med en massa tända ljus här ikväll,blir en lugn kväll med tanke på att Martin har jobbat hela dagen lång.Jag och Johannes sitter och tittar på Rorri som vanligt,hade varit najs om han skulle få Rorri på DVD i julklapp så man slapp sitta vid datorn och kolla på samma avsnitt hela tiden. :P

Men nu går vi ner och äter apelsiner och myser. :)


New York in my dreams

Skulle vilja resa till New York,staden som aldrig sover.Vilken upplevelse att få gå på dessa gator,allt folk och dom klassiska gula taxibilarna som åker som yrväder runt staden.

Ska jag resa någonstans snart så blir det dit.



Minnen.

Jag älskade verkligen My little pony när jag var liten och satt på youtube alldeles nyss och kikade på introt,åh vad jag skulle vilja vara liten igen och det ska helst vara sommar och direkt efter frukosten springa ut och leka i gräset med alla ponnysarna.Och jag hade många kan jag lova,synd att man skulle leka frisör och trodde håret skulle växa ut på vissa av dom bara... ;)

Nu ska vi ut och leka jag och Johannes,mannen i huset jobbar.


Bon Jovi - (You want to) Make a memory

En så fin låt.


Längtan är stor.

Någon som har samma längtan som jag att få börja julpynta?! :)

Skulle kunna börja idag och ha det hur länge som helst,jag ääääääälskar julen.Har alltid haft den känslan i mig från när jag var en liten flicka och kommer ha det med mig hela livet,det måste ju komma ifrån att man har haft en sån bra barndom.Skulle vilja vara liten ibland så man får uppleva den där speciella mystiken i julafton för det kan jag säga att det hade man mer när man var liten.Nu är det maten som jag håller på med mycket och det behövdes ju inte när man var liten så det var den där väntan som gjorde det så himla spännande.

Det är en person som jag kan sakna under julen och det är Arne Weise,en perfekt julvärd under alla åren!

Någon som vet vem som blir julvärd i år?!

Nu blir det städning på övervåningen...


Ett gott skratt förlänger livet!




Var ett litet tag sedan dom här korten blev knäppta men jag blir så glad när jag ser dom här korten! :)


Let it snow!

Tänk att det redan är kvällen nu,snart är det favvoprogrammet Halv åtta hos mig och det får jag inte missa.När vi kom hem idag så var det läggdags för Johannes och sedan var det bara att börja skotta.Skulle egentligen inte ha gjort det med tanke på ryggen men jag kände mig som en slöfock om jag inte gjorde det så jag var väl ute i över en timme  och sedan blev det två alvedon och slappa i soffan. :)

Johannes var väl inte så förtjust i att sitta i vagnen och få en massa snö på sig imorse så vi ringde efter skjuts  :)

Men han blev glad när han fick sitta i mammas knä och titta på Rorri.

Och åka snowracer är skitakul! :D


Vad härligt med snö!

Det är en speciell känsla när man vaknar upp på morgonen och ser att det är snö.Jag ringde till dagis imorse och sa att Johannes fick vara ledig idag,Johannes har åkt pulka och just nu är vi hos hans mormor och morfar och myser.Snart kommer moster till J och han kommer bli så glad så. :)

Puuss från oss!



Ring ring bara du slog en signal.

Hoho!

Har försökt att få tag på en från komvux men ingen framgång,efter flera ringningar så var den enda utvägen att mejla människan så nu får vi se om man får något samtal snart.Har nämligen bestämt mig för att läsa upp lite ämnen som är kvar så jag blir färdig uska.Tänker köra detta på distans,först var det tänkt att jag skulle validera men jag ångrade mig även om det skulle ta kortare tid.Det känns som att det är inget för mig,mycket bättre att vara hemma i lugn och ro och läsa när man även har barn m.m i sitt liv.

Och vad ska jag göra mer idag då än att sitta vid telefonen?! Jo,jag ska nog gå ut och fixa med lite pyssel på gården i den mån jag klarar av.Är ju fortfarande sjukskriven tills på onsdag,på torsdag blir det röntgen på ryggen och det ska bli riktigt spännande.Jag är inte lika stel i nacken men det känns en hel del i ländryggen och ibland mellan skulderbladen.Får se hur det går att jobba,man måste ju jobba om man vill köpa allt man vill ha. :)

Men det hade ju varit fantastiskt om man skulle vinna en massa miljoner,då skulle jag verkligen shoppa loss!




Krångligt.

Min lille gubbe ligger och sover i sin säng nu,jag har ringt runt samtal och förhoppningsvis fixat lite grejer.Fattar inte varför det ska vara så krångligt med vissa saker för.Jag vill att det ska flyta på som det gjort förut.

Efter min mammaledighet så blev allt helt plötsligt krångligt.Eller är det jag som tänker krångligt!?

Vill inte jag vara där så ska jag väl få slippa och inget tjaffs ska det vara,måste jag vara där byter jag inriktning helt och hållet. Blää!

Nu ska jag ta igen mig i soffan en stund faktiskt,känner att jag behöver det just nu.

Tur att jag har min familj! :)


Love!

Här sitter jag i min ensamhet,Johannes är på dagis.

Jag har varit på prommis med Lippe,städat nere,ringt samtal men inte lyckats få tag på en enda människa.Dessa telefontider kan göra mig tokig,vill man få tag på någon kan det ta flera dagar för man måste vänta och vänta till ett visst klockslag och när det är gjort är personen sedan på möte.Knepigt knepigt! :P

Var och tände ljus på gravarna i helgen och det var så fint och mysigt.

Måste bara få säga det att jag börjar bli lite småless när jag loggar in på facebook så har nästan alla varit och blivit sminkad och fotograferade,jättekul för dom men det är ju samma samma samma samma bilder överallt jag kollar.Alla ligger ner på någon spegel och vilar sig mot handen o.s.v.Jag är faktiskt glad att jag inte gjorde det där för om jag ska gå till en fotograf ska det vara MADDE i fokus och inte en massa andra som gör samma samma samma poser och sedan får man betala dyra pengar på något som alla andra har gjort likadant.

Nu var det sagt! Och det här är mina åsikter. :)

Här kommer lite roliga bilder på Johannes från igår när han fick äta en kokosboll.Han såg ju ut som en liten tomte. haha! :)

Lillälsklingen!




Trevligt med helg.

På förmiddagen ekade det i vårat kylskåp så det blev en tur in till stan för att handla en massa mat.Köpte även ljus som vi ska tända ikväll på kyrkogården,tycker det är mysigt med alla helgona då man åker iväg och tänder.Det är så himla fint med alla ljus som lyser upp vägen man går. :)

Håller på med maten,det blir fläskytterfilégryta med ris och en god sallad.Väntar på att riset ska bli färdigt bara.

Får bli ett kort inlägg just nu. Återkommer! :)




Hoho!

Igår åkte jag,Johannes och syrran till stan och strosade runt i hopp om att finna lite fina julklappar.Men kom inte hem med ett enda dugg faktiskt.Men det är ju mysigt att bara kolla runt med,fick ju se två karlar bråka med varandra så det blev värsta polispådraget.Och självklart var vi där och såg allt.Vi var även inne på Butik Annelie och jag blev kär i alla prylarna där,kändes som att man var i en dröm faktiskt. :)

Åkte sedan buss hem,och det var ju premiär för Johannes med och han tyckte det var sååå kul.Det får vi göra fler gånger!

Denna dag har vi lekt,sovit,ätit och just nu har jag sega maränger i ugnen.Lite gott får man väl äta ikväll när det är Idol. ;)

Ha en bra kväll mina kära läsare som blir fler och fler! Jippie! :D


Långhårig kille


Check!

Lämna in papper till arbetsgivare - Klart!

Planterat sista ljungen på kyrkogården - Klart!

Johannes fått lunch - Klart!

Fika från Kondis - Inte klart än! ;)




Har varit så himla skönt att kunna ha en bil nu på förmiddagen,önskar mig en egen bil eller att vi köper en bil som Martin kan ha till jobbet så jag kan få ha nybilen. :)

Det får bli framöver.



Oseriöst

Lite måste man ju bjuda på sig själv... ;P

jag är hungrig.


Träning lönar sig

Åh vad det är kul när man kollar in på en blogg och sedan är det inte uppdaterat på flera dagar,jag ska försöka bättra mig men jag har inte mått så bra i några dagar.Det är min stackars rygg och nacke som spökar och jag börjar bli riktigt spyless på att ha ont.

Var hos läkaren i fredags,fick tabletter utskrivet och en remiss till röntgen som behövs när man ska göra en arbetsskadeanmälen.Åkte till apoteket och köpte ut tabletterna och tog en på kvällen,men jag började må illa och spydde sedan och hade frossa hela natten.Låg med dubbla kläder och täcken men frös ändå.Sån otur hade jag så jag har återgått till alvedon istället och värken i ryggen går ju bort en aning och även lite av huvudvärken men stelheten är ju fortfarande kvar och jag tänker inte ta en till tablett som en läkare skriver ut åt mig heller.

Nu till veckan blir det röntgen och sedan ska jag till en naprapat som jag hoppas kan fixa mina problem så jag kan återgå till mitt jobb! Så här innan jul ville man ju inte bli sjuk för det är ju inte gratis att bli sjuk i dessa dagar.

När jag blir bättre ska jag fanimej börja träna på gym,min kropp kommer aldrig att klara av det här jobbet om jag bara går promenader.Här ska det lyftas vikter så musklerna får jobba!


Sune är bäst!

Det finns ingen bättre julkalender som Sunes Jul!


En bild får duga just nu.