Soligt och skönt..

Vilket väder det är idag! Solen skiner och våren är äntligen här. Fast lite blåsigt är det ju men det får man tåla. Idag har jag och Martin varit ute i birsta och tittat. Svängde in till biltema en sväng och köpte en grej.Snacka om att det är krångligt att hitta saker där! Förstår mig inte på deras system riktigt! =/

Sen for vi hemöver till nolby och kollade om vi fått någon post.Men det hade vi inte tyvärr så då for vi till hobbyaffären i kvissle och kollade om det fanns något påskpynt men jag tappade sugen för att pynta så vi gick därifrån! =)
Ska köpa imorgon istället under lunchen eller efter jobbet. Jag tycker det är mysigt att pynta,längtar jämt till julen och påsken! Skulle trivas fint på ett dagis faktiskt då man får pynta mycket. Men jag får ta och pynta med gummorna och gubbarna istället! haha! =)

Fattar inte vart Åke (katten) har tagit vägen. Har knappt sett honom under tiden vi varit kattvakt. Men han njuter nog av våren han med och ligger ute i solen och sover.För sova det är han bra på! Det är väl alla katter.

Nä man kanske ska börja och förbereda maten,det blir hasselbackspotatis med fläskfile och bearnaisesås. Gott!

Fan vad jag kan sakna våran gamla kapitän ibland!! Har fina minnen från den faktiskt! Roligt att köra med rattväxel.
Tror jag sätter in en bild på pärlan! =)

image2

Första gången!

Hej allihopa! Första gången jag har en blogg..fattar inte riktigt vad det är men jag antar att det ska vara som en dagbok. =) Men det är ju kanonbra det tycker jag för då kan man ju få skriva av sig lite.

Är kattvakt i bergsåker i några dagar,det är skönt att få göra något annat. Lite less på att vara i nolby hela tiden. Där händer ju ingenting roligt! Härligt att ha nära till centrum när man är här.

Ska snart få skjuts in till stan då jag ska träffa Martin. Tänk vad man kan sakna någon fastän man bara har varit ifrån varandra i några timmar.Men vi kommer så bra överens och har riktigt roligt tillsammans! Skämtar och hittar på roliga saker,det är ju helt underbart det! =) 4 år har vi varit tillsammans nu. Grattis till oss!

Nä nu ska jag inte skriva något mer! Ska svänga in till nolby en sväng också så nu måste jag gå! =)

Bye bye