Fredag!!!

Tjoho,det är friday och jag är stylad för en tur in till stan och handla lite grejer.Väntar bara på att gubben ska komma hem från jobbet och att Johannes ska vakna till.Men ingen brådska,först ska vi nog stoppa i oss något i magarna våra för annars går man och handlar en massa onödig mat bara för att man är hungrig.

Det börjar kännas att man är ute och går flera raska promenader om dagen,har fått bättre kondition och kläderna sitter lite bättre.Men nu vet ju inte jag om det är inbillning,fast det gör inget för det är en skön känsla. :)

Har fixat med BankId till Martin så han kan börja planera sin föräldraledighet.Lycko han som får vara hemma hela sommaren och bara njuta av att vara pappa till världens gulligaste och snällaste unge som snart kommer börja gå och då får han det inte så lugnt utan kilona kommer rasa av han för han får springa efter lillskiten hela tiden.Haha! :)

Kanske man går in på IKEA och provar soffan som jag vill ha med,var ett tag sen man var där.Men IKEA är väl inte favoritstället för M men vi får väl se vad han säger. :P

Ha en bra dag,kanske man slänger in ett inlägg senare!

Bye bye

Liten Johannes!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback