------------------------------------------------------------------------------------------

Nuförtiden har jag ingen lust att skriva,
ibland känner jag mig tvungen så jag mitt hår nästan börjar riva,
men ibland har jag faktiskt ingen lust,
och jag måste medge att jag måste lyssna på min röst,
just nu är jag så trött att jag bara vill sova,
men jag kommer tillbaka det vill jag lova.

 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag beundrar dig Madde över att du är såå duktig att skriva på din blogg,men förstår också att du behöver ta ett brake från den nu på ett tag.Synd för alla nyfikna som med stort intresse läser bloggen och som nästan aldrig skriver någon uppskattande kommentar,sånt tycker jag är väldigt trist! Hoppas att lusten för skrivande snart kommer tillbaka och puss till pojken :-)

2010-01-11 @ 19:31:37
Postat av: helene

Johannes är så fin!

2010-01-11 @ 19:56:33
URL: http://helenesundling.blogg.se/
Postat av: Irre

Varit hos barnen bla idag kom hem tio ikväll åkte tåg.Igår åkte en buss med Oriflamesäljare kl 05.30 från stan till Kick Off träff i sthlm jättetrevligt. Så nu ska du få se de nya katalogerna.De fick vara hemma med mig idag vi hade så mysigt matade fåglar. Gjorde rostade potatisat,morötter,kålrötter,palsternackormed rödlö till i ugnen 25 min sen tärnadejag kassler som vara med mot slutet.Gott gott. Glass i efterrätt. Tuva som är 2 år o 4 månader är torr vill inte ha blöja på matten heller.Kanske mormor bidragit till den framgången hi hi. De ville at jag ska stanna där i tio dagar nästa gång.För då får dom glass varje dag sa dom . Ha det gott med din blogg trots lite stopp

2010-01-12 @ 00:21:43
Postat av: Anonym

Jag tycker att det är såå trevligt när Irene skriver på din blogg Madde! Irene du skriver alltid så mycket och så intressanta saker,det är bra! Toppen! Kramar till ALLA!!!

2010-01-12 @ 19:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback