One more.

Skitungen somnade när jag var ute på prommis så vi får se om han vaknar inatt och vill ha sin välling.Jag är förberedd på det iaf,så det är väl bäst att krypa ner i sängen nu.Ser att Martin har släckt lampan och jag som vill ligga och snacka ett tag men han har nog redan somnat. :)

Bye bye


Kommentarer
Postat av: irre

Var in på kulturmagasinet nu har nya barnkultur häftet blivit klart. Har tagit ett till dig. Mycket kul Johannes kan vara med på.Den ålder han är i nu är det bra om han träffar andra barn. Skönt att du har många på Stålvägen som kan hjälpa dig när du börjar joba och snart har han ju dagisplats. Har du fått besked när?

2010-01-20 @ 22:54:25
Postat av: irre

Simmat en timma idag jätteskönt.Ska dit imorgon också då blir det romerska men jag doppar mig inte i kallbadet utan det får bli i vanliga bassängen. Det finn två barnbassänger inte behöver man sola all är vita förutom vissa mörkhyade som går där. Det är inte hälsosamt att sola i solarier emligt strålskyddsinstitutet bortaget på många ställen.Om man känner sig korpulent så bryr sig inte någon om det för stor del av befolkningen är ju det och visst tar det tid att gå ner i vikt några månader sådär får man räkna med men du har ju lyckats...

2010-01-20 @ 23:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback