Klaga mera!

Då var det dax igen,den som skulle höra av sig ikväll har då fan inte gjort det inte!!! *arg*

Nu har jag mejlat en annan som var intresserad så vi får väl se hur det går men jag har för tillfället inget förtroende för folk alls.

En erfarenhet rikare iaf.

Ikväll blir det I en annan del av Köping och sedan blir det nog sängen för min del,är så trött just nu pga att jag gått och irriterat mig hela dagen.

Hej!


Kommentarer
Postat av: irre

Kul att du kommit tillbaka i bloggandet läste nyss igen allt du skrivit. Otur med blocket.Jag kollar aldrig där har tänkt lära mig hur man går tillväga att sälja men det blir inte av. Det orndar sig nog.

Hade goda vänner här igår på middag till förrätt parmaskinka salami marinerade kronärtskockor färsk ost bagettgrissini fetaost...varmrätt rotsaker rostade i ugn med kassler i tärningar på slutet i ugnen. Rivit äpple med turkisk yourt o vitlök. Faktiskt roligt att göra mat o bjuda på.På tis gör jag beställning på Oriflame första katalog för iår hör av dig om du vill beställa titta på www.oriflame.se. Har simmat 1 timma idag mitt mål är att försöka göra det varje dag. Få se vad morgondagen "bjuder" på. Ha det gott



2010-01-18 @ 00:36:00
Postat av: Caroline

hehe.. ja dom är ju så bra! :D

2010-01-18 @ 12:27:16
URL: http://carr0n.blogg.se/
Postat av: Anonym

Irene! Vilken läcker meny men plocka bort vitlöken för den tål då inte jag! (Maggan) hoppas att allt är väl med dig! Madde det blir kul när du kommer till jobbet med lillgurkan! Puss till pojken!

2010-01-18 @ 17:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback