Hyffsad blogg...

Nu ser ju bloggen hyffsad ut,har ju inte gjort designen själv.Vet inte riktigt hur man gör det men skulle mer än gärna vilja lära mig detta.Det får duga med en färdig design som säkert flera andra också har,gör mig inget! =)

Syrran hjälpte mig att slinga håret idag,fick ha på mig en ful mössa som man sedan skulle använda en nål och dra ut håret med.Snacka om att det gjorde oooont!!! Men vill man vara fin får man lida PIN.Och det var just det jag gjorde,så nu är jag ljus i håret.Känner mig nöjd för en gång skull.Trodde inte att det skulle bli så bra faktiskt eftersom det var så lite av själva färgmedlet.Märket jag använde mig av var Jane Mood Slingblond,testa det om du tänker göra slingor!
Ska köpa mig silvershampo till veckan,det ska ju vara bra om man vill få det ljusare plus att det tar bort gul eller orange färg på håret som kan uppstå när man färgar det ljusare ibland.Själv så trodde jag att det skulle bli gult och orange men blev förvånad att det blev så bra! =)

Hur mår jag då?! Jodå,jag mår bara bra.Det här med viktnedgången går lite upp och ner kan jag säga.Försöker så gott det går man ibland är frestelsen alldeles för stor att jag bara inte kan motstå det goda i livet.Men jag rör ju på mig,ligger inte i soffan och latar mig utan man tränar ju även om man inte är ute och springer.Jag menar att man "tränar" ju när man städar och går fram och tillbaka i trapporna hemma också,eller hur?!Och har man hund så måste man ut och gå.

Skjutsade in syrran och pappa till stan förut,dom skulle minsann ut och roa sig.Ja,inte tillsammans utan pappa skulle på Casinot och Heléne på krogen.Kan ju tala om att jag vill också hitta på nått rajjtan tajjtan snart!!!Och då ska det vara alkohol inblandat,annars är jag inte med!! Haha!

Nu är helgen här igen och imorgon lördag blir det cruising i Huddik på kvällen,alltid kul att titta på alla fyllon och snygga jänkare.Härligt att få drömma sig bort ett tag,man vill ju innerst inne sitta själv framför ratten på en snygg fet raggarbil.Det vill nog dom flesta,visst är det så?! ;-)

Min drömbil: Buick 1959





OJ,vad klockan tickar.Ska gå och glo på tv en stund och sedan bädda ner Johannes och mig själv och gubben.Är ju en dag imöra med!

Visst är det kul att jag bloggar igen va?! =)

Bye bye

Kommentarer
Postat av: Jenny

Heej! Ja d va ett tag sen,hoppas allt är bra=)

Och grattis till bebis,själv har jag inte fått nån än,väntar otåligt varje dag hehe...



Ha d så bra!

2009-05-16 @ 12:26:18
URL: http://jennyahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback