-) Johannes (-

Har ju inte berättat så mycket om ♥Johannes♥  framgångar nuförtiden.

Han äter några skedar havregröt på morgonen,och det tycker han är så gott så.När han vill ha mer så stoppar han fingrarna i munnen och gapar på en gång när skeden kommer.Han äter också puré på eftermiddagen.Just nu är favoriten palsternacka och morot.

Började ge honom pärondryck igår med och det tyckte han var väldigt gott,han "smattade" med munnen och ville självklart ha mer.Men från början ska man ta det lugnt så lilla magen inte får ont.

Att bara ligga på rygg är inte roligt längre,nu är det mycket roligare att ta sats och vända sig på magen.Fast armen kommer lite emellan så det blir lite svårt ibland. =)

Prata är ju jätteroligt har han kommit på,ofta kommer det fram skrik och mycket skratt.Att skratta åt "storebror" Lippe när han leker med sina leksaker är skojigt.Och när mamma och pappa kittlas på magen kan han inte låta bli.

När han ser sig själv i spegeln börjar hela kroppen att sprattla och han blir superglad och får glädjeskrik.

Det finns mycket att berätta om vår son,han är det bästa som hänt oss och vi är så stolta föräldrar.Snart blir han 5 månader och tiden går så fort.

Bye bye


Kommentarer
Postat av: heeelleneen

Han är världens sötaste unge! =D

Igår kollade jag på olika ungar på tåget och alla var verkligen fula... MEN JOHANNES ÄR VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA! :D:D:D

2009-07-28 @ 23:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback