Lovely day.

Den här dagen har jag väntat på länge,nu är dom fula garderoberna borta från vardagsrummet och är förflyttade upp till vårat sovrum.Nu kan man äntligen förvara sina kläder riktigt och dom slipper ligga på en hög på golvet.Vi har ju en klädkammare,men vem orkar gå ut dit på kvällarna och lägga in dom där.Plus om Johannes skulle vakna så har man sina kläder i närheten.

Och där garderoberna har varit blev det ett "hål" i väggen och där står tv:n,vi ska fixa iordning där så den alltid kommer stå där nu.Så man får ju mer plats i vardagsrummet nu och det är jättebra!Ska fixa lite bilder på hur det blir.Tack så mycket Gunnel och Anders för detta,är ju lite arbete kvar men herregud vad bra det blev! :)

Har varit ute på en tur runt byn,handlade lite smågrejer på affären.Snart ska man sätta sig framför tv:n och kolla på I en annan del av Köping.

Det har varit en bra dag! :)

Johannes mår bra i sitt finger iaf så det gick bra.

Alla hjärtans dag är det ju idag med,vi firande det igår istället med räkmackor så det är ju avklarat.Fast lite extra pussar och mys har det nog blivit idag ändå! *Puss på dig Martin*

Bye bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback