Omelett

Vilket kyligt väder vi har idag,har varit ute på promenad med hundarna i regnet.Kan vara ganska mysigt ibland men idag hade jag hoppats på sol.

När vi kom hem gjorde jag iordning en omelett,lyckades ganska bra med det den här gången.Äggröra är faktiskt lite godare men tar längre tid att göra tycker jag.

Martin kom hem!

Nu måste jag ge Johannes mat.Spagetti och köttfärssås får han till lunch idag. =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser ju riktigt gott ut det där! Och lillplutten ser också riktigt god ut han också,ha ha ha! Puss till Johannes från mig!

2009-10-16 @ 20:10:10
Postat av: faster

Hej o hå äntligen kommit på hur man gör att svara på. En fråga ? det poppar upp ett fönster som det står Stack over flow atline:821 sen en tid tillbakam vad betyder det?

Träffade farsgubben på kasinot ikväll mycket trevligt.

Kommer ni till Birgitta kyskan på söndag kl 11.00?

Vi kan väl komma överens om vi ska hålla tal på farmors begravining du kan nog komma på något. Vi kan komma överens. Mor ville att Anneli skulle sjunga men det orkar hon inte med. Kanske du kan? Jag kan inte hålla något tal men hoppas Christer kan det.

En vecka har vi ju på oss men bra om vi kan komma överens snarast.

Kram till er Johannes pojekenhoppas jag också träffa snarast som jag ser i bliggen bloggar han förbi mig ganska ofta "runt om i sokna" och väldigt nära mig men han kan ju inte bestämma ännu att han vill hälsa på gammel faster

2009-10-17 @ 00:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback