Freeeeeedaaaaaag!

Har för en stund sedan avnjutit en god middag.Marinerat kött med hasselbackspotatis och bearnaisesås.Hade tända ljus och åt vid salsbordet.Mysigt!

Ikväll ska jag se på Idol och kanske se någon film.Ska även fortsätta med att få upp alla julsaker i huset.Har mycket som ska strykas mm.Men måste även städa en massa,speciellt på övervåningen.

Fan vad det skulle vara kul att hitta på nått kul,som att tex gå på krogen! :) M ska ut imorgon och jag vill också följa med men man får ju inte.Förstår det men ändå inte. :P
Någon som hänger på?Lovar att det blir en crazynight! ;)

Jaja,nu ska jag gå och leka med Johannes och Martin.Ja Martin måste man leka med också ibland,vi är som småbarn här hemma! Haha!

Bye bye

Kommentarer
Postat av: Anonym

Herregud Madde jag har också detta sug att gå ut och bara ha kul! Skulle ta mig tusan kunnat gå på Casinot i kväll om jag bara var ledig i morgon! Men jag börjar ju 7 och jobbar hela dagen så då går det ju helt klart inte! Vi får dra ihop ett gäng framöver och gå ut och bara ha kul,eller hur? Pratade med Marie om detta och sa att hon får komma upp snart och haka på ut,helt klart sa hon! Så det blir nog nåt uteröj snart,jag lovar!

2009-11-27 @ 20:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback